Találatok a következő kifejezésre: Mi a ennek a kísértet filmnek (1 db)

Mi a címe ennek a kísértet filmnek?

Csak jelenetekre emlékszem:

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre,mert nem hiszem,hogy láttam ezt a filmet,de tudok ajánlani egy oldalt,ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide,regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt,itt akár meg is keresheted,hátha meglesz!

Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert nem hiszem, hogy láttam ezt a filmet, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide, regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt, itt akár meg is keresheted, hátha meglesz!
Kisértet a házban!! :?D
Átkozottak otthona


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok valamilyen oldalt ahol megtudom nézni a Family guy-t németül?

0

Tudnátok jó karácsonyi filmeket mondani?

6

Vannak-e filmben olyanok, mint sorozatban a Sliders? Tehát, amik a párhuzamos világokról szólnak?

3

Mi a címe annak a karácsonyi vígjátéknak, ami arról szól, hogy két szomszéd azon verseng, hogy kinek szebb a karácsonyi dekorációja?

Tavaly láttam ennek a filmnek a végét Karácsonykor az m1-en és nagyon megtetszett, sok poén volt benne, de sajnos a címét nem tudom. Szeretném megnézni az elejétől.

5

Ismertek olyan rajzfilmfigurát hogy derék dundee vagy hasonló nevűt? Egy ismerősöm folyton emlegeti, de sehogy se találok rá. Valószínűleg valami fura magyarra fordítás lehet.

4

Melyik ez a 2 filmdráma?

Régebben láttam ezt a 2 filmet a Duna, M1 vagy M2-őn.

4

Nem emlékszem melyik ez a film?

Adrian Paul ( a hegylakó sorozat főszereplője)jácca az egyik fő szerepet benne egy vámpírt alakít régen láttam de sajna nem emlékszem a film címére.

2

Amanda kinek a lánya és kinek a testvére a "Bosszú" című filmben?

Nemrég kapcsolódtam be a sorozatba és így számomra elég homályos, hogy ki kicsoda.

3

Melyik ez a film?

Egy embert "lefagyasztanak", majd több száz évvel később amikor kiolvad, akkor egy olyan világban találja magát, ahol az emberek teljesen meghülyülnek, magyarul az átlag ember IQ-ja a nullához konvergál. Egy olyan jelenetre emlékszek, amikor valamilyen intelligencia "tesztet" tölt ki a főszereplő egy gyerekjátékkal.

2

Kalózos filmek?

Sziasztok.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!