Találatok a következő kifejezésre: Mi a félelem című (5 db)

Mi a Fear Itself (A félelem maga) című sorozat zenéje?

AXN-en megy a sorozat, nem tudom, hogy magának a filmnek is ez-e a zenéje, arra lennék kíváncsi ami az el?zetes alatt megy (szöveg nélkül). Én Serj Tankianra tippelek.

Legjobb válasz: Ja, hoppá, meg is találtam, de ha valakit érdekelne akkor Serj Tankian-Lie, lie, lie :)

A kérdező hozzászólása: Ja, hoppá, meg is találtam, de ha valakit érdekelne akkor Serj Tankian-Lie, lie, lie :)
Igen, az :) "lalalalalalalala Lie Lie Lie!" :)

Mi a véleményed a Félelem és reszketés Las Vegasban című filmről?

http://kulter.hu/wp-content/uploads/Fear_And_Loathing_In_Las..

Legjobb válasz: tetszett. könyvben is elolvastam. a látvány a rendezés,meg hogyisírjam:) a lehetõ leghitelesebb amit eddig filmben láttam.

tetszett. könyvben is elolvastam. a látvány a rendezés, meg hogyisírjam:) a lehetõ leghitelesebb amit eddig filmben láttam.
Egy hatalmas mindfuck az egész film, de közben mégis túlmutat magán, én imádom.
Úristen! A kedvenc filmem. Legalább 60x láttam, de Johnny Depp és Benicio Del Toro valami eszméletlent játszik benne! Mindig mást mutat nekem ez a film, akárhányszor nézem meg.(még egy idézet is díszeleg rajtam a filmbõl) Az a baj, hogy sok ember csak addig jut el, hogy egy elvont, drogos film, pedig ezen bõven túlmutat ez az alkotás.(pláne, hogy igaz történet alapján van). Mindenkinek ajánlom, aki megtapasztalná kívülrõl ezt az életérzést és a film mondanivalóját is megérti.
Csak az elsõ 20 percét láttam, de addig csak az a mondat jutott eszembe, hogy Johnny Depp egy állat. :D


Mi a Legbelső félelem című film vége?

Sajnos elaludtam, de nagyon érdekelne a vége.

Legjobb válasz: A skizofrén fiúról kiderült, hogy nem is skizofrén, csak megjátszotta, de a végén felmentették, mert jó volt az ügyvéde (Richard Geere). Így elmebajra hivatkozva felmentették. Aztán a legeslegvégén derült ki, hogy csak megjátszotta a skizofréniát, tök normális volt, csak éppen gyilkos. A barátnõjét is megölte, meg az érseket is. És mind tudatosan, de megúszta. Nagyon jó film volt, én a helyedben nem itt akartam volna megtudni, hogy mi lett, hanem valahonnan megszereztem volna, hogy megnézzem! Csak a sok szar reklám... én is tusoltam közben, mert mmajdnem elaludtam.

A skizofrén fiúról kiderült, hogy nem is skizofrén, csak megjátszotta, de a végén felmentették, mert jó volt az ügyvéde (Richard Geere). Így elmebajra hivatkozva felmentették. Aztán a legeslegvégén derült ki, hogy csak megjátszotta a skizofréniát, tök normális volt, csak éppen gyilkos. A barátnõjét is megölte, meg az érseket is. És mind tudatosan, de megúszta. Nagyon jó film volt, én a helyedben nem itt akartam volna megtudni, hogy mi lett, hanem valahonnan megszereztem volna, hogy megnézzem! Csak a sok szar reklám... én is tusoltam közben, mert mmajdnem elaludtam.
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet, végre valaki. Úgy sajnálom, hogy nem láttam végig valahonnan meg kell szereznem. Amíg láttam nagyon tetszett!!! Köszi
A kérdező hozzászólása: Nem tudod véletlen honnan lehetne megszerezni???
Meg lehet venni a filmet, keress rá a neten! Egyébként a film nagyon szuper volt, és csak tényleg mellékesen: én mindkét pasit imádom benne! Mindenkinek ajánlom figyelmébe Edward Norton "Színes fátyol" címû filmjét is!
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd rákeresek!!!

Akik látták a D a Vámpírvadász ( Vérszomj) című animét. Mi történt a végén Charlotte-al? Most meghalt vagy miután a vámpír elvitte feléledt?

Nekem ez sajnos nem volt egyértelm? úgyhogy aki látta és értette az lécci segítsen.

Legjobb válasz: meghalt. mi nem egyértelmû ezen? a holttestet végén M. L. elvitte a rakétával.

meghalt. mi nem egyértelmû ezen? a holttestet végén M. L. elvitte a rakétával.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!