Találatok a következő kifejezésre: Mi a ezzel a kérdéssel, (1056 db)

Mit jelent ez a kérdés, és mi a válasz rá? (angol)

What does your country rely for economy growth?

Legjobb válasz: Ez a kérdés hibás. Nincs ilyen, hogy rely for. Hol olvastad?

Ez a kérdés hibás. Nincs ilyen, hogy rely for. Hol olvastad?
Mire támasztja a növekedését Magyarország? (pl. export, belõs piac, milyen termékekre, szolgáltatásokra fókuszálnak, stb...)
A kérdést nem értem, de a válasz: 999
#1: Csak kihagyott belõle egy szót. What does your country rely on for economy growth?
Nem csak az a hiba, hanem az economy economic growth (gazdasagi fejlodes) economy growth (gazdasagos fejlodes) Szerintem inkabb gazdasagi fejlodesrol van szo...
és mi a válasz rá? - peldaul ez: Hungary relies mainly on pineapple and crude petroleum export for its economic growth. (ez persze h.lyeseg, csak peldanak hoztam fel. A kozgaz hazid neked kell megcsinalni ;)

Gyűjts versekből olyan egyszerű szavakat, amelyeket egyszerüsítve írunk! MIT JELENT EZ A KÉRDÉS? Holnapra kell a megoldás minnél gyorsabban kellenének a válaszok!

Legjobb válasz: "MIT JELENT EZ A KÉRDÉS?" Például "beléndek lehû éj" lehû= lehelletû Na, most hogy már érted, sipirc verseket olvasgatni és gyûjtögesd össze õket magad.

"MIT JELENT EZ A KÉRDÉS?" Például "beléndek lehû éj" lehû= lehelletû Na, most hogy már érted, sipirc verseket olvasgatni és gyûjtögesd össze õket magad.

Mit kezdjek ezzel? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség!

a kutyám van hogy simán leül, megáll és nemjön tovább, séta közben ezt már tudom, hogy kezelem , elengedem a pórázról és elindulok nélküle: utánamrohan:), de van a másik része a dolognak:

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Egy kölyöknél ez természetes, neki még nem is arról kellene, hogy szóljanak a séták, hogy szépen megy melletted, hanem arról, hogy szeresse meg a sétát. Nem tudsz olyan helyen sétálni ahol nem baj, ha elbóklászik, nézelõdik? Amikor az én kutyum kicsi volt, nálunk is nagyon sokáig fennált ez a probléma, és én meg tök szarul kezeltem (húztam) ettõl még rosszabb volt a helyzet. Komoly meló volt kijavítani. Türelem, türelem, és mégegyszer türelem. Ha türelmetlen vagy, az késõbb fogja megbosszulni magát.

Mennyi idõs? Egy kölyöknél ez természetes, neki még nem is arról kellene, hogy szóljanak a séták, hogy szépen megy melletted, hanem arról, hogy szeresse meg a sétát. Nem tudsz olyan helyen sétálni ahol nem baj, ha elbóklászik, nézelõdik? Amikor az én kutyum kicsi volt, nálunk is nagyon sokáig fennált ez a probléma, és én meg tök szarul kezeltem (húztam) ettõl még rosszabb volt a helyzet. Komoly meló volt kijavítani. Türelem, türelem, és mégegyszer türelem. Ha türelmetlen vagy, az késõbb fogja megbosszulni magát.
Vidd el kutyaiskolába. Ott profin megtanítják lábhoz igazodni.

Mit jelent ez a kérdés? Én kapok vagy nekem kell fizetni díjat? During the training period you will be paid daily.

During the training period you will be paid daily.

Legjobb válasz: sztem mivel "you will be paid" azt jelenti, ki leszel fizetve... az egész: az edzés/képzés ideje alatti órán(alkalommal) minden nap ki leszel fizetve. áhh vágom. gondolom ilyen munkaképzésen vagy. tehát ez olyan már mintha dolgoznál, csak be leszel avatva, mit hogy kell csinálni. tehát ez is munkának számít, ergo te kapsz pénzt ;)

sztem mivel "you will be paid" azt jelenti, ki leszel fizetve... az egész: az edzés/képzés ideje alatti órán(alkalommal) minden nap ki leszel fizetve. áhh vágom. gondolom ilyen munkaképzésen vagy. tehát ez olyan már mintha dolgoznál, csak be leszel avatva, mit hogy kell csinálni. tehát ez is munkának számít, ergo te kapsz pénzt ;)

Hozzám jössz? ! Lányok nektek mit jelentett ez a kérdés? Nem hezitáltatok? Hogyan történt a nagy Esemény?

