Találatok a következő kifejezésre: Mi a az ovulációs teszt és (4 db)

Mi a különbség az ovulációs teszt és a mikroszkóp között?

A mikroszkóp örök életre szól a teszt pedig eldobható és drágább.Akkor ezek alapján a mikroszkópot érdemes megvenni, de akkor mi értelme a tesztnek, ha olcsóbban van jobb is ( a mikroszkóp).

Legjobb válasz: én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.

én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.
Hát, azt mondják picit bonyolultabb használni a mikroszkóposos változatot. Nekem a barátnõim a tesztet használták, és szinte mind babáznak már:) A teszt drágább, de lényegesebben egyszerûbb, egyértelmûbb a használata.
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

Ha Hétfőn és Kedden az ovulációs teszt pozitív lett, akkor kedden és a szerdán kellenne akciózni. Mit csinálnátok akkor, ha inszeminációtok lenne csütörtökön és megtiltanák, hogy előtte 3 napig (hétfő, kedd, szerda) együtt legyetek?

Félek hogy lemaradok a tüsz?repedésr?l. Sanos ez már a negyedik inszem lesz, de egy alkalommal sem nézték, hogy az inszem el?tt közvetlenül megvannak-e még a tüsz?im, vagyis van-e értelme az inszemnek.

Legjobb válasz: Ha nem a párod spermájának a minõsége miatt lenne inszemináció, akkor egy kedd reggelt esetleg meg lehetne kockáztatni. Két nap alatt, csütörtökre a sperma újratermelõdik megint.

Ha nem a párod spermájának a minõsége miatt lenne inszemináció, akkor egy kedd reggelt esetleg meg lehetne kockáztatni. Két nap alatt, csütörtökre a sperma újratermelõdik megint.
A kérdező hozzászólása: A férjemnél minden rendben, és nálam is. Amúgy hétfõn este együtt voltunk, de szerintem az korai.
Nem az. :-) A hímivarsejtek napokig életben tudnak maradni benned, jóval tovább élnek, mint a pete, ami csak egy napig életképes és megtermékenyíthetõ. Nézd ezt a görbét pl: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg A 9. napon szeretkeztek, de tüszõrepedés csak a 16. napon volt. Mégis baba leett belõle! (A görbe errõl az oldalról származik: http://babatervezok.otthona.net/ )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Reményt kaptam.
én nem hiszek az ilyen görbékben, sztem vmi félre van írva rajta.. Hétfõn volt + az ovutesztem és elõtte csüt-ön voltunk együtt, utána nem mert a párom elutazott és sikerülhet??? Kizárt.


"sokan...
Elsõnek: van aki megbetegedésnek hívja, mikor megjön a mensije. (pl anyósom)
hmmm én ezt sosem hallottam.....de mostmár tudom! köszi utolsó:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!