Találatok a következő kifejezésre: Mi a csinaljak Mar enm (169 db)

Mi a francot csinaljak? Mar enm birom!

Sziasztok!Anyukammal nem tudom mostanabn mi van oalyan csunyan beszel velem mindenen felkapja a vizet.A multkor is amikor indultam volna suliba mondtam anyunak hogy veszek magamra egy masik hanorakot(mert van korszettem es letszott)azt mondja anyu nehogy leved a korszetted mert szejjelciballak.Jezusom enyiert ilyet mondani?Nem is arrol volt szo hogy le veszem de o rogton.Nem merek neki semmit viszamondani,pedig akkor sokszor igazam lenne.Most hogy van baratom volt szuloertekezlet es elkezd fenyegetni hogy majd o meglatja szuloertekezleten a jegyeim es kutyavilag lesz ha romlottak.Hat az oszes jegyem tudja.Mondtam neki hogy tudja a jegyeim de nem erdekelete folyton ezt mondta.Nem volt ideje elmenni szuloertekezletre.Eddig mindig az volt a baja hogy nagyon koran keltem 4-5 fele hogy meg tanuljak(naon jo tanulo vagyok).Akkor is mind mondta hogy miert kelek fel meg minden baja volt.Most hogy nem kelek fel olyan koran az a baja hogy elhanyagolom a tanulast.A fasz kivan.Hiaba mondtam enki hogy hiaba nem kelek fel reggel koran semmit nem romlottak a jegyeim.Meg ha mondjuk 7-kor (este)elmegyek mert talizunk a baratommal 9-re hazajovok reggel az a baja hogy azert vagyok faradt mert este talizok a baratommal.Kozben hazajovok 9-kor es este 11-kor fexek le me addig filmezek.De ezt is hiaba mondom neki.Mindenbe belekot.Elegem van!Mar rosz vele beszelgetni komolyan mondom!12 eves vagyok a baratomal nem is tervezzuk hogy lefexunk egymassal vagy ilyenek.Es mondtam anyunak hogy ilyenrol szo sincs nyugodjon meg.A multkor elkezd fenyegetni hogy kitilt a csaladbol ha lefexek a baratommal(ezt az ugyet mar reg megtargyaltuk)erre fel megint elohozza.En tudom hogy faradt meg sokat dolgozik de nem kene velem igy beszeljen.Meg hazajon munkabol semmi kedve sincs erdeklodtem hogy mi a baj?Tortent valami?erre fel megint ramal hogy megmondta mar hogy nincs semmi baja csak kedvetlen.Es meg neki van baja ha nem szeretek vele dolgokat megbeszelni.Mar nagyon keves dolgot akarok neki elmondani me rogton kiabal vagy mindig olyan durva.Elhiszem hogy streszes mert papirmunkaval dolgozik de a tesommal nem beszel igy.En meg semmi ojat nem tettem hogy ezt erdemeljen.Hat nemtudom.Adjatok tanacsokat!Elore is koszi:-((

Legjobb válasz: elõzõ vagyok megint: leírtad, hogy nem kapsz levegõt meg sírhatnékod van. ebbõl lehet pánikbetegség is (bár ilyen fiatalon kétlem) ezért mindenképpen keress fel szakembert!(pszihológus, háziorvos)