Legjobb válasz: Hirtelen jött õrült ötlet volt. Régóta mondogatta már, hogy szeretné majd egyszer megkérni a kezem. Úgy voltam vele, hogy jó, MAJD egyszer. Egyik pillanatról a másikra az ékszerüzletben találtam magam, megtaláltuk azt gyûrûpárt, ami mind a kettõnknek tetszett. Aztán a törzshelyünkre mentünk, és ott feltette a nagy kérdést. Igent mondtam, de hirtelen nem tudtam örülni. Megrémültem, szédültem, forgott velem a világ. A kérdés azt jelentette, hogy végleg vége a függetlenségemnek, kicsit a szabadságomat is féltettem, mostmár biztosan az ÖVÉ vagyok, örökre Õ lesz a társam. Kb. 2 hónap alatt sikerült teljesen megnyugodnom. Mostmár nagyon örülök, hogy így történt. És teljes energiával vetem bele magam az esküvõszervezésbe. És most azt jelenti ez az egész, hogy van egy társam, testi-lelki másik felem, egymás erõs bástyái vagyunk. 22/N

Hirtelen jött õrült ötlet volt. Régóta mondogatta már, hogy szeretné majd egyszer megkérni a kezem. Úgy voltam vele, hogy jó, MAJD egyszer. Egyik pillanatról a másikra az ékszerüzletben találtam magam, megtaláltuk azt gyûrûpárt, ami mind a kettõnknek tetszett. Aztán a törzshelyünkre mentünk, és ott feltette a nagy kérdést. Igent mondtam, de hirtelen nem tudtam örülni. Megrémültem, szédültem, forgott velem a világ. A kérdés azt jelentette, hogy végleg vége a függetlenségemnek, kicsit a szabadságomat is féltettem, mostmár biztosan az ÖVÉ vagyok, örökre Õ lesz a társam. Kb. 2 hónap alatt sikerült teljesen megnyugodnom. Mostmár nagyon örülök, hogy így történt. És teljes energiával vetem bele magam az esküvõszervezésbe. És most azt jelenti ez az egész, hogy van egy társam, testi-lelki másik felem, egymás erõs bástyái vagyunk. 22/N
Nálunk még nem volt lánykérés, de 100% hogy nem fogok hezitálni...:D
Megkérte a kezem, egész éjjel arról áradozott, hogy milyen jó lesz és mennyire szeret, meglepett nagyon de örültem. Aztán másnap meggondolta magát. Együtt maradtunk de soha az életben nem fogok hozzámenni.
utolsó ez azért durva lehetett....azt a rohadt élet!
én otthagytam volna...egy ilyennel nem szabad játszani, inkább meg se kérdezte volna...bunkó
Nekem ez azt jelenti hajlandó lennék-e mindenestül az övé lenni és vele élni le az egész életemet.. A válaszom határozott igen egy percig sem hezitálnék, mert már több éve tudom, hogy nélküle képtelen lennék tovább élni....(sajnos még nem kért meg, de én már mindennap gondolok rá)
Ilyenkor vissza kell kérdezni: Attól függ... A szüleid otthon vannak?

Mi lehet ez? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség!

Érzek egy nyomást a fejemben, ami a homlokom közepét?l indult ki és az orromig tart, és olyan érzésem van hogy vérzik az orrom, de amúgy nem vérzik és olyan furcsa "szagot" is érzek, mint amikor vérezni szokott...

Hogy mondom angolul azt, hogy: . Nem szokott menni bevásárolni? Továbbá mit jelent ez a kérdés? Does say anything about them?

A választ el?re is köszönöm

Legjobb válasz: He/She don't used to go shopping. Does say anything about them—>Mond róluk valamit? Mondjuk ez így lenne helyes: Does he/she say anything about them? Múlt idõben pedig said?

He/She don't used to go shopping. Does say anything about them—>Mond róluk valamit? Mondjuk ez így lenne helyes: Does he/she say anything about them? Múlt idõben pedig said?

Egy veszekedésben mit jelenthet ez a kérdés? "Nem értem, miért ilyen fontos ez neked? "

Egy ideje ekkora hülyeség miatt megy a veszekedés és kíváncsi vagyok a külső emberek véleményére. Köszi

Legjobb válasz: Nem emiatt megy a veszekedés, hanem ezzel utalnak arra, ami miatt megy a veszekedés.

Nem emiatt megy a veszekedés, hanem ezzel utalnak arra, ami miatt megy a veszekedés.
szerinted ezt mi honnan szüljük meg neked?
A kérdező hozzászólása: A veszekedés egyik partnerének az jött le ebbõl, hogy semmi köze a másik dolgaihoz. Szerintem hülyeség hogy ezen veszekednek és csak arra voltam kíváncsi másnak is ez jön-e le. Azért köszi viszont egy két véleményre kíváncsi lennék még :)

Szerintetek mire utal ez a kérdés?

Minden másnap hajat mosok, és szerintem sosem igénytelen a frizurám...ehhez képest ha megkérdezte a barátom anyukája, h "frissen van mosva a hajad?" Válaszolta, h igen, rendszeresen szoktam mosni, miért? Ja csak mert olyan frissnek néz ki. Nekem ez iszonyú furán hangzott, máskor nem néz ki frissnek? Mondom, sosem mutatkozom zsíros hajjal. Mire utal ez a kérdés? Szerintetek nem bántó kicsit?

