Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy utazásügyintéző emelt és (1 db)

Mi a különbség egy utazásügyintéző emelt és középszintű szakképzés között?

Lehet hülye kérdésnek hangzik, de szinte minden honlapon azt találtam, hogy emelt szint? képzést indítanak, az állás hírdetéseknél pedig az van, hogy szakmai közép az elvárás...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hányasnak kell lennie az átlagomnak ha lakberendező akarok lenni?

3

Kresz-vizsga bizonyítvány?

Megcsináltam a kresz vizsgát, ott a helyszínen alá kellet írnom egy papírt. Kapok róla valami igazolást, hogy megvan, vagy sem? Vagy nem is kell, egyszerűen megyek vezetni, és kész? Forgalmi vizsga útán meg két-három hét és meglesz a jogosítvány, és a forgalmiról sincs külön papír? Hogy van ez az egész, segítsetek!

8

Vadászgép pilóta szeretnék lenni! Mi kell hozzá?

Sziasztok. Már jó ideje vadászpilóta szeretnék lenni Magyarországon, a honvédségnél. Milyen felsőoktatású iskolába kell menjek, és milyen szakra, hogy ezt el tudjam érni? Van még a honvédségnek pilótaképzése?(Ha egyáltalán volt.) Ha igen, mik a követelmények ahhoz hogy bekerüljek, és mi ennek a menete?15/F

9

Van valakinek tapasztalata Nemzetközi Masszázsiskola Gyógymasszőr képzéséről?

Milyennek találjátok a képzést? Színvonalas, hasznos??

Köszi!

0

Elsősegély vizsga meddig érvényes?

Még 2009-ben (nyolcadikos koromban) hirdettek az iskolában egy elsősegélynyújtó versenyt (azt hiszem Országos Elsősegélynyújtó verseny volt a neve). A versenyen eredménytől függetlenül mindenki kapott egy kártyát a Vöröskereszttől, melyen az áll hogy "sikeres elsősegély vizsgát tett".

Most szeretnék autóra jogosítványt csinálni (tehát 4 éve lett kiállítva a kártya) és érdekelne, hogy ezt elfogadják-e, vagy nekem is le kell tennem a vizsgát? Lejárati dátum nincsen a kártyán, de nekem mintha valami olyan rémlene régről, hogy azt mondták, hogy 4 éven belül érvényes a jogosítványhoz, de erre nem emlékszem pontosan.

Valaki esetleg tudna erről információt adni?

5

Ismeri valaki az Aphrodité Oktatási Centrumot? Róth Éva a vezető, a műkörömépítő tanfolyamról van szó.

Három tanfolyam közt vacillálok, Crystal Nails, Darabos Évi és az Aphroditéról olvastam egy valakitől, hogy nagyon jó, de amúgy nem találtam róla semmit...

1

Mesterkurzus az Író Akadémián Bollobás Enikővel. Mit tapasztaltatok?

English in use master course-Write and speak like a pro

9

HVG vagy Popcorn magazin gyakorlatnak?

Sziasztok.Nem tudok választani melyik helyet válasszam szakmai gyakorlatnak.

17

Nehéz az egészségügyi vizsga?

1

Szintemelő kémiából?

Idén érettségiztem kémiából középszinten, 93%-os lett, de igazából mindegy, mert már elsőtől emelt szintűt terveztem és továbbra is tervezek, úgyhogy ezt csak így azért csináltam, hogy kipróbáljam magam és legyen viszga-tapasztalatom. Tehát a lényeg hogy jövőre megcsinálom az emelt szintet, de nem májusban szeretném, hanem már az őszi időszakban, viszont a tanárom azt mondta, hogy nem biztos, hogy szintemelőt lehet így tenni, ezért járjak utána, viszont semmilyen erre utaló információt nem találtam sehol, ezért remélem valaki tudja :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!