elõzõ vagyok megint: leírtad, hogy nem kapsz levegõt meg sírhatnékod van. ebbõl lehet pánikbetegség is (bár ilyen fiatalon kétlem) ezért mindenképpen keress fel szakembert!(pszihológus, háziorvos)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
És elfelejtettem, hogy azok, akik itt beszólnak neked, rájuk se bagózz. Ez egy kérdés volt, nem az a feladat, hogy beszóljanak többszörösen.. ezért írni.. Kitartás! Nekem pl. az jött le az írásodból, hogy igenis elég érett vagy, én 12 évesen még nem jutottam el idáig, hogy így beosszam az idõmet, és mégis elmondjam vhogy, ami történt, és ahogy szokott történni.
Biztos nincs jobb doga :)
szövegértés, amugy te egész nap ezen csüngsz?
11-esnek.
A kérdező hozzászólása: úgy látszik baba, te nem tudsz olvasni. én nem azt írtam, hogy nem tudom elolvasni az írásod, hanem hogy egy fokkal sem jobb, stílusosabb, mint a kérdezõé. na mindegy, nem akarok tovább offolni, de te egy elég idegesítõ dákó lehetsz... ha már pár sor alapján ítéljük meg egymást:( bocsi ez nekem szolt?
én?:D reméljük az vagyok:D
úgy látszik baba, te nem tudsz olvasni. én nem azt írtam, hogy nem tudom elolvasni az írásod, hanem hogy egy fokkal sem jobb, stílusosabb, mint a kérdezõé. na mindegy, nem akarok tovább offolni, de te egy elég idegesítõ dákó lehetsz... ha már pár sor alapján ítéljük meg egymást:(
A kérdező hozzászólása: Jah amugy vannak barataim csak en zarkozott vagyok es nem beszelek meg ilyen dolgokat veluk es massal nincs kivel de ugy latszik mar itt sem lehet.Hat abban biztos vagyok hogy ez volt az utolso kiirt kerdesem ezen az olalon.Szep napot nektek!Koszi a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Mar megomndtam HOGY NEM VAGYOK TOKELETES, SOT..... de nem ez a kerdes akkor meg me feszt krisztizaltok.Tudom hogy mien vagyok es nem is tagadom.
Igaz, azt kihagyhattam volna. Én apum is odajárt, és nagyon becsülöm. Csak manapság elég furcsa ismeröseim vannak, ezért ezt hoztam fel. Meg ideges lettem mikor elkezdtem a kommenteket olvasgatni.. Aki nem tudja az én irásomat elolvasni, annak üzenném, hogy lehet nem az én irásommal van baj.. khm.. jah és hogy a nyelvvizsgásdist sem én hoztam fel, hanem az az ügyvédke. Nekem is volt lázado korszakom, de én nem igy keleztem.. Marhára nem igy. Na ennyi
Figyi 11-es stréber :) Én egyetértek veled, a "szar szakmunkásképzõ"-s dumát leszámítva. Én olyanba jártam, mégsem vagyok egy tukó paraszt szerintem, sõt, kiscsajszikám szerintem jöhetne hozzám helyesírás leckéket venni, csak hogy mást ne említsek. De amúgy igazad van.
érdekes 11-es hogy te dumálsz a szép beszédstílusról, de eddig minden válaszodban szerepelt a szar szó valamilyen összefüggésben... õ nem hisztizik, hanem leírta a problémáját egy olyan oldalra, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymásnak, nem az, hogy fikázzák egymást. te is szoktál írogatni ide... miért nem a barátaid életét oldod meg? azt hiszem, jobban járnánk...:S és mégis, mit tud neki segíteni egy másik 12 éves? és micsoda mûveletlen paraszt tényleg, már hatodikos és még nincs nyelvvizsgája, szégyellje magát a kis csövesjelölt... nyilván õ sem wc-snéniként akarja elcseszni az életét... amúgy a te írásaid se olvashatóbbak.
am nem az a gimis kezdte a müveltésget! de te is ugyanugy dicsekedsz magaddal
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!Majd ha alakul valamit a helyzet akk leirom.De most is szoktunk veszekedni.Szep napot!
A kérdező hozzászólása: En dicsekedek magammal?
egy ilyen gyereknek, kellenek kritikák, hogy megtanulja, hogy mi az ha nem csak a seggét nyalják..... én tényleg nagyon sajnállak, é csak azt tudom mondani hogy beszélj anyukáddal, de az nem helyénvaló szerintem, hogy te csak az anyukádban keresed a hibát.Mi van akkor ha esetleg te is felelõs vagy a dolgokért? Elég nagy vagy már szerintem ahhoz (sok mindenhez még nem) hogy értékelni tudd a helyzeteket, és az embereket.... Nézz egy kicsit magadba is!
13:49-es vagyok. hát lehet igazad van:)
Nyilván kihisztizte magát és már rég el is felejtette ezt az oldalt. Legalább is remélem, nekem nem hiányzik a rinyálás :)
uccsó válasza dónak üzenem, hogy én már rég megadtam a cimem, még se irt:) sztem neked se fog. pedig elég régi ügy már. egy év telt el azóta. sehol semmi.
szia drága! megértem a hejzeted...énis nagyon sokat veszekszem anyummal(16vok).bár nekem igencsak nagy pofám van.ne aggodj ezeken a feleleteken, van aki ijen hejen vezeti le az ideget.lehet legközelebb probálj felmenni egy chatre, csak ovatosan nehogy függõ legyél :) Barátod egyébként mit szól a dolgokhoz?meséltél neki biztosan róla.ha mást nem , kereshetnél a családodból egy pártfogót(nagymama, nagyapa, nagybácsi...).apudat nem említetted, ebbõl úgy sejtem nincs veletek. ha beszélgetni szeretnél, írj nekem nyugodtan, szivesen adok tanácsokat!! Puszi!! Anchee
Nem tudom hogyan lehetsz te jó tanuló, ilyen helyesirással! Arról már ne is beszéljünk, hogy szellemileg milyen éretlen vagy.
A kérdező hozzászólása: El sem hiszed menyire jo erzes hogy enyire erdekel teged hogy mi van velem.Irni fogok.Koszi szepen hogy valaszoltal!:*
bocs. elirtam. [email protected] :D
Szió. én 21éves vagyok, és belelátok a helyzetedbe, és nagyon sajnállak.Hát õszintén nem is tom mi lehet a probléma anyuddal.Lehet h csalódott vagy elhagyta vki, vagy nincs vmi a hátterébe? És lehet rajtad tölti ki. Nálunk is volt/van ilyen.és ilyenkor én mindig elakarok menni költözni itthonról.Ha beszélni akarsz vagy vmi problémád van, nekem nyugodtan irhatsz:) [email protected]. remélem ugy alakul ahogy te szeretnéd.(talán üljetek le megbeszélni .mond el neki mi bánt.szia
