Találatok a következő kifejezésre: Mi a dolga (2549 db)

Szerintetek egy lánynak mi a dolga egy kapcsolatban? Milyen egy normális lány és hogyan viselkedik?

Legjobb válasz: Hát mit mondjak több szempontból is lehet nézni a dolgot, férfi és nõi szemmel, mire lenne szüksége egy férfinak és mire a nõnek stb.. Hát ha a mai lányokat nézzük és azok közül az átlagot vesszük hát szomorú a kép. Hát a mai rohanó világban már az is valami ha elviselik egymást az emberek, és idõt tudnak szakítani a másikra. Az emberi kapcsolatok annyira le redukálódtak hogy elég ha nem csalja meg(úgy is divat a szakítás) megtudják beszélni a dolgokat és még szexuálisan is érdeklik egymást. A mai világban már ennyivel is elégedtek lehetnek a férfiak. Hát viselkedés szempontjából pont úgy mint a legjobb barátnõddel, mert a kapcsolatban azt kapsz amit adsz. A nõ ne legyen közönséges és nõies legyen tudjon a férfivel bánni, szerintem az annyit takar hogy szexis legyen úgy is szokták mondani titokzatos, felkeltse a férfiban a szexuális vágyat, de ne minden férfiban, így sok mindent elnéznek nekik a férfiak. Szerintem a legfontosabbak férfi és nõk számára is a pozitív élmények egymással való megélése, ezek tartják össze késõbb a kapcsolatot mikor nehezebb idõk járnak. Fontos hogy a kapcsolatokért dolgozni kell magától nem lesz tökéletes, javítani és elõre kell vinni, fontos az újdonság és a közös programok.

