Találatok a következő kifejezésre: Mi a célod az életben (18 db)

gebaszl---az a vége, de nem a célja.
Ezt a célt csak az emberek "civilizált" felfogása erõszakolta bele az életbe. Ezen hülyeség rágódni, nem hiszem, hogy emiatt alakult volna ki az élet, magunknak csináltuk ismételten a bajt. Biológiai értelemben az élet célja a fennmaradás bármi áron. Szerintem az emberi élet célja az, hogy megtaláld a boldogságot, bármiben, ami megtetszik és annak megfelelõen éld le a rövidke kis idõdet a sárgolyón.
Most már tényleg semmi... De amikor még csak voltunk és nem egyes emberek irányították a világot stb biztos volt... De aztán pár [email protected] sznak nem volt elég semmi és nagykutyák akartak lenni és látszik, hogy ez hova vezetett...
Ha visszaporgethetnem az idot mondjuk 5 evvel: eloszor is jobban ertekelnem azt amim van: munkahely, ahol nem kellett hetvegen dolgoznom, sem estig es kb a ketszereset kerestem annak, amit most. Nem mondanek fel csak azert mert mar unom a banant. Nem csak felfele nezegetnek, hogy huu ennek ott milyen szep baratnoje van, milyen szuper kocsija/haza/csukaja/akarmije van, hanem azt is megneznem, ki van alattam, akinek nincs baratnoje/kocsija/munkahelye/ vagy akar hianyzik a fel karja, vagy nincs laba/nincs hova/kihez hazamennie.. mert sok ilyen van..vagy ott vannak a szenvedelybetegek (ilyen rengeteg van a gazdagok kozt is). Szoval ertekelnem azt, amim van. Az elet ertelme pedig a tapasztalatszerzes, de ebbe nem mennek bele, mert sok jo dolgot irtak mar itt masok, amiket erdemes megfogani. Minden jot!:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat ! De akkor is nehez uzy elni az eletemet hogy a boldogsagot keressem es legyek boldog .. Ha boldog vagyok es azt csinalom amit szeretek es most jol erzem magm de akkor sajnos nem tanulnek meg semmit rendesen es akkor meg a jovo van megpecsetelve es akkor megint bekovetkezik a rosszullet .. Amugy idosebbeket kerdeznek mi az amit ha visszaporgethetnetek az eletetrkben semmikep nem kovetnetek el ... Pl jobban megcsinaltatok volnae a sulit es nem kethetente elmentem inni a haverokkal vagy mi az amit semmi keppennem tennetek meg az eletben ?
Na és ha nincs se célja se értelme? Akkor mindenki pánikba esik vagy mi? Nem mintha az élet szempontjából bármit is számítana, hogy az emberek elégedettek-e vagy sem a lapjárással.
Ajánlom Jane Teller SEMMI címû könyvét! :)
Szerintem hogy érezzük jól magunkat. Ennyi, ilyen egyszerû. Ennek szellemében is élek, és jól is érzem magam :)
Ezek a kérdések a cél.
A halál
Nincs célja. Lehet kreálni nagy magasztos dolgokat , de ha jól belegondolunk csak egy célja van és az önmaga, szóval hogy legyen fajfenntartás és kész. Az egész küzdés ezért van :sikeresebb élet -több pénz -jobb esély a párválasztásban utódnevelésben. Kb ennyi a történet. Persze ez csak a "fejlett" országokban van így, elmaradottabb helyeken lazulással is lehet fajt fenntartani, legfeljebb magasabb a halandósági ráta. Pl egy természeti nép embere 10ed annyit nem foglalkozik munkával , tanulással, mint egy átlag nyugati irodai munkás, mégis jól elvan.
Nem értelmet kell keresni, hanem megélni a mindennapokat. Az iskolában tanulni kell, a munkahelyen dolgozni, nem küzdeni.
42! (Csak a mûvelteknek)

Egy kis félénk lánykának mik a céljai az életben?

