Találatok a következő kifejezésre: Mi a elfogadható (72 db)

Mi egy elfogadható Kiló méter óra állás? Egy Opel Corsa ECO 1.2i 16V nél. A kocsi 1999 es. Vagy úgy átlagban.

Legjobb válasz: Mi kocsink: Skoda Felicia 1.3 LXI. 1999-s. 128000km van benne.

Mi kocsink: Skoda Felicia 1.3 LXI. 1999-s. 128000km van benne.
Most már a linket is megadhatnád hozzá. Egyébként, mivel valószínû nem taxinak és nem hosszútávra használhatták az évek száma szorozva 10-20 ezerrel. De lehet, hogy jobb, ha többet fut az autó országúton, mint sok rövid úton nagyvárosban még akkor is, ha városban használva 100000-et ment vagy országúton 250000-et a 12 év alatt.
Szerintem lényegtelen, hogy mennyire pörgették vissza. (mert ugyse igazat fog mutatni) Inkább állapotot nézd. amúgy kb évente 10ezerrel lehet számolni, vagyis 120ezer biztos van benne(ha 99es)
A kérdező hozzászólása: értem rendben. De mondjuk ha van benne 130.000 érdemes megvenni? és jó állapotban van. 470 ezer
Nektek kell érezni
Igen, elfogadható. Én 15 évesen ismertem meg egy akkor 19 éves srácot és két évig együtt voltunk. Nem volt gond a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Nem személyes jellegû kérdés, csak általánosságban tûnõdtem el két ismerõsömön. :D Most egy perccel a kérdés kiírása után eszembe jutott, hogy meg kellett volna nézni mások kérdezték-e már ugyanezt, és láttam, hogy igen, szóval bocsánat a felesleges kérdésért. A válaszokat köszönöm. :)
Elfogadható még. Második válaszoló: ez így nem sokat ér, ha már nem vagytok együtt... nem errõl szólna a kapcsolat?
Második vagyok: Nem a korkülönbség volt a gond és a kérdés lényege viszont ez. Elfogadható volt, senki nem furcsálta a dolgot és most is elfogadható. Az ok az volt, hogy kiment Angliába dolgozni...
nekem 15 évesen 20 éves pasim volt, mai napig együtt vagyunk (18/L) szerintem semmi gáz vele
Hát ez attól is függ, hova jelentkezel...
Munkakörtõl függ, hogy mit kell ilyen esetben mondani. Ha arra kíváncsiak, hogy miért szeretnél egyáltalán munkába állni, akkor elmondod õszintén, hogy lejárt a Gyes, itt az idõ dolgozni, és ez a munkakör éppen megfelelne neked. Ha szakmai motíváció, akkor azt ecseteled, hogy miért érdekel téged ez a munka, mit tudnál te nyújtani ebben a munkakörben. Én is most álltam munkába, a régi munkahelyemre mentem vissza, de új munkakörbe. Elmondtam, hogy Gyesbõl már nem jövünk ki, a gyermeknek is jól érzi magát közösségben, és szeretnék újra dolgozni. Kérdezz még, hátha tudok segíteni!:-)
Bárhol megemlítettem hogy Gyes, már vissza sem hívtak...sajnos...
Baráth András blogját olvasgasd, nagyon jó tanácsok vannak benne: http://www.gerillaoneletrajz.hu/blog/

A pénzügyi és számviteli mutatószámoknál mi az ideális érték, mi számít elfogadhatónak?

szakdolgozatot írok és írtam bele mutatószámokat, ki is számítottam, már csak értékelni kellene, de nem tudom, hogy melyiknél mi az ideális.

Legjobb válasz: Hát hogy velemenyt tudjunk mondani valamihez ösze kel hasonlitani. Lenyeg hogy a termelesi és gazdasagi kimutatok növekvö legyenek vagy is pozitivak.

Hát hogy velemenyt tudjunk mondani valamihez ösze kel hasonlitani. Lenyeg hogy a termelesi és gazdasagi kimutatok növekvö legyenek vagy is pozitivak.

Szerintetek mi a legmagasabb egészséges/elfogadható korhatár?

Legjobb válasz: Mihez? Ahhoz, hogy megtanulj járni, a két éves kor már sok. Hogy szobatiszta legyél... na jó, nem is folytatom, tudom, hogy nem vagy az.

