Találatok a következő kifejezésre: Mi a cimu (2425 db)

A társasjáték című sorozatnak mi a főcímdala? Meg az álljon meg a nászmenet című filmben az a dal ami a vacsora közben megy . Annak mi a címe?

Legjobb válasz: Ez? http://www.youtube.com/watch?v=PUZg7m1Uyrk&feature=related A másikról fogalmam nincs.

az álljon meg a nászmenetben a dal címe "I say a little prayer ", eredetileg egy Aretha Franklin dal, de a film idején Diana King feldolgozta. Itt a filmhez tartozó hivatalos videóklip: http://www.youtube.com/watch?v=LToyxk97rus
Bor László és Csík Csaba, az utóbbi a szerzõ, és õ mondja magyarul. És már nem fiatalok :-)
nem
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy szokás pusztán nemleges választ is írni egy ilyen kérdésre, de ha már itt vagy: mit gondolsz Szent Ágoston személyérõl?
Szia! Én éppen a napokban kezdem el olvasni ezt. Amint tudok róla érdemben véleményt alkotni, visszatérek a kérdésedhez. Te olvastad már?
Õszintén megmondom: véleményem szerint csak nyavalygás az egész. Se eleje, se tartalma, veleje.
Vannak jó gondolatai, de elcsúszott a teológiája néhány területen.


Az ollókezű Edward-című filmnek mi a tanulsága?

Legjobb válasz: Hogy nem kell valakit csak azért elítélni vagy utálni, mert furcsa/csúnya/más, mint az átlag. Na meg valószínû az is, mondanivaló, hogy egy kiközösített emberke mi mindenre vehetõ rá azért, hogy megkedveljék.

Hogy nem kell valakit csak azért elítélni vagy utálni, mert furcsa/csúnya/más, mint az átlag. Na meg valószínû az is, mondanivaló, hogy egy kiközösített emberke mi mindenre vehetõ rá azért, hogy megkedveljék.

József Attila: Végül, . Aki szeretni gyáva vagy, és Flórának című versének mi a műfaja?

Tudom, hogy szerelmes vers, de a m?fajra vagyok kíváncsi. Nagyon köszönöm a válaszokat. Nem tudom átlapozni az elemzéseket, és azokban úgysem mindig írják, hátha valaki tudja fejb?l.

Legjobb válasz: lírai mû? ha költõi levél akkor episztola.(aszem) ha szerelmes,akkor lehetne óda,vagyis buiztos lírai mû.vagy mi. Tévelygõ

lírai mû? ha költõi levél akkor episztola.(aszem) ha szerelmes, akkor lehetne óda, vagyis buiztos lírai mû.vagy mi. Tévelygõ

Mi a véleményetek az Így szerettek ők című könyvről?

Esetleg valakinek a második kiadásról is vélemény?
Egyik kdvencem. Megéri.
Szerintem is megéri, sokkal jobb mint a mostani n+1-edik ördögûzésrõl szóló film. Sok olyan véleményt olvastam, hogy ma már vicces a film... nem tudom, engem még mindig kiráz a hideg tõle :D
Egy csepp mosoly sem bukkan fel az arcomon közben. Megnézném a kórházas jeleneteken kacagókat (amikor beleszúrják a nyakába a csövet). Hangulatos mestermû.
Igen, érdemes megnézni! Én is csak ajánlani tudom! :)
Nem kapható magyarul.
A kérdező hozzászólása: Kár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!