Találatok a következő kifejezésre: Mi a csinaljak Mar enm birom! (8 db)

Mi a francot csinaljak? Mar enm birom!

Sziasztok!Anyukammal nem tudom mostanabn mi van oalyan csunyan beszel velem mindenen felkapja a vizet.A multkor is amikor indultam volna suliba mondtam anyunak hogy veszek magamra egy masik hanorakot(mert van korszettem es letszott)azt mondja anyu nehogy leved a korszetted mert szejjelciballak.Jezusom enyiert ilyet mondani?Nem is arrol volt szo hogy le veszem de o rogton.Nem merek neki semmit viszamondani,pedig akkor sokszor igazam lenne.Most hogy van baratom volt szuloertekezlet es elkezd fenyegetni hogy majd o meglatja szuloertekezleten a jegyeim es kutyavilag lesz ha romlottak.Hat az oszes jegyem tudja.Mondtam neki hogy tudja a jegyeim de nem erdekelete folyton ezt mondta.Nem volt ideje elmenni szuloertekezletre.Eddig mindig az volt a baja hogy nagyon koran keltem 4-5 fele hogy meg tanuljak(naon jo tanulo vagyok).Akkor is mind mondta hogy miert kelek fel meg minden baja volt.Most hogy nem kelek fel olyan koran az a baja hogy elhanyagolom a tanulast.A fasz kivan.Hiaba mondtam enki hogy hiaba nem kelek fel reggel koran semmit nem romlottak a jegyeim.Meg ha mondjuk 7-kor (este)elmegyek mert talizunk a baratommal 9-re hazajovok reggel az a baja hogy azert vagyok faradt mert este talizok a baratommal.Kozben hazajovok 9-kor es este 11-kor fexek le me addig filmezek.De ezt is hiaba mondom neki.Mindenbe belekot.Elegem van!Mar rosz vele beszelgetni komolyan mondom!12 eves vagyok a baratomal nem is tervezzuk hogy lefexunk egymassal vagy ilyenek.Es mondtam anyunak hogy ilyenrol szo sincs nyugodjon meg.A multkor elkezd fenyegetni hogy kitilt a csaladbol ha lefexek a baratommal(ezt az ugyet mar reg megtargyaltuk)erre fel megint elohozza.En tudom hogy faradt meg sokat dolgozik de nem kene velem igy beszeljen.Meg hazajon munkabol semmi kedve sincs erdeklodtem hogy mi a baj?Tortent valami?erre fel megint ramal hogy megmondta mar hogy nincs semmi baja csak kedvetlen.Es meg neki van baja ha nem szeretek vele dolgokat megbeszelni.Mar nagyon keves dolgot akarok neki elmondani me rogton kiabal vagy mindig olyan durva.Elhiszem hogy streszes mert papirmunkaval dolgozik de a tesommal nem beszel igy.En meg semmi ojat nem tettem hogy ezt erdemeljen.Hat nemtudom.Adjatok tanacsokat!Elore is koszi:-((

Legjobb válasz: elõzõ vagyok megint: leírtad, hogy nem kapsz levegõt meg sírhatnékod van. ebbõl lehet pánikbetegség is (bár ilyen fiatalon kétlem) ezért mindenképpen keress fel szakembert!(pszihológus, háziorvos)

elõzõ vagyok megint: leírtad, hogy nem kapsz levegõt meg sírhatnékod van. ebbõl lehet pánikbetegség is (bár ilyen fiatalon kétlem) ezért mindenképpen keress fel szakembert!(pszihológus, háziorvos)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
És elfelejtettem, hogy azok, akik itt beszólnak neked, rájuk se bagózz. Ez egy kérdés volt, nem az a feladat, hogy beszóljanak többszörösen.. ezért írni.. Kitartás! Nekem pl. az jött le az írásodból, hogy igenis elég érett vagy, én 12 évesen még nem jutottam el idáig, hogy így beosszam az idõmet, és mégis elmondjam vhogy, ami történt, és ahogy szokott történni.
Biztos nincs jobb doga :)
szövegértés, amugy te egész nap ezen csüngsz?
11-esnek.
A kérdező hozzászólása: úgy látszik baba, te nem tudsz olvasni. én nem azt írtam, hogy nem tudom elolvasni az írásod, hanem hogy egy fokkal sem jobb, stílusosabb, mint a kérdezõé. na mindegy, nem akarok tovább offolni, de te egy elég idegesítõ dákó lehetsz... ha már pár sor alapján ítéljük meg egymást:( bocsi ez nekem szolt?
én?:D reméljük az vagyok:D
úgy látszik baba, te nem tudsz olvasni. én nem azt írtam, hogy nem tudom elolvasni az írásod, hanem hogy egy fokkal sem jobb, stílusosabb, mint a kérdezõé. na mindegy, nem akarok tovább offolni, de te egy elég idegesítõ dákó lehetsz... ha már pár sor alapján ítéljük meg egymást:(
A kérdező hozzászólása: Jah amugy vannak barataim csak en zarkozott vagyok es nem beszelek meg ilyen dolgokat veluk es massal nincs kivel de ugy latszik mar itt sem lehet.Hat abban biztos vagyok hogy ez volt az utolso kiirt kerdesem ezen az olalon.Szep napot nektek!Koszi a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Mar megomndtam HOGY NEM VAGYOK TOKELETES, SOT..... de nem ez a kerdes akkor meg me feszt krisztizaltok.Tudom hogy mien vagyok es nem is tagadom.