Mihez? Ahhoz, hogy megtanulj járni, a két éves kor már sok. Hogy szobatiszta legyél... na jó, nem is folytatom, tudom, hogy nem vagy az.
Fátylat rá! :)
nem korhatárt akartál írni, hanem korkülönbséget ezt valld be
Az elsõ válaszolónak van igaza! Ha még a kérdésedet sem tudod normálisan megfogalmazni, akkor mit vársz? Találjuk ki mi a faxt akarsz? Utána még te osztod itt az észt? Csóri kis hue!
szerintem meg az elsõnek igaza van! a kérdésed túl tág, még párkapcsolatok tekintetében is! mert a párkapcsolatokba sokminden bele tartozik. Mire gondoltál? meddig lehet valakinek új párkapcsolata? vagy alapvetõen kapcsolata? vagy meddig egészséges szexelni? o.O
87 ev.Felette mar nem jo.
kifejthetnéd bõvebben. nem vagyunk gondolat olvasók
1: te egy barom vagy...XD Szerintem attól függ, hány éves vagy, mert felnõtteknél már nem igazán számít az a pár év. Nagybátyámék között pl. 11 év van, és senkit se zavar.:) De az nár feltûnõbb, ha egy 15 éves jár egy 20 évessel:D Szóval sztem életkortól és érettségtõl függ.;)
én 20 évesen nem járnék 30 évessel, vagy fölöttivel
Barátnõm pl 33 éves lessz pár nap múlva, én most múltam 28 nemrég!
A kérdező hozzászólása: :D na jól van heppi end, de akkor már lécci írjátok le hogy mit gondoltok a KORKÜLÖNBSÉGRÕL:D
Js, és akkor a csóri kis hue is vissza vonva, sorry! :)
A kérdező hozzászólása: Az tök mindegy nem rólam van szó csak kérdezem amúgy leírhatod hogy pl: sztem 16 éves korban ennyi meg ennyi, de 25 fölött pedig mondjuk 15
A kérdező hozzászólása: Igen bevallom korkülönbséget akartam írni:) A többieknek pedig: nyugi nincs semmi gond, nem kell kiborulni, ezek szerint tényleg nagyon szarul fogalmaztam meg szorri
A kérdező hozzászólása: elsõnek: Bírom az olyan embereket akik azt hiszik hogy most viccesen beolvasnak a másiknak miközben õk a hülyék...nem látod hogy milyen témába írtam a kérdést?párkapcsolatok. Ha te errõl mindenféle hülyeségre következtetsz mert nem egyértelmû nekem akkor sajnállak
sztem 15év simán belefér. 17éves vagyok és 20feletti pasikat szeretem. a legutobbi barátom 31 volt.

Mi az elfogadható magatartás ebben az esetben? 18 éves lány vagyok, nemsokára be kell adnom a felvételi jelentkezésemet. Eddig biztos voltam benne, hogy szociális munkás leszek..

: általában mindig meg?rzöm a hidegvérem, a nagyon nehéz helyzetekben is tudok hideg fejjel gondolkodni.. Sok hajléktalannal beszélgettem már, jól megértettük egymást.

Legjobb válasz: szerintem ezekbõl jobb kimaradni,mert lehet,hogy te segíteni akarsz,de aztán rádszállnak,és akkor már nem nagyon tudsz mit tenni.nálunk a szomszédok szoktak néha verekedni,azt mondták a rendõrök,hogy amig nem folyik vér,õk nem jönnek ki.azért ez is durva.minek kell történnie,h kijöjjenek egyáltalán?!

szerintem ezekbõl jobb kimaradni, mert lehet, hogy te segíteni akarsz, de aztán rádszállnak, és akkor már nem nagyon tudsz mit tenni.nálunk a szomszédok szoktak néha verekedni, azt mondták a rendõrök, hogy amig nem folyik vér, õk nem jönnek ki.azért ez is durva.minek kell történnie, h kijöjjenek egyáltalán?!
Mi a kérdés? hogy közbe kell -e avatkozni, vagy legyél e szociális munkás? hát igen, ha az ilyen jellegû történéseket nem tudod felvállalni, ne legyél! Mert a szocimunkás nem csak a hajléktalanok közé kell menjen..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem igazán ez volt a kérdés. Inkább arra irányult, hogy a szociális munkás civilként, hogyan cselekedhet, és mi az a cselekedett ami ebben az esetben helyesnek nevezhetõ. De lehet, hogy erre nincsen jó válasz, elég összetett dolog.
Hívnod kellett volna a rendõrséget. Ha te kerülsz bajba, te is kapaszkodsz a legkisebb fûszálba. Annak a pasinak te voltál ez a fûszál, de csak elsétáltál mellette.

