Találatok a következő kifejezésre: Mi a feladata és (220 db)

Az ügyfélszolgálati munkatársnak mi a feladata? és kb milyen nettó fizetésre számithat?

Legjobb válasz: Jobb esetben bejövõ ügyfeleket, hívásokat kell fogadnia és intéznie. Az elsõ 50 még érdekes, utána már nem annyira...rosszabb esetben el is kellene adni valamit a bejövõ/betelefonáló ügyfélnek, még rosszabb esetben úgy kell eladni, hogy az ügyfél be sem jött/be sem telefonált.. Abszolút cégfüggõ, 0+jutaléktól nettó 180-200-ig bármi lehet, ez utóbbi inkább csak multiknál elérhetõ.

Jobb esetben bejövõ ügyfeleket, hívásokat kell fogadnia és intéznie. Az elsõ 50 még érdekes, utána már nem annyira...rosszabb esetben el is kellene adni valamit a bejövõ/betelefonáló ügyfélnek, még rosszabb esetben úgy kell eladni, hogy az ügyfél be sem jött/be sem telefonált.. Abszolút cégfüggõ, 0+jutaléktól nettó 180-200-ig bármi lehet, ez utóbbi inkább csak multiknál elérhetõ.
én elfelejtettem
A kérdező hozzászólása: Hogy házi feladat-e, vagy sem, az egy másik kategória.Én kérdeztem.A 14:10-tõl egy kioktatást kaptam, ahelyett, hogy leirta volna legalább egy mondatban, de ha már ezt nem tette, akkor egy ajánlott könyvcimmel megörvendeztethetett volna.De még pótolhatod!Gondolom a bölcsõben még Te sem tudtad! A második válaszolónak: felejteni tudni kell...Ezzel én is igy vagyok.Néha!
Ha most itt várod a házi feladatod megoldását, akkor rossz helyen jársz. Ez túl alap dolog ahhoz, hogy megkérdezd. Olvass el egy kezdõknek szóló számtech könyvet.
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy visszajöttem. Irigylem a 14:10-est, aki kilép a lakása ajtaján, és máris ott talál egy fitotékát, én pedig egy alföldi tanáról kilométereket gyalogolok, amig felszállhtok egy öt óránként közlekedõ autóbuszra, amelyik elvisz e legközelebbi településre, ahol nincs könyvesbolt, tovább kell mennem, a 25km-re lévõ városig, ahol van könyvesbolt, de lehet, hogy nincs a kezdõknek való könyv.Ilyenkor a magamfajta hazaballag, és felteszi - ide - a kérdését.(Amibõl még lesz egy - kettõ)Mert hiszn senki sem az anyatejjel szivja magába az ismereteket, hanem begyüjti innen - onnan.Mert azért vannak még jószándékuak, szivesen segítõk. Az ilyen válaszoló ha lát egy fuldoklót, nem kötelet dob, hanem odaszól: tanulj meg uszni!
a párbeszéd panel arra hivatott hogy az ember és a gép között kapcsolatot létesitsen http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&ei=xm-7SpvkJ82asA..
A kérdező hozzászólása: 15:12---KÖSZÖNÖM!
szivesen :)

Honnan tudom, hogy miért vagyok itt, mi a "feladatom"? És ha esetleg beteljesítem azt érezni fogom valahogy? Vagy mi történik utána? Egyáltalán hogy működik ez?

Legjobb válasz: Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.

Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.
Írd le a születési dátumod, megmondom. Vagy, ha te szeretnéd kiszámolni, akkor add össze a születési számaidat, s egyszerûsítsd, míg egyjegyû nem lesz a végeredmény, s az a szám is mutatója az életfeladatodnak.
Mi az hogy itt? Itt a földön? értelmetlen ez a kérdés...
***** Itt van az egész könyv szövege! Ha a 325. oldalra lapozol, akkor ott megtalálod a leírást a 35/8-asokról. Remélem segítek neked ezzel! Sok sikert kívánok Neked az orvosi pályán, nagyon-nagyon neked illõ hivatás! :) )* Automatikusan eltávolított tartalom.
35/8-as a számod!Azért születtél erre a világra, hogy az érzelmi õszinteség, a függetlenség és a hatalom feladatkörein munkálkodjanak, és megnyilvánítsák életükben a jólétet, a tekintélyt, illetve az önfegyelmük és tapasztalásaik mélysége által elért szabadságukat. Ezt írta neked a könyv. Ehhez az orvosi pálya szerintem nagyon illik. :) Ír még kb. 8 további oldalt az életfeladatodról és jellemedrõl, de azt ide nem annyira tudom begépelni. :) A könyv Dan Millman: Erre születtél c. könyve Ha esetleg van ezzel kapcsolatban kérdésed, megpróbálom megválaszolni.
A feladatod elutalni nekem minden vagyonod, nekem adni szûz lányaid (ha jól néznek ki). Hidd el, ha beteljesíted egészen megváltozik az életed.
A karmában pont az a feladatod amitõl a legjobban félsz megtenni. Pl félsz valamilyen változástól az életedben, de meg kell tenned, mert anélkül nem tudsz elõrébb haladni. Ez csak egy példa volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és óra perc szerint 12:45 :D
A kérdező hozzászólása: a születési dátumom 1996.07.30 megköszönném akkor, ha kiszámolnád nekem. :) Egyébként engem is nagyon foglalkoztat az, hogy segítsek az embereken, ill. hogy védjem az állatokat. Távoli tervem egyébként az orvosi egyetem :D
A kérdező hozzászólása: igen, az itt azt jelenti, hogy itt a Földön.És nem értelmetlen a kérdés..Ezt így szokták hívni, hogy "itt"...
feladat: túlélni.. fenttartani az emberi fajt.
Mi az hogy itt? Itt a földön?
Kedves kérdezõ.. én is 38/5 vagyok :-)

Toefl nyelvvizsga feladatsort hol találok? Mik a feladatok és mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: információ a nyelvvizsgáról: http://www.fulbright.hu/computer-based-tests/ ingyen próbateszt: http://www.testden.com/challenge/free-toefl.asp?refererid=go..

Szülész-nőgyógyásznak mik a feladatai, és teendői a kórházban?

jó szakmának t?nik és a gyakornokok feladata is

Legjobb válasz: hát a nõgyógász nyilván megvizsgálja a nõket. A szülész pedig segít a szülésben. Röviden. :D Nyilván segít, amiben tud, olyan orvosságot ajánl, ami megfelel mindenkinek, stb. konkrétan mindent, ami ezzel kapcsolatos.

hát a nõgyógász nyilván megvizsgálja a nõket. A szülész pedig segít a szülésben. Röviden. :D Nyilván segít, amiben tud, olyan orvosságot ajánl, ami megfelel mindenkinek, stb. konkrétan mindent, ami ezzel kapcsolatos.
A szülészet-nõgyógyászat szakvizsga egyben van (csak mert az elsõ szavait úgy is lehetne értelmezni, hogy 2 külön szakma). Amúgy értelemszerûen nõgyógyászati betegségek szûrése, kezelése, gondozása. Pár példa: méhnyakrákszûréshez mintalevétel; ha valakinek valamilyen fertõzése van, arra gyógyszer; fog.gátló felírása; menstruációval kapcsolatos problémák rendezése; különféle daganatokkal kapcsolatos mûtétek végzése (pl. petefészekráknál az érintett szervek kivétele). A szülészet részhez: terhesgondozás, ultrahangos szûrõvizsgálatok, fejlõdési rendellenességek kiszûrése, laborok, abortusz, szülési komplikációk megoldása (pl. fenyegetõ koraszülés; idõ elõtti lepényleválás stb), szülés levezetése ("natúr", császár). Összefoglalva: k*rva sok ügyelet (és ha fogadott betegek vannak, akkor gyakorlatilag sosincs szabadság), iszonyat kevés alvás, dupla felelõsség (anya-gyerek), sokszor történnek váratlan dolgok, utóbbiak miatt ezen az orvosi területen van a legtöbb per. Mellesleg elég komplex tudást kíván, mert valamennyit kell érteni sebészethez, gyerekgyógyászathoz, endokrinológiához és más belgyógyászati területekhez is. Egyedüli pozitívum, hogy magyar viszonyok között jobban meg lehet élni belõle, mint más orvosi szakmák többségébõl (ha sikerül egy jó magánpraxist szerezni az illetõnek). (Amúgy 6 év orvosi+ 5 év szakosodás, vagyis 11 év kell hozzá.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Miket vizsgál nõkõn?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!