Találatok a következő kifejezésre: Mi a eredmény a (1118 db)

Mikor van eredménye a Diane 35 gyógyszernek? Akne ellen?

Legjobb válasz: Eredmény volt kb. 3 hónap múlva, de ténylegesen az aknék több mint fél év múlva tûntek el, úgy hogy Roaccutannal együtt szedtem, és rendszeresen mentem kozmetikushoz is tisztításra. Ez személyes tapasztalat, de nyilván vannak eltérések egyénenként.

Eredmény volt kb. 3 hónap múlva, de ténylegesen az aknék több mint fél év múlva tûntek el, úgy hogy Roaccutannal együtt szedtem, és rendszeresen mentem kozmetikushoz is tisztításra. Ez személyes tapasztalat, de nyilván vannak eltérések egyénenként.
Az elõzõ vagyok. Azt kifelejtettem, hogy értelemszerûen az aknék kiterjedtsége, súlyossága is számít, na meg a kiváltó ok, hogy mitõl van az androgén túltermelõdés

ITK-s nyelvvizsgának mikor van eredménye a tapasztalatok szerint?

Nem az érdekel, hogy mit mond a vizsgaközpont, hanem személyes tapastalat, hogy vizsga után menniyvel volt eredmény látható a neten és utána menniyvel jött meg a bizonyitvány. Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Azt hiszem kb 1 hónap, az írásbeli után. Nekem 1-2 nappal késõbb lett meg, idegbajos voltam is rendesen. És nagyjából 1-2 nap különséggel jön a szóbeli és az írásbeli eredménye.

Azt hiszem kb 1 hónap, az írásbeli után. Nekem 1-2 nappal késõbb lett meg, idegbajos voltam is rendesen. És nagyjából 1-2 nap különséggel jön a szóbeli és az írásbeli eredménye.

Mikor lesz eredmény a jogorvoslati kérelmek ügyében?

Kapott már valaki visszautasítást, elfogadást? (felvi) az elsők között adtuk be nyomós okkal : pontszám megvan, banki hiba miatt később utaltuk a 9000-et (azóta már megvan a számlájuk is, ők töltötték fel, tehát átment a pénz) Mire számítsak?


Mi az eredmény? A feladat megoldókulcsát nem értem.

Egy mészk?minta 13,8 w% vas(III)-oxid szennyez?dést tartalmaz.

Mi a tapasztalataitok a ricinus olajról? Mennyi idő múlva látható az eredmény? : )

el?re is köszi

Legjobb válasz: konkrétan mire gondolsz?:D hashajtóként használva?.... szempillánál egy-két hét

konkrétan mire gondolsz?:D hashajtóként használva?.... szempillánál egy-két hét
hajnál 2 hónap, szempillánál 1-2 hét
Én 3 naponta használok ricinust, és elsõ használat után láttam, hogy hosszabb a lenövésem.
Elõtte egy nappal festettem a hajam. Szõkére festem, az eredeti sötétbarna. Tehát feltûnõ a különbség. Másnap láttam a sötét, kb. egy milliméteres tövet. Egyébként én a ricinust Amlával keverem.
A kérdező hozzászólása: akkor szószerint semmi értelme , hogy használjam a ricinust??!! azt szeretném ha 2 hónap alatt nõne olyan 5 centit... mert alapból havonta 2 centit nõ nekem...
3 hónapig használtam heti 2x-3x és semmivel nem nõtt gyorsabban a hajam tõle. Az egyenesen kizárt, hogy 1 pakolás után hosszabb lett... Az emberek többsége vagy bebeszéli magának, hogy használt, vagy pedig annyira megszállottja lesz a hajnövesztésnek, hogy a kisebb változásokat (amik maguktól bekövetkeznek) is észreveszik, nem úgy, mint amikor nem foglalkoznak a hajukkal.
Én eddig 2*használtam a hajamra, de heti 1* csak.Változást még nem látok rajta, A szempillámra kb 1hete használom, és mintha sûrüsödne..
A kérdező hozzászólása: és így az elsõ pakolás után kb hány mili, centi lenövésed van ? :$
A kérdező hozzászólása: az elsõ után ? : O kicsit durva :D kiváncsi leszek , h ogy melyika jobb a biovanne vagy a ricinus.. :D most van rajtam az elsõ pakolás : )
A kérdező hozzászólása: hajnál ez a 2hónap ----> hetente 2x ??
A hoxás válaszolótól kérdezném: Ebben most mi a pláne? Ennyit magától is nõ egy ember haja, nem kell hozzá semmi. Nem kötekedni akarok, csak normális bizonyítékot látni, hogy használ.

