Találatok a következő kifejezésre: Mi a feladata és mi (220 db)

Toefl nyelvvizsga feladatsort hol találok? Mik a feladatok és mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: információ a nyelvvizsgáról: http://www.fulbright.hu/computer-based-tests/ ingyen próbateszt: http://www.testden.com/challenge/free-toefl.asp?refererid=go..

Mi a "jó" és mi a "rossz" angyalok feladata?

Legjobb válasz: Én nem nagyon tudok ezekrõl dolgokat,de amire gondolok azt elmondom.A rossz angyaloknak(démonok,bukott angyalok)az a feladatuk,hogy a rossz felé csábítsanak,ördögnek segítsenek.A jó angyaloknak(õrangyal,arkangyal...)pedig az,hogy a jó irányba tereljenek,segítsenek,védjenek. Én ezekre gondolok,de nem biztosak.

Én nem nagyon tudok ezekrõl dolgokat, de amire gondolok azt elmondom.A rossz angyaloknak(démonok, bukott angyalok)az a feladatuk, hogy a rossz felé csábítsanak, ördögnek segítsenek.A jó angyaloknak(õrangyal, arkangyal...)pedig az, hogy a jó irányba tereljenek, segítsenek, védjenek. Én ezekre gondolok, de nem biztosak.
Mindkét tábor sereget gyûjt toboroz. Amennyiben valaki kihúzza magát a sorkötelezettség alól, már ezzel is Sátánt fogja támogatni. Elõre, Keresztény harcosok! GOTT MIT UNS!
a roszangyalok leverik a rézfaszú bagoly gyüjteményed, a jó angyalok meg elkapják mielõtt földet érnek.
vannak rossz angyalok? én nem hallottam errõl, bocsi õrangyaloknak viszont az a feladatuk, h megvédjenek minket, segítsenek nekünk, ill. egyéb angyaloknak is......gondolom õk a "jók"
A "Jó" angyalok azok Istent követik, a "rosszak"(démonok) padig csak megtagadták Istent. Egyik sem befolyásolja az emberek viselkedését.
Isten teremtette az angyalokat, ekkor még nem oszlottak 2 csoportra csak angyalok léteztek, ha jól tudom összesen 144 volt. Majd amikor az Isten az embert teremtette az angyalok segítségével, az atya megkérdte az angyalokat, hogy segítsék az embert. Az angyalok fele fellázadt és megtagadta Isten kérését. Akik nem lázadtak fel és szolgálják az embert õk a fény angyalok, akik fellázadtak õk a démonok, sötétség angyalai. A 2 csoport ezután háborúzott (az atya megkérte Mihály arkangyalt, hogy gyõzze le a sötét angyalokat) a végén a fény angyalok gyõztek. Az atya a sötétség angyalait a Földre számûzte. Igen, itt "élnek" közöttünk és az a küldetésük, hogy ártsanak nekünk, megkeserítsék életünket, mert ezáltal az atyán üthetnek (úgy gondolják), aki azt kérte, hogy szolgáljanak minket. Fény angyalok pedig segítenek nekünk, szolgálnak minket, ha megkérjük õket, hogy segítsenek. Ha nem kérjük nem avatkoznak bele az életünkbe. Részletesebben Biblia.
A jó angyalok feladata az h mindig tudjál fosni A rosszaké meg h netudjál

Az ügyfélszolgálati munkatársnak mi a feladata? és kb milyen nettó fizetésre számithat?

Legjobb válasz: Jobb esetben bejövõ ügyfeleket, hívásokat kell fogadnia és intéznie. Az elsõ 50 még érdekes, utána már nem annyira...rosszabb esetben el is kellene adni valamit a bejövõ/betelefonáló ügyfélnek, még rosszabb esetben úgy kell eladni, hogy az ügyfél be sem jött/be sem telefonált.. Abszolút cégfüggõ, 0+jutaléktól nettó 180-200-ig bármi lehet, ez utóbbi inkább csak multiknál elérhetõ.

Jobb esetben bejövõ ügyfeleket, hívásokat kell fogadnia és intéznie. Az elsõ 50 még érdekes, utána már nem annyira...rosszabb esetben el is kellene adni valamit a bejövõ/betelefonáló ügyfélnek, még rosszabb esetben úgy kell eladni, hogy az ügyfél be sem jött/be sem telefonált.. Abszolút cégfüggõ, 0+jutaléktól nettó 180-200-ig bármi lehet, ez utóbbi inkább csak multiknál elérhetõ.

