Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy 6,5 hós baba (1 db)

Mi a normális, egy 6, 5 hós baba esti elalvását illetően? Hány órakor kellene elaludnia?

Kb 8-9 max fél 10 mire elalszik és reggel6-7 között ébred. Fürdés és szopi aztán alvás. Nálatok? Írjatok minél többen, ötletet meríteni. Anyukám azt mondta, mogy mi már fél 8-kor aludtunk? Hogy szoktassam hamarabbra?

Legjobb válasz: Örülj,hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes,de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik,vacsi játszik,és amikor f´radt,kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.

Örülj, hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes, de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik, vacsi játszik, és amikor f´radt, kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.
Nagyon jól csinálod ne változtass meg semmit sem. Nálnuk a kisebbik kezdi a fürdést fél hétkor ( 3 hós ), utána szopi és olyan nyolc óra mire le tudom tenni, a nagyobbik addig vacsorázik, ( 5 éves ) majd fürdik és legkésõbb fél kilencre õ is ágyban van.
Mi 8 és fél hósak vagyunk és megvan a napi rutinunk. 7kor fürcsike, aztán tápszert kap és attól rögtön be is alszik. Max.8-kor alszik. Bár van úgy hogy amikor jön a foga csak 9-fél10.kor van alvás. És elég sokat ébredezik az éjszaka, sajna.
Mi 7 hósak múltunk és van, hogy 5-ször felkel éjszaka! 8-9 körül alszik el és 7 körül kel.
Ha neked nem rossz az esti idõpont, akkor csak azért, mert veletek másképp volt, ne akard elõbbre tenni. A baba nem fog többet aludni, így ha hamarabb elalszik, hamarabb is kel. Szerintem is szuper a rendszeretek. :)
Az én lányom 7 hónapos, minden nap 19:30-kor fürdünk, szopi és általában be is alszik. Ha nem, akkor randalírozik még egy kicsit, de legkésõbb fél 10 körül elalszik. Én nem akarom hamarabbra szoktatni, mert félek hamarabb is kelne reggel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák, akik november elejére várjátok a babátokat. Miben hozzátok haza kórházból?

Milyen ruhákat (milyen vastag) vettetek erre a célra? Mit visztek be neki ebből a kórházba a hazahozatalra? Néztem az előrejelzést és 8 fokot ígér, de hát persze ki tudja mi lesz...

3

1 évesetek miket eszik vacsorára?

ötleteket kérek, néha már nem tudok mit kitalálni :), Köszönöm :).

4

Anyukák! őszintén! Nektek milyen a babátok amikor hisztizik? Hogyan kezelitek a hisztit? Mennyi idős a baba?

2

Apró piros pöttyök a baba fején mik lehetnek?

szúnyog,vagy bolhacsipés-esetleg allergia?
3.4db jött ki reggelre

2

Van egy 3 hetes kisfiam. A problémám az hogy éjjel semmit nem alszik. Sajnos tápszert kap mert nincsen tejem. Mit tegyek? Már nagyon ki vagyok merülve.

7

Mikortól aludt a babátok csak napi 1x?

Kisfiam 13 hós
Napi 2x alszik még 1-1 órát
ÉRdekelne hogy mikortól igényelte babátok a napi 1szeri alvást ??
Vagy ti szoktattátok át ? Ha igen miért ?

12

Vida Ágnes babapszihológus blogján hol lehet kérdezni Tőle?

Egyszerűen nem találok olyan linket vagy helyet,ahol fel lehetne tenni kérdés.Előre is köszi a segítséget!

3

Egy hetes a babám? Eddig nem volt gond, de hasfájós lett, adom neki az espumisant, de többi lenn?

Erőlködik szopi közben többször, de se kaki se büfi néha büfizik ha felveszem erőlködéskor, aztáán ha végzünk lerakom, elalszik , aztán sokszor erőlködik még álmában de aliszik 3-4 órát sírni nem szokott. mitől lehet?

5

Igaz, hogy a babák agyi fejlődésére rossz hatással van a tévé a vibráló, villódzó fényei miatt?

13

Milyen márkáju etetőszéket használtok? Vkinek tapasztalata a Caretero Magnus etetőszékkel?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!