Igaz, azt kihagyhattam volna. Én apum is odajárt, és nagyon becsülöm. Csak manapság elég furcsa ismeröseim vannak, ezért ezt hoztam fel. Meg ideges lettem mikor elkezdtem a kommenteket olvasgatni.. Aki nem tudja az én irásomat elolvasni, annak üzenném, hogy lehet nem az én irásommal van baj.. khm.. jah és hogy a nyelvvizsgásdist sem én hoztam fel, hanem az az ügyvédke. Nekem is volt lázado korszakom, de én nem igy keleztem.. Marhára nem igy. Na ennyi
Figyi 11-es stréber :) Én egyetértek veled, a "szar szakmunkásképzõ"-s dumát leszámítva. Én olyanba jártam, mégsem vagyok egy tukó paraszt szerintem, sõt, kiscsajszikám szerintem jöhetne hozzám helyesírás leckéket venni, csak hogy mást ne említsek. De amúgy igazad van.
érdekes 11-es hogy te dumálsz a szép beszédstílusról, de eddig minden válaszodban szerepelt a szar szó valamilyen összefüggésben... õ nem hisztizik, hanem leírta a problémáját egy olyan oldalra, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymásnak, nem az, hogy fikázzák egymást. te is szoktál írogatni ide... miért nem a barátaid életét oldod meg? azt hiszem, jobban járnánk...:S és mégis, mit tud neki segíteni egy másik 12 éves? és micsoda mûveletlen paraszt tényleg, már hatodikos és még nincs nyelvvizsgája, szégyellje magát a kis csövesjelölt... nyilván õ sem wc-snéniként akarja elcseszni az életét... amúgy a te írásaid se olvashatóbbak.
am nem az a gimis kezdte a müveltésget! de te is ugyanugy dicsekedsz magaddal
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!Majd ha alakul valamit a helyzet akk leirom.De most is szoktunk veszekedni.Szep napot!
A kérdező hozzászólása: En dicsekedek magammal?
egy ilyen gyereknek, kellenek kritikák, hogy megtanulja, hogy mi az ha nem csak a seggét nyalják..... én tényleg nagyon sajnállak, é csak azt tudom mondani hogy beszélj anyukáddal, de az nem helyénvaló szerintem, hogy te csak az anyukádban keresed a hibát.Mi van akkor ha esetleg te is felelõs vagy a dolgokért? Elég nagy vagy már szerintem ahhoz (sok mindenhez még nem) hogy értékelni tudd a helyzeteket, és az embereket.... Nézz egy kicsit magadba is!
13:49-es vagyok. hát lehet igazad van:)
Nyilván kihisztizte magát és már rég el is felejtette ezt az oldalt. Legalább is remélem, nekem nem hiányzik a rinyálás :)
uccsó válasza dónak üzenem, hogy én már rég megadtam a cimem, még se irt:) sztem neked se fog. pedig elég régi ügy már. egy év telt el azóta. sehol semmi.
szia drága! megértem a hejzeted...énis nagyon sokat veszekszem anyummal(16vok).bár nekem igencsak nagy pofám van.ne aggodj ezeken a feleleteken, van aki ijen hejen vezeti le az ideget.lehet legközelebb probálj felmenni egy chatre, csak ovatosan nehogy függõ legyél :) Barátod egyébként mit szól a dolgokhoz?meséltél neki biztosan róla.ha mást nem , kereshetnél a családodból egy pártfogót(nagymama, nagyapa, nagybácsi...).apudat nem említetted, ebbõl úgy sejtem nincs veletek. ha beszélgetni szeretnél, írj nekem nyugodtan, szivesen adok tanácsokat!! Puszi!! Anchee
Nem tudom hogyan lehetsz te jó tanuló, ilyen helyesirással! Arról már ne is beszéljünk, hogy szellemileg milyen éretlen vagy.
A kérdező hozzászólása: El sem hiszed menyire jo erzes hogy enyire erdekel teged hogy mi van velem.Irni fogok.Koszi szepen hogy valaszoltal!:*
bocs. elirtam. [email protected] :D
Szió. én 21éves vagyok, és belelátok a helyzetedbe, és nagyon sajnállak.Hát õszintén nem is tom mi lehet a probléma anyuddal.Lehet h csalódott vagy elhagyta vki, vagy nincs vmi a hátterébe? És lehet rajtad tölti ki. Nálunk is volt/van ilyen.és ilyenkor én mindig elakarok menni költözni itthonról.Ha beszélni akarsz vagy vmi problémád van, nekem nyugodtan irhatsz:) [email protected]. remélem ugy alakul ahogy te szeretnéd.(talán üljetek le megbeszélni .mond el neki mi bánt.szia
A kérdező hozzászólása: Elhiszem hogy nehez anyunak hogy engem rendesen megneveljen.Azt is elhiszem hogy felt hiszen en is feltenem a lanyom de higgyetek el sooooooper motrozni a pasimmal es egy baratnomnek sincs motros pasija.En meg hat orulok neki.:D Koszi szepen a valaszt!
