Találatok a következő kifejezésre: Mi a azoknak a (113657 db)

Mi a az a bábakoktél? Mit tudtok róla? Mire jó? Beindítja a szülést?

Legjobb válasz: http://kismamaknak.hu/szules/szulesindito-koktel.html http://www.google.hu/#hl=hu&newwindow=1&biw=1519&bih=703&q=b..

Beindíthatja a szülést is, de igazából csak egy dolog garantált az alkalmazásánál: minden ki fog jönni belõled tõle. Talán a gyerek is, de ez nincs mindig így.
Utolsó vagyok. Igen, méhösszehúzódásokat okoz a hasmenés mellett. De minimum jól kitisztít.
Én errõl még nem hallottam de megkérdezem az orvost róla.Nagyon szeretném ha picivel elõbb jönne a baba mint késõbb.Persze csak pár nappal elõbb.Most tartok a 34 hétben.Utolsónak jó egészséget és egészséges kisbabát kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azért megkérdezem a dokimat vagy a védõnõt mit gondolnak róla, nem sürgetem a kicsikémet, jöjjön amikor jönni szeretne. A lényeg, hogy egészséges legyen!! Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!

Lehet kicsit fura a kérdés pont egy férfitól, de mi a * az a v-steam?

http://www.youtube.com/watch?v=orniiVnjW_Y&feature=player_em..

Legjobb válasz: Láttad az ize.hu-n?

Láttad az ize.hu-n?
Na, megint tanultam valamit. Meggõzölik a vaginát. Azt mondja a hölgy, jó minden nõi bajra, de én szkeptikus vagyok.
Egy újabb felesleges infó...

Mi a teendő akkor, ha a COD 7 a Black Ops-ot újra telepítettem és a regisztrációs kód beírása után azt írta a rendszer, hogy ezt korábban már aktiválták és nem hagyja feltelepíteni a játékot? A játék boltban vásárol és a kódot én aktiváltam korábban.

Legjobb válasz: Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Mi a baja? A cicám bagzott, most teljesen le van fogyba, csont+bőr szó szerint. Ma evett, de kihányta. Nagyon büdös, meg csámcsog közben csak úgy. Meg állandóan alszik. Száraz az orra, meg lázas forró a füle. De dorombol.

Legjobb válasz: Orvoshoz, de nagyon gyorsan. Online is tudsz állatorvosnak írni és tanácsot kérni, de azt hiszem, elég komoly gond lehet. Ha meg akarod menteni az életét, vidd el orvoshoz mielõbb. Ne sajnáld rá a pénzt - sajnos tudom, milyen pofátlanul drágák.

Orvoshoz, de nagyon gyorsan. Online is tudsz állatorvosnak írni és tanácsot kérni, de azt hiszem, elég komoly gond lehet. Ha meg akarod menteni az életét, vidd el orvoshoz mielõbb. Ne sajnáld rá a pénzt - sajnos tudom, milyen pofátlanul drágák.
Királyul összeszedett valamit egy másik macskától. :S Vidd állatorvoshoz!
Orvos! Azonnal! Már ha szeretnéd hogy ne szenvedjen a cicu.
Ezért érdemes ivartalanítani a macskákat! Amikor rájuk jön a kufirc akkor nagyon nagy károkat képesek okozni egymásban! Verekednek, össze karmolják egymást, a sebek elfertõzõdnek, eltályogosodnak (gyanítom hogy ezért is olyan büdös szegény). Az én macskámat 3-4 naponta vinni kellet az orvoshoz mert volt rajta egy olyan tályog amibõl alkalmanként 1-1, 5dl gennyet fejt le az orvos és mindez egy karmolástól! És ha nem kapnak megfelelõ gyógyszeres kezelést, hát sajnos elpusztulnak! Az enyém kapott kezelést de így sem élte túl 8(
Elõször is: a macskák akkor is dorombolnak, ha betegek. Az enyém még haldokolva is dorombolt. Másodszor: vidd el állatorvoshoz. Az, hogy "csámcsog", attól van, hogy lázas és kiszárad a szája. Szemcseppentõvel vagy fecskendõvel feltétlenül itasd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Attól félek, ez megint a méreg mûve. A szemét szomszédok, már ez a 3 cica. De remélem még sem:(.
A büdösség a legrosszabb jel, az én macsekom esetében is ez volt. Az enyém a szájában lévõ sebek miatt nem evett-ivott, csak csámcsogott. Itatni kell fecskendõbõl, mást ne adj neki, és addig repülj az orvoshoz, amíg lázas a macska! Addig harcol a szervezete! Ma vidd el, most! Hétvégi ügyeletre!
Hogy van a cicád??????
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már rendben van. Csak a bagzás miatt soványodott le. De már újra haspók:) . A fülére kapott fülcseppet.Hála a jó égnek.

Mi a az a magömlés?

