Találatok a következő kifejezésre: Mi a célod az (239 db)

gebaszl---az a vége, de nem a célja.
Ezt a célt csak az emberek "civilizált" felfogása erõszakolta bele az életbe. Ezen hülyeség rágódni, nem hiszem, hogy emiatt alakult volna ki az élet, magunknak csináltuk ismételten a bajt. Biológiai értelemben az élet célja a fennmaradás bármi áron. Szerintem az emberi élet célja az, hogy megtaláld a boldogságot, bármiben, ami megtetszik és annak megfelelõen éld le a rövidke kis idõdet a sárgolyón.
Most már tényleg semmi... De amikor még csak voltunk és nem egyes emberek irányították a világot stb biztos volt... De aztán pár [email protected] sznak nem volt elég semmi és nagykutyák akartak lenni és látszik, hogy ez hova vezetett...
Ha visszaporgethetnem az idot mondjuk 5 evvel: eloszor is jobban ertekelnem azt amim van: munkahely, ahol nem kellett hetvegen dolgoznom, sem estig es kb a ketszereset kerestem annak, amit most. Nem mondanek fel csak azert mert mar unom a banant. Nem csak felfele nezegetnek, hogy huu ennek ott milyen szep baratnoje van, milyen szuper kocsija/haza/csukaja/akarmije van, hanem azt is megneznem, ki van alattam, akinek nincs baratnoje/kocsija/munkahelye/ vagy akar hianyzik a fel karja, vagy nincs laba/nincs hova/kihez hazamennie.. mert sok ilyen van..vagy ott vannak a szenvedelybetegek (ilyen rengeteg van a gazdagok kozt is). Szoval ertekelnem azt, amim van. Az elet ertelme pedig a tapasztalatszerzes, de ebbe nem mennek bele, mert sok jo dolgot irtak mar itt masok, amiket erdemes megfogani. Minden jot!:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat ! De akkor is nehez uzy elni az eletemet hogy a boldogsagot keressem es legyek boldog .. Ha boldog vagyok es azt csinalom amit szeretek es most jol erzem magm de akkor sajnos nem tanulnek meg semmit rendesen es akkor meg a jovo van megpecsetelve es akkor megint bekovetkezik a rosszullet .. Amugy idosebbeket kerdeznek mi az amit ha visszaporgethetnetek az eletetrkben semmikep nem kovetnetek el ... Pl jobban megcsinaltatok volnae a sulit es nem kethetente elmentem inni a haverokkal vagy mi az amit semmi keppennem tennetek meg az eletben ?
Na és ha nincs se célja se értelme? Akkor mindenki pánikba esik vagy mi? Nem mintha az élet szempontjából bármit is számítana, hogy az emberek elégedettek-e vagy sem a lapjárással.
Ajánlom Jane Teller SEMMI címû könyvét! :)
Szerintem hogy érezzük jól magunkat. Ennyi, ilyen egyszerû. Ennek szellemében is élek, és jól is érzem magam :)
Ezek a kérdések a cél.
A halál
Nincs célja. Lehet kreálni nagy magasztos dolgokat , de ha jól belegondolunk csak egy célja van és az önmaga, szóval hogy legyen fajfenntartás és kész. Az egész küzdés ezért van :sikeresebb élet -több pénz -jobb esély a párválasztásban utódnevelésben. Kb ennyi a történet. Persze ez csak a "fejlett" országokban van így, elmaradottabb helyeken lazulással is lehet fajt fenntartani, legfeljebb magasabb a halandósági ráta. Pl egy természeti nép embere 10ed annyit nem foglalkozik munkával , tanulással, mint egy átlag nyugati irodai munkás, mégis jól elvan.
Nem értelmet kell keresni, hanem megélni a mindennapokat. Az iskolában tanulni kell, a munkahelyen dolgozni, nem küzdeni.
42! (Csak a mûvelteknek)

Egy kis félénk lánykának mik a céljai az életben?

Aki olyan csöndes, nem nagyon beszélget a többiekkel, hanem úgy elvan.. Milyen pasikat keresnek maguknak? Mert én ismerek több ilyen nagyon szép lányt de nagyon félénkek, és a pasiaik egyátalán nem mondhatóak jóknak, és mégcsak nem is elegánsak. Miért járnak ilyen pasikkal?

Legjobb válasz: Nem neked kell, hogy tetszen a pasijuk, hanem nekik. Ha nekik tetszik, akkor semmi gond. Amúgy meg egy nõnek sok-sok célja lehet ám, és nem mind férfivel kapcsolatos.