Hát mit mondjak több szempontból is lehet nézni a dolgot, férfi és nõi szemmel, mire lenne szüksége egy férfinak és mire a nõnek stb.. Hát ha a mai lányokat nézzük és azok közül az átlagot vesszük hát szomorú a kép. Hát a mai rohanó világban már az is valami ha elviselik egymást az emberek, és idõt tudnak szakítani a másikra. Az emberi kapcsolatok annyira le redukálódtak hogy elég ha nem csalja meg(úgy is divat a szakítás) megtudják beszélni a dolgokat és még szexuálisan is érdeklik egymást. A mai világban már ennyivel is elégedtek lehetnek a férfiak. Hát viselkedés szempontjából pont úgy mint a legjobb barátnõddel, mert a kapcsolatban azt kapsz amit adsz. A nõ ne legyen közönséges és nõies legyen tudjon a férfivel bánni, szerintem az annyit takar hogy szexis legyen úgy is szokták mondani titokzatos, felkeltse a férfiban a szexuális vágyat, de ne minden férfiban, így sok mindent elnéznek nekik a férfiak. Szerintem a legfontosabbak férfi és nõk számára is a pozitív élmények egymással való megélése, ezek tartják össze késõbb a kapcsolatot mikor nehezebb idõk járnak. Fontos hogy a kapcsolatokért dolgozni kell magától nem lesz tökéletes, javítani és elõre kell vinni, fontos az újdonság és a közös programok.
Mar bocs. De normalis lany nagyon is letezik, ne keverd ossze a normalis szot a tokeletessel. Normalis= az olyan szemly kit a tarsadalom elfogad.
mi a dolga? Normális? Szeresse a barátját, legyen hûséges( a legfontosabb!!!), lehessen rá számítani pl ha bármi történne( baleset vagy akármilyen fordulópont az ember életében, nehogy lelépjen) megbízható legyen, ha valamit ígér azt minden körülmények között tartsa be, mindent lehessen vele megbeszélni- túlkomplikálás/félreértések elkerülése végett- éreztesse mindig, hogy a barátja a legfontosabb számára és õt tökéletesnek látja, lehetõleg mellõzze az emberi játszmákat tudod"húzd meg ereszd meg játék" és a többi hidegháborús párkapcsolati játszma, ha baja van nem fáj a fejem kifogással közölje, hogy ma nem lesz szex, hanem mint írtam megbeszélje/ kibeszélje mi aggasztja vagy bántja szóval összefoglalva õszinte, hûséges, megbízható, odaadó, kedves, közlékeny legyen a barátnõ és tisztességes..pl ha már elmúlik a szerelem és ne adj ég a kapcsolatnak annyi akkor nem összejön az X-el meg kavar mindenféle alakokkal, hanem tisztességesen elé áll a barátja elé és szépen megbeszélik, hogy annyi miután szakítottak onnantól lehet randizni + amit akar, de addig NEM, mert az gerinctelenség....járás alatt idegen hímek közeledését elutasítani kell és mindenki számára egyértelmûsítse, hogy a barátja számára az egyetlen FÉRFI a többi férfi csak utána jön, hiszen senki se lehet jobb a barátjánál..csak a többi férfi tudja mihez tartsa magát. Természetesen a férfi is így viselkedjen és akkor forever. Na persze..tudom az emberi természet...
utolsó, szép kis álmok... ilyen nincs. se fiúban, se lányban. vagy ha az egyik fél ilyen, a másik tutira nem lesz ilyen, mert kihasználja a kedves, jószándékú partnerét.
Nem értem teljesen a kérdést...O_o
sziasztok!! hát valami hasonló kérdésen gondolkozom én is mostanság. a párommal valahogy én se találom mostanában a közös nevezõt. én szeretném ha kicsit többet foglalkozna velem.simogatás odabujás. nem feltétlen sex.ja és lány vagyok.de õ-feszko vagyok nagy a nyomás és a többi. én igyexem türelmes lenni de hiányzik a figyelme.van egy közös babánk és nekem õ is sok figyelmet és türelmet igényel ezért lazításnak nem lenne rossz ha én is kapnék kényeztetést-nem vok plázába járo és költekezõ valamint fodrász kozmetikus minden háten típus. de a kérdés.nos.elsõ és lényeges mind2 oldalról az egészség, ismerettség, türelem odaadóság megértés aprobb figyelmességek-köszönöm h ilyen udvarias vagy hogy kinyitottad az ajtót-köszönöm kedves hogy ilyen jót fõztél- nem mellékes az elsõ sorból-hûség minden napos bók kell a ffinak és a nõnek is.ha baj van mindig lehessen számítani a másikra bmi bánt. soha ne mástól kérj tanácsot-ne anyucihoz menny-ha valamiben nem értesz egyet.vagy hagyd rá a másikra.vagy mond el az álláspontod.sokmindent írhatnék de én is "kioktatásra szorulnék:P" üdv:kiscsacsy
Elsõ olvasatra azt hittem, a második Válaszoló mindent leírt. Valamit még hozzátennék: legyen egészséges, - itt az emberi és a nõi egészségre gondolok, - hogy tudjon egészséges gyereket szülni, ha összekötik az életüket.
Ha ezt kérdezned kell, akkor hiába is minden válasz.
Olyan hogy normális lány nem létezik.Mindenkiben van hiba, Hit a másikban, hûség és szerete, ez a legfontosab, no meg a nyitottság amásik fél felé...
Háth van 1 pár dolga:D Jósokat kell kézimunkázni és szájmunkázni :D Hogyan viselkedik? Megértõ, picit túlfütött és vad:) (L)
A kérdező hozzászólása: Sajnállak :D
Azt hogy szexuálisan összeilletek-e, azt ne mi döntsük el, mindenkinek mások az igényei. Innentõl annyi a dolga, mint bármi más embernek: Viselkedjen értelmesen! Ha téged a saját kapcsolatodba az érdekel, hogy szerintünk meg más szerint mi a normális, nem pedig a partnered, akkor már baj van. Minden ember más, mindenki más alapján ítél. Vagy el tudod fogadni a másikat, vagy nem. A kérdésbõl az látszik, hogy nem akarod. Amikor gyenge vagy beismerni, hogy nemakarsz valakit elfogadni olyannak amilyen, akkor csak az változik, hogy nem vagy tudatos, és ilyeneket használsz, mint "nem normális", de a vége még rosszabb mintha tudatosan tennéd, és elkerülnétek egymást. Vagy ha már beismered magadnak, hogy nem fogadod el, a végén még rájöhetsz, hogy nincs is akkora gondod vele... Mondanám hogy keress szakembert, de az olyan, mintha futópályán úgy akarnál haladni, hogy megkérsz valakit hogy rúgdosson elõre.

