Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy 6,5 hós baba (1 db)

Mi a normális, egy 6, 5 hós baba esti elalvását illetően? Hány órakor kellene elaludnia?

Kb 8-9 max fél 10 mire elalszik és reggel6-7 között ébred. Fürdés és szopi aztán alvás. Nálatok? Írjatok minél többen, ötletet meríteni. Anyukám azt mondta, mogy mi már fél 8-kor aludtunk? Hogy szoktassam hamarabbra?

Legjobb válasz: Örülj,hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes,de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik,vacsi játszik,és amikor f´radt,kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.

Örülj, hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes, de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik, vacsi játszik, és amikor f´radt, kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.
Nagyon jól csinálod ne változtass meg semmit sem. Nálnuk a kisebbik kezdi a fürdést fél hétkor ( 3 hós ), utána szopi és olyan nyolc óra mire le tudom tenni, a nagyobbik addig vacsorázik, ( 5 éves ) majd fürdik és legkésõbb fél kilencre õ is ágyban van.
Mi 8 és fél hósak vagyunk és megvan a napi rutinunk. 7kor fürcsike, aztán tápszert kap és attól rögtön be is alszik. Max.8-kor alszik. Bár van úgy hogy amikor jön a foga csak 9-fél10.kor van alvás. És elég sokat ébredezik az éjszaka, sajna.
Mi 7 hósak múltunk és van, hogy 5-ször felkel éjszaka! 8-9 körül alszik el és 7 körül kel.
Ha neked nem rossz az esti idõpont, akkor csak azért, mert veletek másképp volt, ne akard elõbbre tenni. A baba nem fog többet aludni, így ha hamarabb elalszik, hamarabb is kel. Szerintem is szuper a rendszeretek. :)
Az én lányom 7 hónapos, minden nap 19:30-kor fürdünk, szopi és általában be is alszik. Ha nem, akkor randalírozik még egy kicsit, de legkésõbb fél 10 körül elalszik. Én nem akarom hamarabbra szoktatni, mert félek hamarabb is kelne reggel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4hónapos a kisbabám, elkezdjem a hozzátáplálást? Stokke babakocsi. Mit tehetnék?

Sziasztok.A babám 4hónapos,nyugodt,mosolygós,jó kedvű csajszi.Mindenki azt mondja körülöttem,kezdjem el hozzátáplálni,ne csak szoptassam.De én nem szeretném,mert van tej bőven,husis,gyönyörű kislány.A védőnő is megemlítette már,de én ellene vagyok.Szerintetek kezdjek el hozzátáplálni vagy megvárhatom a 6.hós korát legalább?
A másik kérdésem az lenne,hogy ti mikor váltottatok át a babakocsi sport részére?Stokke Xplory babakocsink van,ahogy telik az idő,a babám egyre jobban érdeklődik.de jön a tél lassan,a hideg,a mózes mégiscsak jobban véd.Szerintetek váltsak vagy még korai?Köszönöm előre is.

8

8honapos babam elkapta a kotohartya gyulladast. Hasznalhatok tobrex szemcseppet neki?

6

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!