Találatok a következő kifejezésre: Mi a az utazóágy (7 db)

Mit tesztek az utazóágy aljába? Mire fekszik a baba?

Legjobb válasz: Ami gyárilag benn van, azon. 21 hós, mi járókának használjuk, du abban alszik, most is éppen itt szundít mögöttem. Ez egy 10 éves darab, már 2 gyreket kiszolgált

Ami gyárilag benn van, azon. 21 hós, mi járókának használjuk, du abban alszik, most is éppen itt szundít mögöttem. Ez egy 10 éves darab, már 2 gyreket kiszolgált
A miénknek van egy saját alja, ami egyben a csomagolás része, négybe van hajtva, ha az ágy össze van csukva. Arra teszem a lepedõt, nincs külön matrac benne, vagy ilyesmi.
Alapból az kerül az aljára, amibe becsomagolod az ágyat.( Egy amolyan összehajtós "izé") De mi polifoam matracokat használtunk- tudod amit a napozáshoz, sátorozáshoz alkalmazunk.)De ha több napról van szó, akkor kiveszem a kiságyból a matracot, és azt teszem be, mert pont bele illik, hiszen ezek az ágyak szabványok.
elsõ igen, ahogy az utána köv leírták, abba tekerem az ágyat, ha összecsukom
Szia, én a benne lévõ vékony matracra éjjel még rakok egy paplant is, arra a lepedõt, babát, takarót. A fiam 15 hós, 13 kiló és ha megmoccan benne, irtózatos hangokat ad ki a matrac és az ágy (sustorog, csikorog, sifitélõdik) és felébred rá. Pedig egy nagyon jó minõségû ágy. Szóval mi külön alszunk és ha néha nagyszülõknél alszunk egy szobában, én nem tudok tõle aludni, meg õ is gyakran megébred a hangok miatt. Szóval nekünk bevált még egy vastag paplan a lepedõ alá. Amíg kisebb volt, semmit nem tettem rá.
mi épen most hazsnáltuk elõször az utazóágyat . igaz mi megemeltük az 5 hónapos babánknak. beletettük a gyári aljat, majd volt nekünk a kombi ágyhoz kókuszmatrac ami pont bele illik. (ehelyett mi sima matracot tettünk a kiságyba)
Mi is csak a gyari vekony osszehajthatos matracot rakjuk bele. A nappaliban hasznaljuk azt, mert szinte egesz nap ott vagyunk, napkozben alszik benne a fiam. ILletve most epp elutaztunk, vittuk az agyat is, igy most ejszaka is benne alszik. Nincs vele semmi gond. Lepedot ugyanugy huztam ra, mint a normal agyra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom mit tegyek, vigyük a légzésfigyelőt az utazóágyba?

Pénteken megyünk a balcsira 3 napra,egy 15 hetes babával.Én szeretném vinni a légzésfigyel?t,de a férjem nem akarja,azt mondja felesleges.Nem tudom hogy mit csináljak biztos nem lenne egy nyugodt percem sem éjjel,viszont azt sem tudom hogy lehet beletenni az utazó ágyba?Ti mit tennétek?Egyébként 2 hetesen volt 1 riasztásunk,akkor is aludt szépen a baba,nem volt gond vele,utána érzékenyebbre állitottuk,azóta nem is pittyegett.Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Én is megrögzött légzésfigyelõ használó voltam, egyszer vittük nagyiékhoz, utazó ágy matraca alá beraktuk, de másodjára már nem vittük nem fért be, csomagtartóba babakocsi utazóágy, elõl a mózes, mellettem a gyerek a hordozóban hátul, + a táskák, így többet nem vittük! Úgy is egy helyiségben lesz gondolom mellettetek a baba, úgyis felkelsz 1-2 szer megnézed és megnyugszol! De lehet mellettetek fog aludni, mert az utazóágyba én mindig mikor be akartam rakni felkelt, mert ugye ott mélyre kell lerakni, meg az a susogós anyag csörög ahogy forgolódik, arra is felkelt lányom