A kérdező hozzászólása: A tesom fiu es 21 eves.A pasim rosz tanulo nagyon jol nez ki es rendes.Anyu csak jot gondol rola csak az a baj hogy felt anyu itt is mert van motorja a pasimnak es sokszor motorral megyek el otthonrol.Anyunak semmi baja sincs a pasimmal.Csak rosz tanulo.:-)Apu velunk lakik azaz hogy nem szol bele semmibe mindent megenged es nem kiabal sohasem utott meg meg lehet vele beszelgetni es azert nem irtam rola semmit mert o olyan ha nem kerdezik nem nagyon beszel idegen tarsasagban.Azaz hogy senkivel sem tudom megbeszelni a problemaim sem a baratommal sem a baratnoimmel sem senkinek meg apuval sem.Nem tudok roluk beszelni.Tudom hogy HISZTIS vagyok.Csak azaz hogy a testverem ritkan van itthon TIR-en dolgozik es akkor persze anyu is orul hogy itthon van.En meg folyton itthon vagyok.Koszi szepen a valaszokat!:*
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!Szerintem pedig nem dicsekedett magaval az utolso valaszado!
Szia.Már egyszer e´n is i´rtam ide.te írod, hogy nem hisztizel, stb.most meg, hogy rudod, hogy hisztis vagy, kicsit ke´nyes.Szerintem anyukádnak van éppen ele´g problámája.Lehet, hogy az a probléma alapja.nem akarok személyeskedni, de csak anyuka´d van?? Ha igen, lehet, hogy az a gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!:*
teljesen igaza van a kérdezõnek! ne ti mondjátok már meg neki hogy milyen! amúgy meg szerintem nagyon aranyos. és õ egy 12 éves kislány akit lekurváztok... szégyelljétek magatokat... szerintem nem neki nagy a pofája. 11es stréberkének meg üzenem, hogy a szar szó egyáltalán nem a mai fiatalság szavajárása... meg hogy érted te 11esen hogy mai fiatalság?? hány éves, vagy, 30? akkor nem csoda, hogy 2 nyelvvizsgád van már... kérdezõ: gondolom, te is sok dolgot túlreagálsz, mert kamaszodsz, és emiatt egy kicsit bedepiztél... én is ilyen voltam, nagyon sokat sírtam amikor anyukámmal veszekedtünk, mi se jöttünk ki... aztán hozzászoktam. legyél kedves anyukáddal, próbálj megfelelni az elvarasainak amennyire csak tudsz. esetleg öleld meg néha, engem is szoktak fárasztani az olyan kérdések, hogy hogyvagy milyen napod van, de még senkit nem utasítottam vissza, aki megölelt:) szerintem anyukád büszke lehetne arra, hogy a lány a vagy... de komolyan!
lehet félregépelni, de nem sorozatosan, ráadásul helyesírási hibákkal és irritáló rövidítésekkel tûzdelve. mennyivel intelligensebbnek tûnik az a hozzászóló, aki kerek egész mondatokban -a legtöbb szót teljesen kiírva-, érthetõen gépel? na csöndben maradtam.
Szerintem neked 12 évesen még nem a pasiddal kellene mászkálnod! Nem tudom, miért hiszik a 12 éveseke, hogy olyan nagyok. Mert NEM vagy az. Az pedig egyenesen szánalmas, ahogyan viselkedsz. Már ne is haragudj. Vérlázító stílusban beszélsz. Pá!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!jah amugy igy beszelek eltanultam a nagyob tesomtol es probaltam leszokni de nem megy.Kosz annak aki nem halt bele abba hogy egy rendes normalis valaszt le tudott irni.:*:*:*:*:*:*
jogos a kérdés.. manapság már mindehol Xekkel meg betükihagyásokkal bezsélnek a 12-13 évesek
honnan tudod, hogy szar iskolába jár?
istenem szar iskolában lehet jol tanulni... mégse tartom intelligensnek aki X-eket használ, meg vinnyog mindenen... Sajnálom én még diplomával nem dicsekedhetek mert még 11.es vagyok de a két nyelvizsgám nekem is megvan (egy felsö és egy közép)... na bumm és mivan? Bocs h nem értek a kiscsajjal egyet. "fasz kivan" beszédstilus a mai fiatalokra jellemzö, és engem idegesit. kész, ez a véleményem
A kérdező hozzászólása: Van hozza valami kozod hogy en mikor tanulok?A tegnap szombaton reggel mar tanultam, hogy vasarnap nyugottan gepeljek.Amugy nem merek vele beszelni vagy leorditja a fejemet vagy nemtudom......ooo:((:((:(( Jah es nem hisztizek csak nincs senkim akivel ezt megbeszelhetnem de ugylatom mar itt is csak biszkalnak!Aze kosz a valaszokat!Elment az egesz oldaltol a kedvem:((
Szerintem azzal foglalkozik. Írta, hogy nagyon jól tanul. ENgem is elengedtek 9-ig ennyi idõsen. Mégis ügyvéd vagyok, két nyelvvizsgával.... Valószínûleg te is változol, beleértél a zûrös kamaszkorba, anyukád meg rosszabbul tolerálja.. mindenképp beszélj vele
12 éves vagy. Fogalkozz azzal amivel ennyi idösen kell. Mondjuk megtanulhantál helyesen gépelni ha már vasárnap délután nem az iskolára tanulsz. Ha pedig ennyire érettnek érzed magad, akkor igazán bezsélhetnél anyukáddal a gondjaidrol. Nem pedig itt hisztizni. Képzeld engem 12 évesen nem igazán engedtek el 9 ig. És jo hogy félt anyukád, én is félnék a helyében...
Miért nem mersz vele beszélni?
