Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy indított szülés és (2 db)

Mi a különbség egy indított szülés és egy magától induló szülés közt?

Fájdalom, illetve gyorsaság terén gondolom...

Legjobb válasz: Szerintem, ha van rá módod, ragaszkodj hozzá, hogy magától induljon meg a szülés. Fontos a babád szempontjából, hogy a döntést Õ hozhassa meg. Egész felnõttkorunkban hordozzuk a születésünket.

Szerintem, ha van rá módod, ragaszkodj hozzá, hogy magától induljon meg a szülés. Fontos a babád szempontjából, hogy a döntést Õ hozhassa meg. Egész felnõttkorunkban hordozzuk a születésünket.
Ismerõsöm 3 gyereket szült. Az elsõ magától indult. A második programozott volt. A megtervezett idõpontban anyuka bemet a szülészetre és indították a szülést. Ha elmesélem, hogy a harmadik gyereket is akkor szülte amikor magától indult a szülés, azt hiszem ez el is dönti melyik a jobb. Mert ugye a magától induló szülés természetes folyamat, míg az indított olyan "mû", természetellens állapot.
szia!!!én félig meddig egyet értek az elõttem szólóval de mivan akkor mint például nekem volt hogy nov24-re voltam kiírva és nem indult be a szülésem és végig zárt volt a méhszájam!!ezért nem tudták meg nézzni a magzatvizemet!! amikor 30-án megindították egy méhszáj érlelõtabletátt raktak nekem fel reggelrõl fájásiam lettek és d.u-ra megis szûltem!az orvosom mondta hogy már zavaros volt a magzatvizem!még jó hogy beindították ezért nem lett baja a picikémnek!! számomra nemvolt olyan nagyon fájdalmas a szülés!!! szóval van egyfajta elõnye is meg hátránya is hogy beindítják a szülést!! könnyû szülést kívánok neked!!!

Ha az első gyermekemet túlhordtam egy héttel és indítoták a szülést, mi az esélyem arra, hogy a másodikat is túlhordom?

Tapasztalatokat várok!

Legjobb válasz: Engem anya túlhordott, tesomat meg nem. váááááá nno comment

Engem anya túlhordott, tesomat meg nem. váááááá nno comment
Szia! Az elsot en is tulhordtam egy hettel, a masodik babam viszont ket nappal a kiirt datum elott megszuletett. Ne aggodj, egyaltalan nem biztos, hogy a masodikat is tulhordod.
Nekem mindkét babát indítani kellett, jól érezték bent magukat.:) De ettõl nem rosszabb élmény, sõt a 2. ezerszer jobb volt. Sztem ez sem tutti, ha az elsõ indítva volt, akkor a második is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!