Szerintem vidd, én is megrögzött használó vagyok, ha már van, viddddd! Egyetértek azzal aki azt írta TE VAGY AZ ANYJA! Döntsd el te! Nem igaz hogy nem haltak meg eddig sem gyerekek én nem vagyok hívõ de tudom, hogy még a bibliában is írnak a bölcsõhalálról! És a környezetemben halt már meg gyerek így. Én nyugodtabban aludtam, hogy ott volt, végülis pihenni mentek, miért izgulnád ezen végig az éjszakákat... és a nappalokat is? Mert ugye nappal is alszanak...
10:37-es vagyok. Mikor mi mentünk nyaralni, ott volt utazóágy így a sajátunkat nem vittük. De elvittük belõle a betétjét, ami ugye harmónikára hajtható. A szálláson lévõ utazóágyba egyszerûen beletettük a légzésfigyelõt, arra pedig a saját betétünket. Ha olyan helyre mentek ahol nincs akkor esetleg kérj kölcsön egy ismerõsödtõl, feltéve ha van ilyen. A pléd az nem jó, mert ugye azon "átérzõdik" a panel. Hallottam olyat is aki az utazóágy matrca alatti keresztpántra tette, de ezt nem igazán tudom elképzelni. Próbálgasd, míg otthon vagytok, melyik válik be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, abban esetleg tudtok segiteni hogy hova lehet betenni, olyan a kiságy hogy állitható magasságú, tehát fent van a baba, esetleg alá 1 pléd összehajtva arra a légzésfigyelõ, és arra még egy pléd?
Én is megrögzött légzésfigyelõ használó voltam, egyszer vittük nagyiékhoz, utazó ágy matraca alá beraktuk, de másodjára már nem vittük nem fért be, csomagtartóba babakocsi utazóágy, elõl a mózes, mellettem a gyerek a hordozóban hátul, + a táskák, így többet nem vittük! Úgy is egy helyiségben lesz gondolom mellettetek a baba, úgyis felkelsz 1-2 szer megnézed és megnyugszol! De lehet mellettetek fog aludni, mert az utazóágyba én mindig mikor be akartam rakni felkelt, mert ugye ott mélyre kell lerakni, meg az a susogós anyag csörög ahogy forgolódik, arra is felkelt lányom
Nekem 4 hónapos kisfiam van és még csak nem is láttam közelrõl légzésfigyelõt, bár persze õ 40.hétre született és majdnem 4 kilóval...! Szerintem nem kell ilyen komolyan venni, kifogod bírni azt a 3 napot hisz 3 hónap alatt is csak 1szer riasztott, akkor sem volt komoly...
Szia! Én is vittem magunkkal, az utazóágynak is van egy "betétje" én az alá tettem be a keresztrácsokra felfektetve. Ha már egyszer megvan és téged megnyugtat miért ne használnád? ("véletlenül" csomagold be a személyes cuccaid közé :o)!!!)
Én vittem, engem megnyugtatott. Divat, nem divat, enni nem kér a légzésfigyelõ, nem kerül semmibe elvinni. A Te döntésed. Ha Te ettõl leszel nyugodt, vidd, és TE VAGY AZ ANYJA, Te tudod igazán, hogy jó a picinek és Neked is.
Semmi baja nem lesz a babádnak a légzésfigyelõ nélkül. Ez csak újabban divat. Amikor még nem volt légzésfigyelõ, akkor sem haltak meg a babák alvás közben. Nagyon ritka volt a bölcsõhalál!
Én is nagy légzésfigyelõ használó voltam 13 hónapig. Ebben az idõszakban 3-szor utaztunk el 3-4 napra, de nem vittük a kütyüt, de még utazóágyat sem, hanem együtt aludtunk a babával. Nekem az volt egyszer kiakasztó, mikor kb éjfélkor kimerült az elem és nem volt itthon több, és reggelig ki kellett kapcsolni. Hát mit mondjak, semmit nem aludtam, annyira izgultam, hogy mi lesz reggelig.
Én nem viszem, mert nincs is:)
Nálunk egy pont akkora farost lemez lett rendszeresítve erre a célra, mint az ágy belseje. Betesszük az ágyba a farost lemezt (nem állítható a magassága ennek a fajtának), rá a légzésfigyelõ érzékelõit, aztán rá az ágy saját betétjét. Én egyébként erre még egy óriás textil kifogót teszek rá lepedõnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen jó ötlet, de mivel kocsival megyünk , igy azt csak nem viszünk magunkkal, nem férne be a kocsiba:-))De azért köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Van nekünk is ez a betét, csak én eddig nem figyeltem mert anyuék volt az ágy, ma hogy hoztuk haza akkor tünt fel:-)Igy arra tudom helyezni, és arra a vastagabb plédet, remélem igy jó lesz.Köszönöm a válaszokat.

Mi a különbség az utazóágy és a kiságy között?

tudom hogy az utazóágyat utazáshoz használják mert nem foglal sok helyet és mert összecsukható. de otthonra az nem jó a babának? és miért?

Legjobb válasz: Az utazóágyat bármikor bárhová elviheted, könnyen összecsukhatod, és még járókaként is használhatod. Nem hiszem, hogy a rácsos kiságyat boldogan szerelnéd össze, meg szét.

Az utazóágyat bármikor bárhová elviheted, könnyen összecsukhatod, és még járókaként is használhatod. Nem hiszem, hogy a rácsos kiságyat boldogan szerelnéd össze, meg szét.
Azért nem jó otthonra, mert nem elég stabil. Legalábbis amilyen nekünk van abban hintázni is tud. Olyan, hogy két fokozatban állítható. úgy értem, magasabban és alacsonyabban is van benne a baba.
A mi utazóágyunk olyan, hogy csak lent van a fekvõrésze, újszülöttnek, meg jobb ha fent van. Ráadásul a rácsosból jobban kilát, az utazó meg olyan hálós (a mienk két vége teli anyagos) hogy mikor levittük a telekre és beletettük a babát sírt, mert félt. Szerintem otthonra jobb a rácsos, mert ha már mozgolódik sokkal stabilabb.
Az utazóágy alja instabil, mert egy anyaggal bevont fát teszel az aljára és kemény is és több darabból van, utazásnál megfelelõ, de szerintem otthonra semmiképpan sem jó. A normál, stabil kiságy az a jó babáknak otthonra mindenképpen!!!