A kérdező hozzászólása: Nem merek vele beszelni!:(( orulok hogy van valaki akit erdekel hogy mi van velem de mar vegkepp nemtudom mi lesz:((:((:((:((:((:((:((:((
Szia! Na, remélem már nem sírsz. Mi lenne ha anyukádnak is ugyanezt elmondanád , amit itt leírtál?Nem tudom, h eddig milyen viszonyban voltatok, de talán az célravezetõ lenne. Próbáld meg egy nyugodtabb pillanatát elkapni... pl most vasárnap délután... írj, hogy hogy sikerült, érdekel a sorsod. szia és ne sírjál:)
A kérdező hozzászólása: Irjatok mar valaszokat!Hott ideg vagyok!Minden 5 percbe nezem az oldalt hogy nem jott valasz , de semmi!:-((:-((:-((:-((:-((
ne piszkáljátok már szegényt!van így is elég baja.teljesen mindegy hogy ír.õ ilyen és ilyen a stílusa.így kell elfogadni.el van keseredve és kapaszkodik valakibe!belénk!mert sajnos az anyjára nem számíthat! figyelj!most neked is nehéz.kezdesz belemenni a tinédzser korba.most te is nehezebben viselsz el mindent.beindultak a hormonjaid és érzékenyebb vagy.talán nem is annyira drasztikus a helyzet mint ahogy ezt most te érzed.próbáld meg tolerálni anyukád viselkedését.és kérd meg õt is erre.mondd el neki hogy neked ez nagyon fáj.nyugodtan kérdezz rá hogy szeret e.biztos szeret, csak ha te rákérdezel erre, hátha észbe kap hogy hogyan viselkedik.csak elgondolkodik azon hogy vajon te miért érzed az ellenkezõjét... tarts ki, hidd el nem tart ez örökké.anyukádnak biztos megvan a maga gondja(pl.a megélhetés)csak lehet nem akarja veled megbeszélni mert még gyerek vagy.nagyon felelõsségteljes dolog eltartani egy családot, biztosítani a mindennapi megélhetést.sajnos egy olyan világban élünk, hogy nekünk hétköznapi embereknek a mindennapi élet sokszor emberfeletti erõt igényel.légy türelmes.el fog múlni ez a helyzet.-tanulj továbbra is jól, és szeresd a barátod.de ahogy írtad a szex még ráér!majd írd meg mi lett.érdekel hogy mi van veled!!!szia
A kérdező hozzászólása: Tudjatok mit nem erdekel mit mondtok hogy hogy irok ilyen vagyok es kesz.Koszonom a valaszokat nem tudom mi lesz velem megprobalok beszelni anyuval ma nagyon szepen beszelt velem.Gondolom javulni fog a helyzet.Kerlek ne irjatok tobb valaszt igyis kivagyok.Ne kossetek mar belem.Nah es ha szerelmes vagyok es a baratommal foglalkozom akk azzal mi a baj?Most mit csinaljak ha ijen hamar szerelmes lettem.Es nem tartom magam egyaltalan nagynak!Szaljatok mar le rolam!Nem kel tobb valasz mindentol elment a kedvem.....
szia. elõször is, a szókincsedet bõvíthetnéd, "a fasz ki van"és egyéb nyalánkságok miatt.erre ott van az irodalom óra, és a szép magyar beszéd címû könyv!!!úgy látom, a negatív kritikát nem viseled, csak ha a seggedet nyalják!!!/én nem beszélek így, csak hogy megércsd, mit akarok mondani!/anyukád helyében, jól felpofoználak, hogy szerelmes tudsz lenni, de olvashatatlan amit írsz!!!nem hiszem hogy egy anya, az egyik gyermekét csak "úgy"bántsa, a másikat meg nem!!!egy kicsit magadba szállhatnál, és visszább vehetnél az arcodból!!!12éves vagy!!!!majd ha a saját kenyeredet eszed, akkor járhat a szád!örülj neki, hogy tanulhatsz!!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudom hogy depreszios vagyok e vagy sem de anyu az nem mert o idegesebb termeszetu es nagyon faradt mindig
Nem lehet hogy depressziós vagy???? Sõt lehet hogy anyud is az, abból adódhat hogy nem tudtok jól beszélgetni, meg hogy türelmetlen. Kitartást!!
A kérdező hozzászólása: Vannak egyesek akik megertenek tudom hogy nem vagyok tokeletes es ezt nem is mondtam sot.... de ha tudnatok menyi bajom van......
Nem értem, miért kell egy 12 éves kérdezõt bántani!? És egyáltalán, bárkit bántani azért, mert kérdez. Nem csoda, hogy olyan a mai fiatalság, amilyen.:( Szép kis társadalom...Ajánlanám a Bibliát a "kötekedõknek", fõleg az elfogadásról szóló részeket! Elnézést kérek az OFF-ért!
A kérdező hozzászólása: Egyesek meghozzak kedvem koszonom szepen az erthetoen valaszoloknak a kerdesemre mert ugye nem az volt a kerdes hogy engem elemezzetek hanem a kerdesre valaszoljatok koszonom szepen mindenkinek a valaszolokat!Varom meg oket!
Ne is figyelj azokra, akik hisztisnek neveznek. Én is ilyen közegben nõttem fel, sokat kellett tûrnöm a ...anyám miatt. Minden rossz napját rajtam töltötte ki. Tudod most már felnõtt vagyok, és nagyon boldog. Az anyukád egyszer minden gonoszságot visszakap, nem most, most legyél csöndes, ne beszélj vissza, mert annál rosszabb, foglald le magad, olvass, és fontos, hogy továbbra is jól tanulj. Mindenképpen legyen egy igaz barát, akinek el tudod mondani a bánatodat. Ne legyél elkeseredve, egyszer minden ok. lesz, soha ne add fel. Aki nem élte át, milyen, ha nap, mint nap bántják, és nap, mint nap rossz az amit csinálsz, nem tudhatja mit érzel. Tehát fel a fejjel!!!!!!
