Találatok a következő kifejezésre: Mi a csinaljak (21825 db)

Mégis mi a . # csináljak? Segétséget és tanácsokat szeretnék, ha lenne valaki olyan kedves?

Egy napot nem bírok ki édesség nélkül! Egy nap nem telik el úgy, hogy ne kajáztam volna hasfájósra magamat! 50 kilós vagyok, mégis úgy gondolkodom, úgy cselekszem, olyan a viszonyom az ételhez mint egy 100-200 kg-os személynek általában (bocs. az általánosításért ha valaki nem ilyen!) - UTÁLOM!!! Akkor minek csinálom?? Nem is vagyok éhes, a hasam is fáj, pár év alatt el is hízhatok. Az utolsó falatokat már-már sírva nyomom le. Gusztustalan ódon és teljesen rendszertelenül táplálkozom. Vezettem naplót, ebb?l az derült ki, hogy kb úgy eszem, mintha MUSZÁLY lenne. Tehát amíg van itthon kaja addig nem állok le, gyorsan a pofámba tömök mindent, ebb?l emésztési problémáim is vannak. Mégis mi tév? legyek?

Legjobb válasz: menj el pszichológushoz, vagy keress valami más hobbit

menj el pszichológushoz, vagy keress valami más hobbit
még egy szenvedélybeteg
benne van a válasz az egyik hozzászólásodban: a hús nem nyugtat meg. Vagyis a szénhidrát igen. Lehet, hogy vércukor-problémáid (is ) vannak, de én tényleg megkérdeznék egy szakembert is, mert hosszú távon ez nem állapot. Mióta tart? Nem lehet hogy pótolni akarsz ezzel valamit vagy valakit?Biztonságérzet, vagy ilyesmikre gondolok. Próbálj egyszer LASSAN elszopogatni mondjuk pár kocka csokit. (étcsokit, abból kevéssel is tele van az ember.) A párom gyorsan eszik, mindent, és nagy falatokban, azt mondja, hogy imád bármit szinte rágatlanul lenyelni, nála a nyelés a lényeg, nem lehet hogy nálad is ez van?
50 kiló. hova égessen zsírt?
gyomorsavra kellene szedned valamit, étvágycsökkentõt, vagy csak rennie-t, attól nem leszel éhes, de ha majd egy fiú sem bagozik rád, akkor majd rájössz! vagy ha otthagy a barátod egy darázs derekú csajért, meg ha majd a kezedet fogva jó nõket fog nézni.
A kérdező hozzászólása: kb. mindent befalok ilyenkor, de a hús pl attól nem nyugszom meg. :S szóval általában kenyeret, gyümölcsöt, csokit... vagy levest de azt is 5 perc alatt hidegen... Most félek az oltásoktól, azokból lécci nem kérek, fõleg hogy full idegbeteg vagyok most is! xD
A kérdező hozzászólása: lány! És 18!
ha nem hízol tõle annyira nem gond, de érdemes lenne kivizsgáltatni miért vannak falásirohamaid. és csak édességet falsz ilyenkor?
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: vannak hobbyjaim... de azért kösz.
Ne sok kaját vigyél haza, és akkor nem lesz mit zabálni!:)

Mi a . Csinaljak?

van egy HOOVER mosogepem szarito funkcioval egyben.a szaritot nem szokatam hasznalni benne.

Legjobb válasz: Miféle por? Nem mosópor? Egyik rokonomnak volt olyan gondja, és azt folyékony mosószer megoldotta. Ha piszok, akkor talán nem mos elég jól a mosógép.

Miféle por? Nem mosópor? Egyik rokonomnak volt olyan gondja, és azt folyékony mosószer megoldotta. Ha piszok, akkor talán nem mos elég jól a mosógép.
A kérdező hozzászólása: Mifele? szo szerint por , ami a levegoben lebeg es leulepszik mindenre. mivel hogy szarito funkcioja is van, valahol tarolnia kell a a ruhakbol szarmazo szoszoket , port..., lehet ki kellene tisztitani a szurojet , de nem talalom.

Mi a csináljak? Hogy kell?

Apa azt mondta hogy akkor festhetem ki a szobám ha én csinálom. De nem tudom hogy hogyan

Legjobb válasz: köszönöm

A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nagyon hasznos a tanács, fõként így pontokban szedve. Köszönöm én is!!!

Mi a csináljak vigyem orvoshoz ha olyan mintha fájna a babának a lázmérés?

Kisfiamnak (15 hónapos) megakartam mérni a lázát a popsijába ahogy szoktam! (Bekrémezem a popsiját és a lázmérõt is!) Eddig semmi gond nem volt vele! Most viszont ahogy bedugtam a lázmérõt egybõl sírni kezdett! Úgy mintha nagyon fájna neki! Ilyenkor mi a teendõ vigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: Mérd a hónaljánál, ha zavarva a végbelében. Én a kezdetektõl a hónaljnál mérem a fiam hõmérsékletét, itt is pontosan meg lehet mérni és nincs kellemetlen procedúra.