Egy sebésznek mi a dolga?

Úgy hallottam hogy a baleseti sebész az sebész,traumatológus,ortopédus.Ez mit takar?

Legjobb válasz: Csak annyit takar,hogy minden sebész másra specializálódik. Pl. ortopédus az mozgásszervi dolgokat operál( porckopás, csípõficam,törések,stb..), traumás az baleseti sebész, pl. egy balesetben sérültet mût( rekeszsérv, nyílt sebek, légmell) Van mg érsebész, (meszes erek,amputálás, érszûkület helyreállítása), kézsebész(speciálisan csak kezet mût,mert az nehéz szakterület. De van külön gyerek-felnõtt sebész, általános sebész(pl. bõrsérülések összevarrása, anyajegy/szemölcs eltávolítás, stb..)

Csak annyit takar, hogy minden sebész másra specializálódik. Pl. ortopédus az mozgásszervi dolgokat operál( porckopás, csípõficam, törések, stb..), traumás az baleseti sebész, pl. egy balesetben sérültet mût( rekeszsérv, nyílt sebek, légmell) Van mg érsebész, (meszes erek, amputálás, érszûkület helyreállítása), kézsebész(speciálisan csak kezet mût, mert az nehéz szakterület. De van külön gyerek-felnõtt sebész, általános sebész(pl. bõrsérülések összevarrása, anyajegy/szemölcs eltávolítás, stb..)
Operál, minden nap leviziteli a betegét(ellenõrzi a sebet, gyógyszert rendel el), majd a varratot is õ távolítja el, illetve ha van drain(szívócsõ a váladéknak), azt is õ veszi ki.
Ja, és mindemellett csomó dokumentációt is csinál(pl. zárójelentés, távozó betegnél, más osztályra utalás, diagnózissal, anamnézissel, mindennel, igaz nem õ írja, hanem az orvosírnok, de neki kell döntenie, és a pecsétje is kell mindenre. És vizsgálati anyagok elrendelésénél is kell a pecsét(pl. vér, vizelet, sebváladék vizsgálatához).
A kérdező hozzászólása: de akkor õ csak operál?
A kérdező hozzászólása: orvosira jársz?:)
Engem már vizsgált sebész, de nem mûtött :D Megnyomogatta a hasamat, és megállapította, hogy nincs vakbél gyulladásom. Amúgy én is az szeretnék lenni, de ez nem érdekes. Mût is, és nem is. Varratot szed, fogalmaz...effélék

Csajok ti szeretkezni szerettek jobban, vagy azt, ha komolyabban elintéz benneteket egy pasi aki tudja mi a dolga?

Legjobb válasz: Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)

Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)
Mikor milyen kedvem van.. Valamikor az a jobb, ha lassan elhúzva szeretkezünk, valamikor meg az, ha vad a szex. 21/L
Mikor hogy.
Sado-mazo semmi más
mikor mi :)
A második. Nekem valahogy hiányzik az agyamból a szexet és az érzelmeket összekötõ sejtcsoport :D
mindkettõt, de ha választani kellene, akkor az utóbbira szavaznék... jobban felizgat, ha vadabban csináljuk :)
oh ha lenne a kettõ együtt :P amikor vadul szeretkezel valakivel :D


Mi a dolga/mit csinál/mivel foglalkozik egy állatpszihológus?

Sokan mondták már nekem,hogy legyek állatpszihológus.Ugyanis mindenáron állatokkal akarok foglalkozni, de a vért nem nagyon bírom. De az a baj,hogy igazábol nem tudom hogy mivel foglalkozik vagy hogy mit csinál egy ilyen ember.. kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Sok pénzt szed ki a gazdagokból. Annyit csinál, hogy megnézi a helyét, az ételeit, ilyesmi, és kitalálja mi nem jó, vagy pl. hozzászoktatja az idegenekhez, szobatisztára neveli. Olyan dolgokat, amiket egy gazdának kellene.

