Találatok a következő kifejezésre: Mi a csinaljak Mar (1863 db)

Hívd fel õket, és segítenek beállítani. Próbáld elõtte áramtalanítással.

Kézen állást gyakorlom de mikor a falnál már megállok kézen de utána mit csináljak hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Állíts magad elé valakit, akiben megbízol, de nem azzal a céllal, hogy te majd szépen nekidõlsz a kezének, csak ha baj van, legyen ott valaki! Az elsõ pillanattól, mikor a tenyereden van a testsúlyod, feszítsd a hasfalad, a feneked és a combodat, mert csak így tudsz megállni!Törededj, hogy végig spiccelj és ami nagyon fontos, ne lefelé, hanem csak elõre nézz! Ha van még kérdésed, írj privátban nyugodtan!

Állíts magad elé valakit, akiben megbízol, de nem azzal a céllal, hogy te majd szépen nekidõlsz a kezének, csak ha baj van, legyen ott valaki! Az elsõ pillanattól, mikor a tenyereden van a testsúlyod, feszítsd a hasfalad, a feneked és a combodat, mert csak így tudsz megállni!Törededj, hogy végig spiccelj és ami nagyon fontos, ne lefelé, hanem csak elõre nézz! Ha van még kérdésed, írj privátban nyugodtan!
csináld úgy hogy jó legyen neki...nézz meg egy "xxx filmet" és rájössz, mit hogyan....

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!

A GTG edzést próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? Hogy csináljam? Igy jó lesz szerintetek?

Húzódzkodásra és tolóckodásra akarom használni. De úgy tervezem hogy csak minden másnap fogok edzeni, és az edzés napokon csinálnám a 2gyakorlatot vagy 10x. És még hetente vagy 2-3x futnék is mellette a pihen?napokon.

Legjobb válasz: Én ugyan most kezdtem el a húzódzkodást GTG módszerrel(1 hete csinálom és a kettõ helyett már négyet tudok csinálni), de elõtte már alkalmaztam/alkalmazom egy lábas guggolásra és egykezes fekvõre is. Az a lényeg, hogy annyit csinálj ami kényelmesen megy. Nekem megy 13 egylábas guggolás de csak 3-5 ismétlést csinálok 4-10 sorozattal. Mindig csak annyit csinálj amennyi perpillanat jólesik.

Én ugyan most kezdtem el a húzódzkodást GTG módszerrel(1 hete csinálom és a kettõ helyett már négyet tudok csinálni), de elõtte már alkalmaztam/alkalmazom egy lábas guggolásra és egykezes fekvõre is. Az a lényeg, hogy annyit csinálj ami kényelmesen megy. Nekem megy 13 egylábas guggolás de csak 3-5 ismétlést csinálok 4-10 sorozattal. Mindig csak annyit csinálj amennyi perpillanat jólesik.
Minden sorozatban legfeljebb (50-60)%-t csináld annak, amennyit maximálisan tudsz. Szerintem azért legalább heti négy GTG edzésnap kéne ahhoz, hogy jól fejlõdj.
A kérdező hozzászólása: Ok kösz Stomp Dániel szerinted mennyi sorozatot illik naponta megcsinálni?
Illik? :) Azt mondom, hogy legalább ötöt, maximum tizenötöt. De ezek csak irányadók, ezen belül végezz annyit, amennyit jónak látsz! Lehet minden nap variálni, semmiképp se vedd mereven a sorozatszámot! Amikor úgy érzed, hogy elég aznapra, vagy már egyenesen fáradsz, akkor állj le! Nem kell túlagyalni a dolgot, a GTG-nek pont az a lényege, hogy "érzésre" csinálj mindent, amikor éppen eszedbe jut.
A kérdező hozzászólása: Szerinted jól felfogja tudni hozni a max ismétlésemet húzódzkodásból? Eddig mindig mikor rá áltam a húzódzkodásra 15-20ig eljutottam de utána nem fejlõdtem tovább. Ott mindig megragadtam azon a szinten Azért gondoltam most kiprobálom a GTG-t Szeretnék eljutni 30ismétlésig
Ha kifejezetten az a célod, hogy több húzódzkodást tudj megcsinálni, akkor hajrá! De ha mondjuk az erõdet akarnád fejleszteni, akkor inkább javasolnám, hogy nehezíts a gyakorlaton. Egyébként igen, biztosan nagyon sokat fog segíteni a GTG ebben, ragyogóan mûködik.
A GTG lényege szerint egyszerre max 3X5-öt csinálj olyan gyakorlatból ami jó nehéz de nem olyan hogy meggebedsz tõle. Pl. ha nagynehezen tudsz csinálni 1 db csúnya, szabáytalan egylábas guggolást akkor gyakorold az egylábast zsámolyra. Csináld heti hatszor naponta legalább kétszer háromszor, legfeljebb két gyakorlattal. Egyszerre keveset hogy "olajozd a mozgást". És alkalmazd mellé az erõt maximalizáló feszítési és légzéstechnikákat.