Sziasztok! Nem vagyok tisztában a magömlés jelentésével..utána olvastam de valahol azt olvastam, hogy fiúk az álmukba élveznek el valahol meg teljesen mást írtak!Nem tudtam eldönteni, hogy butaság e vagy tényleg így van ezért gondoltam hátha ti tudtok egy olyan linket küldeni ahol leírják mi ez..vagy esetleg leírni nekem..A válaszokat elõre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: [link]

[link]
Amikor a magtárból kiömlik a mag (kukorica, búza), vagy ha felborul a rakományát szállító kamion, és minden kiszóródik belõle... Az a magömlés. A többi csak humbuk
Amikor a kisegér kirágja a búzászsákot.
[link]
[link]

Szerintetek mi lehet az a dedikált videókártya? Ebből nem tudok meg semmit, mert ha mondjuk egy HD 5650 lenne odairva, akk nyugodtan vennem meg ezt a laptopot. Az uj jatekok high-on elfutnak 100%on ezzel a dedikalt videokarival? LINK A KERDES ALATT!

http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-5745g-724..

Legjobb válasz: Mellette ki van írva: "nVIDIA GeForce GT 330M" Információ a kártyáról: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0...

Mellette ki van írva: "nVIDIA GeForce GT 330M" Információ a kártyáról: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0...
Azt úgyis hiába írom, hogy a laptop nem játékra való, meg hogy ennyi pénzbõl egy normális gépet is lehetne venni, de nem is számít, majd 1 hónap múlva jön a kérdés, hogy miért akad, miért zúg, miért merül le, de te tudod... A dedikált memória azt jelenti, hogy a videokártyának saját memóriája van, ami laptopoknál többnyire nem szokott lenni, a rendszermemóriából kapnak videomemóriát. A saját memória elvileg gyorsabb, de egyrészt hiba esetén kuka a laptop, másrészt nem bõvíthetõ.
A kérdező hozzászólása: Igazabol nekem azert kell laptop mert jovore egyetem es a koleszba megoldhatatlan egy asztali gep elhelyezese. tudom hogy ennyibol ketszer jobb gepet lehet kapni, de ez van. es a mobilitas sem elhanyagolhato folyamatosan utazas kozepette. De koszi a valaszokat:)
Szûrõ (ez a legfontosabb, mindennak az alapja, ez az, amin nem szabad spórolni és nem szabad gagyit venni) Automata fûtõ Aljzat, kövek Élõ növény Világítás Hõmérõ Ha ezt a két e-book-ot elolvasod, valószínûleg nem lesz több kérdésed. Addig viszont ne kezdj bele, mert megbánod, vagy pedig csúnyán átvernek a boltban! http://akvarista.hu/?oldal=1&cikk=1498 http://akvarista.hu/?oldal=1&cikk=1500
Ó fene, bocsánat, ezt nem ide akartam, nem tudom mi történt!
Szia! Az FOD a baba koponyájának a hosszúsága szembõl nézve.Egyébként minden értéked jó, ne aggódj!Gratulálok a kisbabádhoz!
szia! fl: combcsont; bpd:fej-körtérfogat, a harmadikat nem tudom (egyébként nagyon sok netes oldalon megvannak ezek a rövidítések). 3ér fut a köldökzsínórban, ez teljesen oké.A méretek is jók. A méhlepény mély tapadása pedig késõbb változni fog ; ahogy nõ a baba illetve a méhed, úgy húzodik egyre feljebb és feljebb. Ha nincs a méhszáj közelében a tapadás , az még jobb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.A harmadikat én sem tudom, de ez van a papiromon hogy :bpd 49mm szab. koponya és intracran.sturk. FOD:61 Fogalamam sincs ez mi lehet.
Nem OFD??? És a BPD az nem fejkörtérfogat, hanem:BPD - biparietális átmérõ. Két halánték közti távolság. FL vagy Femur - a combcsont hossza. Teljes jók:) http://www.babazunk.hu/szotar.htm itt megtalálsz mindenféle röviditést.
Elõzõ vagyok .Megtaláltam:OFD vagy FOD (Fronto-occipitaler Durchmesser, fronto-occipital diameter), a homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete.

Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!
Itt többet megtudhatsz a JAWA-ról. [link]
[link] A czetka az egy típus nem ? Bár lehet hogy rosszul tudom
A kérdező hozzászólása: Nekem az jött le, hogy tényleg egy másik cég volt a CZETKA, akivel idõnként közös projekten dolgoztak a JAWA-sok, vagyis közös mocit építettek. Azt nem értem, hogy miért.
Az csak a tipusa. Pl jawa babetta.Ennyi erõvel itt is 2 cég össze állt szerinted?
Igen, a Jawa és a Czetka közös projekteken dolgozott. Szerintem inkább csak formai újítás miatt, ha megnézed például a csepptankos 350-est és a Czetka 350-est. Melléksesn Babettának meg egyáltalán semmi köze nincs a Jawa-hoz, mint gyártó. Voltak kisebb-nagyobb együttmûködések, de a Jawa nevet csak azért kapta meg, mert a forgalmazója rendelkezett a jogokkal, és mert bizonyos országokba csak Jawa néven lehetett exportálni. A Jawanak meg jól jött érte persze a pénz. Még csak nem is a Jawa gyárban gyártották õket, hanem a ZVL cseh, majd a szlovák gútai gyárában, ami késõbb leszakadt az anyavállalattól a rendszerváltás környékén és teljesen önálló utakat kezdett járni. A Jawa-CZ motorok a 2 cég közös terméke. Persze azt meg kell említeni, hogy akkoriban az alkatrészek beszállítója rengetegszer azonos volt pl.: PAL gyertyák, gyújtáskulcs, elektromos alkatrészek, Jikov karburátor, benzincsap stb... így márkától függetlenül sok azonos alkatrész volt megtalálható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!