Nem neked kell, hogy tetszen a pasijuk, hanem nekik. Ha nekik tetszik, akkor semmi gond. Amúgy meg egy nõnek sok-sok célja lehet ám, és nem mind férfivel kapcsolatos.
Lehet hogy nem a félénk lánykák választanak ilyen esetben?
biztos azt hiszik, csak az jut nekik
A kérdező hozzászólása: Hát jó , de ha emellett tök aranyosan néz ki és csinosan is öltözik, miért áll össze egy lepukkant csávóval?
egy közhellyel válaszolva: a szerelem vak
Mert van egy biztos pont az életükben, aki szereti õket. Vagy nem hiszik el, hogy többet is "érdemelnének".
A kérdező hozzászólása: Hát ez igaz, de akkor is, egyszer élünk és azért szép lányként leélni az eletüket a "posványban" nagy hiba :s
Képzeld magad az általad megnevezett lepukkant csávó helyébe, úgy már is más a dolog...

Az euroszkeptikusoknak mi a céljuk? Az EU megreformálása, vagy a szétesés elõsegítése?

Ugyebár õk azért euroszkeptikusok, mert nem tetszik neki az EU irányvonala. Õk inkább a szétesést támogatják vagy az EU megváltoztatását?

Legjobb válasz: Mindkét irányvonal létezik. A Jobbik például azt szokta mondani, hogy meg kell reformálni a kapcsolatunkat az EU-val, ha ez nem sikerül, akkor ki kell lépni. Az Alternative für Deutschland is annak köszönheti népszerûségét, hogy a céljuk Németország és az EU kapcsolatának átalakítása.

Mindkét irányvonal létezik. A Jobbik például azt szokta mondani, hogy meg kell reformálni a kapcsolatunkat az EU-val, ha ez nem sikerül, akkor ki kell lépni. Az Alternative für Deutschland is annak köszönheti népszerûségét, hogy a céljuk Németország és az EU kapcsolatának átalakítása.
Én egyiket sem. Úgy gondolom ami szar azt nem lehet megreformálni, az meg nem érdekel szét esik-e vagy egyben marad, csak minket hagyjanak már békén. Kizárólag egy kilépést szeretnék elérni.
Hát a céljuk az EU mûködésében jelentkezõ hibák bemutatása és a közvélemény meggyõzése az integráció káros voltáról.

Mi a célod az életben? Mik az álmaid?

Kíváncsi vagyok rá, egy kis pozitív löketre lenne szükségem :)

Mi a célod az életben? Mit szeretnél elérni? Legyen az bármi is kérlek írd le mert kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Minden eszközzel segíteni a szociális és egyéb hátrányos helyzetûeket

