Találatok a következő kifejezésre: Mi a az utazóágy és a (2 db)

Mi a különbség az utazóágy és a kiságy között?

tudom hogy az utazóágyat utazáshoz használják mert nem foglal sok helyet és mert összecsukható. de otthonra az nem jó a babának? és miért?

Legjobb válasz: Az utazóágyat bármikor bárhová elviheted, könnyen összecsukhatod, és még járókaként is használhatod. Nem hiszem, hogy a rácsos kiságyat boldogan szerelnéd össze, meg szét.

Az utazóágyat bármikor bárhová elviheted, könnyen összecsukhatod, és még járókaként is használhatod. Nem hiszem, hogy a rácsos kiságyat boldogan szerelnéd össze, meg szét.
Azért nem jó otthonra, mert nem elég stabil. Legalábbis amilyen nekünk van abban hintázni is tud. Olyan, hogy két fokozatban állítható. úgy értem, magasabban és alacsonyabban is van benne a baba.
A mi utazóágyunk olyan, hogy csak lent van a fekvõrésze, újszülöttnek, meg jobb ha fent van. Ráadásul a rácsosból jobban kilát, az utazó meg olyan hálós (a mienk két vége teli anyagos) hogy mikor levittük a telekre és beletettük a babát sírt, mert félt. Szerintem otthonra jobb a rácsos, mert ha már mozgolódik sokkal stabilabb.
Az utazóágy alja instabil, mert egy anyaggal bevont fát teszel az aljára és kemény is és több darabból van, utazásnál megfelelõ, de szerintem otthonra semmiképpan sem jó. A normál, stabil kiságy az a jó babáknak otthonra mindenképpen!!!

Azt vettem észre, hogy a babám idegen helyen nehezen alszik el. (Mamáéknál vagyunk minden héten és ott is). Voltatok már ilyen helyzetben? Mi a megoldás erre? Mit lehet tenni? Viszem az ő illatát is. Az utazóágy szivacsára teszem rá a textilpelust.

Legjobb válasz: Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.

Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.
Szerintem más a levegõ, a ház....stb.Az én fiam is csak a kezemben alszik ha az anyuméknál vagyok.Másképp nem fog menni, be kell ott is rendezni egy kis zugot, ahol õ biztonságban érzi magát-és meg fogja szokni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!