A kérdező hozzászólása: Elhiszem hogy nehez anyunak hogy engem rendesen megneveljen.Azt is elhiszem hogy felt hiszen en is feltenem a lanyom de higgyetek el sooooooper motrozni a pasimmal es egy baratnomnek sincs motros pasija.En meg hat orulok neki.:D Koszi szepen a valaszt!
A kérdező hozzászólása: A tesom fiu es 21 eves.A pasim rosz tanulo nagyon jol nez ki es rendes.Anyu csak jot gondol rola csak az a baj hogy felt anyu itt is mert van motorja a pasimnak es sokszor motorral megyek el otthonrol.Anyunak semmi baja sincs a pasimmal.Csak rosz tanulo.:-)Apu velunk lakik azaz hogy nem szol bele semmibe mindent megenged es nem kiabal sohasem utott meg meg lehet vele beszelgetni es azert nem irtam rola semmit mert o olyan ha nem kerdezik nem nagyon beszel idegen tarsasagban.Azaz hogy senkivel sem tudom megbeszelni a problemaim sem a baratommal sem a baratnoimmel sem senkinek meg apuval sem.Nem tudok roluk beszelni.Tudom hogy HISZTIS vagyok.Csak azaz hogy a testverem ritkan van itthon TIR-en dolgozik es akkor persze anyu is orul hogy itthon van.En meg folyton itthon vagyok.Koszi szepen a valaszokat!:*
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!Szerintem pedig nem dicsekedett magaval az utolso valaszado!
Szia.Már egyszer e´n is i´rtam ide.te írod, hogy nem hisztizel, stb.most meg, hogy rudod, hogy hisztis vagy, kicsit ke´nyes.Szerintem anyukádnak van éppen ele´g problámája.Lehet, hogy az a probléma alapja.nem akarok személyeskedni, de csak anyuka´d van?? Ha igen, lehet, hogy az a gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!:*
teljesen igaza van a kérdezõnek! ne ti mondjátok már meg neki hogy milyen! amúgy meg szerintem nagyon aranyos. és õ egy 12 éves kislány akit lekurváztok... szégyelljétek magatokat... szerintem nem neki nagy a pofája. 11es stréberkének meg üzenem, hogy a szar szó egyáltalán nem a mai fiatalság szavajárása... meg hogy érted te 11esen hogy mai fiatalság?? hány éves, vagy, 30? akkor nem csoda, hogy 2 nyelvvizsgád van már... kérdezõ: gondolom, te is sok dolgot túlreagálsz, mert kamaszodsz, és emiatt egy kicsit bedepiztél... én is ilyen voltam, nagyon sokat sírtam amikor anyukámmal veszekedtünk, mi se jöttünk ki... aztán hozzászoktam. legyél kedves anyukáddal, próbálj megfelelni az elvarasainak amennyire csak tudsz. esetleg öleld meg néha, engem is szoktak fárasztani az olyan kérdések, hogy hogyvagy milyen napod van, de még senkit nem utasítottam vissza, aki megölelt:) szerintem anyukád büszke lehetne arra, hogy a lány a vagy... de komolyan!
lehet félregépelni, de nem sorozatosan, ráadásul helyesírási hibákkal és irritáló rövidítésekkel tûzdelve. mennyivel intelligensebbnek tûnik az a hozzászóló, aki kerek egész mondatokban -a legtöbb szót teljesen kiírva-, érthetõen gépel? na csöndben maradtam.
Szerintem neked 12 évesen még nem a pasiddal kellene mászkálnod! Nem tudom, miért hiszik a 12 éveseke, hogy olyan nagyok. Mert NEM vagy az. Az pedig egyenesen szánalmas, ahogyan viselkedsz. Már ne is haragudj. Vérlázító stílusban beszélsz. Pá!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!jah amugy igy beszelek eltanultam a nagyob tesomtol es probaltam leszokni de nem megy.Kosz annak aki nem halt bele abba hogy egy rendes normalis valaszt le tudott irni.:*:*:*:*:*:*
jogos a kérdés.. manapság már mindehol Xekkel meg betükihagyásokkal bezsélnek a 12-13 évesek
honnan tudod, hogy szar iskolába jár?
istenem szar iskolában lehet jol tanulni... mégse tartom intelligensnek aki X-eket használ, meg vinnyog mindenen... Sajnálom én még diplomával nem dicsekedhetek mert még 11.es vagyok de a két nyelvizsgám nekem is megvan (egy felsö és egy közép)... na bumm és mivan? Bocs h nem értek a kiscsajjal egyet. "fasz kivan" beszédstilus a mai fiatalokra jellemzö, és engem idegesit. kész, ez a véleményem
A kérdező hozzászólása: Van hozza valami kozod hogy en mikor tanulok?A tegnap szombaton reggel mar tanultam, hogy vasarnap nyugottan gepeljek.Amugy nem merek vele beszelni vagy leorditja a fejemet vagy nemtudom......ooo:((:((:(( Jah es nem hisztizek csak nincs senkim akivel ezt megbeszelhetnem de ugylatom mar itt is csak biszkalnak!Aze kosz a valaszokat!Elment az egesz oldaltol a kedvem:((
Szerintem azzal foglalkozik. Írta, hogy nagyon jól tanul. ENgem is elengedtek 9-ig ennyi idõsen. Mégis ügyvéd vagyok, két nyelvvizsgával.... Valószínûleg te is változol, beleértél a zûrös kamaszkorba, anyukád meg rosszabbul tolerálja.. mindenképp beszélj vele
12 éves vagy. Fogalkozz azzal amivel ennyi idösen kell. Mondjuk megtanulhantál helyesen gépelni ha már vasárnap délután nem az iskolára tanulsz. Ha pedig ennyire érettnek érzed magad, akkor igazán bezsélhetnél anyukáddal a gondjaidrol. Nem pedig itt hisztizni. Képzeld engem 12 évesen nem igazán engedtek el 9 ig. És jo hogy félt anyukád, én is félnék a helyében...
Miért nem mersz vele beszélni?
A kérdező hozzászólása: Nem merek vele beszelni!:(( orulok hogy van valaki akit erdekel hogy mi van velem de mar vegkepp nemtudom mi lesz:((:((:((:((:((:((:((:((
Szia! Na, remélem már nem sírsz. Mi lenne ha anyukádnak is ugyanezt elmondanád , amit itt leírtál?Nem tudom, h eddig milyen viszonyban voltatok, de talán az célravezetõ lenne. Próbáld meg egy nyugodtabb pillanatát elkapni... pl most vasárnap délután... írj, hogy hogy sikerült, érdekel a sorsod. szia és ne sírjál:)
A kérdező hozzászólása: Irjatok mar valaszokat!Hott ideg vagyok!Minden 5 percbe nezem az oldalt hogy nem jott valasz , de semmi!:-((:-((:-((:-((:-((
