Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy utazásügyintéző emelt és (1 db)

Mi a különbség egy utazásügyintéző emelt és középszintű szakképzés között?

Lehet hülye kérdésnek hangzik, de szinte minden honlapon azt találtam, hogy emelt szint? képzést indítanak, az állás hírdetéseknél pedig az van, hogy szakmai közép az elvárás...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen átlaggal vesznek fel egy Katonai Közlpiskolába?

1

Volt valaki mostanában a Fors-itis oktatóközpontnál? Milyen tapasztalataitok vannak?

0

Az english house nevű angol iskola tényleg tart tanfolyamokat, vagy ez csak egy átverés?

0

Mennyi számítógépes tudás kell egy grafikus képzésre? Illetve milyen követelmények vannak?

3

Jobb agyféltek?

Ugye vannak ilyen tanfolyamok amiket el lehet végezni stb tegyük fel, elvégeztem megtanultam mindent!Ezek után letudnék "szépen" rajzolni az agyamban elképzelt képeket?És ezt el lehet felejteni, mármint így 4-5 nap alatt nem megy minden kárba, szóval oda-vissza is működik, romlik a tudásom?Ha valami nem világos írjatok!

8

Érdemes végigcsinálni egy egyéves fodrásztanfolyamot?

1

Szerintetek melyik egyetemi szakokat kellene beszüntetni végleg? Rengeteg új, értelmetlen szak indult idén is, ami lehet hogy csak ún. pénzbeszedésre szánták, értelme nulla.

2

Érettségi nélkül lehetséges ingyenes elvégezni bármely OKJ-s képzést? Ha igen, hol találom ezeket?

3

Ipari búvár és alpinista lehetek magas vérnyomással?

Nem szedek semmilyen gyógyszert mert csak ha orvosnál vagyok akkor magas egyszerűen ideges vagyok ha orvos méri a vérnyomásom. Erre szoktak is valamit mondani.

3

Csigavér Autósiskolánál belemenjek a játékba?

Az elméleti oktatáson egy nagyon szimpatikus oktató tanított, aki felajánlotta hogy az új rendeleteknek köszönhetően zsúfolódó programjába szorít nekünk helyet, ha hozzá jelentkezünk gyakorlatra, ami nagyon megéri, mivel szerinte a kollégái csak jattal fognak elindulni.. Ráadásul már tudja hogy és hajlandó beleszorítani az 580 kilométert szabálytalanul a 30 órába. Szóval vegyek részt ebben a kis bűntényben vagy keressek egy kevésbé szimpi de becsületes oktatót?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!