Honnan tudom, hogy miért vagyok itt, mi a "feladatom"? És ha esetleg beteljesítem azt érezni fogom valahogy? Vagy mi történik utána? Egyáltalán hogy működik ez?

Legjobb válasz: Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.

Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.
Írd le a születési dátumod, megmondom. Vagy, ha te szeretnéd kiszámolni, akkor add össze a születési számaidat, s egyszerûsítsd, míg egyjegyû nem lesz a végeredmény, s az a szám is mutatója az életfeladatodnak.
Mi az hogy itt? Itt a földön? értelmetlen ez a kérdés...
***** Itt van az egész könyv szövege! Ha a 325. oldalra lapozol, akkor ott megtalálod a leírást a 35/8-asokról. Remélem segítek neked ezzel! Sok sikert kívánok Neked az orvosi pályán, nagyon-nagyon neked illõ hivatás! :) )* Automatikusan eltávolított tartalom.
35/8-as a számod!Azért születtél erre a világra, hogy az érzelmi õszinteség, a függetlenség és a hatalom feladatkörein munkálkodjanak, és megnyilvánítsák életükben a jólétet, a tekintélyt, illetve az önfegyelmük és tapasztalásaik mélysége által elért szabadságukat. Ezt írta neked a könyv. Ehhez az orvosi pálya szerintem nagyon illik. :) Ír még kb. 8 további oldalt az életfeladatodról és jellemedrõl, de azt ide nem annyira tudom begépelni. :) A könyv Dan Millman: Erre születtél c. könyve Ha esetleg van ezzel kapcsolatban kérdésed, megpróbálom megválaszolni.
A feladatod elutalni nekem minden vagyonod, nekem adni szûz lányaid (ha jól néznek ki). Hidd el, ha beteljesíted egészen megváltozik az életed.
A karmában pont az a feladatod amitõl a legjobban félsz megtenni. Pl félsz valamilyen változástól az életedben, de meg kell tenned, mert anélkül nem tudsz elõrébb haladni. Ez csak egy példa volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és óra perc szerint 12:45 :D
A kérdező hozzászólása: a születési dátumom 1996.07.30 megköszönném akkor, ha kiszámolnád nekem. :) Egyébként engem is nagyon foglalkoztat az, hogy segítsek az embereken, ill. hogy védjem az állatokat. Távoli tervem egyébként az orvosi egyetem :D
A kérdező hozzászólása: igen, az itt azt jelenti, hogy itt a Földön.És nem értelmetlen a kérdés..Ezt így szokták hívni, hogy "itt"...
feladat: túlélni.. fenttartani az emberi fajt.
Mi az hogy itt? Itt a földön?
Kedves kérdezõ.. én is 38/5 vagyok :-)

Szülész-nőgyógyásznak mik a feladatai, és teendői a kórházban?

jó szakmának t?nik és a gyakornokok feladata is

Legjobb válasz: hát a nõgyógász nyilván megvizsgálja a nõket. A szülész pedig segít a szülésben. Röviden. :D Nyilván segít, amiben tud, olyan orvosságot ajánl, ami megfelel mindenkinek, stb. konkrétan mindent, ami ezzel kapcsolatos.

hát a nõgyógász nyilván megvizsgálja a nõket. A szülész pedig segít a szülésben. Röviden. :D Nyilván segít, amiben tud, olyan orvosságot ajánl, ami megfelel mindenkinek, stb. konkrétan mindent, ami ezzel kapcsolatos.
A szülészet-nõgyógyászat szakvizsga egyben van (csak mert az elsõ szavait úgy is lehetne értelmezni, hogy 2 külön szakma). Amúgy értelemszerûen nõgyógyászati betegségek szûrése, kezelése, gondozása. Pár példa: méhnyakrákszûréshez mintalevétel; ha valakinek valamilyen fertõzése van, arra gyógyszer; fog.gátló felírása; menstruációval kapcsolatos problémák rendezése; különféle daganatokkal kapcsolatos mûtétek végzése (pl. petefészekráknál az érintett szervek kivétele). A szülészet részhez: terhesgondozás, ultrahangos szûrõvizsgálatok, fejlõdési rendellenességek kiszûrése, laborok, abortusz, szülési komplikációk megoldása (pl. fenyegetõ koraszülés; idõ elõtti lepényleválás stb), szülés levezetése ("natúr", császár). Összefoglalva: k*rva sok ügyelet (és ha fogadott betegek vannak, akkor gyakorlatilag sosincs szabadság), iszonyat kevés alvás, dupla felelõsség (anya-gyerek), sokszor történnek váratlan dolgok, utóbbiak miatt ezen az orvosi területen van a legtöbb per. Mellesleg elég komplex tudást kíván, mert valamennyit kell érteni sebészethez, gyerekgyógyászathoz, endokrinológiához és más belgyógyászati területekhez is. Egyedüli pozitívum, hogy magyar viszonyok között jobban meg lehet élni belõle, mint más orvosi szakmák többségébõl (ha sikerül egy jó magánpraxist szerezni az illetõnek). (Amúgy 6 év orvosi+ 5 év szakosodás, vagyis 11 év kell hozzá.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Miket vizsgál nõkõn?