Mik a tapasztalataitok a SWAG alkatrészekkel, jók, elfogadhatók vagy mellőzendőek?

Opel Corsa C-hez vezérm?lánc-készlet kell. Az új alkatrésszel szemben nincsen extrém elvárásom, csak annyi, hogy 60-70ezer km-t bírjon ki.

Mi a véleményetek erről a hasról? Ez gáz vagy még az "elfogadható" kategóriába tartozik?

http://kepfeltoltes.hu/120705/1es_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Távolabbról fotózd mert így nem nagyon látom :)

Távolabbról fotózd mert így nem nagyon látom :)
ülve fotózd le, úgy mutatja ki a foga fehérjét! :D így olyan mint a f*sz boxerbe!
Ilyen pocakja van a barátnõmnek is, csak nem szõrös...
Hát, szépnek éppen nem szép, de ha a gazdája ok, akkor elfogadható.
Szerintem ez tökéletes :) Kb az ilyen testû pasik jönnek be nekem, nem a kockás hasúak.
Én szeretem ha valakinek izmos a hasa de ha így is vonzódom hozzá nem érdekelne. Még elfogadható amúgy is;)
szerintem olyan semmilyen..
nembejövõs 18/L

Kakaszexről mi a véleményetek? Undorítónak tartjátok, vagy elfogadhatónak?

Van olyan ismerősötök, aki ezt gyakorolja?

Legjobb válasz: próbáltad már hogy szarás után belenyomod a fejed a vécébe, és mikor közben lehúzod érzed hogy megtisztulsz?

próbáltad már hogy szarás után belenyomod a fejed a vécébe, és mikor közben lehúzod érzed hogy megtisztulsz?
Ez kb olyan lehet mint [email protected] enni a rántott csirkét! Szóval én inkább kihagynám! :S
ÁÁÁ, teljesen hétköznapi dolog. Egyszer mindeninek ki kell próbálni.
Fújjbammeg! Miután láttam a 2 girls 1 cup-ot, még rendes pornóra se tudtam ránézni. De csináld nyugodtan, kapj el egy jó kis kólibaktériumot, te tudod...
Nem tudom elfogadni, viszont ismerek olyat, aki ezért van oda. Egy fiatalos, nagyon helyes, most olyan 25-27 éves lány. Eleinte udvaroltam neki, de amióta tudom, hogy ezért van oda, nem bírok ránézni. Elsõnek sokkolt. Második fázisban próbáltam megérteni és rengeteg írást adott, ami alapján állítólag megértem majd õket. Hát nem... Még annyi írás elolvasása után is nagyon nem értem a fertõzésveszélyt. Nem gyõztek meg arról, hogy nem veszélyes. Ha jól emlékszem egy bibliai résszel érveltek, talán Ezékiel vagy Ésaiás könyvben van szó arról, hogy megeszik az emberi ürüléket. Az idézett és elemzett rész engem nem gyõzött meg arról, hogy ténylegesen is megették. Ha pedig mégis... nem bizonyít semmit. A másik, hogy szerintem a természetben annak van rossz szaga, amitõl tartani kell. Majd ha e két tényezõt el is tudom vetni, még mindig ott van, hogy fizikailag nem vonz. Sõt, a leírások olyan undort váltottak ki belõlem, hogy nem is bírtam mindegyiket elolvasni.
Nem értem az ilyen embereket akik erre izgulnak..egyszerûen nem tudom elképzelni mi az izgató ebben. Én tök nyitott vagyok, de ez már nekem is sok. Szerintem gusztustalan. A pisiszex még hagyján, abban sem látok izgalmat..de a kakiszex..pfuj
Hát babám ha beleszarnak a szádba, majd akkor jössz rá hogy jó-e neked vagy nem!Ennyi!
alap

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!