Ha nem érdekel, akkor miért nézed meg? Én megértem anyukádat, hogy ilyen veled, abból kiindulva, amilyen stílusban írsz, egy hisztérika lehetsz.
Szia. Én mér csak azért írok, ha nem érdekelnek már a válaszok, minek nézed meg???Csak érdekel??? De ahogyan írsz, te is lehetrsz részben saz oka, hogy anyukád így beszél veled.Nézz magadba.
A kérdező hozzászólása: Megmondtam hogy hagyatok mar beken nem erdekel mar a valasz amugy megkoszontem mar a valaszokat annak aki rendes modon tudott valaszt irni.Kosz szepn mindenkinek!Mar csak ez hianyzott van eleg bajom ha tudnatok nem tudom hol vezessem le a feszultseget mar mert senkinek sem tudok beszelni a problemaimrol, es meg csodalkoztok hogy hisztizek.Mar nem birok magammal anyit sirok hogy azt nem tudjatok elkepzelni.Kosz szepen mindenkinek aki valaszt irt.Aki meg kritizalt annak nincs mit mondjak..... Szep napot mindenkinek!
Jól van nullázgass csak :) Én tojok rá, csak jobb helyen az ilyet meg is szokták indokolni. Látom ez nem megy :D
Amúgy meg lehetne benned annyi intelligencia, hogy egy: nem sürgeted tapló módon a válaszadókat, mert lehet, hogy más nem nézi ötpercenként a kérdéseket. Nekem van olyan kérdésem, amire csak egy hét után érkezett válasz, és olyan is, amire még mindig nem. kettõ: nem a baszakodásra reagálsz, pláne, ha nem tudsz érvelni, hanem megköszönöd a segítõkész válaszokat.
Hát aki ilyen sétrõdékeny, az ne tárja az életét a netközönség elé. De most tényleg. Ha megnézed, a legtöbb kérdésnél van ilyen és olyan válasz is. Amúgy számomra is irritáló, hogy ha te elvileg jó tanuló vagy akkor hogy a fenébe nem tudtad még mindig megtanulni, hogy az OLYAN, az nem pontos jé, hanem elipszilon????
A kérdező hozzászólása: Mar teljesen kivagyok!Nemtudom mi van velem mindenert sirok!oooooo:-((:-((:-((

Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

A barátom anyja megparancsolta hogy töröljek le minden csúnya szót az msn-em ről ami kivan írva. és még abba is beleszól hogy a myvipre miket írjak ki. én ezt már nem bírom. Nagyon utálom azt a nőt. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...

ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...
Szerintem meg gondolkodj el rajta....Tudod a hozzád hasonló lányok kerülnek fel napiszarra(a nagyon "menõ"szövegeikkel"...lehet lepontozni...
sz*rd le. hát mit szól bele a barátod anyukája?
Ezeket honnan látja a barátod anyja?? Ne foglalkozz vele semmi köze hozzá.
Szerintem kiírhatom bárhova, hogy F******SZ, anélkül, hogy bárki belepofázna.
olyan közönséges, ha egy lány csúnyán beszél..kell ez neked?
Miért kell csúnya szavakat kiírni a közösségi oldalra? Ettõl menõbb csaj leszel? Hirdeted, mennyire kultúrált vagy? Inkább gondolkodj el ezen, próbáld kívülrõl szemlélni a dolgot. Mit gondolnak egy olyan nõrõl, akinek a szájából röpködnek a nemiszervek alpári megnevezései?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Komolyan, én ezt nem bírom már. Szerintetek mi a fenét csináljak? !

Leginkább anyósomból van elegem,utána a párom,az exe,és a párom gyerekeiből!A helyzet az,hogy a párom gyerekei lassan állandóan itt van,ha apás hétvége,ha nem.Most is jönnek a hosszúhétvégén,bár nem kéne!Ez eddig rendbe is lenne,DE még jön az egyiknek a barátnője az én nyakamba!!!!!!Nekem is van 1 gyerekem hozzátenném.Úgy volt,hogy az egész "kölök"anyósomékhoz megy,mert így volt megbeszélve vele,erre közli,hogy a kisebb ott a másik 2 meg itt.Arról szó se esett,hogy ide jön bárki is,az enyém se lesz itt végig.Megkérdeztem,hogy mégis hány gyerekre számoljak,nem mindegy az nekem,4-5-re is akár!Hozzáteszem,hogy 2 szobás a lakás,nem sok hely van,nem mint nála!Én nem vagyok gyerekmegőrző.Azt mondta szokjak hozzá!!!

Legjobb válasz: zavaros viszonyok. Te felnõttnek gondolod magad? Akkor ne anyós és ex döntsön feletted. Állj a sarkadra, úgy látom, ez a fõ probléma. Ha nem veled beszélik meg, hogy vállalod-e a gyerekeket pár napra, akkor nem vállalod õket, kész. Fordulhatnak vissza. Szerintem megér egy veszekedést otthon, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba. Nem te neveled az öt évest?