Mit csináljak? Már régóta tetszik a fiú de csak barátok vagyunk pedig én többe akarok mit csináljak?

Szisztok!!

Legjobb válasz: Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...

Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...
Ha egy fiú sokat van veled az azért van szerintem mert te is tetszel neki. És ha nem nyitsz felé valamilyen módon akkor azt fogja érezni hogy "barátnõként" kezeled. Ez elég szar érzés, tapasztalatból tudom, ne légy elutasító, add neki a jeleket, flörtölj vele, bújj hozzá közelebb néha. Ha veszi a lapot és viszonozza akkor már is sinen vagytok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: De hogy nyissak felé ?? Mit kéne tennem?
Bújj hozzá, mikor kettesben vagytok nézz mélyen a szemébe...ha meg annyira hülye, hogy ezt sem fogja fel csak kérdezd meg tõle, hogy "dugunk?"

Szerintetek ha egy 14 éves lány nem akar lefeküdni a barátjával de a barátja már akarja aki 19 akkor mit csináljon? Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?

Tanácstalan vagyok tudom kicsit fiatal egy ijen dologhoz de kiváncsi vagyok a véleményetekre nos?

Legjobb válasz: Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?

Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?
Õszintén: egy 19 éves ugyan mi a francot akar egy 14 évestõl? Szexet, semmi komolyat. Sajnálom, ha ledegradáló voltam, de koromból adódóan talán kissé érettebb vagyok már ebben a témában, mint te. Tudom, hogy nehéz elfogadni a dolgot, de aki szeret, az vár. És öt év ebben a korban még hatalmas különbségnek számít...szerintem téged most épp szépen kihasználnak...
Ribi gombot a GYIK-ra is :D
14 évesen?! ribanc...
Tetováltasd a homlokodra ezt: Ribanc vagyok!
had dugjon meg mit zsámit?! már majdnem midnen volt...ha 14évesen bevállalod....akkor szexet is etdd ne legyél gyáva
jajj fogjátok már be! Semmi közötök nincs hozzá amúgy mér lenne rb? mert leszopta?Akkor már nagyon sok ribanc lenne. Kedves kérdezõ! Szerintem ezt te érzed! ne hallgass másokra..Ha úgyérzed hogy kész vagy rá akkor hajrá;) De csak akkor ha tudod mi az a védekezés:D
Persze h be akarja tenni 19 éves, mi mást akarna. Ilyen korban elég ritka az a srác aki nem ezt akarja minél több lánnyal akivel csak lehet. Neki meg mindegy h hány éves vagy ha jól nézel ki, nem lesz veled türelmesen ha már ennyi mindent megcsináltatott veled. 14 éves vagy bõven van idõd ilyenekre. Aki ilyen fiatalon kezdi azok általában olyan irányba mennek h mire elérik a felnõtt kort már bõven túl lesznek a 10. partneren és az elsõ nõgyógyászati betegségeken. Gondolom nem ilyen akarsz lenni. Hidd el bõven van idõd és lehetõséged is h olyannal legyél aki figyelmes veled és nem csak újabb strigula leszel.
Figyi, én 22éves vagyok, még mindig szûz, de egyáltalán nem érzem gáznak még így sem :) Lett volna már lehetõségem elveszíteni, de az a srác csak arra hajtott :) Ezt én szépen levágtam, és kidobtam. (2hét után FÛZÖTT, hogy naa naaa csináljuk.) Tudod mikor... Képen röhögtem ott helyben és elmentem aludni. Nálam már rengetegen próbálkoztak be, de valahogy erõs a megérzésem, hogy ki mit akar. Ennyi. 14évesen még nem vagy lemaradva semmirõl, hidd el. Ezt a fiút meg dob, amiket leírtál, abból egyértelmû mi a helyzet...
Figyelj, gondold végig reálisan. 14 vagy, szûz, tartasz a dologtól, és nem mondhatni, hogy már annyira ki lehet éhezve, hogy ne bírjon magával. Tudja, hogy te nem akarsz vele szexelni, ennek ellenére erõlteti a témát. Magyarán sz.rik rá, hogy neked mi a jó, te mit szeretnél. Ha lefekszel vele, abban az esetben is így fog viselkedni: egy kis smaci-tapi, annyit vár, hogy ne legyél száraz, mint a sivatag, vagy kicsit benyálaz, és úgy megb.sz, hogy ordítani fogsz. Ku.rvára nem fogja érdekelni, hogy te félsz, neked fáj, és ez az elsõ, õ csak meg akar kefélni. Ezt akarod???? És valószínû, hogy még azzal a dumával fog kidobni is, hogy bocs, de nem vagy jó az ágyban, mivel nem úgy