Aki olyan csöndes, nem nagyon beszélget a többiekkel, hanem úgy elvan.. Milyen pasikat keresnek maguknak? Mert én ismerek több ilyen nagyon szép lányt de nagyon félénkek, és a pasiaik egyátalán nem mondhatóak jóknak, és mégcsak nem is elegánsak. Miért járnak ilyen pasikkal?

Legjobb válasz: Nem neked kell, hogy tetszen a pasijuk, hanem nekik. Ha nekik tetszik, akkor semmi gond. Amúgy meg egy nõnek sok-sok célja lehet ám, és nem mind férfivel kapcsolatos.

Nem neked kell, hogy tetszen a pasijuk, hanem nekik. Ha nekik tetszik, akkor semmi gond. Amúgy meg egy nõnek sok-sok célja lehet ám, és nem mind férfivel kapcsolatos.
Lehet hogy nem a félénk lánykák választanak ilyen esetben?
biztos azt hiszik, csak az jut nekik
A kérdező hozzászólása: Hát jó , de ha emellett tök aranyosan néz ki és csinosan is öltözik, miért áll össze egy lepukkant csávóval?
egy közhellyel válaszolva: a szerelem vak
Mert van egy biztos pont az életükben, aki szereti õket. Vagy nem hiszik el, hogy többet is "érdemelnének".
A kérdező hozzászólása: Hát ez igaz, de akkor is, egyszer élünk és azért szép lányként leélni az eletüket a "posványban" nagy hiba :s
Képzeld magad az általad megnevezett lepukkant csávó helyébe, úgy már is más a dolog...

Mi a célod az életben? Mik az álmaid?

Kíváncsi vagyok rá, egy kis pozitív löketre lenne szükségem :)


Mi a célod az életben? Mit szeretnél elérni? Legyen az bármi is kérlek írd le mert kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Minden eszközzel segíteni a szociális és egyéb hátrányos helyzetûeket

Minden eszközzel segíteni a szociális és egyéb hátrányos helyzetûeket
Megtanulni anyanyelvû szinten angolul, külföldön lakni a szerelmemmel, ahol egy jó munkahelyet találok, amit szeretek csinálni és közben jól is keresek. És ha mindez megvan akkor könyvet írnék hobbiból és képregényt rajzolnék... :) Ez az én álmom " Kell egy ház ahol boldogan élhetünk, nem kell nagy ház kicsi is jó nekünk, süt ránk a nap, kéklik fenn az éég lálálá :) "
Boldognak lenni es reneteg embernek mosolyt csalni az arcara. :)
Én egy ûrhajót szeretnék, aminek a belseje az egész házunk, kertestül. Nettel, kajával, vízzel és még könyveket is lehetne rendelni. De megelégednék azzal is, ha a világ ura lehetnék, aki szuperképességekkel rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: Jó Látni hogy vannak még emberek akiknek a boldogság fontosabb mint bármi más! A 8-as válaszadó nagyon a szívembõl szólt! Kívánom hogy sikerüljön mindenkinek!
Semmi. Csak leélni, minél gyorsabban. Már így is unom.
Növénytermesztéssel és/vagy állatokkal szeretnék dolgozni, kialakult bennem egy olyan világszemlélet ami totális félresiklásnak tekinti azt a jelenséget amit ma modern életnek nevezünk. Undorok az emberi gyarlóságtól, lépten nyomon belefutok a betegelméjûek tevékenykedéseibe, a saját bõrömön tapasztalom micsoda hozzá nem értõkbõl álló, IGAZSÁGTALAN, tisztességtelen, hazug rendszerben élünk. Szeretnék másképpen élni, nyugalomban, emberibben, egyszerûbben, a fáradtság olyan formáját érezni ami a tisztán látható következményekkel járó munka miatt van, nem pedig más emberek ostobasága miatt érezni, ostobaságaikat kiszolgálva.
én napsugár szeretnék lenni az égen :)
Én szeretnék lenni a miniszter elnök egy kihalt szigeten
Boldognak és szabadnak lenni, kiélvezni az életet. Ennyi. :)
Tobbre vinni, mint a szuleim.
Lakás, normális munka (amit szeretek+ meg lehet belõle élni), egy szeretõ férj, egészséges gyerek(ek). De sajnos ezek egy része nagyon nem könnyû... :(
Széttrollkodni a gyakorikérdéseket.
Amire vágyok? Hogy éljenek a szüleim. Ne legyek egyedül. Azt hogy valaki szeressen. Egy kis energiatakarékos ház. Feleség, gyerekek. És olyan munka, ahol annyit keresnék, amibõl mindezt fenn is tudom tartani. És hogy meggyógyuljak. De az utóbbi lehetetlen kérés. Mert ezt a betegséget nem lehet gyógyítani. Másik alternatíva. Grönland, kunyhó, család, egészség. Nem akarok gazdagságot. Csak családot és normális életet.