Sok pénzt szed ki a gazdagokból. Annyit csinál, hogy megnézi a helyét, az ételeit, ilyesmi, és kitalálja mi nem jó, vagy pl. hozzászoktatja az idegenekhez, szobatisztára neveli. Olyan dolgokat, amiket egy gazdának kellene.

Irodai asszisztensnek mi a dolga?

Legjobb válasz: Amit leírtak a szakról,egyébként kávéfõzés,fénymásolás és egyéb ad-hoc droid dolgok,ami a valóság!

Amit leírtak a szakról, egyébként kávéfõzés, fénymásolás és egyéb ad-hoc droid dolgok, ami a valóság!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod

Szerintetek mi a "dolgom"?

A férjem dolgozik, én a háztartást vezetem. Nem arról van szó, hogy nem csinálok meg valamit, vagy bajom lenne a házimunkával, de néha kicsit felháborítóan követel?zik. Pl lefekszünk az ágyba, kell neki valami, és oda kell, hogy vigyem, vagy felháborodik, hogy nekem ez a dolgom... Ha hazajön, ledobja a cuccait a kanapéra, a szennyest sem viszi ki... Ha kell neki valami, nem megkér, legalább kedves hangon, hanem már-már parancsolóan: "kérek ezt meg azt..." Néha ez a szitu jut eszembe:

Legjobb válasz: Mi a dolgod??? Semmiképpen nem az, hogy a szolgálója, cselédje legyél! Feleség vagy kiszolgáló személyzet kell neki? Ha meg még kedvesen sem tud kérni, hát tudod ki szolgálná ki... Menjen magának a kajáért, ha enni akar. Elhiszem, hogy fáradt, ha õ tartja el egyedül a családot, és sokat dolgozik értetek, és ezért úgy érzi, hogy jár neki egy kis kényeztetés, ezzel nincs is semmi baj. De ha ugráltat, és a hangnem is ilyen tré mindehhez, én elgondolkodnék, hogy hiányzik-e nekem ez az életembõl.

