Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy 6,5 hós baba (1 db)

Mi a normális, egy 6, 5 hós baba esti elalvását illetően? Hány órakor kellene elaludnia?

Kb 8-9 max fél 10 mire elalszik és reggel6-7 között ébred. Fürdés és szopi aztán alvás. Nálatok? Írjatok minél többen, ötletet meríteni. Anyukám azt mondta, mogy mi már fél 8-kor aludtunk? Hogy szoktassam hamarabbra?

Legjobb válasz: Örülj,hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes,de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik,vacsi játszik,és amikor f´radt,kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.

Örülj, hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes, de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik, vacsi játszik, és amikor f´radt, kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.
Nagyon jól csinálod ne változtass meg semmit sem. Nálnuk a kisebbik kezdi a fürdést fél hétkor ( 3 hós ), utána szopi és olyan nyolc óra mire le tudom tenni, a nagyobbik addig vacsorázik, ( 5 éves ) majd fürdik és legkésõbb fél kilencre õ is ágyban van.
Mi 8 és fél hósak vagyunk és megvan a napi rutinunk. 7kor fürcsike, aztán tápszert kap és attól rögtön be is alszik. Max.8-kor alszik. Bár van úgy hogy amikor jön a foga csak 9-fél10.kor van alvás. És elég sokat ébredezik az éjszaka, sajna.
Mi 7 hósak múltunk és van, hogy 5-ször felkel éjszaka! 8-9 körül alszik el és 7 körül kel.
Ha neked nem rossz az esti idõpont, akkor csak azért, mert veletek másképp volt, ne akard elõbbre tenni. A baba nem fog többet aludni, így ha hamarabb elalszik, hamarabb is kel. Szerintem is szuper a rendszeretek. :)
Az én lányom 7 hónapos, minden nap 19:30-kor fürdünk, szopi és általában be is alszik. Ha nem, akkor randalírozik még egy kicsit, de legkésõbb fél 10 körül elalszik. Én nem akarom hamarabbra szoktatni, mert félek hamarabb is kelne reggel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezt lehet hagyni?

Kisfiam 7 hónapos, és kezdi magát felhúzni állásba egyre sűrűbben, ahol csak lehet. Kiságyban, ágy szélén, széknél, stb. Tudom, hogy az üléssel kapcsolatban azt szokták mondani, hogy amíg magától nem ül, nem szabad hagyni, de az állással is így van? Nem lesz baja, ha hagyom álldogálni, ha már felhúzta magát? Az üléssel nincs gond amúgy, szépen ül már.

7

Mit gondoltok mikor érek meg az anyaságra?

23 éves jelenleg egyetemista lány vagyok, stabil 3 éves párkapcsolattal (összeköltözés megvolt).

Azon kívül, hogy szeretnék babát tudom, hogy nem most van az ideje, előbb befejezném az iskolát, dolgoznék, hogy legyen GYED-em is, ne csak Gyes.
Érdekesen állok belül ehhez a témához. Mindig nézegetek baba dolgokat, bútorokat, még vaterán is körbe néztem mit lehet kapni, már van egy kész kis tervem, ha majd eljutok oda (pl. babakelengye lista, hordozókendő, néztem is már videót hogy kell felkötni stb.) Lényegében már erre készülök. DE ha szóba kerül a téma párommal szinte halálra rémülök, és lényegében nem akarok abban a pillanatban gyereket. Nagyon nagy lépés, egész életre kiható, és visszafordíthatatlan. Viszont vele tervezek gyereket vállalni, szóval ez a félelmem nem a párom miatt van hanem maga a baba téma ha szóba kerül (anyukámmal is szóba került már, és akkor is nagyon megijedtem). Normális ez? Tudom fiatal vagyok csak értitek... Való nekem gyerek, ha így halálra rémülök és ugrik egyet a gyomrom a baba téma miatt? Közben meg ekörül jár belül az eszem, pl. elképzelem ahogy a párom játszik vele, vagy a fürdetés, vagy hogy próbáljuk a kóstoltatást :)

Bocs, hogy hosszú lett. Párom amúgy 2-3 év múlva szeretne gyereket. Légyszi írjon olyan, aki hasonlót átélt. Köszönöm :)

5

Mik azok a dolgok, amiket másképp csináltál a második babánál?

Terhesség időszaka, vásárlás, babakelengye, babaszoba, altatás-etetés, játékok, stb.

2

Miért nem gőgicsél már?

Kislányom 3 hónapos. 2 hete még sokat hallatta a hangját, de most már nem, vagy csak nagyon ritkán. Figyel a hangra, ha beszélünk hozzá, mosolyog ha szólunk hozzá.
Mozgásilag nagyon sokat fejlődött, de aggaszt, miért nem kommunikál?

1

Meddig lehet babának a tápszert adni?

11 hós múlt, sajnos rossz étvágyú és imádja a tápszert, sír ha nem kap. Volt aki már mondta, hogy jó lenne lassan elhagyni...szerintetek is? Biztos kemény dió lesz, de még nem érzem szükségességét annak, hogy elhagyjuk.

3

Szerintetek a Fisher Price tanuló kutyushugi karácsonyra kapható lesz már pl. az Auchan-ben? Szokott lenni akció ilyenkor a játékokra?

1

Milyen kisruhákat pakoljak a kórházi csomagba?

November végén születik a kisbabám. A kórházba milyen kisruhákat készítsek neki? Nem a hazahozós ruhára gondolok, hanem amiben bent lesz.

7

Van itt olyan, akinek van babakassza kártyája?

Ez tényleg azért jött létre, hogy a cégek reklámozhassák magukat és adnak néhány % kedvezményt a kártyásoknak? Nem találom, hogy a kártyatulajdonos milyen kötelezettségeket vállal. Azt írják a kártya ingyenes, és semmi mást. Miért érzem úgy, hogy ez kicsit fura, hogy ők adnak egy kártyát, sok helyen kedvezmény jár érte nekünk, de tőlünk nem várnak cserébe semmit??? Adathalászat, vagy mi más az, amiért ez jó nekik? Esetleg a cégek fizetnek nekik jutalékot? Bocs, hogy gyanakvó vagyok, de azért ez üzlet, és nem értem, ez a babakassza kiállítóinak pontosan hol éri meg??

1

Mikor kell tudnia csinálni?

10 hôs a babàm,nem tapsol,nem integet,nem mutat rà semmire.Meddig mondhatô normàlisnak hogy ezeket nem csinàlja?Nagyon sokat mutatjuk neki,màr egèsz pici kortôl,de nem csinàlja mèg.Baj lehet?

7

A 3 éves kislányomnak, jöhet még foga ebben a korban?

Ma hoztam haza az óviból, és azt mondja fáj a foga.
Levert, láza nincs.Lent 2-2 őrlő foga megvan,a 3 őrlőnek még nem kell ebben a korban kijönni, nem? Egészségesek a fogai,legalább is én úgy látom.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!