Kinek mi a célja az életben? Mit szeretne elérni?

Kort is írhatnátok és, hogy mennyi idõ alatt akarjátok megvalósítani.

Legjobb válasz: Munkahely, még 1 szakma, 1 nyelvvizsga, saját lakás/ház a párommal, gyerek(ek)és boldogság. 28/N

Munkahely, még 1 szakma, 1 nyelvvizsga, saját lakás/ház a párommal, gyerek(ek)és boldogság. 28/N
Nekem az a célom, hogy boldog legyek. Hogy ne legyek ilyen szocfóbiás és több barátnõm legyen és ne féljek társaságban lenni. Meg hogy alapból normálisabb legyek Majd késõbb valami jó munkát szeretnék és családot 20/L
Kb. 10 éves korom óta képregényrajzoló szeretnék lenni, illetve író. De ez az álom kategória. :) Persze gyakorlok, nem adom fel, rajta vagyok a témán minden egyes nap. Érettségi után recepciósként szeretnék elhelyezkedni külföldön, leginkább Angliában. Most fogok elõrehozottan érettségizni angolból, most leginkább arra koncentrálok, s annak elérése a legfõbb célom. Ez ismét az álom kategória, de nagyon szeretnék találkozni Tim Burton-nel, szinte már ijesztõen hasonlít a személyiségünk. :) (Legalábbis, ahogy a filmjeibõl lejött) És persze Pierre Bouvier-rel, kedvenc énekesem. ^^ Szeretnék majd egy szeretõ élettársat, aki megbecsül, azért szeret aki vagyok, mellettem kitart jóban, s rosszban, s egy házat, ahol boldogan élhetünk. :)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm szépen. Érdekesnek hangzik.
Egy kis érdekesség a nevét illetõen: biomechatronika (BIOlógia+MECHAnika+elekTRONIKA): robotika biológiai inspirációval: fõleg pl kéz, láb protézisekkel foglalkozik.
A biomechatronika azzal foglalkozik, hogy hogyan lehet a természetet átültetni a technikába.Például megtervez egy bioprotézist, teszem azt egy kart, amit ugyanúgy használhatsz, mintha a tiéd lenne, ugyanúgy mozog, ugyanúgy irányítod. Ennek köszönhetõ a vízlepergetõ festék, amit egy orchidea levelérõl mintáztak, vagy a helikopter, aminek az ötletét a szitakötõ ihlette.
Én be szeretném járni Amerikát, Európát és Ausztráliát!
Az lenne a célom, hogy jó életem legyen, minél több minõségi kapcsolatot kialakítani, azokkal lenni, akiket szeretek, azt csinálni, amit szeretek. Segíteni másoknak, valami jót tenni, amire azt mondhatom, megérte.
Célom, hogy megértsem az életet. Megvalósul, e vágyam ha itt az ideje, sürgetni nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Az a biomechatronika az micsoda egyébként?
Célból rengeteg van, szóval leírom a legfontosabbakat: Szeretnék biomechatronikával foglalkozni, dan-fokozatot szerezni aikidoból, és sikeresen nyelv vizsgázni.
Egyetlen célom volt 8 éves korom óta: h orvos lehessek. Több év próbálkozás után elkezdtem az orvosit, de megbuktam. Öngyilkossági kísérletek, begyógyszerezés követte, most csak már depressziós vagyok és az egyetlen célom, h végre ne legyek az. Más nincs. 21/L
Elöször is, hogy végre boldog legyek, aztán a többit utána....
A kérdező hozzászólása: Képregény rajzoló? Grafikus? Ez nagyon király, szeretem az ilyen kreatív embereket és imádom, ha valaki szépeket rajzol :)
Képregényrajzoló és grafikus vagy illusztrátor szeretnék lenni. Igazából nem feltétlen sikeres, csak annyi kell hogy olyan munkával dolgozhassak amit én is szeretek és másoknak is örömet okozok vele :D
A kérdező hozzászólása: Milyen szakmát szeretnél még, és most milyen van? Várom a többi válaszokat.
én akciós wc pumpa akarok lenni