viselkedsz, mint egy elefántfogásra is kiképzett, harcedzett pornósku.rva. Arra meg mérget vehetsz, hogy eldicsekedett az összes haverjának az eddigi sikerekkel, és ha lefektet, azzal is el fog dicsekedni. Dobd ki a francba, már úgy is mindegy, hajts el a fenébe. Ne várd meg, hogy õ mikor szakít veled, legalább ennyi nõi büszkeség legyen benned. Ha netán visszahallod, hogy te le..tad, de nem feküdtél le vele, akkor trompfolj rá, hogy persze, tök béna az ágyban, nem csinál semmit, és még ha véletlen sikeresen fel is áll a farka, azzal se sokat érsz, mert kicsi. Ennyi. Amúgy legközelebb majd több eszed lesz, és odafigyelsz.
Na jó, tisztázzuk. Az a helyzet, hogy egy párkapcsolat része a szexualitás is. Amihez lehet érett egy 14 éves, testileg.Lelkileg ritkán. Ezért nem kellene "járni" éretlenül senkivel, "mer' mások is" Ha pedig tényleg szeretsz valakit és elég érett is vagy(ami nem korfüggõ)akkor nem is kérdés, mert kívánod a másikat. Ha nem szeretnéd, jobb szakítani.
A kérdező hozzászólása: huh köszi ez jó ötlet tehát el kell érnem hogy õ szakítson. ez menni fog. köszike a jó tippeket.
elég hülye voltál. szerintem ne te dobd, mert bosszúból el fogja mondani mindenkinek, hogy 1 hónap után lesz*ptad 14 éves létedre, és az égõ lesz, de nagyon. egyszerûen ne feküdj le vele, meg semmi ilyesmi, majd megunja, és szakít õ.
*dobd
14 évesen?? Te tisszta aggnormális vagy...!De a pasid se normélis h téged szeret.
Figyelj a pasid nem teljesen normális, hogy egy kislány kell neki, valószínûleg a saját korosztályában nem talál párt, ezért keres egy kislányt szexre, mert -tisztelet a kivételnek- a mai 12-16 évesek mindenre kaphatóak, naívak, belemennek a szex minden formájába, egy éjszakásként, és azt hiszik komoly kapcsolatuk van, neked nincs szükséged a szexre, sokkal inkább fontosabb, hogy tanulj, barátnõzz, szórakozz légy gyerek amíg lehetsz szakíts a "barátoddal", nem kellett volna sehogyan sem kielégíteni
Nem fogsz örülni annak, amit írok, de most õszintén leírom, mit gondolok. Szerintem te még nagyon gyerek vagy! Minden kérdés ami felmerül benned megírod kommentbe, hogy mi a véleményünk. Ez nem jó. Egyszer-egyszer persze akadhat olyan kérdés, amiben nagyon tanácstalan vagy és szükséged van arra, hogy valaki(k) külsõ szemmel leírják a véleményüket, de szerintem még te magad sem tudod, hogy mit akarsz és ez a baj. Most még csak ismerkedsz önmagaddal, még rengeteg változol és ezért nem biztos, hogy készen állsz egy párkapcsolatra, szerintem nem. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy csak ki akar használni a fiú. Az egyik legjobb barátnõm 14 éves volt amikor összejött az akkor 18 éves barátjával. Elég sok volt köztük a korkülönbség, a legtöbben nem jósoltak sok idõt nekik, és lám, a mai napig boldogok együtt. Mindenesetre az biztos, hogyha szeret a fiú, akkor vár, ha nem, akkor pedig jobb, ha még most kiderül milyen alak. De szerintem addig ne feküdj le senkivel, amíg valamilyen szinten ott motoszkál a fejedben ez a kérdés! Ha tényleg készen állsz majd rá és megfelelõ partnered lesz, nem lesz semmi kételyed afelõl, hogy megtedd-e vagy sem. 16/L
A kérdező hozzászólása: igen tényleg igazatok van. Arra jutottam hogy még várok egy kicsit talán ha semmit nem engedek neki akkor kiderül hogy mijen. ha nagyn kiakad vagy megharakszik akkor szakítunk de ha nem akkor maradhat. csak meg érti h mi a problémám. Fojamatosan azt mondja hogy szeret meg ijenek de mostmár nem tudom tényleg hogy mit érez legbelül.
A kérdező hozzászólása: Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát de tényleg de am semmi kül :D:D XD
jól tetted. a pasihiszti meg a világ egyik legszánalmasabb jelensége.
"Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát" Mit csinált szegénykém, csak nem halálra itta magát??
A kérdező hozzászólása: mint ahogy szoktam mondani alamuszi nyuszi muszi nagyot ugrik. de most meg se kellett volna mocannia