Anyukák! Mit tegyek éjjelre a kislányom alá az utazóágyba? Sima mezei lepedőt? Vagy plédet?

Holnap megyünk nyaralni, nem a sajátunk az utazóágy hanem ott kapjuk ahova megyünk, így azt sem tudom milyen az gyakorlatilag!

Legjobb válasz: Mi vittünk magunkkal egy óriási fehér lepedõt (nem túl csúszósat, nem túl puhát), amekkorát csak találtunk itthon, kétszemélyeset. Mivel nem tudtuk, hogy mekkora az ágy, szivacsot, gumis lepedõt nem tudtunk vinni. A lepedõt akkorára hajtottuk, hogy az ágy aljában lévõ vékony mûanyag betét alá legalább fél méterre belógjon, úgy hajtogattuk be, feszesre, amennyire tudtuk. Ara a pár éjszakára tök jó volt. Nagyokat szunyált benne a babánk:)))

Mi vittünk magunkkal egy óriási fehér lepedõt (nem túl csúszósat, nem túl puhát), amekkorát csak találtunk itthon, kétszemélyeset. Mivel nem tudtuk, hogy mekkora az ágy, szivacsot, gumis lepedõt nem tudtunk vinni. A lepedõt akkorára hajtottuk, hogy az ágy aljában lévõ vékony mûanyag betét alá legalább fél méterre belógjon, úgy hajtogattuk be, feszesre, amennyire tudtuk. Ara a pár éjszakára tök jó volt. Nagyokat szunyált benne a babánk:) ))

Ez az utazóágy jó lesz járókának is? Nincs benne sokat a babám, csak mikor nem hagyhatom szabadon garázdálokdni.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32625?storetype=w..

Legjobb válasz: Ha sokat lenne benne is jó lenne. nekünk pont ilyen utazó ágyunk van, és pl karikor 3 hós volt anyukáméknál egésznap ebben volt mint egy járókában. nekem imád a sima járókába is elvan egész nap.

Ha sokat lenne benne is jó lenne. nekünk pont ilyen utazó ágyunk van, és pl karikor 3 hós volt anyukáméknál egésznap ebben volt mint egy járókában. nekem imád a sima járókába is elvan egész nap.
Nekünk nem vált be, mert nem látott ki belõle olyan jól, mint a hagyományosból, és szûk, és nem tudsz játékokat akasztani rá. Végül vettünk egy 100x100-as rácsosat, és abban már elvolt. Bár elõbb vettük volna... Az utazóágyat meg bõven kihasználtuk amikor máshol ért az alvásidõ. De minden gyerek más. Ha nem marad meg benne, akkor próbáld ki a hagyományost.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de hamarabb arra gondoltam elég strapabíró-e, ha ficánkol, izeg-mozog benne, rugdossa az oldalát, feláll? El nagyon nem marad semmiben, ami õt korlátozza, ezt tényleg csak akkor használnánk, ha muszály + persze ágynak, aludni, ha megyünk nagyszülõkhöz.

Az utazóágy kinyitásánál, mi az első lépés? Be kell előszőr nyomni az alját v. csak a végén?

sehogy sem sikerült ma a rövidebbik oldalát beakasztani,és nem tudom mit nem csinálunk jól.

Legjobb válasz: az alja mindvégig maradjon trottyos, azt csak a végén kell lenyomni, elõbb az oldalak jönnek, összecsukni pedig pont fordítva, elõbb az alját felhúzni és utána a többit

az alja mindvégig maradjon trottyos, azt csak a végén kell lenyomni, elõbb az oldalak jönnek, összecsukni pedig pont fordítva, elõbb az alját felhúzni és utána a többit
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor átadom az infót anyukámnak, mert elvileg ma ott aludt volna dálután a lányom, de feladtuk egy órás szenvedés után az összerakását..! ja, és ezen a "trottyos" szón jót nevettem :-))

Azt vettem észre, hogy a babám idegen helyen nehezen alszik el. (Mamáéknál vagyunk minden héten és ott is). Voltatok már ilyen helyzetben? Mi a megoldás erre? Mit lehet tenni? Viszem az ő illatát is. Az utazóágy szivacsára teszem rá a textilpelust.

Legjobb válasz: Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.

Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.
Szerintem más a levegõ, a ház....stb.Az én fiam is csak a kezemben alszik ha az anyuméknál vagyok.Másképp nem fog menni, be kell ott is rendezni egy kis zugot, ahol õ biztonságban érzi magát-és meg fogja szokni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!