Mi a célod az életben?

Legjobb válasz: Zöld pázsit, bézs falak, terasz, 2 aranyos egymással játszadozó kislány, 1 menõ kiscsávó, egy nagyszerû nagylelkû édesanya, haver fõnök, milliós fizetés.

eljutni Hawaii-ra és Amerikába. Normális család, szép ház, jó autó. :)
Zöld pázsit, bézs falak, terasz, 2 aranyos egymással játszadozó kislány, 1 menõ kiscsávó, egy nagyszerû nagylelkû édesanya, haver fõnök, milliós fizetés.
Egy normális férfit találni akivel boldogok lehetünk, emellett magam megállni a lábamon majd egyszer. 20/N
Boldog szeretnék lenni:) Más célom nincs, csak a boldogság. Azt hiszem, hogy ebben minden benne van. Bõvebben: Szeretnék egy szeretõ, hûséges férjet, legalább egy gyereket. Egészséget a családomnak és magamnak. Annyi pénzt, hogy normálisan meg tudjak élni, ne kelljen azon gondolkodni hónap végén, hogy mibõl adok kaját a gyereknek vagy hogy fizetem be a számlát. Szeretnék jó, sikeres orvos lenni, élvezni a munkámat. Nagyjából ennyi:)
Szerintem nem, rettentõ közel állnak egymáshoz és vékony a határ.
Kennedy! hát legyen! Álmodozni szabad, sõt kell is, nagyon fontos az is! Jóllehet van kapcsolat a kettõ között, de az egy egész más téma...
"mindenki oda tegye a mércét, ami még a megvalósíthatóság határán belül van." Ezzel nem értek egyet, minden ami a megvalósíthatóság határán belül van, az cél és minden ami ezen a határon kívül esik az álom, viszont a legnagyobb célok álomként kezdik.
Ausztria, viszonylag nyugis, átlagos keresettel járó meló, elfogadó menyecske, 1-2 gyerek (lány, majd fiú), anyagi biztonság elérése, normális családi viszony megteremtése. A többi már csak hab a tortán.
Diplomát szerezni valamilyen üzleti, vállalkozási szakon, 5 évet a Francia idegenlégióban tölteni, jól fizetõ állást szerezni, esetleg valamilyen céget alapítani, megtanulni motorozni, megmászni a Mount Everest-et, egy tengerjáró hajón dolgozni fél-egy évet, vagy ahogy kijön, nevet szerezni egy küzdõsportban, utána egy gyönyörû feleséget találni és vele családot alapítani kb 2 gyerek közremûködésével :) Jelenleg ezek a céljaim, amiket el akarok érni!
Utolsóval teljesen egyetértek..:) Ugyanezek a céljam. Szeretõ férj, gyerekek, és orvosként dolgozni. L/18
Nekem egy olyan munka lenne a legnagyobb cel, amire hivataskent tudnek tekinteni es azon keresztul valamifele onmegvalositasra, onkifejezesre lennek kepes es megkapnam tole a kreativ alkotas elmenyet is, azt, hogy valamit letrehozok, maradandot alkotok (ha nem is tul nagyszabasut, de legalabb valamit, ami az enyem es talan lesznek, akik ertekelik). Ha ezt sikerulne megtalalnom, akkor nem is igazan bannam, ha a sajat csalad kimaradna az eletembol, mert jelenleg ugy erzem, hogy az amugy sem lenne annyira nekem valo. 26/F
a mai világban örülhetünk ha van munkánk...
Szeretnék sok pénzt keresni és rengeteg idõt a hobimmal k*rvázással tölteni. Vagy minél hamarabb megdögleni. 22F
Dorothy
A kérdező hozzászólása: Sokan a "megfelelõ" pár megtalálása mellett az anyagiakat említették elsõ körben (ház, kocsi, számlák, utazás) ---> munka. Szerintetek ehhez havonta mennyi pénz kéne és ez mennyire megvalósítható Magyaroroszágon? (Lakás törlesztõrészlet + kocsirészlet + fenntartási költségek stb)
Öhöm, nézzük csak. Terveim közt az elsõ és legnagyobb az, hogy háború nélkül elfoglaljam a világot, és létrehozzak egy sokkal ideálisabbat. Nem akarok harcot, mert szegény embereknek esélye se lenne ellenem. Ha az megvan, akkor elkezdhetem feltalálni azt a számítógépes rajzoló programot, amin szabad kézzel is dolgozhatunk. Ezután szeretnék a maradék életemben egy távolkeleti kecskepásztorként élni, meditálni és búzacsírát enni. Ugye ilyesmikre számítottál?
Család, normál megélhetéssel :) Nameg hogy a család a mostani kapcsolatomra épüljön :)