zavaros viszonyok. Te felnõttnek gondolod magad? Akkor ne anyós és ex döntsön feletted. Állj a sarkadra, úgy látom, ez a fõ probléma. Ha nem veled beszélik meg, hogy vállalod-e a gyerekeket pár napra, akkor nem vállalod õket, kész. Fordulhatnak vissza. Szerintem megér egy veszekedést otthon, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba. Nem te neveled az öt évest?
Nem kötelezõ a pároddal lenned. Ha nem tetszik, otthagyod. Egy jó szülõnél te mindig csak a gyerekek után következel, ezt tanuld meg.
Nem olyan kicsik már ezek a gyerekek.Szépen ültesd le õket, aztán ki osztod kinek mi a feladata.ha mindig megcsinálod helyettük, természetesnek veszik, rámolsz utánuk.A vendég gyerek meg maradjon szépen otthon, semmi közöd hozzá, ne szervezzenek neked külön programot.ha nem jutsz dülõre, akkor valóban szedd a motyód és hagyd ott õket, azt csináljanak amit akarnak abba apár napba
Igaza van a hármasnak. Te az új életeddel megkaptad a párod gyerekeit is. Ezzel nem tudsz mit tenni, legfeljebb neveled õket kicsit. Te vagy otthon, te szabod meg ki megy és mit csinál. Ha annyira nem tetszik vidd át õket anyóshoz. Mást nem tudok. Ne haragudj, de nagyon nagyon rondán beszélsz ezekrõl a gyerekekrõl. Nem lehet, hogy benned is van hiba? Csak gyerekek. Próbálj meg egy kicsit több szeretettel közeledni feléjük. A gyerekek se buták, megérzik ha nem szereted, nem látod õket szívesen ha jönnek. Csak 2 választásod van: Megszöksz vagy megszoksz.
ha a párod nincs otthon, akkor minek mennek? 13 és 9 éves már el tud lenni otthon, ha anyuka dolgozik. Mondd, hogy bocs, most nem jó, nem érek rá. Elsõsorban persze a pároddal kell megbeszélned, hogy ezt õ hogy gondolja, te egy gyereket vállaltál, nem hármat. Kicsi még a tiéd? Ha nincs láthatás, ne menjenek. Egyébként meg "ott a hûtõ", ha enni akarnak, nem kell kiszolgálni õket, az a baj, hogy túlságosan körülugráltad õket eddig, kicsit tanuljanak önállóságot. Ne légy bunkó, de túl szolgálatkész sem. Ha ott vannak több napig, legyenek kötelezettségek, bolt, mosogatás, segítsenek fõzni. Ha neked kell nevelni õket napokig, akkor legyenek elvárások is. Tudjál nemet mondani nekik és anyósodnak is, ha mérges lesz, akkor meg legalább ritkítjátok a találkozásokat. Légy határozott és csinálj úgy mindent, hogy neked is jó legyen.
3as.jó szülõ, de itt úgy tünik apuka sem az, le koccolja a gyerekeket a párjának.Az õ gyerekei, akkor maradjon otthon aztán pesztrálja õket.Ez a kis nõ tudta gyerekek vannak, de gondolom arról szó nem volt apuka is legyen a párja helyett.
Ja, csak gondolom egy 13 évesnek már mondhat bármit, jót röhög a háta mögött, hogy pampog...Az apa viselkedése nem lep meg, ha már egyszer otthagyta a 2 gyerekét, most sem töri magát, hogy velük legyen, Papírforma szerint nála vannak, de minek nyüglõdjön velük, ott a nõci, azért van...Vegyen ki szabit az apjuk, én végsõ megoldásként beteget jelentenék. Mozaik"családok" szépségei, kell még vagy 20-30 év, azt rájövünk, ez jó nagy tévedés...A másé az a másé.
Azért nem teljesen úgy van, hogyha jönnek a férj gyerekei ne tegyen egy szalmaszálat sem keresztbe. Elhiszem, hogy elege van, de valahogy máshogy kellene a problémát megoldani közösen az apával. Elvégre õ meg a nõ gyerekét neveli nap mint nap. Vagy ez úgy van, hogy õneki kötelessége nevelni a párja gyerekét, de a nõ nehogy aztán egy szalmaszálat is keresztbe tegyen az övéiért? Gondolom az 5 éves ott van mindig. Kivéve apás hétvége. Itt az biztos hogy baj van, de valahogy valami arany középutat kellene találni.
Én tuti nem csinálnám ezt!És ha a párodnak csak 2 gyereke van akkor mi az a másik 3 gyerek?Kié az? Simán leültetném az embert is és elmagyaráznám a dolgokat! A kajcsival kapcsolatban meg mondd el nekik hogy másra is gondolni kell mert más nem evett még belõle ugyhogy mértékkel fogyasszák!A te kisfiad az veletek él?Õ közös gyerek nektek? Az anyósnak is mondd meg hogy 2 szobában nem fér el 5 gyerek meg még ti!Ez nem élet igy nem lehet hétvégén pihenni nem lehet kikapcsolódni meg semmi!Tuti megbolondulnák!
