Találatok a következő kifejezésre: Mi a azzal, aki szeret (123 db)

Mi a gond azzal, aki szeret enni?

Én is szeretem a libazsíros kenyeret,és a pilótakekszet,mégsincs rajtam felesleg.Honnan tudjátok,hogy nem-e csak pár kilót szeretne leadni?Ezen a lapon jó sok ökörséget írnak,a nagypofájú idétlenek!

Legjobb válasz: A kérdésedre válaszolnék, "Mi a gond azzal, aki szeret enni?" Sajnos az emberek nagyon nagy százaléka elhízott, és ennek legfõbb okozója az evés (és a mozgásszegény életmód). Nincs azzal semmi baj, hogy valaki szeret enni, de aki hízásra hajlamos, annak ildomos odafigyelnie arra, mennyit és mikor eszik, bizony szabályokat kell felállítania. Sajnos az elhízott emberek egészségügyileg nagyobb rizikónak vannak kitéve, épp ezért közülük senkinek nem ajánlom, hogy abszolút ne foglalkozzon a súlyával.

A kérdésedre válaszolnék, "Mi a gond azzal, aki szeret enni?" Sajnos az emberek nagyon nagy százaléka elhízott, és ennek legfõbb okozója az evés (és a mozgásszegény életmód). Nincs azzal semmi baj, hogy valaki szeret enni, de aki hízásra hajlamos, annak ildomos odafigyelnie arra, mennyit és mikor eszik, bizony szabályokat kell felállítania. Sajnos az elhízott emberek egészségügyileg nagyobb rizikónak vannak kitéve, épp ezért közülük senkinek nem ajánlom, hogy abszolút ne foglalkozzon a súlyával.
Édeaspám is szereti a libazsíros kenyeret, sõt a pilótakekszet is, és rajta sincs felesleg, de muszály odafigyelnie az étkezésre, mivel ezek a dolgok miatt eléggé magas lett a kalória szintje, ami számos betegséget magával vonzott. Vigyázz magadra azért...
SEMMI!!! Az evés az orális örömökhöz tartozik. Aki szeret enni, az tudja az élet más dolgait is élvezni. Sose bántsd azokat akik szeretnek enni. Az se baj ha valaki kicsit túlsúlyos. Amíg magadat tudod szeretni, lehetsz akár másfél mázsa is. Lehetsz te 120-130 kilóval is boldogabb, mint egy gizdább 60 kilóval, aki nem szereti magát és örökké a mérleget lesi aggódva, ahelyett hogy örülne egy libazsíros kenyérnek ;)
ha magad elogadod lehetsz 120 kilósan is boldog bla bla bla ezt csak a kövérek találták ki a külvilág megtévesztésére, magányos órákon meg szánakoznak magukon jajj jajj mit tegyek.Aztán meg ha beüt a cukor meg a magas vérnyomás még sajnáljuk is mindenki maga tehet az egészségi állapotáról.Egyébként a falánkságnak lelki okai vannak.Jutalmazod saját magad valamiért vagy bánatodban eszel.Próbálj meg sportolni helyette és helyre billen a testi lelki egészséged is hát nem jobb így elégedettnek lenni, mint jól megtömni magad aztán jön a lelkifuri és ezután megint a bánatban enni?

Mit tegyen az aki nem szeret élni és boldogan meghalna de nem akarja megbántani a családját?

Legjobb válasz: Nem tudom mi történt,hogy idáig jutottál,de azt soha nem feledd,hogy csak egy életed van!Én mindig azt mindom hogy senkinek nem szerzem meg azt az örömöt,hogy ne éljek!Próbáld mindenben a jót,pozítívat keresni,soha nem add fel.mert nincs az az ember a földön aki megérdemelné.hogy Fel a fejjel!!!!!

