Találatok a következő kifejezésre: Mi a cimu film (772 db)

Az Éjsötét árnyak című film mikor jelenik meg dvd-n, vagy le lehet tölteni a filmet nem mozisan?

Legjobb válasz: Augusztus végén, szeptember elején várható. Én még csak CAM verzióval találkoztam, de annyira nem fogott meg a film hogy még az R5-ös normális minõséget sem várom.

Augusztus végén, szeptember elején várható. Én még csak CAM verzióval találkoztam, de annyira nem fogott meg a film hogy még az R5-ös normális minõséget sem várom.

Mi a jó az Álmosvölgy legendája című filmben?

Johnny Deppen kívül persze, mert én más érdekeset nem találtam benne. Hallottam innen-onnan, hogy milyen jó film, de olyan iszonyat [email protected], hogy az utolsó fél órát már nem bírtam végignézni!

Legjobb válasz: Sztem meg nagyon jó film,miért más filmben mi a jó? tudnék itt felsorolni [email protected] filmeket...

Sztem meg nagyon jó film, miért más filmben mi a jó? tudnék itt felsorolni [email protected] filmeket...
szórakoztató
A kérdező hozzászólása: Nekem egy kicsit sem volt szórakoztató, de kinek ez, kinek az
Mert Cristopher Walken benne a Hesseni:) .Van, hogy többször újranézzük azt a részt amikor fejeket vagdos, és sírunk a nevetéstõl, olyan cinikus.Palpatine kancellár is benne van. Valószínûleg nem vagy fogékony az iróniára, azért nem tetszik.
Többek közt bitang jó látványvilága van (mint általában a Burton-filmeknek).

Mia lényege a Prométheus című filmnek?

Ma láttam els?k között a Prométheus c. filmet és hatalmas Alien rajongó vagyok, imádtam mind a 4 részt, de valahogy nem jött át nekem ez a film függetlenül attól,hogy ez állítólag el?zmény. Lehet azért nem jött be annyira mert alieneket vártam a filmben, meg meneküléses lövöldöz?s véres jeleneteket, ehelyett egy kis történet szálat kaptam.

Legjobb válasz: Elõször is a film nem horror volt, hanem sima sci-fi. Nem is értem, az emberek miért vártak mást, amikor világosan megmondta Ridley Scott is, hogy nem lesznek Alienek, nem úgy mint a 4 filmben. Ez a film nem rájuk, hanem a space jockyra koncentrált és az emberekre. Maga a film azt az "elméletet" dolgozta fel, hogy földönkívüli tervezés eredményei vagyunk. Megkaptuk az indokot, hogy miért küldik Ripleyéket a bolygóhoz. A történet pedig még koránt sincs lezárva.

