Találatok a következő kifejezésre: Mi a ennek a kísértet (2 db)

Mi a címe ennek a kísértet filmnek?

Csak jelenetekre emlékszem:

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre,mert nem hiszem,hogy láttam ezt a filmet,de tudok ajánlani egy oldalt,ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide,regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt,itt akár meg is keresheted,hátha meglesz!

Szia! Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert nem hiszem, hogy láttam ezt a filmet, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol biztos jobban tudnak segíteni.Belinkelem ide, regisztrálás után már tudsz is kérdezni. http://filmkatalogus.hu/forum-1440 Sõt, itt akár meg is keresheted, hátha meglesz!
Kisértet a házban!! :?D
Átkozottak otthona
Randi? Ezt csak te derítheted ki!
ezt elbasztad, ha akkor viszonozta akkor tovabb kellett volna menni. mivel nem jott ossze, ez innentol buko, ugyanis "szegyenerzete" lesz ennyitol is, csak meg benanak is fog nezni amiert lealltal. Vagy atkerulsz a milyen rendes ember nem akar kihasznalni cimkevel ellatott baratzonaba ahonnan nincs kiut.
kérdezd meg tõle, hogy milyen volt az nap este, és hogy szeretné e ha megismételnétek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!