A kérdező hozzászólása: igen neked is teljesen igazad van mindenkinek és mostmár belátom hogy az lessz a legjobb ha szakítok vele.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg igazatok van hogy fiatal vagyok hozzá de õ már nagyon akarja és ezek szerint nem kéne neki engednem. köszi a tanácsot meg is fogadom.
A kérdező hozzászólása: Huh ebben tényleg van valami. Lehet hogy kihasznál? de attol nagyon félek hogy ha szakitok vele akkor elmondja ezeket a dolgokat másnak. és akkor mi lessz???
A kérdező hozzászólása: igen persze hogy tudom mi az a védekezés de azért az is kockázatos én meg 14 évesen nem akarok gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos hogy nem mondta el. szerintetek elmondta már? Persze hogy nem jutott ez eszembe ez egy fiunak tök büszkeség hogy erre rávette egy lányt hogy lehettem ijen vak!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintetek szakítsak vele?
ht igen nagyon sok ribanc is van XD ez nem is kérdés...azért egy 15-16ot várjon már és korosztálybelivel nem egy majdnem felnöttel, aki mellesleg kihasználja csak.5év korkülönbség ilyen fiatalon nagyon sok!!! a srác egyetemista a lány meg 9.es lesz...
szerintem ne feküdj le vele...és ha nem vár rád nem szeret...és tuti elpletyizte hát sok diatalnak ez a menö...a sok trófea
A kérdező hozzászólása: igazábol ez még eszembe sem jutott hogy kihasználna de mostmár kezdem nagyon azt hinni.!!!!!
De te a 14éves lány vagy most? "Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?" Ha szereted, akkor lefeküdhetsz vele, de ha már leszoptad, akkor sztem már bízol benne. Csak ne legyél, olyan ribanc, mint szinte minden 13-14 éves, de am mióta vagytok együtt? De mellesleg, rá is érsz, még, bõven.. és ha a fiú nagyon akarja, erõlteti, akk én elgondolkoznék rajta, h szeret e.. báár egy ilyen idõs fiúnak vannak már igényei 17L
A kérdező hozzászólása: szóval akkor mindent elszúrtam és egy nagy hülye voltam!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy hónapja és pár napja vagyunk eggyütt de amikor leszoptam akkor mondtam is neki hogy ijet többet ne mert ez nekem túl gyors!!!!
Nem, 14 évesen még ne akarj szexelni. Meglásd, 19 évesen megdug, majd utána kidob.
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazad van én is gondoltam már erre hogyha lefekszek vele akkor otthagy.
14 évesen 1 hónap után már le is szoptad? gratula, nagyon nagy ökör voltál.....és még csodálkozunk, hogy az idõsebb fiúk kihasználják a helyzetet...nem nehéz, ha az összes fiatal tini ilyen naiv ribanc!!!!!!
Teljesen egyet értek mindenkivel, ha fiú szeret akkor vár, ezt komolyan veheted, én is fiú vagyok és ki fogom várni míg a barátnõmnek eljön az a pillanat, nem akarom erõltetni, én nem sokára 16 vagyok õ 13, és 20 éves koráig szüzességi fogadalmat tett, és ki fogom várni mert szeretem!! ha el hiszik mások ha nem, eddig szoktam inni és cigizni, de miatta ebben az évben eddig eggyikhez sem nyúltam!! miért? mert szeretem, senki nem tudja hogy miatta nem nyúltam se piához se cigihez azt mondtam másoknak h újévi fogadalom.. senki nem hiszi el, de én tudom hogy szeretem, és tudom hogy érte akármit meg tennék, szóval ha egy fiú igazán szeret akkor képes akármeddig várni rád, nem egy hónap alatt más ki elégíttetni magát mert ha a sztorid csak úgy hallottam volna én is azt mondtam volna hogy na meg kéne keresni ha ennyire vevõ a dologra akkor meg kéne b*szni azt ott hagyni a francba!! ha annyira akarsz barátot akkor inkább 14-16 évesek között nézegess, azok talán tudnának is szeretni nem csak addig míg "azt" meg csinálod nekik! :) 16F
10 éveseknek minek számítógép?
caps lock, baloldalon van Ha nem tudod használni, nem a gép a hibás...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/130518/K_perny_k_p___2013-05-18_1.. TESSÉK ITT EGY KÉP RÓLA!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, MOST MÁR MEGJAVULT, DE HÜLYE VOLTAM KÖSZÖNÖM MEGYA ZÖLD KEZEK!!4!!