Mi az eredménye a Jónás napon csinált ovulációs tesztnek?

Legjobb válasz: Vagy akkor van ovulációd vagy nem. :) Konkrétan nem is írtad le, hogy mi a kérdésed. Ez így hülye kérdés. Vagy pedig nem tudod mi az a Jónás nap.

Vagy akkor van ovulációd vagy nem. :) Konkrétan nem is írtad le, hogy mi a kérdésed. Ez így hülye kérdés. Vagy pedig nem tudod mi az a Jónás nap.
Szerintem van értelme a kérdésnek. Én is kíváncsi lennék rá. Tesztet nem csináltam, de a hõm leesett, mint peteéréskor. Ami azért furcsa, mert nekem pont mensire esett, és mégis 36, 3 a hõm. De nem próbáltuk, mert a férjem késõn ért haza.

Mi a véleményetek a tojásos ricinus olajas hajpakolásról? Mennyi ideig használtátok, míg látható eredményt kaptatok?

Elég problémás, göndör, vékonyszálú hajam van és most kezdtem heti egyszer bekenni ezzel a pakolással.

Kozmetikusok! Mi a véleményetek a hyamatrix kezelésről? Milyenek az eredmények?

A kérdés azokhoz szól, akik elvégezték a tanfolyamot és végeznek ilyen kezelést.

Legjobb válasz: Sziasztok! Mind kozmetikusként, mind lelkes használóként csak ajánlani tudom mindenki számára, kortól és nemtõl függetlenül.

Sziasztok! Mind kozmetikusként, mind lelkes használóként csak ajánlani tudom mindenki számára, kortól és nemtõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Mi a véleményetek a fehérje diétáról. Napi félóra intervallumos edzéssel és fehérje diétával milyen eredményeket lehetne elérni? Valaki már probálta?

Ha nem tudjátok pontosan a fehérje diétát akkor itt :

Legjobb válasz: Gyors fogyás, gyors visszahízás.

Gyors fogyás, gyors visszahízás.
Hát igen...jól lehet tõle fogyni, de ha utána nem figyelünk oda, akkor mi értelme volt? Nem idõhöz szabott diétát, hanem életmódváltást kell csinálni...
A kérdező hozzászólása: a gyors fogyás mit takar heti hány kiló?S megcsinálnám utána pedig olyan étkezéseket csinálnák hogy nem hízzam vissza.
Tudsz képet fel tenni?
Halvány pozitív az pozitív.Nálam is így volt.:)
kepfeltoltes.hu - n feltöldöt a képedet, alul megadod az e-mail címedet, ahova elküldik a képrõl a linket, és azt a linket ide másold be. Várjuk nagyon a tesztedet! azóta csináltál újabbat?
A halvány pozi is pozi. Egyébként az én fiam is elsõ nem védekezõs alkalommal jött össze.
kepfeltoltes.hu
A kérdező hozzászólása: hogy kel teni ide fel kepet?
Tegyél fel 1 képet és megmondjuk!!! :)
TEGYÉL FEL KÉPET :)
A kérdező hozzászólása: mivel nem vedekeztunk szamitotunk ra de nem gondoltam hogy mar elsore
Lehet nem kellett volna gratulálni?:S
A kérdező hozzászólása: komolyan ?
Babát vársz! Gratulálok! :) Néhány nap múlva erõsebb lesz a csík. Ha 2 naponta tesztelsz, látod, hogy milyen gyorsan erõsödik!
ha két vonal van, az baba!!
Igen, a halvány vonalka is pozitív tesztet jelent. Simán lehetsz terhes, gratulálok :)
halvány pozitív is, pozitív.Képet tudsz feltölteni?
várjuk a képet!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!