Elõször is a film nem horror volt, hanem sima sci-fi. Nem is értem, az emberek miért vártak mást, amikor világosan megmondta Ridley Scott is, hogy nem lesznek Alienek, nem úgy mint a 4 filmben. Ez a film nem rájuk, hanem a space jockyra koncentrált és az emberekre. Maga a film azt az "elméletet" dolgozta fel, hogy földönkívüli tervezés eredményei vagyunk. Megkaptuk az indokot, hogy miért küldik Ripleyéket a bolygóhoz. A történet pedig még koránt sincs lezárva.
*AVP-t
Egyébként én kedvelem az AVP, miközben a Prometheus különálló alkotásként sem igazán tetszik.
Kifejezetten rossz elgondolásnak tartanám, hogy abból a kacsacsõrû xenomorph-ból legyen elsõ királynõ. Az aláásná az egész franchise-t. Egyrészt ellentmondana az AVP-nek, másrészt ez az ember általi belerongálás elrontaná a régen jól felépített Idegen érzést. Bár sok Alien rajongóhoz hasonlóan Ridley Scott megveti az AVP-t, de akkor sem szabadna semmibe venni, mert létezik. A franchise, az univerzum, és a Fox része. Az a kacsacsõrû lény számomra egy félresikerült valami, ami csak a trutyi által jött létre.
Nem lehet az elsõ királynõ mert a teremben a falon volt már egy kép a királynõrõl!Itt valami másról lesz szó de az tuti, hogy ismerték az idegen fajt!
Na várj, de ez nem az a bolygó volt, ahol leszáll a Nostromo. Ez egy eddig még ismeretlen hely volt. Ezt az is világossá tette, hogy 1. a Prometheus roncsai is ott vannak, 2. a space jockyból a Prometheuson kel ki az "alien", 3. a bolygó számozása. És igen, valóban, az összes filmmel az a cél, hogy a filmen dolgozók keressenek vele, mert ez a munkájuk. Vicces is lenne, ha nem.
A lényege, hogy lehetõség szerint minél többet keressenek vele.
A kérdező hozzászólása: kérdezted hogy mi értelme volt hogy megitta a löttyöt és belesett a vízbe, hát szerintem öngyilkos lett, + szerintem azért az lesz az elsõ királynõ mert ott volt ma hasán egy ilyen sárga kidudorodó valami ami nagyon hasonlított egy MÉH-re(szerv) és úgy lenne logikus hogy elsõ királynõ, tojásokat rak abba a géproncsba, majd elpusztul vagy ilyesmi és X év után ripley 7 fõs legénysége azt a roncsot találja meg tele tojásokkal.
Szerintem azzal a jelenettel mutatták be, hogyan teremtették az életet. Mert ugye elõször azt mutatták, ahogy szétesik a lény DNS-e majd újra összeáll, és a mai ismereteink szerint az élet a vízben fejlõdött ki, az õsóceánban.
Lesz folytatása az biztos!Scott lenyilatkozta sokszor hogy nem elõzményfilm de kapcsolódni fog az alien univerzumhoz!A filmrõl(mint alien rajongó):szerintem nem volt rossz, a látványvilág tökéletes, a sztori sem rossz, de csak akkor lesz tökéletes ha tovább folytatják, túl sok maradt az elvarratlan szál!10 pontból egy erõs 8-ast adnék neki!Amúgy mibõl gondolod hogy abból lesz az elsõ királynõ?Meg szerinted az elsõ jelenetnek mi értelme volt(amikor megissza azt a valamit és átváltozik majd beesik a vízbe)?
Tessék, itt rengeteg infót találsz: http://www.projectprometheus.com/ Megtalálhatod a David 8-t népszerûsítõ reklámot és Elizabeth Shaw állásinterjúját is.
Elizabeth Shaw, az archeológus csaj. Nem könyvben olvastam, azt hiszem a vox magazinban, vagy egy youtube-os vidi alatt. :D Ott azt írták trilógia lesz.
A kérdező hozzászólása: te könyvben olvastad? mondj már el pár titkot a folytatásból :)
A kérdező hozzászólása: a shaw melyik is volt?
Az meg, hogy volt véres jelenet... azért kapott 16+-t.
Mint írtam, még nincs vége a történetnek. Shaw is életben maradt. Lesz folytatás és akkor minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz képest én sok helyen olvastam hogy véres jelentekbõl nem lesz hiány, na kb 1 jelenet volt mikor az a féreg belebújt a szemüveges csávó karjába ami véres a volt a többi nem + milyen lényé változott már a szemüveges ettõl?? olyan volt mint egy farkasember... számomra nem volt annyira ütõs mint amit vártam + David az android miért fertõzte meg a csaj barátját, majd miért vitte le az öreget a hibernációs kabinokhoz, max azt tudom elképzelni hogy valaki más adta neki a parancsokat a földrõl akinek az volt a célja hogy egy példány hazajusson a földre (le akarta fagyasztatni a nõt)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem jött be


Arról lenne szó hogy barátaimmal elmennénk megnézni az Amerikai Pite:A találkozó című filmet. Ugye ez egy 18 korhatáros film és mi 14 évesek vagyunk. Mi a véleményetek beengednének?

Legjobb válasz: Ha egyedül vagytok akkor nem engednek be de ha van veletek egy kísérõ akkor beengednek. Sztem vigyetek el valami havert aki elmúlt 18 és nem olyan mint a szülõk tehát jól lehet vele szórakozni. Én 13/L vagyok és anyukámmal voltunk egy 16 korhatáros filmen és beengedtek!!!!