Nem tudom mi történt, hogy idáig jutottál, de azt soha nem feledd, hogy csak egy életed van!Én mindig azt mindom hogy senkinek nem szerzem meg azt az örömöt, hogy ne éljek!Próbáld mindenben a jót, pozítívat keresni, soha nem add fel.mert nincs az az ember a földön aki megérdemelné.hogy Fel a fejjel!!!!!
Ha találsz akár csak 1 dolgot, ami itt tart, és értelmét látod a létednek, már másképp fogod látni. Most nincs célod, pedig fiatal vagy, millió lehetõséggel. Hasonlítsd össze magad azzal az anyával, akinek huszonéves gyereke balesetben hal meg, egy volt tanárnõmmel történt, annyira összeomlott, hogy sokáig képtelen volt tanítani. Az õ gyerekének tervei voltak, imádott élni, elütötte egy autó, és mindennek vége lett hirtelen, esélye se volt túlélni, pedig õ szabályos volt. Neked miért nincs célod? Miért nincs hobbid?
menjen el egy pszichiáterhez, õ majd segít. az, hogy meghal, az nem segít.
Elképzelhetõnek tartok olyan körülményt, amiben már a halál megváltás, és nincs remény már a helyzetbõl, olyan betegség, amibõl már nincs kiút, vagy olyan sérülés, kínzás, amit már semmi nem gyógyít. Hogy egy életünk van, az biztos, hogy hány szakaszban és dimenzióban, az már kérdéses. A kérdésben említett esetnél mi a helyzet? Én úgy gondolom, hogy akinek valahol valamikor már lejárt az ideje, az el is megy.
Én is azt tudom felajánlani mint az elõttem szólók egyike. Küldjél privát üzit szívesen beszélgetek veled. És bármiben tudok segíteni csak szólj ^^
Írj nekem privit. Megoldjuk. Voltam ilyen helyzetben, teljesen egyedül voltam, mindíg van kiút, neked itt már van egy segítség. Mondd el mi a baj! :)
Jó ég! Nehogy meghalj, keress olyan dolgokat az életben vagy acsaládban, amik boldoggá tesznek.Hány éves vagy?Mi történt, hogy ilyen gondolataid vannak?
ne tegyen semmit. én se szeretek élni, egyáltalán nem, de nem tenném tönkre a családomat ezért, nem õk tehetnek róla. játszom az eszem egész nap, hogy úgy tûnjön, mintha.
...hogy te ne legyél Bocsi...
írj nekem privit, beszélgessünk. kiöntheted a lelked, azt mondják egy idegennel könnyebb elbeszélgetni a gondokról, mert úgysem ismer, nem lesz következménye a beszélgetésnek. értem ez alatt azt hogy egy idegen nem fogja továbbmondani a családodnak, senkinek. számodra viszont elõnyös lesz, mert hatalmas lelki tehertõl szabadulhatsz meg ha kiadod magadból a gondokat. egy idegen, külsõ szemlélõ máshogy látja a dolgokat mint te. nyugodtan írj ha úgy gondolod, régen ugyanúgy éreztem ahogy most te.
A kérdező hozzászólása: van mikor kicsit jobb kedvem van.de alapjába véve nagyon szomorú vsgyok.fõleg mikor iskola van.
A kérdező hozzászólása: a családomat nem terhelem a "lelki" problémáimmal.egyébként eléggé egyedül vagyok senkivel se szoktam az érzelmeimrõl beszélni.igazából nincs olyan ember aki ismerne.meg senki se foglalkozik velem.ha jövõre gondolok eszembe jut hogy még sok munka és szenvedés vár rám és semmi öröm.utoljára kb. 8 éve voltam boldog.
próbálja meg helyretenni az életét! Igazából csak akkor veszítesz, amikor feladod a küzdelmet...
A kérdező hozzászólása: hosszú történet, lassan jutottam el idáig.kb. 2 éve jutott elõször eszembe az öngyilkosság.nekem a halál=boldogság.szívesen meghalnék.de nem ez a lényeg.nem tudom mit tegyek.csináljam végig az életem és várjam meg a természetes halált?nem szeretném megbántani ezzel a családomat azért nem leszek öngyilkos.
Itt is találsz segítséget: http://www.psychogalaxy.hu/

Mi jár egy lány fejében ha az a fiú akit szeret megcsókolja?

Ismét egy kérdés, amire kíváncsi vagyok. Már egyre többet tudok Rólatok, köszönhet?en a sok sok ?szinte hozzászólásnak, aminek nagyon örülök. :)A kérdésere visszatérve ugyebár a fiúnak feláll a pénisze. És a lánynak is történik valami hasonló? Mi megy ekkor a szívetekben?

Legjobb válasz: A fiú nyelve.