Minden eszközzel segíteni a szociális és egyéb hátrányos helyzetûeket
Megtanulni anyanyelvû szinten angolul, külföldön lakni a szerelmemmel, ahol egy jó munkahelyet találok, amit szeretek csinálni és közben jól is keresek. És ha mindez megvan akkor könyvet írnék hobbiból és képregényt rajzolnék... :) Ez az én álmom " Kell egy ház ahol boldogan élhetünk, nem kell nagy ház kicsi is jó nekünk, süt ránk a nap, kéklik fenn az éég lálálá :) "
Boldognak lenni es reneteg embernek mosolyt csalni az arcara. :)
Én egy ûrhajót szeretnék, aminek a belseje az egész házunk, kertestül. Nettel, kajával, vízzel és még könyveket is lehetne rendelni. De megelégednék azzal is, ha a világ ura lehetnék, aki szuperképességekkel rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: Jó Látni hogy vannak még emberek akiknek a boldogság fontosabb mint bármi más! A 8-as válaszadó nagyon a szívembõl szólt! Kívánom hogy sikerüljön mindenkinek!
Semmi. Csak leélni, minél gyorsabban. Már így is unom.
Növénytermesztéssel és/vagy állatokkal szeretnék dolgozni, kialakult bennem egy olyan világszemlélet ami totális félresiklásnak tekinti azt a jelenséget amit ma modern életnek nevezünk. Undorok az emberi gyarlóságtól, lépten nyomon belefutok a betegelméjûek tevékenykedéseibe, a saját bõrömön tapasztalom micsoda hozzá nem értõkbõl álló, IGAZSÁGTALAN, tisztességtelen, hazug rendszerben élünk. Szeretnék másképpen élni, nyugalomban, emberibben, egyszerûbben, a fáradtság olyan formáját érezni ami a tisztán látható következményekkel járó munka miatt van, nem pedig más emberek ostobasága miatt érezni, ostobaságaikat kiszolgálva.
én napsugár szeretnék lenni az égen :)
Én szeretnék lenni a miniszter elnök egy kihalt szigeten
Boldognak és szabadnak lenni, kiélvezni az életet. Ennyi. :)
Tobbre vinni, mint a szuleim.
Lakás, normális munka (amit szeretek+ meg lehet belõle élni), egy szeretõ férj, egészséges gyerek(ek). De sajnos ezek egy része nagyon nem könnyû... :(
Széttrollkodni a gyakorikérdéseket.
Amire vágyok? Hogy éljenek a szüleim. Ne legyek egyedül. Azt hogy valaki szeressen. Egy kis energiatakarékos ház. Feleség, gyerekek. És olyan munka, ahol annyit keresnék, amibõl mindezt fenn is tudom tartani. És hogy meggyógyuljak. De az utóbbi lehetetlen kérés. Mert ezt a betegséget nem lehet gyógyítani. Másik alternatíva. Grönland, kunyhó, család, egészség. Nem akarok gazdagságot. Csak családot és normális életet.
pénz, hatalom
íme egy újabb példa arra hogy hogyan reagál egy mintapolgár. A tények lényegtelenek a betanult szöveg a fontos. Cáfolni képtelen csak hõbörögni tud azért amibõl neki is baja van/lesz.
14:15: mit kéne rajtatok cáfolni?
47% gondoltam hogy nem saját magadtól van ez a sok sületlenség! léteznek ilyen dolgok, de azért nem úgy mint ahogy a jutyub meg egyéb összeesküvõ oldal leírja... gondoltam, h ezeket különféle netes oldalakról szerzeted , mármint az infókat, amiket írsz:)
Nyilván hogy a netrõl. Miért te honnan tájékozódsz? Mit kéne cáfolni? Mindent. Ezeket nem tudod cáfolni mert tények. Nézz utána Woodrow Wilson. FED. Elsõ világválság. Kommunizmus atyjai. Stálin halála. A francia forradalom. Minél messzebb megyünk vissza annál nehezebb bizonyítani. Viszont Benjamin Freedman alig pár éve mondta amit mondott.
15:12: és ki a t*kom az a Benjamin Freedman? Nála van a Bölcsek Köve? Jó tudni! Holnap én is készítek egy youtube videót, amiben összezagyválok egy halom sületlenséget, aztán rám is fognak hivatkozni! Népszerû leszek!
Á, már látom, az úriember nagy népszerûségnek örvend egy halom olyan hiteles honlapon, mint a hunnianet, a metapedia vagy a mariaorszaga... :DDDD
Világuralom, pénz, magyar föld, víz, tûz, levegõ, lelkünk, testünk, apánk, anyánk, élelmünk, italunk.
Világuralom. Egész jól össze is jött nekik.
Elsõdleges céljuk a magyarok kiirtása, javaiknak megszerzése céljából.
[link]
17:04: te jó ég... Ez az ember még mindig ír a Demokratába?
Vagy le lehet írni, hogy szerencsétlen, rossz életû frusztrált antiszemiták, anélkül, hogy kimoderálnának?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért nem az eszkimók mert a zsidók nagyon hosszú ideje tervezgetik ezt. Elnyomták õket a középkorban csak kereskedõk lehettek. Ezért elhatározták hogy tönkreteszik a királyságokat és a nemességtõl elveszik földjeiket. Kirobbantották sorra a forradalmakat PL.: francia forradalom a leghíresebb. Nem lehettek nemesek csak késõbb pénzért amit a Rotchild ház harcolt ki magának. A királyok és nemesek megdöntése nem volt nehéz mivel a nemesek nem voltak túlzottan elmések mivel születés alapján annak születtek tehát nem kellett érte tenniük semmit. Nagyjából mint aki gazdagnak születik. Észre sem vették mi készül ellenük. Az amerikai polgárháborúban is angliától akartak függetlenedni aki nem akarta engedni hogy saját pénzt verjenek. Thomas Jefferson szólalt fel ellenük és a központi bankjuk ellen amit nem akart engedélyezni. A fed et aztán Woodrow Wilson engedélyezte amit aztán megbánt. Rá két évre kitört az elsõ világválság. A 19. században óriási bankrendszert hoztak létre ami behálózta európát. Ez is fõleg a Rotchild ház diadala. Az oroszországból elüldözött zsidókat befogadták németországban. De egy videóban elmeséli ezt Benjamin Freedman. http://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4