Mérd a hónaljánál, ha zavarva a végbelében. Én a kezdetektõl a hónaljnál mérem a fiam hõmérsékletét, itt is pontosan meg lehet mérni és nincs kellemetlen procedúra.
miért nem használnak az anyukák infrás lázmérõt? Teljesen felesleges a baba popsijában turkálni a lázmérõvel.
Én is hónaljaban mérem már 4-5 hónapos koruk óta, nem biztos, hogy fáj neki, de lehet nem tetszik és sírással fejezi ki. Egyébkétn van infrás lázmárõnk, de nem a pontásságáról híres, csak éjszaka használom.
fiam négy éves, volt már párszor beteg, de soha egyetlen alkalommal sem turkáltam a lázmérõvel a fenekében.tökéletesen meg lehet mérni neki hónaaljban is, minek kitenni a fenékben mérésnek
Nem kell orvoshoz vinni!Egyszerûen próbáld meg a hónaljánál mérni vagy vegyél digitális lázmérõt amivel a szájában is megtudod mérni.És lehetséges hogy azért sír mert hát nem kellemes érzés.
A kérdező hozzászólása: Sokan írtátok hogy miért turkálni a baba popsijába mért nem a hónaljába mérem a lázát!! Hát megfogadtam!! Most sajnos bekerült kórházba a kisfiam!! Ott kérdezték hogy hol mérem a lázát mondtam hogy a hónaljába!! Na ott meg azért csesztek le hogy ilyen pici babának még a popsijába kell mérni a lázát! Mert ott mér pontosan!!!!

Rohadtul izzadok az iskolába, mi a* csináljak?

a pólóm a hónomaljánál csipa víz, úgy leizzadok az iskolába, büdös nem vagyok az ólc pájsz miatt, de vizes a pólóm a hónom aljánál, nagyon zavaró mit tegyek? ha leepilálom a sz?rt, akkor nem fogok annyira izzadni? 18f

Legjobb válasz: Igen kb. De egyébként csak a suliban izzadsz, mert az a stressztõl lehet, tehát lelki okai vannak, azt a fajta izzadást pedig elég nehéz megakadályozni. Beszélj valakivel a gondjaidról, hátha megoldódik a problémád. (ugyanez volt velem is)

Igen kb. De egyébként csak a suliban izzadsz, mert az a stressztõl lehet, tehát lelki okai vannak, azt a fajta izzadást pedig elég nehéz megakadályozni. Beszélj valakivel a gondjaidról, hátha megoldódik a problémád. (ugyanez volt velem is)
De fogsz, a gyógyszertárban van valami spéci izzadásgátló, a nevét nem tudom, de a barátnõmnek használ!!! Olyan 2-3 száz körüli összeg!!!
A kérdező hozzászólása: nem
20:16 :DD(L)
nem tán Kézdivásárhelyrû ír a kedves válaszoló......?!
A kérdező hozzászólása: mosmá mindeggy, me nem lesz meleg szerdátul
én is suliba gecre izzadok, nayon meleg van ott. én nekem nem használt az anti sudorica, de újra adok neki egy esélyt.=/ 16 l
álítólag a hintõpor is használ. ( nem 100°)
A kérdező hozzászólása: kössz
Tegnap 15:11-es válaszoló vagyok. Nekem a múltkor elfogyott, úgyhogy vettem ma. 50 grammos kiszerelés 345 Ft volt:) De ez elég sokáig elég, fõleg, hogy kb. egy hétig ha minden este használod, utána már elég lesz minden másnap, esetleg harmadnap. 16/L
A kérdező hozzászólása: 17:17 nem vagyok hülye, és itthon is ugyanígy izzadok, csak itthon nem zavar
én is használom és tényleg segít:) az elején minden nap használd (kb. 3-4 napig), utána elég ritkábban és 40°-ban se fogsz izzadni!
fúú én meg itthon, amikor chatelek egy fiúval, aki nagyon tetszik, azon nyomban elkezdek izzadni... aztán akkor bizonyosodok meg, hogy nem már nem olyan érzéseket táplálok, hogy már nem kezdek el izzadni. szóval ennyit a lelki okokról. olyan fura :/
A kérdező hozzászólása: tényleg 200, 300 forint?
Így van. Vegyél a gyógyszertárban solutio antisudoricát. Este zuhanyozás után vattát átitatsz ezzel a folyadékkal és áttörlöd a hónaljadat. Én régebben kicsit büdös voltam, mikor leizzadtam, anyumnak csak simán nagy folt volt a pólóján, mindkettõnkön segített. Ettõl függetlenül a jó illat miatt , reggel tudsz használni dezodort. Arra kell figyelni - bár ez inkább lányoknál fontos - hogy szõrtelenítés után nem szabad használni ezt a szert. Tehát ha borotválnád a hónaljadat, akkor este ha borotváltad, de használd ezt a szert. Én pár hét után már csak 2-3 naponta használtam és így nagyon hatásos volt (reggel meg ugye sima dezodort használtam). És tényleg nem drága. 16/L
Szerintem az elõzõ válaszoló a solutio antisudorica-ra gondolt. Én is hamarosan veszek egy kis üveggel. Együttérzek veled :/
Ülj le egy székre, s ne mozogj. Akkor se, ha kérik. Maradj egy helyben, nem lesz semmi gond.
ne hisztizz
Ha fölismered a problémát az már valami. Ne kényeskedj, ne nyavalyogj, fõleg ne rendezz jeleneteket, hanem szépen értelmesen próbáld magad kifejezni. Ne legyél erõszakos, ne próbálj másokat érzelmileg zsarolni. Leginkább járj két lábbal a földön!