Mi a dolgod??? Semmiképpen nem az, hogy a szolgálója, cselédje legyél! Feleség vagy kiszolgáló személyzet kell neki? Ha meg még kedvesen sem tud kérni, hát tudod ki szolgálná ki... Menjen magának a kajáért, ha enni akar. Elhiszem, hogy fáradt, ha õ tartja el egyedül a családot, és sokat dolgozik értetek, és ezért úgy érzi, hogy jár neki egy kis kényeztetés, ezzel nincs is semmi baj. De ha ugráltat, és a hangnem is ilyen tré mindehhez, én elgondolkodnék, hogy hiányzik-e nekem ez az életembõl.
A szemében te nem a felesége, hanem a háztartási alkalmazottja vagy. Próbálj meg állást keresni és gondolkodj el rajta, tényleg ezzel a pasival akarsz élni a továbbiakban?
Az rendben van, hogy ha nem dolgozol akkor elvárja hogy rendben tartsd a lakást.Viszont nem vagy a cselédje.Te is hasonló mennyiséget dolgozol otthon és a lakással való intézni valókkal mint õ a munkahelyén. Tehát nem csak hogy nem kell a helyébe vinned mindent, és elpakolnod utána, hanem alkalmanként még õ is kényeztethetne igazán.
És miért nem mész el dolgozni? Ez változik szerintem benne, kezd rád úgy tekinteni, mint egy bármikor pótolható háztartási alkalmazottra, és nem NÕKÉNT lát téged, nem vagy ÉRTÉKES, mivel nem teremtesz értéket. Talán ilyesmi változik egyre jobban a kis agyában. De ezt te tudod.
Szolgáld ki alássan meghajolva vagy menj el pénztkeresni és járulj hozzá mindenhez... Csak ekkor fog változni a dolog.
Látod ezért kell elmenni dolgozni, és a házimunkát megosztani. Gondolom a férjednek néha tele a hócipõje a melóval, nyilván van olyan felb....szák ott. Aztán meg rajtad vezeti le. Ha otthon vagy , akkor az a dolgod, hogy legalább kiszolgáld, hiszen te a nyugodt körülmények között vezeted a háztartást , õ meg az egész napos stressznek van kitéve. Nyilván hagy kívánnivalót maga után a hangnem, de hát neki is lehetnek rossz napjai.
Régen a háztartásbeli nökel akik nem dolgoztak csak otthon ugy bántak hogy még egy asztalnál sem ehetek a dolgozo férfiakal (küszöbön kellet enniük ) a XX. Században már odáig jutott az egyenlöség mint amit te mondtál. Ezzel szerintem nincs semmi baj hiszen hogyha az aszony nem dolgozik akkor otthon legalább dolgozon és segitse a férjét hiszen ha ezt sem csinálja meg akkor mire jo ? Ha dolgozol mellete akkor meg hivd fel rá a figyelmét hogy te is pénzt keresel és nem vagy ráutalva ugyhogy kéred az egyenlö bánásmodott. Amenyiben nem vagy képes dolgozni és pénzt keresni és ö tart el akkor addig tessék kiszolgálni hiszen ö az urad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én is remélem! :-)
A kérdező hozzászólása: megbeszélem vele, ha hazajön. Kíváncsi leszek, hogy állít be.
Majd megírnád h miben állapodtatok meg?Szerintem is el kéne menned dolgozni..Sajnálom h ilyen az életed.Nem lehet 1xû.Én már elmentem volna rég.Én nem tûröm az ordítozást sem.ha valami baja van azt szépen és kedvesen is el lehet intézni nem kell a másiknak esni.De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Majd megírom, ha lesz valami, de ez nem feltétlenül egyik napról a másikra fog történni. A mai eseményt leírom, hogy miképp állított be, és az én reakciómat is (a sajátomat sem tudom, adott szitu adja). Mindenesetre köszönöm a bátorító, segítõ gondolatokat! :-)
nekem a volt anyósjelöltem is azzal jött hogy egy nõnek az a dolga, hogy kiszolgálja a férfit...na gondolhatod hogy megmondtam neki a véleményemet :D ezért mondtam hogy csak "volt" anyósjelölt mondjuk õ ilyen tipikus régimódi falusi asszony, egész életében mást se csinált mint háztartásbeli volt. Én meg nem tetszettem neki mint "városi modern csaj" :) hát igen, mások vagyunk, senkit sem lehet megváltoztatni. A pasid sem fog változni. én a helyedben lelépnék ilyen pasi mellöl...pláne nem tûrném hogy orditozzanak velem.
Nagy paraszt a csávó...Én már régen nem lennék vele.Van barátom jó ideje, szeretem õt "kiszolgálni", bár nem ez a legjobb szó rá, inkább kedveskedni, terhet levenni a válláról a legjobb kifejezés.Õ dolgozik, nekem szünetem van(tanuló vagyok), úgyhogy mondhatni én vagyok a háztartásbeli.Reggel bevetem az ágyat, elpakolok, ha végzett a munkával kaját teszek elé, ha szomjas, én ugrok még ha közben eszek is, elpakolok utána...és élvezem.Persze csak azért, mert tudom, nem elvárja, soha nem kéri és õ is sokszor kényeztet engem ilyen-olyan dolgokkal.Úgyhogy itt kizárólag a hangnemmel van a baj, meg a viselkedéssel.Jól mondták már sokan elõttem, a felesége vagy, nem a cselédje. 20L