Mennyi? Én leírom neked. Egy szép lakás itthon, jó környéken úgy 20 millióba fáj. Kocsit rendeset, már millióért is lehet venni, nem is túl idõset. Tegyük fel, hogy lakáshitelt fizettek HUF alapút, havi 50 ezer forint. Van két 10 éves gyerek, akik havonta úgy 20 ezer forintba kerülnek átlagosan (ruha+kaja/menza+játék+sulicucc). Néha kevesebb néha több, de átlagban mondjuk hogy 20 ezer. Kocsitokkal havonta 2000km-t tesztek meg összesen, 8 litert fogyaszt átlagosan, 72000 forint/hó. Ti is esztek és vannak igényeitek: 40000 forint/hó. A ház rezsije nyáron olcsóbb, télen fûteni kell. Mondjuk úgy 15 villany, 25 gáz, 10 víz, 5 internet, 5 tv, 5 egyéb elõfizetések = 65/hó. No akkor összegezzük egy jól élõ család jövedelmi igényeit: 50+20+72+40+65=247ezer forint /hó és ekkor igen jól éltek, de nem raktok félre egy fillért sem. Ez egy pazarlónak nevezhetõ élet, lehet még rajta szorítani is akár. Munkával elég 223ezer forintot keresni, mert kb 12ezer/gyerek a családi pótlék. Mindkét szülõ dolgozik, akkor havi nettó 110ezer forintocska elegendõ szülõnként. Esetleg az apuka keres 150-et, az anyuka csak 73-at. Vagy fordítva, nem lényeg.
Hát, ilyen h konkrét nagy életcél az nincsen, minek is az, nem kell olyan messzire menni. Nem kell feltétlen olyan nagy dolgokra gondolni, mindenki oda tegye a mércét, ami még a megvalósíthatóság határán belül van. Apró kis céljaim vannak, mindig van valami, és akkor csak arra koncentrálok, csak azon filozofálok, és ha elértem, akkor jöhet egy nagyobb cél, és így tovább, mindig kell cél, engem ez tart életben. A jelenlegi célom, h meghódítsam egy csodálatos lánynak a szívét, most nem is kell ennél több... "Nem az a tragédia, ha valaki nem éri el a célját, hanem ha valakinek nincsenek céljai."
Én csak gyerekeket szeretnék, akiket taníthatnék az élet dolgaira, segíthetnék a tanulásban és megadhatnám neki amire vágyik (mértékkel). 23/f
Szabad és jó élet, akadékoskodó gyökerek nélkül.
minél több csajt egdugni
Találni egy értelmes lányt és késõbb család 19/F ha ez nem jön be akkor akármi munka egy jó motor és elélek valahogy xD
Családot szeretnék alapítani.
diploma, gyerekek:)
Legyen egy motorom, egy faxa munkahelyem, saját ház, néha egy kis piálás, sok jó nõ, tehát nekem nem nagyon való a családi élet...
Hmm... 4eske a mi 12 évesünk :) igazán értelmes dolog fõ célnak kitûzni azt az életben hogy "minél több csajt megdugni" gratulálok sok sikert.
nekem van egy gyönyörü baratnöm, es egy nem annyira gyönyörü hazunk, amit felszeretnenk ujitani, most csinalom kamionra a hajtasit, ha meglessz, meglessz a haz is, aztan gyrekek, es elni normalisan! 22/f
Saját család és egy állás.
Sajnos még nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Azért is kérdezem, mert sok helyen olvasni/hallani, hogy milyen imponáló az, ha egy férfi (vagy nõ) rendelkezik életcélokkal és tesz is érte. De valójában nem mindenki ugyanazt szeretné? Család és jó megélhetés. (Vagy ha nem ezt, akkor az élet szabad élvezetét, bár ez párkapcsolati szempontból nem hiszem, hogy bárkinek is túl imponáló lenne).
jaja életcélok! az jó ha van csak sikerül e megvalósítani avagy sem! a legtöbben mit szeretnének?? egy amerikai álmot? - gyönyörû csaj, majd aki késõbb a gyermeke anyja lesz és azután is gyönyörû marad, jó állást jó kocsit, nyaralásokat, szép házat...aztán boldogan megöregedni...és ne legyen gond azzal h mibõl....vagy kivel, vagy mikor...
természetesen család ház kocsi jól fizetõ munka utazgatás emberi életet élni! de sajnos a mi világba nehéz------
Én csak azt, hogy az embereknek ne kelljen hazudni a temetésemen, amikor azt mondják, hogy " jobb volt amíg itt volt velünk... " Idealista vagyok, ha az összes tervem és álmom felsorolnám, senki sem olvasná végig :D
szerintem úgy havi 300 ezer már elég ház kocsi gyerek neveléshez de határ a csillagos ég!