72 oras tabletta miadt a havim nem rendszeres mit csinaljak?

Vettem be 72oras tablettat aztan rendesen megjot majd mikor a havim elmult megint bevettem egyet es most hamarabb is jot jeg de fojtam hanem darabokba jott es csak 2 3 napig tartott

Legjobb válasz: Egyenlõre semmit ne csinálj. Várd meg a következõ menzeszt,de ilyet máskor ne csinálj! Inkább szedjél rendszeresen fogamzásgátlót,mert az esemény utáni tablettában annyi hormon van,ami egy havi adag normál fogazásgátlóban. Teljesen felborítja a hormonháztartásodat. Az olyanoknak találták ki,akiknek egy évben maximum 2-3 x kell bevenni. Egymást követõ hónapokban tilos!

Egyenlõre semmit ne csinálj. Várd meg a következõ menzeszt, de ilyet máskor ne csinálj! Inkább szedjél rendszeresen fogamzásgátlót, mert az esemény utáni tablettában annyi hormon van, ami egy havi adag normál fogazásgátlóban. Teljesen felborítja a hormonháztartásodat. Az olyanoknak találták ki, akiknek egy évben maximum 2-3 x kell bevenni. Egymást követõ hónapokban tilos!
ezeket a tabikat ne szedd úgy mintha cukorka lenne. nagyon veszélyes játék. amúgy annyit tudsz tenni hogy vársz hogy újra helyre álljon.
72 órás tablettákat nem kell ész nélkül bevenned. Ilyen sûrûn nem is szabadna. Miért nem védekezel rendes tablettával?? Ne csodálkozz ha a menstruációd zavaros, mert ennyi 72 órás után az is csoda, hogy nem szõrösödtél ki..
Vegyél be még kettõt.

Mit csináljak? Hogyan csináljam? Mivel gyakoroljam azt h ne öklendezzek mikor a pénisz a számban van?

Egy 20cm et probáltam volna de vastag is volt meg nagy mivel gyakoroljam azt hogy legkökelebb ne öklendezzek.

Legjobb válasz: Banán. Ott legalább azt is figyelemmel tudod kísérni, fogazol-e. :D

Banán. Ott legalább azt is figyelemmel tudod kísérni, fogazol-e. :D
Banán, uborka, kisebb farok.
A kérdező hozzászólása: Am de a pàromnak 20cm is nemtok rajta kicsinyiteni szóval ezzel kène megbaràtkoznom.Van rà esèlyem hogy hozzászokjak a hosszusàgàhoz ès a vastagságához??
Persze, megszokod majd simán :)
Elõbb gyakorolj kisebben :)
Hozzászoksz, de fokozatosan.És a garat izmaidat el kell lazitanod, ami megintcsak gyakorlás, a helyes póz sem elhanyagolandó kérdés, mert ez a dákó nem egy pici falat.Nézd kitartást, viszont ha ráhangolódsz ezekre a dolgokra, a kedvesed iszonyat el lessz kábúlva a kellemes ingerektõl.De ne legyél türelmetlen, az elront mindent.Kívánd, akard és engedd el magad.Sok sikert!:)
Próbáld ki egy lóéval, ha azt már bírod, utána jöhetnek a pasik.
ne nyomd be tövig, inkább csak nyalogatás és hasonló. Vagy a pasi nyomja a fejedet?
A kérdező hozzászólása: Am nem de mar epen hogy bekapom mar oklendezek.

Az alvásproblémákra mi a megoldás? Ha valaki nem tud aludni, + nincs pénze mindenféle vizsgálatokra meg kezelésekre mit csináljon?

Legjobb válasz: Ha a házimódszerek (meleg tej, citromfûtea, lefekvés elõtt séta) nem segítenek, akkor házirovos, az nem kerül pénzbe. Majd õ megmondja, hogy mit csinálj.

Ha a házimódszerek (meleg tej, citromfûtea, lefekvés elõtt séta) nem segítenek, akkor házirovos, az nem kerül pénzbe. Majd õ megmondja, hogy mit csinálj.
A kérdező hozzászólása: Õ mondott ilyen citromfû teát, sokat nem ért. Sétálni eleget szoktam, jobb ötlete nem volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!