Jó kérdés, szépen összeröffent alá a troll-hadsereg. :DDD
A Galaktikus Birodalom létrehozása.
A 3.világháború kirobbantása
a zsidó jólét megteremtése, a Föld természeti kincsei feletti kontroll (pl. Magyarország:édesvíz) minden olyan javak összeharácsolása ami valós értékkel bír.beszivárgás kormányzati körökbe hogy beleszólásuk legyen a világ alakulását meghatározó-akár kulcsfontosságú- döntésekbe. majd akkor lesz ennek jelentõsége ha elfogy az édesvíz vagy megáradnak a tengerek, nem kizárt az élhetõ területekért folytatott világháború, bár nem biztos hogy ez ebben az évszázadban lesz.
A kérdező hozzászólása: De ennek mi az alapja, illetve mi értelme?Miért pont a zsidók célja lenne ez?
az értelme a fennmaradásért, a túlélésért folytatott küzdelem.kína is ezt csinálja, nyersanyagokat halmoz fel, készülvén az elkerülhetetlenre.[link]
Az tény, hogy Magyarországnak a területéhez és a lakosságához képest sok édesvize van: [link] De, ha pusztán az összvízkészlet nézzük, világviszonylatban nem valami egyedülálló: [link]
a cionista terv szövögetésnek a végsõ célja a totális zsidó tõke összpontosítása, a gazdasági, kereskedelmi és politikai ágazatokban. úgy kezdõdött h egy állam kellett ennek a népnek, ez már megvan. majd jön a faji megkülönböztetés, ami mostanában van megvalósuló félben, értem ez alatt, h aki zsidó, az kivételezett ember a társadalomban is. majd jön az elnyomás, ezt viszont már nem szeretném megvárni! de mindezt lehet csak feltételezés is, mivel ilyen kis emberek, mint akik ide írnak választ, honnan tudnának ilyen nagy világpolitikai tervszövögetésekrõl.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Honnan tudnák? Noss régi iratokból szónoklatokból melyek egyre jobban valósággá válnak. Csak szét kell nézni 300 éve még királyok uralkodtak. Azóta mindenhol kommunizmus meg kapitalizmus van. A kommunizmus feltalálói cionista zsidók. [link] Lenin anyai nagyapja ortodox keresztény vallásra áttért zsidó volt, [4] anyai nagyanyja pedig félig volgai német, félig svéd [link] szóval pl a kommunizmus egyértelmûen az egyik próbálkozásuk. Ha tetszett a kommunizmus akkor valami hasonló. Bár inkább a Rákosi féle kommunizmusra gondolj Kádár csak addig maradt volna amíg nem kommunista minden. Stálint azért mérgezték meg mert elkezdte elküldeni õket a gulágokba. A másik verzió a kapitalizmusféle pénzrendszer. Ami ugyanazt a végcélt szolgálja csak lassabb és kifinomultabb. Itt is ugyanúgy elveszik a szabadságodat idõvel mindenféle indokra hivatkozva pl "terrorista, illegális letöltés" szóval a zsidók sokáig nézték az embereket mire hogy reagálnak és nagyon jó pszichológusok lettek. Pl hogyan csökkentsük egy nép darabszámát? Pl úgy hogy hirdetjük a melegeket. Ezt az emberek elfogadják mert nem akarnak senkit kiközösíteni, közben a melegeknek nem lesz gyereke. Divat lesz a sztároknál a válás és az ivás. Amit az emberek leutánoznak. Végül is a cigire sem egyböl szoknak rá. Az is divatból történik. Elõször nem kellemes csak ha már egy jó párat elszív az ember. Ott vannak a hatástalan gyógyszerek. Egyik sem orvosol egybõl hanem havonta sok sok pénzért kell újat venni hogy csillapítsa a tüneteket. Szóval ilyesmi a tervük. Nagyjából ha megnézel egy rtl híradót de fõleg atv akkor az az amit elakarnak veled hitetni az a véleményük. Az hogy legyél x faktór sztár az hogy igy drogozz az hogy legyél egyszerre több nõvel. Ez a tervük hogy az emberek védekezni se tudjanak. A család a legkisebb egység volt ami összetartó volt eddig. Most már az is kezd felbomlani. Ha azt mondanák elveszik a gyerekedet hogy õk neveljék odaadnád? Nem. De ha iskolának nevezik el és hosszú hosszú ideig ott tartják hogy ne is legyen szabadideje? Nagyon ravasz módszereik vannak ismerik az embereket és könnyen átverik.
A kérdező hozzászólása: De miért a zsidók csinálják ezt állítólag, miért nem mondjuk az eszkimók?
9es ezt a cikket én is olvastam, amibõl a gondolataidat merítetted, fõleg az írásod végén. pont ugyanezekrõl volt benne szó! érdekes dolgok ezek.
Saját kútfõ. Rengeteg helyrõl olvasok és abból alkotok véleményt. Szóval ezt amit írtam sehol nem találod meg így ha mégis akkor linkeld be kérlek. Am ezek szerint másnak is az a véleménye mint nekem ami hát hízelgõ hogy azt hiszed plágium.
Gazdag István rendszeresen ír a Magyar Demokratába. Igen informatív írásai vannak, mellesleg szórakoztató a stílusa. Kicsit javítottam a doksin: Zsidóság, cionizmus, Izrael [link]