Ha egyedül vagytok akkor nem engednek be de ha van veletek egy kísérõ akkor beengednek. Sztem vigyetek el valami havert aki elmúlt 18 és nem olyan mint a szülõk tehát jól lehet vele szórakozni. Én 13/L vagyok és anyukámmal voltunk egy 16 korhatáros filmen és beengedtek!!!!
Nekem azt nem hitték el, hogy kevesebb vagyok, min 18... xD Amúgy meg röhögve beengednek, ez nem vmi törvény, csak, hogy ennyi az ajánlás...

Mi annak a zenének a címe ami a "Ki nevel a vgén? " (amerikai vígjáték [2003]) című film legelején van?

(A film az Rtl Klubon 2011. augusztus 11-én 22:20-kor volt.)

Legjobb válasz: ha meg van a film nézd meg a film végén a soud-okat mindig le vannak irva hogy mi a cimük és ki "énekli" asszem sorrendben vannak tehát a legelsö tuti az lesz ami a legelején volt:) ha nincs meg a film töltsd le ha nem tudod letölteni akkor passz :D

ha meg van a film nézd meg a film végén a soud-okat mindig le vannak irva hogy mi a cimük és ki "énekli" asszem sorrendben vannak tehát a legelsö tuti az lesz ami a legelején volt:) ha nincs meg a film töltsd le ha nem tudod letölteni akkor passz :D
*sound-ok bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Nincs meg. És sajnos nem is tudtam letölteni. :( De kössz! :)
http://moziklub.info/ki-nevel-a-vegen/anger-management-video.. ismét én vagyok aki az elsõ volt:) megtaláltam neked a filmet nézd meg és lehet a végén választ kapsz a kérdésedre :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ki_nevel_a_v%C3%A9g%C3%A9n%3F Itt van, hogy zenék a filmbõl, és az elsõ ki van jelölve, nem az az? Blondie - Heart of Glass
A kérdező hozzászólása: De. Köszönöm!
A hippi kultúra alapfilmje volt.A hosszú, elnyújtott, lassú képei miatt beszívva, bebélyegezve állítólag nagyon ütõs.
A vége nem egyszerû. Én sem igen értettem, amíg el nem olvastam, hogy mi is az értelme, de nekem még így sem "értelmes" a befejezés.
Nézzétek meg a 2010- a Kapcsolat évét, és rájöttök:) Ez a 2001-nek a folytatása..

A Kontroll című filmnek mi a lényege/tanulsága/valamije?

Sokan odavannak érte én spec a metró miatt néztem meg amúgy a történetét tanulságát amiért olyan sokan odavannak nem értettem... Valaki elmagyarázná?

Legjobb válasz: Nincs semmi lényege, értelme, a külföldiek is csak azért voltak oda érte, mert olyan retro, lepukkant, irreális a magyar metro, a film is szürreális elemekkel teletûzdelt. Meg kikarikírozta a paras*t magyar ellenõröket. Ennyi. Én konkrétan a mai napig nem tartom hej de jó filmnek. Érdekes film, de semmi több.