A fiú nyelve.
Életemben egyszer voltam igazán szerelmes.. 4 hónapig vártam a srácra mikor egyik nap a semmibol felhívott hogy találkozzunk.. este megcsókolt.. a lábam remegett, majdnem összecsuklottam a karjai közt.. és a fejemben csak azt járt hogy: Nem hiszem el, nem hiszem el..
Ha pont olyankor kap el a párom, amikor nagyon kívánom a csókjait, olyankor teljesen ellazult állapotba kerülök, olyan mintha lebegnék. Imádom De nem minden smárolásnál! L/24
Ha a szerelmem csókol meg, teljesen elgyengülök fizikailag, és csak erre a fantasztikus, érzéki csókra figyelek:) Nagyon szeretem. De ez csak akkor megy, ha tényleg, nagyon szerelmes vagyok:-)
azt te honnan veszed hogy a fiúknak feláll...jó nem mondom hogy nincs ilyen fõleg egy buliban vagy egy párkapcsolat elején de nem minden csóknál áll mint a gerely...és a kérdésed az volt mi jár a nõi fejekben nem az hogy mi történik a lábak között!!! amugy meg szerintem ha jó a csók nem gondol az ember semmire csak élvezi az adott szituációt...ha meg rossz a csók az szívás
Egy szenvedélyes csóktól mi is ugyanúgy felizgulunk, mint ti. Nem kell ám túlmisztifikálni a nõi nemet:) 22/l
A szívem gyorsabban dobog és nem akarom hogy vége legyen a csóknak.
Az, hogy dugjon már meg, mert nem bírok magammal!
az hogy hatolj mán belém te állllat!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, némikép rosszúl tettem fel a kérdést. Tisztázom, azt szeretném tudni hogy nektek mi jár olyankor a szívetekben. Azt el tudom képzelni, hogy valami kellemes, csak egész pontosan mi is.
Hát nekem olyankor kikapcsol az agyam dobog a szivem .Egyszer amikor bulizni voltunk ahogy megcsókolt majdnem elszédültem úgy elengedtem magam.ilyen még sosem volt.azóta se kaptam olyan csókot:(
arra hogy érzi-e hogy büdös szám.:) nem nem igazám hát nagyon jó érzés, fel is tud izgatni akár, ha úgy csókól

Miért, amikor megtaláljuk azt a lányt, aki szeret, hanyagoljuk, holott mi is szeretjük őt? (Remélem a lányok értik ezt a kérdést, nekik szól).

Ez a legtipikusabb hiba. Min kellene változtatni?

Legjobb válasz: Én nem érzem magam hanyagolva. 2 éve vagyunk együtt már a kezem is megkérte. Sztem inkább a nõkkel van itt probléma, mert az idõ múlásával is elvárják h körülrajongja, udvarolja õket a srác, holot 1-2 apró gesztus többet ér annál minth mindíg körülugrálják az embert. És az apró jelekre nem is figyelnek. Nekem pl többet mond 1 pillantása mintha órákig ecsetelné h mien szép vagyok. Legyünk õszinték hölgyeim. Mi sem teperünk annyira ha már a miénk a kiszemelt.

Én nem érzem magam hanyagolva. 2 éve vagyunk együtt már a kezem is megkérte. Sztem inkább a nõkkel van itt probléma, mert az idõ múlásával is elvárják h körülrajongja, udvarolja õket a srác, holot 1-2 apró gesztus többet ér annál minth mindíg körülugrálják az embert. És az apró jelekre nem is figyelnek. Nekem pl többet mond 1 pillantása mintha órákig ecsetelné h mien szép vagyok. Legyünk õszinték hölgyeim. Mi sem teperünk annyira ha már a miénk a kiszemelt.
A kérdező hozzászólása: Közös tulajdonság férfi és nõ között :)

Mit tegyek? Azt mondta a barátom, akivel távkapcsolatban élek, hogy egyszer szeret, egyszer nem. Így érzi, ilyen hullámzóan. Szerinte ha együtt élnénk, akkor ez nem így lenen, akkor minden rendben lenne. Nektek mi erről a véleményetek?

