Találatok a következő kifejezésre: Mi a ennek a kísértet filmnek (1 db)

Mi a címe ennek a kísértet filmnek?

Csak jelenetekre emlékszem:

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre,mert nem hiszem,hogy láttam ezt a filmet,de tudok ajánlani egy oldalt,ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide,regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt,itt akár meg is keresheted,hátha meglesz!

Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert nem hiszem, hogy láttam ezt a filmet, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide, regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt, itt akár meg is keresheted, hátha meglesz!
Kisértet a házban!! :?D
Átkozottak otthona


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Korra legendájának lesz 3. évadja?

4

Michael Jackson Moonwalker?

Fent van valahol magyarul?

6

Melyik filmek szólnak arról, hogy árva gyerek más felnőttekben keres pótanyát, pótapát?

3

Melyik az a dr. House rész amikor egy ember leesik egy háztetőről és elkezd feketedni a keze?

Folyamatosan rosszabb lesz az állapota és amputálni kell a kezét. Nagyon régen láttam és megnézném újra. Válaszokat előre is köszi.

1

Itt az Elsők még emberek voltak?

A Vámpírnaplók 3.évad 8.részében a 3.percnél amikor Rebekah és Klaus a falba vésték a nevüket a barlangban, már akkor is vámpírok voltak?

2

Aki szokott doramákat nézni az Ázsia ékkövei -n, Mit csináljak?

Még sose töltöttem le feliratosat szóval bocsii a butaságomért :S

4

Linkelnétek nekem híres film zenéket?

8

Szerintetek hány évados lesz a Vámpírnaplók ( The Vampire Diaries) című sorozat?

Rég nem volt már ilyen jó a nézettsége a "fontos" kategóriában és eddig úgy látom,hogy folyamatosan fejlődik. A kedvencemmé vált ! Már össze vissza irogatnak mindent ezért gondoltam ,hogy megkérdezem! Aki tudja legyen szíves segítsen! Előre is köszi!:)

5

Milyen filmet ajánlotok délutánra?

Nem jut eszembe semmi....Valami szórakoztató kellene,amit közösen nézhetek a családommal.Bármi lehet,fantasztikus,vagy rajzfilm,mindegy.Előre is köszi!

5

A jöttünk láttunk visszamennénk 2 filmbe kb.21 percnél freddie mercury feldolgozott discos zenéje szól, amikor zsákfos bemegy a szobába a tv be szól mi a címe?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!