Kedves utolsó!Jogos a feltevésed, de azthiszem írtam, hogy õ is ugyanúgy kényeztet, vagyis "kiszolgál", elmosogat:) Amúgy meg nem hiszem, hogy õ éreztetné velem úgy, hogy azt érezzem, nekem ezt illik csinálnom, de ez majd kiderül ugye idõvel.Én úgy érzem, ennyit megtehetek neki, mert szeretem és ha egy hétig nem csinálnám ezeket, úgy érezném haszontalan vagyok.Nem neki, magamnak. Egyébként meg még nagyon a kapcsolat elején vagyunk, fél éve vagyunk együtt, amikor szerintem még természetes a nõ részérõl ez a fajta lelkes kiszolgálás:D De én is remélem, hogy nem lesz ez másképp és nem lesz követelõzõ(mellesleg, azért a párom elég értelmes, meg lehet vele beszélni a dolgokat, van önkritikája szerencsére és nem az a fajta pasi, aki azon a véleményen van, hogy "asszonynak kuss a neve"). Én is merem remélni, hogy pár év múlva nem fogok én is ilyen kérdést feltenni a páromról!:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap megbeszéltem vele a dolgot, ma már kedves volt velem. :-) Meglátjuk. :-)
reméljük így is marad minden drukkolok.
Azt írtad, hogy már az elején így állapodtatok meg.ne legyen igazam, de nem lehet , hogy õ már akkor tudta hogy házvezetõ nõt keres aki szexuális szolgáltatásokat is nyújt?
Ezek után én már nem lennék otthon, mire hazaér.Nem abban állapodtatok meg, hogy "boxzsák leszel" ha csak lelki értelemben is.
A kérdező hozzászólása: Ha elege van belõlem, akkor mondja meg, mi a baja! Mondom, nem a kajáról van szó... Mindegy.
Ja, ha így állapodtatok meg...azért mert eltart, igenis kijár neki, hogyha hazamegy ki legyen szolgálva. Azért egy kétszemélyes háztartást vezetni nem olyan fárasztó, hogy este ne bírd elé rakni a vacsorát... (bár szerintem csak szimplán elege van belõled, azáért viselkedik így)
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit elbizonytalanodtam... Eddig nem ilyen volt. Ha felhozom, egybõl letámad. Ja, azt kifelejtettem, hogy ordítozik velem, ha felb*sszák a munkahelyén... :-(
A kérdező hozzászólása: Nem arról beszélek, mondom, mindent megcsinálok, csak parancsol, nem kér... És tényleg már nem feleségnek érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elbeszélgetek vele nyugodtabb pillanatában. Egyébként mindenkit pontoztam! :-)
Szerintem ez egyáltalán nem normális dolog. Nem az alkalmazottja vagy, hanem a felesége. Menj el dolgozni, hogy újra megbecsüljön és nõként tudjon rád tekinteni, aki önálló és egyben vonzó.
miért nem dolgozol? lehet hogy zavarja
A fõzés-takarítás még hagyján, de a pincére nem vagy.
Aki szerint egy otthon levõ asszony hasomnló mennyiséget dolgozik otthon, mint a férj a munkahelyen, az vagy nem dolgozott még soha munkahelyen, vagy nagyon kényelmes munkahelye volt. Ma már a munkahelyek legtöbbje nagyon stresszes és fárasztó. Aki pedig csak otthon van, az ha jól osztja be az idejét, akkor már délután szabad az ideje. Joggal várja el a férje, hogy kiszolgálja. Igaz, hogy a hangnemet meg kellene válogatnia. Ezt megkellene beszélnetek egymással. Mi 3 gyereket neveltünk, én is dolgoztam, és este láttam el a háztartást. A férjem a gyerekekkel foglalkozott. Nem volt még automata mosógépem, robotgépem, mikró, mégis eltudtam végezni mindent rendesen, és sokszor néztem a TV_t is. Igaz a mosás-vasalás, takarítás hétvégére maradt, de ha a párom nasgyon fáradt volt, bizony én is ágyba vittem neki a vacsorát. Minden csak munkaszervezés kérdése.
Menj el dolgozni, de szerintem a férjed akkor is ilyen lesz. Ez típus kérdése. Én mindig dolgoztam, de a volt párom akkor is elvárta, hogy minden háztartási munkát én csináljak és még ki is szolgáljam, mondván ez a nõ dolga. Ki is b.asztam a p.icsába!
Keres melót és ne türd el a rabszolga sorsot, de ehhez meló kell különbenne nyávogj.
Hasonló szitu van nálunk is.Én itthon vagyok a babánkkal õ meg melózik.Avval nincs is gond h fõzzek mossak(tárcsás mosógépünk van)takarítsak mert nem gond ha a pici alszik megcsinálom.De!!!Ne várja el tõlem senki h parancsolgatás mellett még jó képet is vágjak hozzá.És az én párom sem kér...Nálunk ilyen 1 kérés:Adjál mán 1 zoknit, Csináljál mán 1 kaját, Keresd már meg a telefon töltõmet...stb.És ha meg kérem h legalább tegye oda azt az 1 szót h lécci vagy valami akkor én nem az anyja vagyok h kioktassam.Hát én nekem meg nincs kedvem jó képet vágni ehhez.Már volt több vitánk ebbõl.Most 1 ideje kedves velem mert megfenyegettem h elhagyom a gyerekkel együtt.Most már szépen megkér ha kell neki valami és nem várja el hogy mindig ugráljak neki.Pedig volt olyan h holt fáradtan estem bele az ágyba és ezért meg azért felállított h csináljam meg.Ja és annak a kedves válaszolónak aki szerint nem volt munkahelyünk vagy kényelmes volt szeretném üzenni h mielõtt eljöttem a melóhelyemrõl 3 szakban 8 órában pakoltam a 10-15 kg-os turbókat kipufogócsonkokat és napi 1000x-1500x meg emeltem.És mégis nehezebb számomra a háztartás és a gyerek mint az volt.Mert ott letettem a mûszakot pihentem ez pedig 24 órás meló!!!
A kérdező hozzászólása: Ha valaki elolvasná, most már minden jól alakul, hatott rá a fejmosás, boldogok vagyunk együtt. Örülök, hogy nem dobtam el, hanem adtam egy esélyt nekünk, mert jól érzem magam mellette. Köszönöm a válaszaitokat, sok hasznosat olvastam. :-)