ne piszkáljátok már szegényt!van így is elég baja.teljesen mindegy hogy ír.õ ilyen és ilyen a stílusa.így kell elfogadni.el van keseredve és kapaszkodik valakibe!belénk!mert sajnos az anyjára nem számíthat! figyelj!most neked is nehéz.kezdesz belemenni a tinédzser korba.most te is nehezebben viselsz el mindent.beindultak a hormonjaid és érzékenyebb vagy.talán nem is annyira drasztikus a helyzet mint ahogy ezt most te érzed.próbáld meg tolerálni anyukád viselkedését.és kérd meg õt is erre.mondd el neki hogy neked ez nagyon fáj.nyugodtan kérdezz rá hogy szeret e.biztos szeret, csak ha te rákérdezel erre, hátha észbe kap hogy hogyan viselkedik.csak elgondolkodik azon hogy vajon te miért érzed az ellenkezõjét... tarts ki, hidd el nem tart ez örökké.anyukádnak biztos megvan a maga gondja(pl.a megélhetés)csak lehet nem akarja veled megbeszélni mert még gyerek vagy.nagyon felelõsségteljes dolog eltartani egy családot, biztosítani a mindennapi megélhetést.sajnos egy olyan világban élünk, hogy nekünk hétköznapi embereknek a mindennapi élet sokszor emberfeletti erõt igényel.légy türelmes.el fog múlni ez a helyzet.-tanulj továbbra is jól, és szeresd a barátod.de ahogy írtad a szex még ráér!majd írd meg mi lett.érdekel hogy mi van veled!!!szia
A kérdező hozzászólása: Tudjatok mit nem erdekel mit mondtok hogy hogy irok ilyen vagyok es kesz.Koszonom a valaszokat nem tudom mi lesz velem megprobalok beszelni anyuval ma nagyon szepen beszelt velem.Gondolom javulni fog a helyzet.Kerlek ne irjatok tobb valaszt igyis kivagyok.Ne kossetek mar belem.Nah es ha szerelmes vagyok es a baratommal foglalkozom akk azzal mi a baj?Most mit csinaljak ha ijen hamar szerelmes lettem.Es nem tartom magam egyaltalan nagynak!Szaljatok mar le rolam!Nem kel tobb valasz mindentol elment a kedvem.....
szia. elõször is, a szókincsedet bõvíthetnéd, "a fasz ki van"és egyéb nyalánkságok miatt.erre ott van az irodalom óra, és a szép magyar beszéd címû könyv!!!úgy látom, a negatív kritikát nem viseled, csak ha a seggedet nyalják!!!/én nem beszélek így, csak hogy megércsd, mit akarok mondani!/anyukád helyében, jól felpofoználak, hogy szerelmes tudsz lenni, de olvashatatlan amit írsz!!!nem hiszem hogy egy anya, az egyik gyermekét csak "úgy"bántsa, a másikat meg nem!!!egy kicsit magadba szállhatnál, és visszább vehetnél az arcodból!!!12éves vagy!!!!majd ha a saját kenyeredet eszed, akkor járhat a szád!örülj neki, hogy tanulhatsz!!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudom hogy depreszios vagyok e vagy sem de anyu az nem mert o idegesebb termeszetu es nagyon faradt mindig
Nem lehet hogy depressziós vagy???? Sõt lehet hogy anyud is az, abból adódhat hogy nem tudtok jól beszélgetni, meg hogy türelmetlen. Kitartást!!
A kérdező hozzászólása: Vannak egyesek akik megertenek tudom hogy nem vagyok tokeletes es ezt nem is mondtam sot.... de ha tudnatok menyi bajom van......
Nem értem, miért kell egy 12 éves kérdezõt bántani!? És egyáltalán, bárkit bántani azért, mert kérdez. Nem csoda, hogy olyan a mai fiatalság, amilyen.:( Szép kis társadalom...Ajánlanám a Bibliát a "kötekedõknek", fõleg az elfogadásról szóló részeket! Elnézést kérek az OFF-ért!
A kérdező hozzászólása: Egyesek meghozzak kedvem koszonom szepen az erthetoen valaszoloknak a kerdesemre mert ugye nem az volt a kerdes hogy engem elemezzetek hanem a kerdesre valaszoljatok koszonom szepen mindenkinek a valaszolokat!Varom meg oket!
Ne is figyelj azokra, akik hisztisnek neveznek. Én is ilyen közegben nõttem fel, sokat kellett tûrnöm a ...anyám miatt. Minden rossz napját rajtam töltötte ki. Tudod most már felnõtt vagyok, és nagyon boldog. Az anyukád egyszer minden gonoszságot visszakap, nem most, most legyél csöndes, ne beszélj vissza, mert annál rosszabb, foglald le magad, olvass, és fontos, hogy továbbra is jól tanulj. Mindenképpen legyen egy igaz barát, akinek el tudod mondani a bánatodat. Ne legyél elkeseredve, egyszer minden ok. lesz, soha ne add fel. Aki nem élte át, milyen, ha nap, mint nap bántják, és nap, mint nap rossz az amit csinálsz, nem tudhatja mit érzel. Tehát fel a fejjel!!!!!!
Ha nem érdekel, akkor miért nézed meg? Én megértem anyukádat, hogy ilyen veled, abból kiindulva, amilyen stílusban írsz, egy hisztérika lehetsz.
Szia. Én mér csak azért írok, ha nem érdekelnek már a válaszok, minek nézed meg???Csak érdekel??? De ahogyan írsz, te is lehetrsz részben saz oka, hogy anyukád így beszél veled.Nézz magadba.
A kérdező hozzászólása: Megmondtam hogy hagyatok mar beken nem erdekel mar a valasz amugy megkoszontem mar a valaszokat annak aki rendes modon tudott valaszt irni.Kosz szepn mindenkinek!Mar csak ez hianyzott van eleg bajom ha tudnatok nem tudom hol vezessem le a feszultseget mar mert senkinek sem tudok beszelni a problemaimrol, es meg csodalkoztok hogy hisztizek.Mar nem birok magammal anyit sirok hogy azt nem tudjatok elkepzelni.Kosz szepen mindenkinek aki valaszt irt.Aki meg kritizalt annak nincs mit mondjak..... Szep napot mindenkinek!
Jól van nullázgass csak :) Én tojok rá, csak jobb helyen az ilyet meg is szokták indokolni. Látom ez nem megy :D
Amúgy meg lehetne benned annyi intelligencia, hogy egy: nem sürgeted tapló módon a válaszadókat, mert lehet, hogy más nem nézi ötpercenként a kérdéseket. Nekem van olyan kérdésem, amire csak egy hét után érkezett válasz, és olyan is, amire még mindig nem. kettõ: nem a baszakodásra reagálsz, pláne, ha nem tudsz érvelni, hanem megköszönöd a segítõkész válaszokat.
Hát aki ilyen sétrõdékeny, az ne tárja az életét a netközönség elé. De most tényleg. Ha megnézed, a legtöbb kérdésnél van ilyen és olyan válasz is. Amúgy számomra is irritáló, hogy ha te elvileg jó tanuló vagy akkor hogy a fenébe nem tudtad még mindig megtanulni, hogy az OLYAN, az nem pontos jé, hanem elipszilon????
A kérdező hozzászólása: Mar teljesen kivagyok!Nemtudom mi van velem mindenert sirok!oooooo:-((:-((:-((