Szerinted mi a célja az életnek?

Legjobb válasz: Egészségesen meghalni

Egészségesen meghalni
Az elet ertelme mindenkinek mas. Attol fugg, hogy minek szenteli az eletet. Szerintem regen az egyik legfontosabb cel volt az eletet tovabbadni, csaladot alapitani. Ez olyan volt, mint allatoknal, mert az allat azert el, hogy szaporodjon. Manapsag mar mas, mert van, aki a karriernek el vagy valami masnak. Szerintem az a lenyeg, hogy osszessegeben boldog legyen a celjaval.
Megtalálni, hogy miért születtünk meg, majd ezt megvalósítani. Nekem speciel ez a környezet védelme.

Nektek mik a céljaitok az életben?

Gondolok itt családra, munkahelyre, egyéb dolgora. Sok mindent sikerült már elérnetek belőlük? Minden válasznak örülni fogok :)

Legjobb válasz: Sikeres akarok lenni a munkámban, és egy megfelelõ párt találni. Gondolom ezzel sokan vagyunk így :)))))

Sikeres akarok lenni a munkámban, és egy megfelelõ párt találni. Gondolom ezzel sokan vagyunk így :) ))))
ÉLhetõ fizetéssel, élhetõ munkahellyel rendelkezzek, ahol nem rettegek, hogy elbocsátanak. Megfelelõ méretû, elrendezésû családi ház, igényeimnek megfelelõ kerttel. Esküvõ (1 éven belül) 4-5 éven belül 2 gyerek. Ha anyagilag és érzelmileg érzünk még vágyat egy haramadik gyerekre akkor utána lehet még, de amíg nincs egy sem, addig nem tudhatom, lehet csak 1 maradna:) Mindeközben lediplomázni Sokat utazni, nagyon sok helyen nem jártam még... de mindegy, hogy hogyan alakul/alakítom, csak legyek elégedett az életemmel, ne kelljen semmit megbánnom, fõleg olyat ne amit nem tettem meg..
Szeretném végre megszerezni a diplomát, aztán állást találni, amit legalább egy kicsit szeretek. Aztán jön a saját lakás/ház, meg a gyerek. Akarunk egy kutyát is a nyuszink mellé/után. Jó, boldog házasságot akarok, és egy egészséges lelkû, mindenre nyitott, boldog gyereket felnevelni. Jó lenne néha nyaralni menni, akár egy naposra is! Meg jó lenne még nagyon-nagyon sokat fogyni.
A család megvan, 3 gyönyörû egészséges gyerek, egy szeretõ férj. Karrier szempontjából:szeretnék még fejlõdni, most tolmácsolok a konzulátusnak. Szeretném lerakni a jogosítványt.asszem ennyi.