Nincs semmi lényege, értelme, a külföldiek is csak azért voltak oda érte, mert olyan retro, lepukkant, irreális a magyar metro, a film is szürreális elemekkel teletûzdelt. Meg kikarikírozta a paras*t magyar ellenõröket. Ennyi. Én konkrétan a mai napig nem tartom hej de jó filmnek. Érdekes film, de semmi több.
Amikor én megnéztem, én egybõl a bkv-s ellenõrök sorsára, munkájára asszociáltam. Pl. bunkó agresszív utasok, fenyegetõzések, körülmények fizetés. Aztán, ahogy kezdek meghalni az emberek az kissé ismeretlen volt nekem, magyarázatot nem is tudtam találni. A fõszereplõ maga a gyilkos, elzárkózik valami elõl. Bújkál és saját magával küzd ( pl amikor találkozik az egyik régi ismerõsével, az kérdezõsködik felõle, hogy hova tûnt stb) de õ maga sem tudja, mit keres ott bkv ellenõrként. Nem tud kijutni, a bejárat zárva, szóval magában kell lerendezni a sorsát, és saját magával kell megküzdenie. A kiscsaj aki medvének öltözik az a remény lenne, aki lázad, és a kiutat mutatja Csányinak. A végén pedig legyõzi önmagát és sikerül kijutnia a metróból. De azt én sem értem, hogy mi elõl menekült, hogy került oda vagy hogy egyáltalán miért tették össze a bkv ellenõröket ezzel a sztorival. Oké hogy passzol, meg lehet párhuzamot látni, de semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Tele van metaforakka. Van egy ember (Bulcsu) akinek mindenfele gyotrelmei vannak ami miatt nagyon szarul erzi magat, utalja magat, nyomasztjak dolgok. Ezert van az, hogy az aluljaroba szamuzte magat, hogy az egesz film a fold alatt jatszodik, hogy az ember erezze ezt a nyomaszto hangulatot. Ezeket a gyotrelmeket egyebkent a fekete ruhas lokdosodo testesiti meg, ez nem egy letezo szemely es nem is skizofren a Bulcsu, ahogy azt sokan hiszik. A halottak meg a rendorsegi ugy azt jelentik, hogy a problemak nem oldodnak meg maguktol, csak sokasodnak addig, amig az ember szembe nem nez veluk (bunyo a jelmezbalon) A medveruhas csaj is egy szimbolum, egy segito kez a sorstol, ami az eletben barmilyen formaban elofordulhat. Ahogy Bulcsu leszamol magaban a problemaival, minden jora fordul, vegre felmehet a felszinre es elvezheti a napfenyt es az eletet:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Azok akik a "Ni csak kibeszél" című filmet láttak kiskorukban, mit hittek, mit mondtak nekik hogy mi van az elején (amikor még nem kezdődik el a film)?

az a rész amikor kis spermiumok mennek és megtermékenyítik a petesejtet... társadalmi felmérés céljából...

Legjobb válasz: Én 10 körül lehettem, nem kérdeztem rá, tehát nem mondtak semmit :)

Én 10 körül lehettem, nem kérdeztem rá, tehát nem mondtak semmit :)
Én akkor azt hittem, hogy valami fehér ebihalak rohangálnak kitudja hol.
Huuuuu én kiskoromban rengetegszer megnéztem, imádtam! Nekem nem mondtak semmit, a szüleim gyûlölték/gyûlölik ezt a filmet. Hogy mit hittem? Hm..szerintem semmit :D Nem értettem hogy mi van ott meg mégis mi köze van ennek a baba születéséhez :DDD (Voltam vagy 5-6 éves)
mamám aztmondta hogy pókok mikor kicsi voltam
én azt hittem hogy azok super ninja részecskék

A Piranha 3dd című filmben mi történt a felnőtt ember méretű piranhákkal az 1. rész végéből?

Legjobb válasz: Meghaltak. De egyébként azért tették bele csak, hogy utaljanak a nagy klasszikus szörnyes filmes klisékre. Minden szörnyes filmben szabály, hogy a film végén kiderüljön, hogy a film fõellensége nem volt egyedül, lerakta a tojásait, még csak gyerek volt, stb. Ha megnézed most a 2. végén is adtak egy új dolgot nekik, akámilyen retardált is volt az egész. xD

Meghaltak. De egyébként azért tették bele csak, hogy utaljanak a nagy klasszikus szörnyes filmes klisékre. Minden szörnyes filmben szabály, hogy a film végén kiderüljön, hogy a film fõellensége nem volt egyedül, lerakta a tojásait, még csak gyerek volt, stb. Ha megnézed most a 2. végén is adtak egy új dolgot nekik, akámilyen retardált is volt az egész. xD
A kérdező hozzászólása: Láttam a 2. részt. Nagyon brutál, de nem úgy volt hogy a kölykök haltak meg és utána maradtak a felnõttek?

A Moneyball (új Brad Pitt film) című film mikor várható szinkronizálva?

Nagyon kíváncsi vagyok rá,de nem szeretem a feliratos filmeket. Válaszokat köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!