Mi a célod az életben?

Legjobb válasz: Zöld pázsit, bézs falak, terasz, 2 aranyos egymással játszadozó kislány, 1 menõ kiscsávó, egy nagyszerû nagylelkû édesanya, haver fõnök, milliós fizetés.

eljutni Hawaii-ra és Amerikába. Normális család, szép ház, jó autó. :)
Zöld pázsit, bézs falak, terasz, 2 aranyos egymással játszadozó kislány, 1 menõ kiscsávó, egy nagyszerû nagylelkû édesanya, haver fõnök, milliós fizetés.
Egy normális férfit találni akivel boldogok lehetünk, emellett magam megállni a lábamon majd egyszer. 20/N
Boldog szeretnék lenni:) Más célom nincs, csak a boldogság. Azt hiszem, hogy ebben minden benne van. Bõvebben: Szeretnék egy szeretõ, hûséges férjet, legalább egy gyereket. Egészséget a családomnak és magamnak. Annyi pénzt, hogy normálisan meg tudjak élni, ne kelljen azon gondolkodni hónap végén, hogy mibõl adok kaját a gyereknek vagy hogy fizetem be a számlát. Szeretnék jó, sikeres orvos lenni, élvezni a munkámat. Nagyjából ennyi:)
Szerintem nem, rettentõ közel állnak egymáshoz és vékony a határ.
Kennedy! hát legyen! Álmodozni szabad, sõt kell is, nagyon fontos az is! Jóllehet van kapcsolat a kettõ között, de az egy egész más téma...
"mindenki oda tegye a mércét, ami még a megvalósíthatóság határán belül van." Ezzel nem értek egyet, minden ami a megvalósíthatóság határán belül van, az cél és minden ami ezen a határon kívül esik az álom, viszont a legnagyobb célok álomként kezdik.
Ausztria, viszonylag nyugis, átlagos keresettel járó meló, elfogadó menyecske, 1-2 gyerek (lány, majd fiú), anyagi biztonság elérése, normális családi viszony megteremtése. A többi már csak hab a tortán.
Diplomát szerezni valamilyen üzleti, vállalkozási szakon, 5 évet a Francia idegenlégióban tölteni, jól fizetõ állást szerezni, esetleg valamilyen céget alapítani, megtanulni motorozni, megmászni a Mount Everest-et, egy tengerjáró hajón dolgozni fél-egy évet, vagy ahogy kijön, nevet szerezni egy küzdõsportban, utána egy gyönyörû feleséget találni és vele családot alapítani kb 2 gyerek közremûködésével :) Jelenleg ezek a céljaim, amiket el akarok érni!
Utolsóval teljesen egyetértek..:) Ugyanezek a céljam. Szeretõ férj, gyerekek, és orvosként dolgozni. L/18
Nekem egy olyan munka lenne a legnagyobb cel, amire hivataskent tudnek tekinteni es azon keresztul valamifele onmegvalositasra, onkifejezesre lennek kepes es megkapnam tole a kreativ alkotas elmenyet is, azt, hogy valamit letrehozok, maradandot alkotok (ha nem is tul nagyszabasut, de legalabb valamit, ami az enyem es talan lesznek, akik ertekelik). Ha ezt sikerulne megtalalnom, akkor nem is igazan bannam, ha a sajat csalad kimaradna az eletembol, mert jelenleg ugy erzem, hogy az amugy sem lenne annyira nekem valo. 26/F
a mai világban örülhetünk ha van munkánk...
Szeretnék sok pénzt keresni és rengeteg idõt a hobimmal k*rvázással tölteni. Vagy minél hamarabb megdögleni. 22F
Dorothy
A kérdező hozzászólása: Sokan a "megfelelõ" pár megtalálása mellett az anyagiakat említették elsõ körben (ház, kocsi, számlák, utazás) ---> munka. Szerintetek ehhez havonta mennyi pénz kéne és ez mennyire megvalósítható Magyaroroszágon? (Lakás törlesztõrészlet + kocsirészlet + fenntartási költségek stb)
Öhöm, nézzük csak. Terveim közt az elsõ és legnagyobb az, hogy háború nélkül elfoglaljam a világot, és létrehozzak egy sokkal ideálisabbat. Nem akarok harcot, mert szegény embereknek esélye se lenne ellenem. Ha az megvan, akkor elkezdhetem feltalálni azt a számítógépes rajzoló programot, amin szabad kézzel is dolgozhatunk. Ezután szeretnék a maradék életemben egy távolkeleti kecskepásztorként élni, meditálni és búzacsírát enni. Ugye ilyesmikre számítottál?
Család, normál megélhetéssel :) Nameg hogy a család a mostani kapcsolatomra épüljön :)