Bebizonyítani a körülöttem lévõ i*iótáknak, hogy nem vagyok olyan ostoba mint ahogy azt gondolják. Éppen ezért szeretnék megtanulni néhány nyelvet, esetleg 2-3 szakmát kitanulni, jól fizetõ munkahelyet találni. Aztán esetleg ha az anyagiak engedik, akkor kimenni külföldre. Férjet, gyereket nem akarok, kész.
Az hogy minél több muffot levarrjak. Ameddig találok olyan luvnyát aki hagyja magát addig semmi más nem számít.
Elõször is a festményeimet, rajzaimat szeretném bekereteztetni ami ugye nem kis pénz, aztán kiállítást szeretnék ( nem Magyarországon), találkozni a példaképeimmel, Marilyn Manson-al közös kiállítás is jó lenne Nick Kushner társaságában:) Végre olyannak lenni amilyen valójában vagyok, és nem meghúzni magam csak azért hogy befogadjanak így és adjanak munkát... Külföldön élni, alkotni, bulizni, barátokat szerezni, élni. Olyan örült életet akarok hogy a halálom pillanatában azt mondjam" megérte megszületnem"
Találni végre egy határozatlan idejû munkahelyet, ahol a próbaidõ lejárta után is maradhatok (és a munkáltató nem csábít oda a támogatás reményében politikában szereplõ emberek rokonait a helyemre...), a Võlegényem is találjon magának egy olyan helyet, ahol elégedetten végzi a munkáját és kap érte normál fizetést. (kb. 100ezer Ft). Az esküvõnkön minden rendben legyen, szép nap legyen és jó buli. 2 éven belül megszülessen az elsõ gyermekünk. A lakásban kicseréljünk/ felújítsunk pár dolgot. Nagyjából ennyi. 24N
A diplomám, amihez jó úton haladok és ez boldoggá tesz. Szeretnék még 1-2 nyelvet megtanulni, legalább alapszinten. Ezen felül szeretnék egy boldog családot, 2-3 gyerekkel, egy férfit, akinek mindig én leszek a világ közepe és tenyerén hordoz élete végéig. Egy jó munkahelyet, ahol elismert, megbecsült munkaerõ leszek, nem csak egy porszem, akit gond nélkül félre lehet söpörni, majd lesz másik.
Boldog akarok lenni. Ez ellen nem tehet senki :D
Jól érezni magam minden nap. Eddig megy. Meg még sokat utazni, és azt csinálni, amit szeretek. Gyerek és feleség kérdésben a véleményem, hogy túl sok mindenbõl maradnék ki, ha ezt választanám. De ki tudja merre visz az utam, lesz majd ami lesz. 18/F
# 4/7 Tökéletesen megfogalmazta az én céljaimat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:) Kívánom Nektek, hogy sikerüljön! :)
Jobbá tenni a világot azáltal, hogy a gyermekeimet a társadalom hasznos tagjaivá, becsületes, erényes, példaértékû életet élõ emberekké nevelem.