Legjobb válasz: Ez...túlreagálod, nincs benne semmi, most tûnt fel neki, szerintem semmi rosszindulat sincs benne. (Ha 10 éve hordod ugyan azt a cipõt és megdicsérik akkor felháborodsz,hogy és eddig nem volt jó? hogy nem dicsérted emg!)

Ez...túlreagálod, nincs benne semmi, most tûnt fel neki, szerintem semmi rosszindulat sincs benne. (Ha 10 éve hordod ugyan azt a cipõt és megdicsérik akkor felháborodsz, hogy és eddig nem volt jó? hogy nem dicsérted emg!)
En sem erzem sertonek, biztos ma kulonosen szep volt es most feltunt neki. :) Biztos kicsit erzekenyebb vagy most. :)
Én sem látok ebben semmi rosszindulatot. Amúgy azt tudod hogy a kétnaponkénti hajmosás nem igazán tesz jót a hajnak? és fejbõrnek??
Az egészséges fejbõr rugalmas, hidratált, felszíne halvány rózsaszín, felszíne nem hámlik, felrakódásoktól mentes, a hajzat fényes, rugalmas a szálak felszíne sima. A termelõdõ faggyú védelmet nyújt a fejbõrnek és a hajszálaknak, biztosítja csillogását, rugalmasságát. Ha a faggyú mennyisége megnõ a fejbõr zsírossá válik. A fejbõrrõl a felesleges faggyú a hajszálakra kerül a haj elnehezül, olajosan fénylõ vagy fakó lesz, nehezen formázható, lelapul. Sebacea enyhébb formája a zsírosodásnak, száraz állapotú a hajhagymák szintjén van túltermelés a hajhagymákat zsírburok veszi körül, akadályozva a tápanyag felszívódását matt színû felrakódás képzõdik a bõrön a hajszál fénytelen a hajhagymák zsírral szívottak, szétmállanak a hajszál elvékonyodik, hullik Seborrhea erõsebb, folyékony zsírosodás a panaszos 1-2 naponta mossa a haját a fejbõr olajos tapintású a hajszálak összetapadnak, zsíros a zsíros, elnehezült haj nehezen formázható, a frizura lelapul kellemetlen szagú A hajzsírosodás oka: vegetatív idegrendszer feszült állapota (baleset, válás, haláleset, a munka elvesztése) endokrin mirigyek mûködési zavarai gyógyszerek mellékhatása (antibiotikum, fogamzásgátló, vízhajtók, véralvadásgátlók, ...) egyes betegségek következtében szülés után örökletes hajlam helytelen táplálkozás, hajápolás A hajzsírosodás kezelése: A problémát nem lehet csak samponos hajmosással orvosolni. Megszûnéséhez életmódváltás is szükséges. A kereskedelemeben kapható zsírosodás elleni samponok nagy részének pH értéke a lúgos tartományba tartozik, ami tovább bontja az amúgy is sérülékeny fejbõr védekezõ (barrier) rétegét. A zsírt leoldja, de azt a fejbõr csak és kizárólag zsírral tudja visszapótolni és megkezdõdik az ilyenkor ismert szélmalomharc. A helyes kímélõ kezelés: Alapos hajmosás, speciális anyagcsere fokozó, gyulladáscsökkentõ anyagokkal (citromfû, menta, rozmaring, zsálya, boróka). Hidratáló pakolás mely nem zsírosítja a fejbõrt és nem nehezíti el a hajat. Fontos a fejbõr masszírozása, hogy a felesleges faggyú ne a tüszõbe folyjon vissza, így a hajszál megmenthetõ.
A kérdező hozzászólása: de akkor mit csináljak, ha 3. nap már nem szép, zsíros a hajam? mégsem mehetek olyan fejjel dolgozni...a munkahelyemen nagyon fontos az ápolt külsõ
Nem lehet folyamatosan friss a hajad. Én fiú létemre naponta mosok hajat, különben mosott szar feelingem van. És még így is észre lehet venni, hogy frissen mosott -e a hajam, vagy már eltelt -e azóta pár óra. Sõt, szerintem jobban nézek ki pár órája mosott hajjal, mint teljesen frissen mosottal. Felesleges mindig a frissességre koncentrálni.

Mit jelent ez? ! A kérdés lent! (? )

a pasik jönnek be de ki probálnám hogy milyen csajal is ez azt jelenti lezbi vagyok? :(

Legjobb válasz: egyelõre csak kíváncsi. ha úgy marad,akkor leszbi.

egyelõre csak kíváncsi. ha úgy marad, akkor leszbi.
próbáld ki és majd megtudod, lehet bi vagy, ez nem gond N
Ha "is", akkor biszex, vagy bi-kiváncsi.
Biszex, egyértelmû!
Ha csak fizikailag vonzódol a nõkhöz, akkor lehet csak szimpla kíváncsiság. Ha érzelmileg is(fiúkhoz is) akkor biszex.
Nem tudom.Én is hasonló problémával küszködök..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!