Mennyi? Én leírom neked. Egy szép lakás itthon, jó környéken úgy 20 millióba fáj. Kocsit rendeset, már millióért is lehet venni, nem is túl idõset. Tegyük fel, hogy lakáshitelt fizettek HUF alapút, havi 50 ezer forint. Van két 10 éves gyerek, akik havonta úgy 20 ezer forintba kerülnek átlagosan (ruha+kaja/menza+játék+sulicucc). Néha kevesebb néha több, de átlagban mondjuk hogy 20 ezer. Kocsitokkal havonta 2000km-t tesztek meg összesen, 8 litert fogyaszt átlagosan, 72000 forint/hó. Ti is esztek és vannak igényeitek: 40000 forint/hó. A ház rezsije nyáron olcsóbb, télen fûteni kell. Mondjuk úgy 15 villany, 25 gáz, 10 víz, 5 internet, 5 tv, 5 egyéb elõfizetések = 65/hó. No akkor összegezzük egy jól élõ család jövedelmi igényeit: 50+20+72+40+65=247ezer forint /hó és ekkor igen jól éltek, de nem raktok félre egy fillért sem. Ez egy pazarlónak nevezhetõ élet, lehet még rajta szorítani is akár. Munkával elég 223ezer forintot keresni, mert kb 12ezer/gyerek a családi pótlék. Mindkét szülõ dolgozik, akkor havi nettó 110ezer forintocska elegendõ szülõnként. Esetleg az apuka keres 150-et, az anyuka csak 73-at. Vagy fordítva, nem lényeg.
Hát, ilyen h konkrét nagy életcél az nincsen, minek is az, nem kell olyan messzire menni. Nem kell feltétlen olyan nagy dolgokra gondolni, mindenki oda tegye a mércét, ami még a megvalósíthatóság határán belül van. Apró kis céljaim vannak, mindig van valami, és akkor csak arra koncentrálok, csak azon filozofálok, és ha elértem, akkor jöhet egy nagyobb cél, és így tovább, mindig kell cél, engem ez tart életben. A jelenlegi célom, h meghódítsam egy csodálatos lánynak a szívét, most nem is kell ennél több... "Nem az a tragédia, ha valaki nem éri el a célját, hanem ha valakinek nincsenek céljai."
Én csak gyerekeket szeretnék, akiket taníthatnék az élet dolgaira, segíthetnék a tanulásban és megadhatnám neki amire vágyik (mértékkel). 23/f
Szabad és jó élet, akadékoskodó gyökerek nélkül.
minél több csajt egdugni
Találni egy értelmes lányt és késõbb család 19/F ha ez nem jön be akkor akármi munka egy jó motor és elélek valahogy xD
Családot szeretnék alapítani.
diploma, gyerekek:)
Legyen egy motorom, egy faxa munkahelyem, saját ház, néha egy kis piálás, sok jó nõ, tehát nekem nem nagyon való a családi élet...
Hmm... 4eske a mi 12 évesünk :) igazán értelmes dolog fõ célnak kitûzni azt az életben hogy "minél több csajt megdugni" gratulálok sok sikert.
nekem van egy gyönyörü baratnöm, es egy nem annyira gyönyörü hazunk, amit felszeretnenk ujitani, most csinalom kamionra a hajtasit, ha meglessz, meglessz a haz is, aztan gyrekek, es elni normalisan! 22/f
Saját család és egy állás.
Sajnos még nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Azért is kérdezem, mert sok helyen olvasni/hallani, hogy milyen imponáló az, ha egy férfi (vagy nõ) rendelkezik életcélokkal és tesz is érte. De valójában nem mindenki ugyanazt szeretné? Család és jó megélhetés. (Vagy ha nem ezt, akkor az élet szabad élvezetét, bár ez párkapcsolati szempontból nem hiszem, hogy bárkinek is túl imponáló lenne).
jaja életcélok! az jó ha van csak sikerül e megvalósítani avagy sem! a legtöbben mit szeretnének?? egy amerikai álmot? - gyönyörû csaj, majd aki késõbb a gyermeke anyja lesz és azután is gyönyörû marad, jó állást jó kocsit, nyaralásokat, szép házat...aztán boldogan megöregedni...és ne legyen gond azzal h mibõl....vagy kivel, vagy mikor...
természetesen család ház kocsi jól fizetõ munka utazgatás emberi életet élni! de sajnos a mi világba nehéz------
Én csak azt, hogy az embereknek ne kelljen hazudni a temetésemen, amikor azt mondják, hogy " jobb volt amíg itt volt velünk... " Idealista vagyok, ha az összes tervem és álmom felsorolnám, senki sem olvasná végig :D
szerintem úgy havi 300 ezer már elég ház kocsi gyerek neveléshez de határ a csillagos ég!