Legjobb válasz: azt, hogy ilyen nincs. hogy hullámzóan szeret... ha vannak pillanatai, amikor úgy érzi nem szeret, akkor valószínûleg sosem szeretett igazán. legfeljebb azt hitte.

azt, hogy ilyen nincs. hogy hullámzóan szeret... ha vannak pillanatai, amikor úgy érzi nem szeret, akkor valószínûleg sosem szeretett igazán. legfeljebb azt hitte.
Az, hogy akkor hullámozzon alréb a barátod, egy másik parton csapdossa a hullámaival a partot, te pedig próbálj máshol kikötni.
Szerintem meg elõfordulhat ilyesmi, aki tàvkapcsolatban él.Ilyenkor a felek ugy érzik, hogy van is és nincs is.Te is szoktàl ugy érezni, mint a baràtod?Nem könnyü tàvkapcsolatban élni, attól is függ mennyi idõközönként talàlkoztok.
Aki szeret, az mindig szeret. Oké, rossz a távkapcsolat, próbára teszi az embereket, de hiába mondja hogy minden rendbe lenne ha együtt élnétek, a valóság más. Nem éltek együtt, ha nagyon szeretne már rég nem lenne távkapcsolatotok, mindenáron megoldaná... Jobb lenne ha tisztáznátok ki mit akar, és ha nem egyeznek a jövõképetek, hagyjátok egymást továbbélni, lehet te is és õ is boldogabb lenne egy másikkal. Fájdalmas, de valakinek lépni kell.
Van ilyen, aki próbálta már az tudja, nehéz.

Van egy csaj, akit szeretek és tudom, hogy azért nem szeret, mert azokat baszogatok, akiket szeret. Ez ellen tettem eleget, vagyis már nem csinálom. Hogy tudjam elérni, hogy szeressen? Mert már majdnem mindent megpróbáltam! Mik a javaslatok?

Legjobb válasz: hát eléggé hiányos a story számomra... mért basztattad azokat akiket õ szeret (gondolom a barátai) õ mondta hogy ezért nem jár veled mert basztatod a spanjait? vagy valami részletet már ember:D imádom az ilyen storykat hallgatni:) de ilyenkor mint mindig a legjobb ha beszélsz vele. -kommunikáció- és lehetõleg személyesen. sokat nézz a szemébe, stb-stb olvass utána hogy csavarhatod el a fejét.

hát eléggé hiányos a story számomra... mért basztattad azokat akiket õ szeret (gondolom a barátai) õ mondta hogy ezért nem jár veled mert basztatod a spanjait? vagy valami részletet már ember:D imádom az ilyen storykat hallgatni:) de ilyenkor mint mindig a legjobb ha beszélsz vele. -kommunikáció- és lehetõleg személyesen. sokat nézz a szemébe, stb-stb olvass utána hogy csavarhatod el a fejét.
erdekes... szerelmes vagy?
A kérdező hozzászólása: még szép hogy szerelmes vagyok. te még nem voltál ?
velem is hasonló van tetszem egy fiúnak de mindig piszkálja a barátnõimet és õk nincsenek jóban a fiúval Nagyon sokat próbálkozott de az a baj hogy én és szerintem (lehet hogy aki neked tetszik is) úgy van vele hogy a barátok fontosabbak mert gondolom tudja ha veled bármi történne akkor lehet hogy eltávolodnának stb... Rossz esetben úgy össze vesznek hogy nem nagyon lenne békülés...

Ha tudom, hogy a barátom még szeret, mert ezt érzem, meg mondja is. De. Azt nem tudom már biztosan, hogy szerelmes-e belém, akkor mit tegyek?

Szeretném,ha meglenne az a kis izgalom a randik elõtt,ha a kezdeti állapodhoz hasonló "belehabarodás" lenne jellemzõ. Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Semmit, a szerelem elmúlik elõbb-utóbb. Ha szeret akkor mi a probléma? Ja, semmi, csak unatkozol és kell valami amin lehet hisztizni.

Semmit, a szerelem elmúlik elõbb-utóbb. Ha szeret akkor mi a probléma? Ja, semmi, csak unatkozol és kell valami amin lehet hisztizni.

Van egy barátom akivel lassan 1éve együtt vagyok de még mindig nem mutatott be a családjának és nem sűrűn találkozunk. De ő azt mondja hogy szeret és ő szerinte ráérünk a bemutatással. :S nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L

Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L
Hááát szerintem itt gondok vannak, ha nem vállal fel a családja elõtt.Nem lehet az , hogy igazából csak testi kapcsolatra kellesz neki?
Ez nagyon gáz.. Õ gyakran jár hozzátok? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: igeen tud rólam a családja!! a tesójával egy suliba járok! meg õ már látott együtt minket buliban...!!! az apukájával is "találkoztam" már csak úgy futtában.... de az anyukájának nem hajlandó bemutatni.... pedig már többször mondta neki az anyukája hogy vigyen el bemutatni mert kíváncsi rám.... de valamiért nem akarja hogy elmenjek.... :(
De tudnak rólad a családjában? Vannak olyan pasik, akik valamiért nem hoznak haza bemutatni egy lányt, még ha komolyan gondolják a kapcsolatot akkor sem... nem tudom elképzelni, hogy miért. Van a családomban is ilyen. Mindenki kíváncsi a párjára, de egyszerûen nem hajlandó bemutatni...
Szerintem is az a baj, hogy valószínûleg a családjával van valami bibi.
Szeretõnek tart, vagy nem vesz komolyan.
A kérdező hozzászólása: én sem erõltetem... mivel õ azt mondja hogy õt nem érdekli az én családom csakis én érdeklem õ velem akar lenni és rám kíváncsi nem pedig a családomra....!! szóval azt nem gondolnám hogy nem szeret mert már sok dologgal bizonyította hogy tényleg szeret... csak ez engem zavar egy picit hogy nem mutat be... :/
Nem lehet, hogy lehet szégyenli a családját ?
Szerintem nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot mint te, gondolom elhanyagol nem nagyon keres inkább te szoktad õt. Lehet hogy van egy másik lány akivel komolyabb a helyzet akit ismernek a szülei te pedig egy szeretõ vagy. 23/F
A kérdező hozzászólása: nem... mert nem sûrûn hozza fel azt a témát...!!!
A kérdező hozzászólása: nem..! 19L 19F

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ? a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(

Legjobb válasz: De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?

De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi elõzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
40/ffi.: Jó pár éve, egy hasonló esettel kerestek meg, csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szûz, azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így, hogy nem jelentkezett, majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte, épp megvolt neki, ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak, hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendõbelinket, életünk párját keressük, még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a késõbbiekben ettõl a lánytól, hogyan bizhatott volna benne, ha már 14 évesen-már bocsánat, de egy kis [email protected], egy olyan élményt adott neki, ami sok esetben is, tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhetõ az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak, meg azt is, hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak. Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem, valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod, mint utána járni a dolgoknak, rákérdezni tõle, aztán szépen kimagyarázni magad! Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni, hogyha rászánják magukat, akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással, hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idõ megismerni egymás testét, rezdüléseit, vágyait, legyen idõ összecsiszolódni.Másképpen gondolva, legyen lehetõség korrigálni, ha kell bizonyítani, tanulni, tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma. Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idõsen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíccsetek:'(
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt, hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat, nha de mindegy :/

Mit tegyek? A barátnőm akibe szerelmes vagyok 2 év után azt mondta hogy szeret de ki akar próbálni uj dolgokat ugy érzi tul fiatal még hogy lekösse magát (most ő 17 én 19) de nem tudna hazudni nekem és nincs más valaki sem a dologban.

Nem érti miért gondolja igy mert "nálam jobbat nem talál"...Kérlek segítsetek mert nagyon összeomlottam és nem tudom mit tegyek!Nem tudnék mást szeretni!Csodálatos ember és Reménykedem hogy ujra az enyém lehet minimum egy életre :S meg?rülök ha másé lenne!

Legjobb válasz: ki mondta a lanynak h nem irhat neked? sztem allj a sarkadra, es ne engedd el a lanyt, ha tenyleg ennyire szereted.. tudod, ha vki igazan szeret, akkor azt luxus elengedni. szol ez a mondat a baratnodnek.