Mit csináljak? Már régóta tetszik a fiú de csak barátok vagyunk pedig én többe akarok mit csináljak?

Szisztok!!

Legjobb válasz: Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...

Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...
Ha egy fiú sokat van veled az azért van szerintem mert te is tetszel neki. És ha nem nyitsz felé valamilyen módon akkor azt fogja érezni hogy "barátnõként" kezeled. Ez elég szar érzés, tapasztalatból tudom, ne légy elutasító, add neki a jeleket, flörtölj vele, bújj hozzá közelebb néha. Ha veszi a lapot és viszonozza akkor már is sinen vagytok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: De hogy nyissak felé ?? Mit kéne tennem?
Bújj hozzá, mikor kettesben vagytok nézz mélyen a szemébe...ha meg annyira hülye, hogy ezt sem fogja fel csak kérdezd meg tõle, hogy "dugunk?"
A kérdező hozzászólása: nagyon birizgal*
Állítsd be a telefonodon a kamerát vagy a hangfelvevõt, és tedd biztos helyre. :) Mutasd meg a szülõknek. Szerintem is pszichiáter kéne a gyerek mellé, valami lelki probléma okozhatja, hogy ennyire erõszakos. Biztos van valami, amit kompenzálni akar.
A kérdező hozzászólása: okes koszi megfogadom
Nos, én megadtam az instrukciókat, ha akarod megfogadod, ha akarod nem! Azért csak említsd meg a szüleidnek, hogy (úgy) zaklat téged és te félsz emiatt, szerintem meg fogják érteni!
A kérdező hozzászólása: hat iskolaba is a tanarokkal voltak neki problemai... szuleim tudjak mit csinal, mar egyszer azt is ramfogdta hogy en cigizek mert fust volt a szobaban de nemtudta mert otthon sem voltam -.-
ezt te egyedül nem tudod megoldani. vagy a szüleiddel beszélsz vagy az iskolában egy illetékes tanárral, Ofõ-vel! De egyedül, semmit nem tehetsz ellene! én minden esetre elõbb a családi segítséget javaslom, és csak aztán a pedagógiait!
A kérdező hozzászólása: kisebb koraba jart is oda de mar nem, 18lenne siman feljelentenem oszt kesz, nagyobakkal mar nem mer pattogni csak kicsikkel
hát majd megtanulja, ha kicsit eltiltják a géptõl minden alkalommal mikor ilyet csinál akkor leszokik róla! De egy pszichológust is bele kéne vonni a dologba! Nagyon beteges amit csinál, ezt minél elõbb kezelni kell, mert késõbb rosszabb lesz!
A kérdező hozzászólása: de o olyan agressziv, amiota megvan a gep mar olyan azelott kedves volt velem is meg minden amikor nemvolt gep
akkor nincs mese kitálalsz a szülõknek és õk majd megrendszabályozták! A szülõnek az a dolga, hogy rendesen nevelje a gyermekét! És ez amit eddig leírtál, nem arra vall!
A kérdező hozzászólása: o gepfuggo, most is annyira felbaszta az agyam hogy most barmire kepes lennek :/ hiaba o idiota
ne hagyd neki! Ez beteges! Szólsz anyádéknak, hogy elkélne neki egy csat! Hogy helyrebillenjen az esze, mert ez nem normális viselkedés, hogy molesztálja (zaklatja) a lány testvérét! 17 évesen más lányok után kellene futni, nem a saját kiskorú húgát zaklatnia!
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam...tesom mar nagyon birizgal*
Mit csináljak hogy a tesóm nagyon birizgál? Tessék?
A kérdező hozzászólása: oke koszi megcsinalom ezt...am ha gepezni akarok akk õ is és ha tv-ni akarok akk õ is...
Telefonáld le, vagy netezd el.. ha nincs net csomagod megrendelve kb. 5 perc alatt lefogy az összeg

