Találatok a következő kifejezésre: Mi a egy 5. 000 Ft-os (2 db)

Mi a különbség egy 5. 000 Ft-os és egy 30. 000 Ft-os focilabda között minőségben?

Azt hinné az ember, hogy tökegyformák, de nyilván nem így van...

Legjobb válasz: Többek közt: - más anyagból készülnek (bõr, mûbõr, szintetikus anyagok)

Többek közt: - más anyagból készülnek (bõr, mûbõr, szintetikus anyagok)
Még egyszer: -tehát az anyag -az ergonómiai tulajdonságok (zikázik e a levegõbe) -forma (minnél gömbölyûbb egy labda annál jobb) -hol készült (pl. egy dél kóreában készült labda biztos olcsóbb, mint pl. az EU-ban készült)(néha azért van kivétel pl. nike cipõ/24990Ft/ =MADE IN VIETNAM -a név (nike, adidas, kappa) -neki tulajdonított felhajtás (pl. a mostani foci EB labda 175 euróba kerül.) Szerintem az olcsóbb is megteszi, fõleg hobby focizgatásra.
hobbifocizgatsára télleg érdemes egy olcsóbbat venni, meg aztán a drága is ugyanúgy ki tud pukkani, ha pl belemegy egy rózsatövis..(nálam ez sajna elõfordult...)

Ajándékba szeretnék venni egy hajvasalót, az illető Vdal Sasoon márkájút szeretne. VS106E hajvasaló megfelelő (5000 Ft)? Mi a különbség az 5 és 10. 000 Ft-os között? 14 éves kislányról van szó.

Legjobb válasz: Én 7000forintért vettem tegnap elõtt szülinapomra egyet, Hajas László féle: Bellissima-t. Szerintem nagyon jó, ez legalább ismert!És ennyiért?Örök élet, plusz garis is!!! Egyébként nem hiszem hogy sok különbség lenne köztük, de a lényeg hogy KERÁMIA lapost vegyél!!!

Én 7000forintért vettem tegnap elõtt szülinapomra egyet, Hajas László féle: Bellissima-t. Szerintem nagyon jó, ez legalább ismert!És ennyiért?Örök élet, plusz garis is!!! Egyébként nem hiszem hogy sok különbség lenne köztük, de a lényeg hogy KERÁMIA lapost vegyél!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!