A felderítőknek mi a feladatuk, és mennyit szoktak közel harcolni?

aki tapasztalt felderítő katona az irjon egy e-mailt: [email protected]

Legjobb válasz: A kiképzésen (szociban) úgy mondták nekünk, hogy háború esetén a bevetéstõl 7 perc a használhatóságunk átlag ideje.

A kiképzésen (szociban) úgy mondták nekünk, hogy háború esetén a bevetéstõl 7 perc a használhatóságunk átlag ideje.

A vámügyintézőnek mi a feladata, és kb. mennyi a havi keresetük?

Legjobb válasz: Különbözõ export, importtal kapcsolatos ügyek intézése. Vámárunyilatkozat kitöltése, áruszállitással kapcsolatos gépjármûvek papirjai, vámhivatal felé elszámolások készitése, stb. Kb. a minimálbér + 10 % a bruttó fizu.

Különbözõ export, importtal kapcsolatos ügyek intézése. Vámárunyilatkozat kitöltése, áruszállitással kapcsolatos gépjármûvek papirjai, vámhivatal felé elszámolások készitése, stb. Kb. a minimálbér + 10 % a bruttó fizu.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mirõl szól a brókerkedés, mi a feladata egy brókercégnek és mi a feladata az alkalmazotjainak?

Tehát, ha jól értem, vannak a brókercégek, amiknek vannak brókereik, akik telefonos társalgásokon keresztül kell rábeszéljék az embereket arra, hogy fektessenek be pénzt olyan cégekbe, melyek tulajdonosai megbízták a brókercéget vagy randomra egy brókercég akármelyik alkalmazottját arra, hogy befektetõket keressenek igérve a befektetõknek bizonyos százalék részvényesedést cserébe, és a befektetés egy részébõl részesül a bróker is vagy õ is kap valahány százalékos részvényesedést ... CSAK GONDOLOM HOGY IGY VAN, tehát nem kell lehúrrogni, azért kérdem, mert szeretném sõt ragazkodom hozzá hogy tisztában legyek azzal, hogyan mûködik ez az egész brókerkedési dolog .. :) Nagyon hálás lennék ha valaki adna egy fiktiv példát. :d

Legjobb válasz: Te telemarketingrõl beszélsz. Bróker értékpapírokat, határidõs opciókat árul, megbízásokat vesz fel és teljesít (saját sápjával megrövidítve). Általában emberek keresik fel õket, nem õk az embereket.. Amit én láttam eddig és MLM-es sítlusban tolták, azoknak köze nem volt az igazi tõzsdéhez vagy brókerkedéshez, hanem kóklerek voltak, pénzlehúzás zajlott. Ezt a két világot ne keverjük.

Te telemarketingrõl beszélsz. Bróker értékpapírokat, határidõs opciókat árul, megbízásokat vesz fel és teljesít (saját sápjával megrövidítve). Általában emberek keresik fel õket, nem õk az embereket.. Amit én láttam eddig és MLM-es sítlusban tolták, azoknak köze nem volt az igazi tõzsdéhez vagy brókerkedéshez, hanem kóklerek voltak, pénzlehúzás zajlott. Ezt a két világot ne keverjük.
Amiket írsz kérdezõ az alapján az elsõ gondolatom az MLM volt, de rájöttem lehet csak egy sima piramis rendszerrõl van szó. Most akkor melyik is piramis, vagy MLM?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!