Mit csináljak? Már egy ideje nagyon tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy észrevegyen. A fiú az osztálytársam, és a párom táncórákon. Én egy átlagos, jó tanuló, visszahúzódó lány vagyok. Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F

Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F
A kérdező hozzászólása: elég felszínes az ismeretségünk, de egyszer azt mondta az egyik osztálytársunknak, hogy nézzen magára és nézzen rám , ezért táncol velem.Pedig az a lány szerintem nagyon szép
Párod a táncórán? Mondd meg neki, hogy nem jól táncol: kéne külön gyakorolnotok délutánonként. Nála, vagy nálad.
Utolsó nem írt hülyeséget, de szerintem nem szerencsés leszólnod, h rosszul táncol, de a közös gyakorlás jó ötlet. Sztem mondd, hogy úgy érzed, szükséges.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15

Mit csináljak? Szeretem a barátomat, de már nem azzal a nagy szenvedéllyel. Rengeteget tervezzük a jövőt, és én nem is érzem éretlennek magam, de nagyon félek hogy elveszítem.

És nem azért, mert ? nem fog szeretni, hsanem mert hogy valamiért én nem... és mániákusan keresem a hibákat a kapcsolatban... kicsit néha,2hétre, egy hónapra jól érzem magam, de aztán megint jön ez... :( És nem (hozzátevés: sosem baztam a pasikban, benne el?ször, oka megvan.)

Legjobb válasz: Itt a kérdés az az hogy mennyi ideje vagytok együtt!én akor éreztem azt mikor már nagyon lehült a kapcsolatunk és egyhangú lett minden!Sajnos mi szét is mentünk!A szerelmem pedig egy idõ után amugy is átalakulna szeretetté!azt hogy szenvedély több legyen,nem tudom szexeltetek e már!de az is közelebb vihet ujra hozzá ha mondjuk nem csak ugy szexeltek hanem visztek bele valami romantikát!(mi ujra együtt vagyunk!sokat változott õ is és én is)

Itt a kérdés az az hogy mennyi ideje vagytok együtt!én akor éreztem azt mikor már nagyon lehült a kapcsolatunk és egyhangú lett minden!Sajnos mi szét is mentünk!A szerelmem pedig egy idõ után amugy is átalakulna szeretetté!azt hogy szenvedély több legyen, nem tudom szexeltetek e már!de az is közelebb vihet ujra hozzá ha mondjuk nem csak ugy szexeltek hanem visztek bele valami romantikát!(mi ujra együtt vagyunk!sokat változott õ is és én is)
A kérdező hozzászólása: másfél éve. :) együtt is élünk. és nem mondanám hogy szeretet, mert sztem akit szeret az ember azzal nem fekszik le. mármint ha szeretetbõl szereti... :D
Szia! Szerintem minden kapcsolat elején még nagyon nagy a szenvedély a partnerek között. Aztán ez egy kicsit alábbhagy. Ha ezt érzitek, mindkettõtöknek cselekednie kell, hogy valami újat vigyetek a kapcsolatba. Ezután megint több szenvedély lesz a kapcsolatban. Majd megint enyhül. Ez van.... Ha képesek vagytok újítani, akkor nem fogod elveszíteni. A szerelem nem egy állandóan egy szinten lévõ dolog. Ezt el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: ehez képest, ha megfigyelitek, mindig mindenki azt mondja, hogy jajj évekig tartó lángolás, jaj örök szerelem... pedig annyira nincs így...
Én írtam az elõzõ választ. Szerintem sincsen évekig tartó lángolás. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ezt tudom, nehéz, de el kell fogadni. Ez nem jelenti azt, hogy rögtön szakítani kell. Ha ennyire aggódsz érte, biztosan szereted. Az, hogy keresed a hibákat a kapcsolatban, azt jelenti, hogy minél jobb akarsz lenni, hogy boldoggá tehesd. Ez pedig jó. Csak ne vidd túlzásba, mert akkor úgy fogod érezni, hogy csak te teszel ezért a kapcsolatért. Próbálj bízni benne és örülj neki, hogy van valaki melletted, akivel már a jövõdet tervezhezed!
évekig tartó lángolás? nem hiszek benne... Én nagyon szeretem, sõt imádom a párom, de már nálunk sem lobog az a láng ezerrel. Együtt élünk, megszoktuk egymást. Nem kell már meghódítani a másikat... Ennyi. Mindketten dolgozunk, meló után háztartás, stb.Ezek mellett nagyon kimerítõ lenne. Szerintem ebben nincsen semmi rossz. Régen én is szakítotam, ha már nem azt éreztem mint az elején, azán rájöttem, hogy ez csak egy ideig olyan szép...Akkor még van valami amit felfedezhetsz a másikban. Egy idõ után, fõleg ha együtt éltek kiismered, és már nem tud sok újat mutatni.Mi pl. ha jó idõ van kirándulunk hétvégente, vagy elmegyünk valami fürdõbe kikapcsolódni.akkor csak egymásra figyelünk. nincs meló, gondok stb. csak mi. szerintem ez természetes.Ha tudod, hogy szereted nem lesz gond. Néha kicsit jobban néha kicsit kevésbé.A lényeg, hogy jól megvagytok, és nem balhéztok.
A kérdező hozzászólása: ez a legutóbbi válasz nagyon megnyugtatott... :) és mivel nekem Õ az elsõ hosszabb kapcsolatom(régebben mindig én szakítottam, de nem azért mert nem szerettem...hosszú) , sose fogom feladni! :) )
dugasd meg magad
Te azért nem akarod mert félsz pedig ne félj! Ha nagyon megbízol benne és szereted akkor hagyd hadd csinálja mivel õ is szeret biztos gyengéden fog veled bánni!!
Elõször is, tanulj meg írni. Nyáron korrepetálni fogok nyelvtanból, ha gondolod, én megtanítalak.
Hány évesek vagytok? Ha még nagyon fiatalok, akkor nem kell erõltetni. Általában azt látom, hogy a fiatalok körében két tendencia érvényesül. Az egyik, hogy 12-14 évesen össze-vissza kefélnek, mert az trendi. A másik ennek pont az ellenkezõje, mikor 16-18 éves vagy még idõsebb, érett fiatalok, több éves kapcsolat után sem élnek nemi életet, mert még "korai". És tele vannak komplexusokkal, mintha nem is a világ legtermészetesebb dolga lenne a nemi élet. Hogy te miért érzel így, kedves Kérdezõ, azt ennyibõl nem lehet megállapítani. Túl fiatal vagy még? Nem szereted a párodat? Vagy már olyan régóta élsz abban a meggyõzõdésben, hogy nem kéne együtt lennetek, hogy nem mersz változtatni? Döntsd el. 32N
Ahhoz, hogy a legjobb választ adhassam neked, tudnom kéne, hogy hány évesek vagytok és milyen érzelmi alapja van az együttléteteknek.