Mit csináljak? Már egy ideje nagyon tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy észrevegyen. A fiú az osztálytársam, és a párom táncórákon. Én egy átlagos, jó tanuló, visszahúzódó lány vagyok. Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F

Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F
A kérdező hozzászólása: elég felszínes az ismeretségünk, de egyszer azt mondta az egyik osztálytársunknak, hogy nézzen magára és nézzen rám , ezért táncol velem.Pedig az a lány szerintem nagyon szép
Párod a táncórán? Mondd meg neki, hogy nem jól táncol: kéne külön gyakorolnotok délutánonként. Nála, vagy nálad.
Utolsó nem írt hülyeséget, de szerintem nem szerencsés leszólnod, h rosszul táncol, de a közös gyakorlás jó ötlet. Sztem mondd, hogy úgy érzed, szükséges.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15

Mit csináljak készüljek a mensire? Már egy 4 napja minden tünetem megvan hozzá, de még most is 6 napom van addig?

Ma vagyok a 21. napon, tehát még 5-6 napom van mensiig. Hétf? óta szabályos mensi tüneteket csinálok. Mindent. Hasmenés, görcsölés...Két napja nagyon er?s vizes folyásom volt, akkor gondoltam hogy el?bb meg fog jönni, de nem tette. Ezt még tegnap is éreztem de mára elmúlt, csak a görcsölés maradt változatlanul. Tegnap óta azonban már a pattanásaim is megjelentek. Én nem vagyok kipattogós fajta. És közvetlen mensi el?tt vagy utána jönnek, de most még ahol borotválkozom még a sz?rtüsz?im is írtó csúnyán bedurrantak(pedig nem borotváltam most utána, hogy irritálva lennének, mert sajna nem volt rá egy percem se). Ilyen nálam nagyon ritkán fordul el?, de akkor is mensi környékén.

Legjobb válasz: Szia!Hát én azt mondom neked,hogy ha nem jön meg csinálj egy tesztet!Lehet babásodtál!Kitartás!

Szia!Hát én azt mondom neked, hogy ha nem jön meg csinálj egy tesztet!Lehet babásodtál!Kitartás!
készülj mensire, és ha nem jön meg rá két-három napra tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!