Szerintetek mi a celja az ENSZ-nek? Kinek es mire jo?

A kerdes annak kapcsan merult fel bennem, hogy Oroszorszag es Kina megvetozta a sziriai beavatkozast. Mivel Asszad eleg drasztikusan gyilkolja a sajat nepet, szamomra a nemzetkozi beavatkozas a nep vedelmeben logikusnak tunt - bar az ketsegtelen, hogy ez a szir BELUGYEKBE valo beavatkozas. A vetok azonban - szerintem - az ket orszag "termeszetebol" ered. Az oroszoknak sok bajuk van a belso felkelesekkel a Kaukazusban, a kinaiaknak meg Tibetben valamint Sang Jangban, ahol az iszlamistak fegyveres felkeleseket szerveznek. Ok tehat nyilvan elleneznek minden kulso beavatkozast, nehogy ez peldakent szolgaljon a jovoben. De akkor mire jo az ENSZ?

Legjobb válasz: Tehát az ENSZ egy költséges színpadi társaság, amely azt szavazza meg demokratikusan, amit a legnagyobb befizetõk óhajtanak.

Tehát az ENSZ egy költséges színpadi társaság, amely azt szavazza meg demokratikusan, amit a legnagyobb befizetõk óhajtanak.
"Pl. 1945 óta egyetlen erõszakos határmódosítást sem ismert el a nemzetközi közösség." Én még emlékszem valami Jugoszlávia nevezetû országra, még szomszédunk is volt, néminemû háborúval vált szét a mostani államokra.
Egyszerû. Az ENSZ tagországfainak nem érdeke semmilyen konfliktus az arab országokban, ugyanis bizonytalanná teszi az egész régiót, és veszélyezteti a zavartalan olajszállítást. Oroszország és Kína ezen felül még hatalmi játékot is játszik a nyugati tagországokkal (fõleg USA, NBr.). Nagyjából ennyi, nincs kedvem részletesebben kifejteni az egészet, kisregény lenne belõle. A zsidó összeesküvéselméletekkel meg tele van a padlás.
Oroszország és Kína tisztán látja azt, amit más is, de õk mernek szólni. Te eddig mit hittél, Szíriában mitõl robbant olyan nagy hirtelen ki a felkelés ? Ezer bizonyíték van rá, hogy a Nobel-békedíjas titkosszolgálata szervezte és pénzeli most is. Bevett gyakorlat, ha be akarsz avatkozni valahol, akkor adj egy pár ellenzékinek néhány milliót. Az aztán azt fogja hinni, hogy siker esetén õ lesz a miniszterelnök. A helyi hatalom szépen leveri, lesz áldozat is - be lehet avatkozni a szabadságjogok megsértése miatt. Ilyen egyszerû.
Nem jó semmire, csak pénznyelõ, az elõdje a népszövetség is megbukott...
ENSZ = Új Világkormány
A cionista világuralom bábintézménye.
"Szerintetek mi a celja az ENSZ-nek?" Olvasd el esetleg az ENSZ alapokmányt. "Oroszorszag es Kina megvetozta a sziriai beavatkozast." Nyilván nem tetszik nekik az az amerikai felfogás, hogy az USA jobban tudja minden országnál, hogy mi a jó neki, és a világ minden táján mindennek az USA tetszése szerint kell alakulnia. Van ilyen, szokd meg. "De akkor mire jo az ENSZ?" Pl. 1945 óta egyetlen erõszakos határmódosítást sem ismert el a nemzetközi közösség. Vagyis az ENSZ teljesíti azt, amit a Népszövetség is akart, csak nem tudott. Az egyetlen vitás hely Palesztina, ahol Izrael továbbra sem hajlandó lemondani a hódításairól, de azokat nem is ismeri el a legtöbb állam.
A kérdező hozzászólása: Elozo Te tkp visszatersz #1 allitasara. De ismet kerdem: "Az ENSZ-nek tagjai - sok massal egyutt - az oroszok is, a kinaiak is, az iszlam allamok is." Vagyis szerintetek cionistak uraljak Oroszorszagot, Kinat, Egyiptomot, Torokorszagot, Sziriat... stb?
A kérdező hozzászólása: #1 "Uj Vilagkormany"-rol en csak a GYIK-on olvastam, es ugy ertettem, hogy az egy titkos zsido osszeeskuves. Az ENSZ-nek azonban tagjai - sok massal egyutt - az oroszok is, a kinaiak is, az iszlam allamok is. Igy tehat ok is reszei az Uj Vilagkormanynak?
10:00 A háború nem a szétválást szolgálta, hanem a szétesõ állam egybentartását. Ha a szerbek nem próbálják egybentartani, nincs háború.

Szerinted mi a célja az életnek?