Mit csináljak már? Január ota, amiota 1 éves lett a fiam, azota 1 ik nap 1 szer, másik nap kétszer alszik. Mikor lesz már ennek vége?

az a helyzet,hogy eszem ágában sincs délelött elaltatni,babakocsiba magátol bealszik.ez csak azért rossz,mert ezt olyan 11 vagy fél 12 tájban teszi,azaz ebéd elött.ilyenkor hagyom fél órát aztán délbe felszoktam kelteni ebédelni,de délután nem lehet,nam akar elaludni.de mért?hisz igy csak fél orát alszik?mit kéne csinálnom,nem kéne felkelteni ebédelni?de akkor mi?mert ha 1 szer alszik akkor délben ebéd,fél 1 körül alvás.de akkor hogyan?segitsetek,mert megörülök

Legjobb válasz: szia, azt nem tudom mit kéne csinálnod, de nálunk ez 3 hónpaig ment, és nem tudtam semmit csinálni. :) magától ráállt szépen a napi 1 fix alvásra. amikor 2x aludt, este nem lehetett lelõni, amikor 1x akkor meg már 6kor hulla volt. ...szóval nálunk az idõ megoldotta.

szia, azt nem tudom mit kéne csinálnod, de nálunk ez 3 hónpaig ment, és nem tudtam semmit csinálni. :) magától ráállt szépen a napi 1 fix alvásra. amikor 2x aludt, este nem lehetett lelõni, amikor 1x akkor meg már 6kor hulla volt. ...szóval nálunk az idõ megoldotta.
A kérdező hozzászólása: sajna nálunk is már 3.honapja megy ez, nekem pont az a jo ha 1 szer alszik, akkor este is jo mert fél 1 töl 3ig szokott aludni, nálunk a délelött a gond, mert azt nem birja ki, sajna 6 kor kel mindig reggel.mit tegyek?nem kéne 6kor kelnie de mit csináljak?
Ez nálunk 3 hétig ment, utána, amikor a délutáni alvások egyre nehézkesebbek lettek kitoltam a délelõtti alvást 10-rõl 11-re, majd 12-re. Lefoglaltam. Azóta csak egyszer alszik 2-2, 5 órát, de még mindig jobb, mint elõtte, amikor a délutáni alvás vagy sikerült, vagy nem, ha nem, akkor összesen 1 órát aludt napközben és az estéink hisztisek voltak. Mondjuk én soha nem altattam babakocsiban a babánkat, mindig az ágyában aludt. Csak néha fordult elõ, hogy elaludt a babakocsiban, de soha nem ébresztem fel (fõleg nem napirend vagy kötelezõ evés miatt), csak ha nagyon muszáj.
nagyon korán van a 6 órai ébredés, nem csodálom, hogy nem bírja. tedd le mondjuk 11kor és hagyd aludni, aztán ebédel ha felébred és mehetnétek akkor sétálni. én fiam 15 hónapos, 8-9 között ébred, délben ebédel, 1kor alszik el. este 9körül van fekvés.
A kérdező hozzászólása: szoval, ha bealszik akkor ne ébresszem fel, hagyjam ameddig alszik utánna ebéd?csak akkor hosszú lesz a délután az biztos, este nyügi lesz, én már nem tudom mit tegyek.
én azt mondom, hogy korai a 6 órás ébredés, ha nem tudod kitolni, a délutáni alvást kell elõbbre hozni. ahogy írtam is enyém mikor alszik, úgy amit írtál, hogy 11körül elalszik, ki is jön. este mikor fekszik? mert ha 6kor kel, akár már 7kor leteheted csak nehogy az legyen, hogy akkor meg 5kor ébredjen :S
Szia! Az én kisfiam 11 hónapos. Reggel felkel 6-7 felé majd 9-10 kor visszalaszik kb.2 órára, és délután is 4kor elalszik akkor is pár órára, így nem nyûgös este sem:-)
Nem annyira bonyolult. Reggel felébred, tápszer vagy szopi, utána reggeli (a mi babánk 7 körül ébred, akkor kap tápszert vagy tejet, 8-9 között kap reggelit). Utána 11.30-12 között kap húsos kajcsit és 12 körül lerakom aludni. Akkor alszik 2-2.5 órát. 4 körül kap gyümölcsöt vagy kiflicsücsköt, vagy egy kis joghurtot, utána fél 8-kor a tápszert és alszik reggelig.