Mi ez pontosan? Mi a dolga?

Mivel jól szeretnék élni,(Mint a legtöbb ember) beírtam aa jól keres? szakmákat.Ügyvéd,orvos......Túl sok van bel?lük,akkor megakadt a szemem a mérlegképes könyvel?n!A könyvel?t még értem,de mi az,hogy mérlegképes könyvel?,

Legjobb válasz: ha meghallgatsz, azt csinálsz amit akarsz :) ne azután keressél szakmát, hogy mennyi pénz van benne, hanem az után, hogy mit szeretsz csinálni, mi az ami neked fekszik. ha nem azt csinálod, amit szeretsz, akkor egyrészt nem leszel boldog, másrészt meg sikertelen leszel, mert csak pénzért csinálod és semmi másért. :)

ha meghallgatsz, azt csinálsz amit akarsz :) ne azután keressél szakmát, hogy mennyi pénz van benne, hanem az után, hogy mit szeretsz csinálni, mi az ami neked fekszik. ha nem azt csinálod, amit szeretsz, akkor egyrészt nem leszel boldog, másrészt meg sikertelen leszel, mert csak pénzért csinálod és semmi másért. :)
A kérdező hozzászólása: Én azt szeretem amibe jó vagyok!És abba vagyok jó, amit megtanulok.És ha jól megfizetik, akkor boldog leszek.A mai világban a pénz az úr, szóval olyan szakmát akarok, amibe jól lehet keresni:)
Ha azt hiszed, hogy az ügyvéd meg az orvos jól keresõ szakma, akkor kicsit el vagy tájolva.

Mi a dolga a násznagynak, illetve a vőfélynek?

Legjobb válasz: Szerepe nagyon hasonlít a võfélyére, de nem egyenlõ a kettõ. A násznagy általában családtag vagy barát, a võfély általában kívülálló, profi segítség. Mindkettõ a háttérben felügyeli, szervezi a dolgokat, odafigyel hogy mi mikor történjen. A különbség talán, hogy a võfély profi hangulatteremtését, rigmusait, játékait nem lehet a násznagyra bízni.

Szerepe nagyon hasonlít a võfélyére, de nem egyenlõ a kettõ. A násznagy általában családtag vagy barát, a võfély általában kívülálló, profi segítség. Mindkettõ a háttérben felügyeli, szervezi a dolgokat, odafigyel hogy mi mikor történjen. A különbség talán, hogy a võfély profi hangulatteremtését, rigmusait, játékait nem lehet a násznagyra bízni.

Egy gépészmérnöknek konkrétan mi a dolga? Mit kell terveznie? Milyen gépeket? Stb.

Legjobb válasz: Nem csak gépeket terveznek, attól függ mire specializálódik az ember.

Nem csak gépeket terveznek, attól függ mire specializálódik az ember.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!