A kérdező hozzászólása: Hát nekünk van összesen 3, ami magába is "sokk"mikor kiabálnak, a gondolatom se hallom!!!A többi meg a családba lévõ gyerek még 3..plussz most a barátné...másrészt a párom nem mondanám, hogy "neveli" az én gyerekem..általában itthon sincs, meg nem igazán foglalkozik ilyesmivel, anno se az övéivel, vagyis én ezt látom.Valaki írta, hogy elhagyta a gyerekeit!!mit tudott volna csinálni, ha elváltak??õ úgy van vele, hogy egy gyereknek az anyjánál a helye!!bár nem is olyan rég, megfordult a fejünkbe, hogy lehet nekik jobb lenne az anyjuk nélkül, mert hihetetlen dolgokat mert megtenni!!
az a baj, hogy engedelmes, mindig rendelkezésre álló ingyen bébiszitter kell nekik, mert õ úgysem mond nemet. Hát most kellene. Ja, és egy ilyen viszony oda-vissza szokott mûködni. Õk is vigyáznak a te gyerekedre olykor?
A kérdező hozzászólása: Megvan az okom, hogy miért beszélek így, de mint hogy írtam nem az a baj, hogy jönnek, hanem, hogy nem így volt megbeszélve.Meg ez az idegen gyerek is..
A kérdező hozzászólása: A párom gyerekeivel is van gondom..évek óta körbeugrálom õket, és köszöni nem képesek meg hasonlók, el nem pakolnának az asztalról evés után(13, 9 évesek), lusta dögök.És akkor még hozza a barátnõjét, hogy ugráljam körbe azt is, mikor õ semmit nem segítene nekem soha.Az anyjuk meg állandóan lepasszolja õket.Nem lényeg, hogy a gyerek lábáról leesik a cipõ, meg azokat a ruhákat hordják amiket tõlünk kaptak csak/nincs más ugye/.Meg anyuka helyett mama, apa, hordja vissza a gyereket kontrolvizsgálatra..Õt anyósom mindig kivédi..azért mert nem ismeri az orvos anyukát!mondtam, persze, mert soha nem vitte el a gyereket Õ.Ja persze a párom egy rohadt napot nem lesz itthon a 4 napból..dolgozik.Legszívesebben elmennék itthonról és oldja meg aki leszervezte!!!
A kérdező hozzászólása: De, csak apás hétvége lesz neki!Mondom, hogy nem veszik figyelembe amit mondok, soha meg nem kérdik ráérek e!Volt, hogy anyósom ideküldött 4 gyereket, hogy ma itt alszanak..én meg mondtam a gyerekeknek, hogy itt ugyan nem lesz alvás, mert én másnap orvoshoz megyek.Felhívta anyósom a párom, hogy tényleg??minek?muszáj akkor menjek??Hozzáteszem 2 hónnap kértem elõtte idõpontot!Nem kérdezte meg tõlem, hogy miért nem, azt se, hogy jöhetnek e ide??úgy van vele, hogy nem dolgozom, ezért ráérek..
A kérdező hozzászólása: Anyuka nem dolgozik!!!!És nem hajlandóak segíteni itt, rám se nézett a nagy, mikor megkértem menjen el nekem a boltba 1 dologért a boltba ami 10 házzal odébb van!!most még ezért is kivagyok akadva, de a barátnõt az hozza..
A kérdező hozzászólása: elsõ, igen a gyerek az elsõ!!de õ nincs itthon!!!!Nincs beleszólásom, mondhatok akármit!!Anyós, ex eldöntötte és kész!A párom hozza õket és ennyi!!Anyósnak hiába beszélek!!Az a baj, hogy nem is tudom, hova menjek el addig!Az enyém is itt lesz péntekig, ja 5 éves!
A kérdező hozzászólása: A páromnak 2 mondata volt az egésszel kapcsolatba, mikor mondom a magamét..1, mondtam neked, hogy nem kell õket körbeugrálni! 2, ugyse fog mind az 5 itt aludni! az utóbbival az a baj, hogy nem akarom, hogy egyáltalán itt legyenek!!nekem kell egész nap hallgassam õket, nem neki!!Valamint az õ gyerekei állandóan felzabálnak mindent ha sütök, és rohadtul zavar!!Az enyémnek meg nem jut belõle!!!volt ugy, hogy már el kellett rakjak belõle, mert volt esett, hogy mi 1-1 szeletet ettünk a sütibõl...
El tudom képzelni milyen méreg lehet ez mikor az apás hétvégén apuka otthon sincs és rád szakadnak a gyerekek. Az az igazság, hogy ez biztosan a te hibád is mert rászoktattad anyóst meg exet hogy a te nyakad sokat elbír. Velem ilyet biztos nem tennének. Ha apuka nincs otthon és a te gyereked se ajtó kulcsra zár és senki nincs itthon. Anyós vigyázzon a gyerekekre. Nem lehet hogy jobban járnál ha külön mennél a saját gyerekeddel és akkor lenne idõd rá is, nem csak a párodéra meg a pereputtyára? Nekem biztos nem érne meg ennyi macerát. Másrészt mi az hogy ekkora gyerekek nem segítenek? Akár a tiéd akár a párodé, nem kell kiszolgálni õket, nem kiszolgálóegység a szülõ. És akkor még te vagy rossz ha nem n.yalod a seggüket. Ennek itt az ideje véget vetned. Saját elmondásod szerint is. Bocs, nem vagyok itthon, nem hozd a gyerekeket. És utána következetesen betartani a két hetet vagy amit megbeszéltetek. Ez csak így mûködik hosszú távon.
Dobjad, lesz helyette normálisabb.
Mennyi idõs vagy? Korábbi párkapcsolataidban, hogyan alakultak ezek a dolgok?
"Már azt is akarta csinálni velem! Már próbáltuk de én nem tudtam mit csináljak! " Ezen mit is értesz? Kérem irj egy kicsit érthetöbben.
