Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy 6,5 hós baba (1 db)

Mi a normális, egy 6, 5 hós baba esti elalvását illetően? Hány órakor kellene elaludnia?

Kb 8-9 max fél 10 mire elalszik és reggel6-7 között ébred. Fürdés és szopi aztán alvás. Nálatok? Írjatok minél többen, ötletet meríteni. Anyukám azt mondta, mogy mi már fél 8-kor aludtunk? Hogy szoktassam hamarabbra?

Legjobb válasz: Örülj,hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes,de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik,vacsi játszik,és amikor f´radt,kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.

Örülj, hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes, de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik, vacsi játszik, és amikor f´radt, kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.
Nagyon jól csinálod ne változtass meg semmit sem. Nálnuk a kisebbik kezdi a fürdést fél hétkor ( 3 hós ), utána szopi és olyan nyolc óra mire le tudom tenni, a nagyobbik addig vacsorázik, ( 5 éves ) majd fürdik és legkésõbb fél kilencre õ is ágyban van.
Mi 8 és fél hósak vagyunk és megvan a napi rutinunk. 7kor fürcsike, aztán tápszert kap és attól rögtön be is alszik. Max.8-kor alszik. Bár van úgy hogy amikor jön a foga csak 9-fél10.kor van alvás. És elég sokat ébredezik az éjszaka, sajna.
Mi 7 hósak múltunk és van, hogy 5-ször felkel éjszaka! 8-9 körül alszik el és 7 körül kel.
Ha neked nem rossz az esti idõpont, akkor csak azért, mert veletek másképp volt, ne akard elõbbre tenni. A baba nem fog többet aludni, így ha hamarabb elalszik, hamarabb is kel. Szerintem is szuper a rendszeretek. :)
Az én lányom 7 hónapos, minden nap 19:30-kor fürdünk, szopi és általában be is alszik. Ha nem, akkor randalírozik még egy kicsit, de legkésõbb fél 10 körül elalszik. Én nem akarom hamarabbra szoktatni, mert félek hamarabb is kelne reggel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rossz anya leszek, ha a három hónapos kisfiamat ma este odaadom az egyik ismerősünknek?

Párom szerint szükségem van a kikapcsolódásra és a pihenésre. Ezért megszervezte, hogy ma este a három hónapos fiunkra az egyik ismerős vigyázzon. Az ismerős egy 44 éves nő akinek unokái is vannak ezért már van tapasztalata kisbabák terén. Mégsem lennék nyugott, mert arra gondolnék, hogy én otthon jól érzem magam amíg ő másnál alszik stb.

44

Mennyi idős koráig aludt el gyermeked a babakocsiban?

7

Ez most tényleg a fogzástól lehet? Vagy mitől?

Kedves Anyukák, légyszi segítsetek ötletekkel, esetleg tapasztalatokkal, mert én már nehezen viselem a szitut. Arról van szó, hogy a 8 hónapos (kicsivel túl rajta) kisfiam pár napja nagyon nehezen alszik el. Eddig a vacsi után szépen el tudtam altatni ringatással, vagy belealudt a vacsiba (tápszeres), és aludt. Az utóbbi időben amint leteszem az ágyba, felébred, és elkezd nyöszörögni. Sokszor ez a nyöszörgés sírássá, majd üvöltéssé fajul. Valamelyik nap 2 órán keresztül ringatgattam hol lágyabban, hol erősebben, a vállamon elszenderedett, de ahogy letettem, felébredt. Hiába simogattam a kis hátát is. Ha abbahagytam, és elindultam kifelé, rögtön ébredt és kezdődött minden elölről. Szerintem végül a sírás okozta fáradtságba aludt bele. Jönnek felül a fogai, ahogy látom, már csak kevés van hátra addig, hogy kibújjanak. Elképzelhető, hogy ez az oka a mostani helyzetnek? Tényleg ennyire képes befolyásolni az alvási szokását? Szeparációs szorongásra nem tudok gondolni, mert ma a fél napot a nagyszülőkkel töltötte, nem volt semmi gond. A mozgásában nagy változást nem észleltem. Ül szépen, meg felkapaszkodik állásba, de ez már kb. 1 hónapja így van. Volt valaki már hasonló helyzetben?

3

Hason alvós babáknál tényleg ritkább a hasfájás?

4

3 hónapos kisfiamnak huzamosabb ideig antibiotikumot kell szednie. Mennyire gyengíti ez az immunrendszerét?

Vesetágulata van, és megelőzendő a durva húgyúti fertőzést hónapokig antibiotikumot kell szednünk. (az orvos szerint vannak, akik évekig szedik, én ebbe bele sem merek gondolni) Kap probiotikumot és szopizik még, de sajnos annyira görcsösen próbálok ragaszkodni az anyatejhez fenti okok miatt is, hogy az is megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha már az sem lesz...

2

8 hónapos fiam, megégette a kezét a konvektorral. Ugye hamar rendbe jön neki?

A forró konvektorra támaszkodva állt fel,az egyik tenyere csupa hólyag lett.A sürgősségin ellátták panthenollal és bekötözték.Holnap megyünk kötés cserére.Nagyon sokat sírt kb 1 órát.Csak az ellátás után nyugodott meg,cicin.Most épp alszik,de időnként fel-fel szipog.Ez nagyon aggaszt.Miért teszi ezt?Illetve ugye hamar rendbe jön?A dr azt mondta h másod fokú égési sérülés.

12

Tejfog tores. Mit tegyek? Vigyem fogdokihoz az 1 eves gyereket?

Anyukam szerint igy elkezd majd neki romlani, ahogy letort egy pici darab a szelebol. Igaz ez?

5

Mikor lett fülbevalója kislányodnak?

Már a kórházban ki lett lyukasztva a füle, vagy csak később?

31

Mikor cseréltétek le a rácsos kiságyat gyerekágyra?

Milyen ágyneműt vettetek bele és milyen lepedőt?

6

Miért van az, hogy 5 hetes babánk csak az anyatejet bukja/hányja ki? (50%-ban tejet, 50%-ban tápszert kap)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!