Mi a vágyad és a célod az életben?

23 éves vagyok és nincsenek céljaim az életben. az életem is unalmasnak mondható. Arra gondoltam, hogy írok egy listát dolgokról, amiket meg szeretnék valósítani az életben. Jó hosszú listát akarok írni, hogy biztosan kitartson életem végéig. De ihletre lenne szükségem. léci segítsetek! leírnád, nekem, hogy te miket akarsz még kipróbálni életed végéig? Milyen életcélod van? Mik azok a dolgok, amiket még helyrehoznál az életedben?

Legjobb válasz: régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni õket, de leírva borzalams volt:) ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemzõ ajándékokkal... ilyesmi. a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D

régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni õket, de leírva borzalams volt:) ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemzõ ajándékokkal... ilyesmi. a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D
írd be google-be h 'bakancslista', és fogsz találni ihletet másoktól bõven.
Szeretnék egy olyan férfival élni aki szeret és családot alapítani vele. Szeretnék egy kis takaros házat. Szeretnék egy tetováló szalont nyitni és benne tetoválóként és piercingesként dogozni. Szeretném, hogy a gyermekemet a lehetõségekhez képest a legjobban nevelni. A közeljövõben pedig szeretnék jól tanulni (teszek is érte), hogy mindezt meg tudjam valósítani. 17/L
A kérdező hozzászólása: Jó lesz ez :D A Bakancslistát még nem láttam, de majd meg akarom nézni :D
Nézd meg, megéri! ;) Nézd, itt egy csoport- én is benne vok :) -, itt is lophatsz ötleteket mások listájáról: https://www.facebook.com/event.php?eid=171073462948635&ref=mf
2 dolog van csak amit nagyon szeretnék El Caminot végig járni és egy szép tengerparti városban letelepedni

Mi legyen a célom az életben ha bármit simán feltudnék adni a szerelmemért?

ez elég nagy gond, hiszen nem is lehet egy olyan embert tisztelni,akinek a másik az élete értelem. Én mégis simán belecsúszok ..sőt ..szemernyit se tudok koncentrálni az életemre ha érzelmileg érintve vagyok. Semmi nem érdekel csak az a másik ..-lehet ezzel valamit tenni? rgy alkalmatlan vagyok kapcsolatra.. vagy nem is tudom. miért van ez ..

Legjobb válasz: ?????

?????
ha csaj vagy érthetõ...ha srác vagy hát ..akkor is..ugye emberek?
A kérdező hozzászólása: szóval nem gáz ?
Hát ezzel az a baj, hogy valahogy én is így vagyok. Annyira szerelmes vagyok, hogy nem érdekel semmi, csak hogy vele lehessek, hogy beszélhessek vele, hogy láthassam... minden percben õ jár a fejemben és már volt is baj belõle :P
Majd megtudod ha tényleg szerelmes leszel és elveszíted. Akkor kénytelen leszel építeni a saját életed.
gáz.
Én meg a szerelem nevû szarért nem adnék fel semmit!Szerintem, örülnöd kéne, h nem vagy szerelmes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!