Fura ezt általában inkább a pasik (azaz mi ) szoktuk mondani és nem a lányok. Am ha azt mondja akkor úgy se tudod egyik pillanatról a másikra megváltoztatni a véleményét, viszont ha igazat mond és tényleg szeret reménykedned mindenképp szabad , legalábbis szerintem. Pl most akkor ugye szakítotok... mondjuk 2-3 hét múlva eljársz olyan helyekre bulizni ahol õ van stb "véletlen" összefuttok... találj ki egyéb dolgokat, ha így se megy akkor kezdeném elfelejteni a lányt.
Aki új dolgokat akar kipróbálni, az nem szeret! De legalább õszinte és korrekt. Keress olyan lányt, aki megérdemel, megelégszik azzal, akit szeret, és nem fut mások után.
ki mondta a lanynak h nem irhat neked? sztem allj a sarkadra, es ne engedd el a lanyt, ha tenyleg ennyire szereted.. tudod, ha vki igazan szeret, akkor azt luxus elengedni. szol ez a mondat a baratnodnek.
hát...kicsit éretlen gondolkodásra vall az, amit leírtál (mármint az õ részérõl éretlen). de végülis a korához képest nem túl éretlen. 17 évesen még tényleg nem túl érett az ember (persze vannak kivételek) és még könnyebben befolyásolható is, meg még saját maga sem tudja biztosan hogy mit akar. 17 évesen ez még simán belefér. majd az idõ megoldja. én is azt tanácsolom, engedj neki egy kicsit nagyobb szabadságot, aztán késõbb, ha komolyan szeret, majd megint jobban kötõdni kezd hozzád. ha meg nem, akkor meg bár fájni fog, de erõvel úgysem lehet senkit sem magad mellett tartani.
Valaki tutira beszélt a fejével! Ha valaki szeret valakit akkor vele marad és nem szakít vele, hogy kiélje magát. Had menjen kicsit a csajaival bulizni, szórakozni, ha rájön, hogy hiányzol Neki a buliban is meg akárhol, akkor tényleg szeret és örülj, ha Veled marad. Ha viszont nem, akkor csak nem szeret Téged annyira.... vagy van valami más a dologban... Nekem ez a véleményem. Nani
õrület, pont ugyanezt mondta nekem szombaton a barátom :S azóta teljes letargia, azt sem tudom mihez kezdjek. igaz ma visszavonta az egészet, és azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy újra megbízzak benne, nem tudom... nekem is pont így, két év után... és nekem is azt mondta, szeret. ha gondolod írj privit és beszéljünk róla. egy 19 éves lány
Lehet h fiatal ahhoz h lekösse magát, de egy járás mitõl olyannyira nehéz teher, h "élni" kelljen utana? en max. a rossz kapcs. bol tudok ugy kilépni h jaj, mikor lesz mar vege. sztem a baratnõd hülyeséget csinal ezzel az "élés" cuccal, megéri neki még par pasin vegigmennie? ha szeretem a paromat, akkor az övé vok és nem gondolkozok mas pasikon. biztos h jo a kapcs.? lehet h unalmas neki, mert mindig ugyanazt csinaljatok. esetleg talalj ki uj dolgokat, hatha még menthetõ a helyzet.
A középiskolai kapcsolatok (szinte) soha nem szólnak egy életre (és ha igen, akkor is szar a vége), törõdj bele. A lánynak igaza van: még nem élt. Nem kötheti le magát 15 évesen, amikor még semmit sem tud az életrõl... és hát, már nem szerelmes, különben ezt nem ismerné fel.
Kérdezd meg, hogy van, aztán majd alakul valami. Vagy nem.
Ki fog rúgni, vagy te fogod kirúgni, mindegy. A lényeg, hogy még jó 10 évig nem gondol a komolyodásra. Elõtte az egyetem, stb, az ember még annyit változik... Volt egy csajom még gimi elején, aztán elsodorta az élet tõlem, távkapcsolat lett, majd kirúgott. Évekig haldokoltam miatta, de nem mûködött. Mégis, amikor kirakott teljesen a padlón voltam. Aztán eltelt 10 vagy 12 év és összefutottam vele a Szigeten. Összeaszott, szétdohányzott feje lett, és kirázott a hideg a hangjától... EBBE a csajba voltam ENNYIRE szerelmes? Majdnem hangosan felröhögtem, de nem tudta volna értelmezni. Illedelmesen elbeszélgettem vele, aztán leléptem, mentem a magam dolgára. Találkozóm volt az akkori csajommal, akit késõ huszonévesen ismertem meg, és feleségem lett. Persze, most 19 évesen világvégét érzel, és rendben is van. Csak valahová jegyezd fel magadnak, amit anyám mindig mondott amikor panaszkodtam neki: AZ IDÕ MINDENT MEGOLD. Baromira utáltam érte, sötét közhelynek tartottam. Ma, 36 évesen igazat adok neki. Az idõ tényleg sokmindent megold :) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már hogy mind2en makacsak vagyunk? :) ma találkozok vele mert adok neki egy dolgot ami miatt találkozni kell élõben..Õ akarta.. mit tegyek hogy ne rontsam el?mióta külön vagyunk nem hívtam nem kerestem csak õ ilyen érdekes dolgokban..."megint rövid a hajam, emlékszel neked régen hogyan tetszett?" meg ilyenek tehát nem , "add vissza _azt_ aztán hali" érdekes érdekes...mondjuk két komoly évet sztem nem lehet sitty sutty eldobni...nagyon várom vissza..