A kérdező hozzászólása: 16 vok és megfogadom a tanácsaitokat
Egyébként ott a kiırasodban a vàlasz...csak azt akarja...szexelni!Szòval nem te kellesz neki csak ...arra hajt!Dobd ki undorıtò!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a tanácsokat írjatok ha tudtok !!!
?
A kérdező hozzászólása: Nos hát ugye van vicces facem.. na és beszélgetem ott egy fiúval aki közben ide valósí és hát úgy gondoltam h el mondom neki nem én vagyok az igazi mert , nem érdemli meg h át csesszem.. el is mondtam tegnap este.. azt mondta tudta h nem én vagyok az igazi.. És nem is haragudott meg. És mondja nekem hogy mutassam meg h ki vagyok valójában.. mert meg kedvelt meg minden.. Én meg persze mondom h nem.. Mondja akkor talizunk.. mondom nem tudom.. az mondja talizzunk meg így úgy amúgy! Mit csináljak segítseeeeteeeek össze wagyok zavarodva.
A kérdező hozzászólása: írjattttttokkkkkk
itt mi a gond? találkoztok és kész
Gratulálni tudok csak. Magyarázzátok már el , hogy mi értelme a kamu face-nek? És akkor most meg te sírsz itt. Vicc.
Közös a ház, ahol laktok?
keress fel egy ügyvédet mindenképpen, õ tudni fogja, mi ilyenkor e teendõ
Nos ha elváltok, akkor elméletileg mindent feleztek, a házat el kell adni és az árát elfelezni.
mindenképp ügyvéd szerintem is, õ tud nektek segíteni
Mi is voltunk így, aztán a drágalátos apám megoldotta... bár õ 15 éven keresztül ivott...
A kérdező hozzászólása: közös a lakás.....válás után valahogy el lehet távolítatni a házból?van 18év alatti gyermek is..

20 éves vagyok a párom pedig 21! Én már nagyon szeretnék babád, de sajnos még nem lehetséges! Mit csináljak? Nem bírom tovább!

Sajnos nehéz anyagi helyzetbe kerültünk,még az én anyukámnál élünk,de már együtt!Én úgy érzem,h kész vagyok anya lenni,de belehalok,h még nem lehetek!Nem vagyok felel?tlen és természetesen nem lesz még babánk,mert tudom,h nem tudnék neki mindent megadni!De már ezzel kelek,ezzel fekszem,nem tudok másra gondolni,másról beszélni!Úgy érzem meg?rülök,mert nagyon boldog vagyok és szerelmes és fáj h nekem még nem lehet!Ha meglátok 1 kisbabát folyton sírok!Már összegy?jtöttem mindent a babakelengyér?l,persze csak képek,meg információk!De úgy érzem még nagyon sok id? fog eltelni mire nekem is lehet babám és ett?l meg?rülök!Nincs kedvem kilépni a házból,nem akarok senkivel sem beszélgetni!

Legjobb válasz: húha... szerinem beszélgess el errõl valakivel.

húha... szerinem beszélgess el errõl valakivel.
az elsõ hozzászóló véleményét támasztanám alá! Szerintem is beszélgess errõl elõbb......mindenekelõtt a pároddal. Az anyagi körülményeitek nem rám tartoznak, és ezt csak Te tudod, hogy milyen. De szerintem nem feltételenül kell mondjuk külön lakás ahhoz, hogy Babót vállaljatok. na mindegy ez csak az én véleményem. Remélem sikerül majd rendbe tenni magad, mert tudom, hogy nem lehet könnyû.
Tudom mit érzel, mert én is ennyire szeretnék babát. Minden gondolatom ez. Mi próbálkozunk, még nem tudom sikerült-e. Amúgy az anyagi helyzetünk nekünk sem rózsás, ugyan saját házunk van, de hatalmas hitellel, autóhitel, személyi kölcsön, hitelkártya. DE megbeszéltük, hogy bevállaljuk, valahogy ugyis mindig van.:)
Nehéz ügy és ismerõs...Én ugyan így voltam, mint Te.És gyõzött az akaraterõm:) Mi sem éltünk jól, párom nem is akart még igazán a körülmények miatt.Én mégis bevállaltam, és hidd el nem bántam meg.Azóta a körülményeink is sokkal jobbak, minden rendbejött.És nagyon boldog vagyok, hogy van egy kisfiam!:) ) Sok sikert neked!
szia!hát nagyon egycipõben járunk!!csak nekem semmi gondom nem volt addig amíg megnem tudtam hogy babát várok...sajnos elvetéltem..pedig már nagyon örült mindenki a családban:(!!és én azóta vagyok úgy hogy bármit megteszek hogy sikerüljön!most talán összejött..:) biztatásként annyit hogy sztem a körülmények ebben a világban "senkinek" sem olyan jók..!!mi albérletben lakunk...mégis bevállaljuk...!fel a fejjel:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h a párom azt mondja nem lehet mert most h elvesztettem az állásom, neki sem biztos ettõl a hülye válságtól, nem lehet, mert nekünk még lakásunk sincs és én is tudom, h nem vagyunk kicsit sem jó helyzetben, de miért nem beszélhetek legalább róla?Szerintem ezzel csak azt akarja takargatni, h õ még inkább gépezni(számítógép, mert mobilozni stb. akar!Amit megértek, mert még fiatal, de nem fogadom el, mert én így meg boldogtalan vagyok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!