Szűz vagyok, a barátom már nem. Ki akartam verni, de nem csak h alig jött belőle néhány csepp g*ci, még csak fel sem áll neki. Én 16 vagyok, ő 17. Mit csináljak? És mit csináltam rosszul?

szeretném, ha ti magatok véleményt mondanátok, ÉS linkelnétek olyan oldalt, ahol leírják, hogyan kell ezt csinálni.

Legjobb válasz: Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...

Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...
Pl. ne vasmarokkal fogd. az fájhat.
Terhes vagy.
Rámarkolsz és fel le, nem kell ide semmilyen útmutató. Elõször próbáld meg felizgatni. Ha elkezdem úgy verni, hogy nyugalmi állapotba van akkor az úgy nekem sz*r érzés. Sztriptízelj, súgj a fülébe perverz dolgokat vagy valami.
Hogy mit csináltál rosszul? Ne rángasd a szegény pö*sikét, amíg nem áll fel, innen indulunk. Amíg puha, vagy nagyon finoman közelíts hozzá (lágy simogatás, ilyenek), vagy izgasd a barátodat máshol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmesebb. Azért az megjegyezném, hogy rángatni nem szoktam neki xD És kizárt, h kiverje elõtte. Az fizikai képtelenség, de maradjon az én titkom, hogy miért. És most kivételesen, nem haragudtam meg a hülye beszólásért, valamiért még mosolyogtam is rajta, már nem mintha terhes lennék :D
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a "válaszokat" az 1. mondatból, ezért elõre is bocsánat.
Honnan tudod hogy nem veri ki elõtte? Mozgássérült gyépés vagy mi?

Azért nem esek teherbe már 8 hónapja mert, én jobban szeretném mint a párom? Már nagyon el vagyok keseredve! Mit csináljak még, hogy tutira össze jöjjön?

Legjobb válasz: 8 hó még nem a világ. Mi 15 hónapig próbálkoztunk, mikor terhes lettem végre.Ne görcsölj azon, hogy na most végre terhes leszek, mert akkor nem fog sikerülni. Inkább élvezd.

8 hó még nem a világ. Mi 15 hónapig próbálkoztunk, mikor terhes lettem végre.Ne görcsölj azon, hogy na most végre terhes leszek, mert akkor nem fog sikerülni. Inkább élvezd.
A kérdező hozzászólása: Élvezem de amikor teszteltem 3db pozi tesztet és elmentem a dokihoz és azt mondta, hogy nem vagyok terhes akkor egy kicsit ki voltam!!! Nálad mi a helyzet?
Mi is 8 hónapja próbálkozunk, a második baba lenne.Az elsõ hamar sikerült, de a második nem akar összejönni.Eddig bevallom sokszor szexeltem úgy a férjemmel hogy csak a baba miatt, mert peteérés volt.Ezt a férjem észre is vette rajtam és így nem volt kedve a szexhez.Szerintem õk is ugyanannyira akarják a babát mint mi, csak érzik rajtunk hogy rágörcsölünk ezért el megy a kedvük tõle.Már 2 hónapja nem nézem a peteérést, tényleg csak akkor vagyunk együtt amikor megkívánjuk egymást, és érdekes hogy mennyire megnõtt a szexuális vágyam hogy nem gondolok rá.
Szia! Biztosan nem azért nem sikerül, mert jobban szeretnéd, mint a párod. :-) Tudom, 8 hónap nem a világ, és csak egy év után (fiataloknál 2) kezdik el a kivizsgálásokat. De! Azért a 8 hónap egy egészséges párnál, akik minden hónapban akkor vannak együtt, amikor kell, kicsit hosszú. Én nem várnék tovább, úgy mennék a dokihoz, hogy már két éve szeretnénk, elvégre nem õ tartja a gyertyát, nem tudhatja mióta próbálkoztok. Egy kivizsgálás nem árthat, ha feleslegesnek is bizonyul késõbb, mert esetleg közben összejön a baba. Mire mindennel végeznek, az úgyis hónapok kérdése, nekünk fél évünk ment rá. :-( És ha esetleg van vmi baj, akkor megkímélheted magad még pár havi idegeskedéstõl. Mielõbbi babásodást kívánok!
8hónap???Nekünk 10év kellett a 2.babához Az elsõhöz 1, 5 év kitartás és orvos szerintem is!!!
Tényleg nem sok a 8 hónap, de átélni rettenet. Mi 19 hónapja sikertelenül próbálkozunk... Szerintem is lassan elmehetnétek dokihoz, úgyis több hónapos hercehurca lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!