Legjobb válasz: Egészségesen meghalni

Egészségesen meghalni
Az elet ertelme mindenkinek mas. Attol fugg, hogy minek szenteli az eletet. Szerintem regen az egyik legfontosabb cel volt az eletet tovabbadni, csaladot alapitani. Ez olyan volt, mint allatoknal, mert az allat azert el, hogy szaporodjon. Manapsag mar mas, mert van, aki a karriernek el vagy valami masnak. Szerintem az a lenyeg, hogy osszessegeben boldog legyen a celjaval.
Megtalálni, hogy miért születtünk meg, majd ezt megvalósítani. Nekem speciel ez a környezet védelme.

Kinek mi a célja az életben? Mit szeretne elérni?

Kort is írhatnátok és, hogy mennyi idõ alatt akarjátok megvalósítani.

Legjobb válasz: Munkahely, még 1 szakma, 1 nyelvvizsga, saját lakás/ház a párommal, gyerek(ek)és boldogság. 28/N

Munkahely, még 1 szakma, 1 nyelvvizsga, saját lakás/ház a párommal, gyerek(ek)és boldogság. 28/N
Nekem az a célom, hogy boldog legyek. Hogy ne legyek ilyen szocfóbiás és több barátnõm legyen és ne féljek társaságban lenni. Meg hogy alapból normálisabb legyek Majd késõbb valami jó munkát szeretnék és családot 20/L
Kb. 10 éves korom óta képregényrajzoló szeretnék lenni, illetve író. De ez az álom kategória. :) Persze gyakorlok, nem adom fel, rajta vagyok a témán minden egyes nap. Érettségi után recepciósként szeretnék elhelyezkedni külföldön, leginkább Angliában. Most fogok elõrehozottan érettségizni angolból, most leginkább arra koncentrálok, s annak elérése a legfõbb célom. Ez ismét az álom kategória, de nagyon szeretnék találkozni Tim Burton-nel, szinte már ijesztõen hasonlít a személyiségünk. :) (Legalábbis, ahogy a filmjeibõl lejött) És persze Pierre Bouvier-rel, kedvenc énekesem. ^^ Szeretnék majd egy szeretõ élettársat, aki megbecsül, azért szeret aki vagyok, mellettem kitart jóban, s rosszban, s egy házat, ahol boldogan élhetünk. :)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm szépen. Érdekesnek hangzik.
Egy kis érdekesség a nevét illetõen: biomechatronika (BIOlógia+MECHAnika+elekTRONIKA): robotika biológiai inspirációval: fõleg pl kéz, láb protézisekkel foglalkozik.
A biomechatronika azzal foglalkozik, hogy hogyan lehet a természetet átültetni a technikába.Például megtervez egy bioprotézist, teszem azt egy kart, amit ugyanúgy használhatsz, mintha a tiéd lenne, ugyanúgy mozog, ugyanúgy irányítod. Ennek köszönhetõ a vízlepergetõ festék, amit egy orchidea levelérõl mintáztak, vagy a helikopter, aminek az ötletét a szitakötõ ihlette.
Én be szeretném járni Amerikát, Európát és Ausztráliát!
Az lenne a célom, hogy jó életem legyen, minél több minõségi kapcsolatot kialakítani, azokkal lenni, akiket szeretek, azt csinálni, amit szeretek. Segíteni másoknak, valami jót tenni, amire azt mondhatom, megérte.
Célom, hogy megértsem az életet. Megvalósul, e vágyam ha itt az ideje, sürgetni nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Az a biomechatronika az micsoda egyébként?
Célból rengeteg van, szóval leírom a legfontosabbakat: Szeretnék biomechatronikával foglalkozni, dan-fokozatot szerezni aikidoból, és sikeresen nyelv vizsgázni.
Egyetlen célom volt 8 éves korom óta: h orvos lehessek. Több év próbálkozás után elkezdtem az orvosit, de megbuktam. Öngyilkossági kísérletek, begyógyszerezés követte, most csak már depressziós vagyok és az egyetlen célom, h végre ne legyek az. Más nincs. 21/L
Elöször is, hogy végre boldog legyek, aztán a többit utána....
A kérdező hozzászólása: Képregény rajzoló? Grafikus? Ez nagyon király, szeretem az ilyen kreatív embereket és imádom, ha valaki szépeket rajzol :)
Képregényrajzoló és grafikus vagy illusztrátor szeretnék lenni. Igazából nem feltétlen sikeres, csak annyi kell hogy olyan munkával dolgozhassak amit én is szeretek és másoknak is örömet okozok vele :D
A kérdező hozzászólása: Milyen szakmát szeretnél még, és most milyen van? Várom a többi válaszokat.
én akciós wc pumpa akarok lenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!