Akkor beszéljétek meg, hogy mik azok az új dolgok, amiket szeretne kipróbálni? Milyen dolgokra vágyik? Mit szeretne csinálni? Nem kell folyton folyvást egymáson lógni, külön is bulizhattok, "élhettek" néha. Mondd neki, hogy ez nem "lekötés", te adsz neki elég szabadságot, ehhez nem kell szakítani. Tartsatok szünetet, azalatt õ kiéli magát, aztán onnan folytathatjátok, ahol félbemaradt. Ha ilyen érdeklõdõ veled msnen, akkor miért ne lehetne ezt megbeszélni rendesen is? Ne akaszkodj rá, ne nyüstöld, ne hívogasd, csak egyszer, összefoglalóan mondd el neki, mit érzel, és hogy te megvárod õt.
Majd felnõsz te is...
A kérdező hozzászólása: Jól érzem te már voltál így?Mert nem akartál lebeszélni róla:) Igen van olyan barátnõje aki unalomûzés képpen használja a pasikat :S De én saját részemrõl nem adnék a barátom szavára ilyen helyzetben.Az mindíg csak egy pillanatnyi érzés nem ugy mint egy kapcsolatban.Ezzel a barátnõm(volt :( ) is így van.A remény hal meg utolrája.Csak én le is fagyasztottam :) Nálam nem fog:)
Sajnos lehet tényleg hogy valami kedves barátnõ telebeszélte a fejét. Nincsenek neki férfifaló barátnõi? Egyébként ettõl még nem kell elkeseredni. Én elképzelhetõnek tartom hogy szeret, de mivel még nagyon fiatal, nem volt alkalma eleget "pofára esni" pasasokkal. Sajnos tudod mindenki a maga kárán tanul, általában. Tudom hogy nehéz, de talán hagynod kéne hogy külön menjen, ahogy akarja. Úgyis futva fog visszamenekülni hozzád :) De te is elhintheted hogy akkor hétvégén meg te mész külön bulizni a saját barátaiddal. Lehet hogy nagyon féltékeny lesz ettõl... :) Az az igazság, hogy a jó dolgokat akkor tudjuk megbecsülni, ha tapasztaltuk a rosszat. Ez sok emberre igaz. Sajnos. De azért ne keseredj el, lesz ez még jobb is! 30/L
A kérdező hozzászólása: hát igen..ez az amit olyan nehéz csinálni amilyen könnyû mondani.mondjuk én nem is akarom ezt csinálni.nekem nem kell más semilyen téren.soha nem hallottam még ilyenrõl ahogy mi "megbeszéltük" a szakítást.ezért nehéz elhinni hogy "szeret de mégis"..sokak szerint megzakkant.minhta megilyedt volna valamitõl...
A kérdező hozzászólása: értem....olyan jó lenne ha a fejembe látnátok min mentem keresztül vele..annyira tudom hogy szeret..nem voltunk mi hosszu ideig külön max 2 hét de ingyen hívjuk egymást, volt idõ beszélgetni.az sem az az igazi különlét.tegnap már irt msnen.levágatta a haját, emlékszek-e mikor régen rövid volt..ilyeneket..bevallom lelkis vagyok, minden apró dolognak tudok örülni és erõt ad.
A kérdező hozzászólása: A vesémet neki adnám annyira szeretem!De azt nem mondhatom neki hogy"márpedig Te legyél velem".Nem kivételezés képpen de szerintem senki nem volt olyan bonyolult helyzetben mint én.Tudom és érzem hogy nem fogom tudni elengedni mert Õ az igazi.....kétségbe vagyok esve..
A kérdező hozzászólása: A kapcsolat nagyon komoly és határtalan volt csak mind2en makacs fajták vagyunk lehet ez is számít.Külön városban élünk mégis megoldottuk a találkozást egyszerûen!Volt egymásra idõnk és nagyon figyelmes volt velem!Most is miért irhat msn-en hogy "*azt mondták ne irjak neked *de engem akkor is érdekel hogy hogy vagy *tudom hogy nem változtat semmin *de mégis " :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket..De abban igazad adtok nekem hogy amiket leírtatok ez is csak 50-50% ?mert ismerõsok szülei 14 éves koruk óta együtt vannak.barátnõm nagyszülei 16 éves koruk óta..Én is ebben bízok...mert azért mégis csak 50-50%.Igazatok van nektek is de lehet nekem is amit el szeretnék érni.. köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!