Találatok a következő kifejezésre: Mi a az olyan (4193 db)

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik olyan pirulósak, meg zavarban vannak azokkal a fiúkkal szemben, akik tetszenek nekik? Olyan nagyon szerelmes típusok.

Nevetségesnek v. gyerekesnek tartjátok az ilyen lányokat?

Legjobb válasz: Tetszenek. Nagyon kevés lányt láttam elpirulni, de majd' elolvadtam, mikor elõször elõfordult.

Tetszenek. Nagyon kevés lányt láttam elpirulni, de majd' elolvadtam, mikor elõször elõfordult.
aranyos nem nevetséges
Nem nevetseges es nem is gyerekes szerintem!
szerintem egy férfinak annál nagyobb bók nincs is, mint hogy egy lány elpirul
A barátnõm is mindig elpirul, és imádom... Nagyon gyönyörûek akkor a lányok ha elpirulnak..
Az egyik legszabb dolog szerintem.
Nincs vele semmi baj, sõt.

Csajok mit esztek az olyan pasikon akiken egy szem izom sincs, olyan soványak mintha most jöttek volna ki a kriptából, emó beütésűre van megcsinálva a hajuk és szinte semmi férfiasságra utaló jel nincs bennük?

A mostani csajok szinte 90% ban az ilyen pasikra buknak tapasztalataim szerint.Mi ezekben az illet?kben a jó??nem tudom megérteni miért jobb egy sovány,el?refésült hajú, vizipipázó,damkóros kinézet? pasi egy sportoló,izmos normális hajú,nem cigiz?,vizipipázó esetleg nem alkoholizáló(vagy csak kis mértékben) pasinál akinek semmilyen nemnormális stílusbeütése sincs??

Legjobb válasz: 1,az emo-nak köze nincs a vizipipához 2,hogy miben jobb? talán, de csak talán abban h sokkal normálisabbak mint az olyan izomagyú [email protected] 3,jobban is néznek ki mint pl az olyan emberek akiknek csak 1-2-3 cm-es hajuk van és azon is 1 kg zselé meg mindenük az izom póló ja és még valami:tapasztalatból mondom h sokkal "hûségessebbek" is... és most nyugodtan le lehet pontozni ;)

1, az emo-nak köze nincs a vizipipához 2, hogy miben jobb? talán, de csak talán abban h sokkal normálisabbak mint az olyan izomagyú [email protected] 3, jobban is néznek ki mint pl az olyan emberek akiknek csak 1-2-3 cm-es hajuk van és azon is 1 kg zselé meg mindenük az izom póló ja és még valami:tapasztalatból mondom h sokkal "hûségessebbek" is... és most nyugodtan le lehet pontozni ;)
mert a csajok 90%-a nem ribanc? nalátod...
ilyen késõn:D sok értelmes ember válaszait és kérdéseit szenvedjük meg :D
én azért örülök, hogy nem a rajos, köcsög kategóriába tartozol:D és nem is a kocka típusba(legalábbis így vettem észre:P)
Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F
én speciel semmit sem:) az oltalmazó férfiak híve vagyok, aki izmos mégis kicsit mackó beütése van:) amúgy lány vagyok nem asszony:D
aztakrvag*cisbugyio.o..az emonak meg a vizipipának mi köze egymáshoz?meg úgy az egész összevetésnek?súlyos problémáid vannak ember
Én semmit se, nekem nem tetszenek.
damkór XD
Az én barátom is nagyon vékony, és félreértés ne essék, nem dohányzik, nem vizipipázik, nem alkoholizál, és sportoló(boxoló) És nekem sem az ilyen votl eleinte az esetem, így szerettem belé és így tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F XD háhá:D:D Mi ez talán a hónap vicce???:D még a majom is kinevetne a fán ha arramennél már bocsi:Dcsak nem ideges lettél??XD mert nagyon ugy tünik:D, de hiába nyugtatod magad azzal hogy most húú de nagyon leoltottál mindenkit aki nem olyan nyomorék mint te, mert sztem kb annyira semmibe vesznek itt is mint a való életben.Annak örülj amíg nem fújja szét a szél a kis vasalt hajad mert akkor ajjaj ujra kell csinálni.Féltékenység??:D tudod te mirõl beszélsz??:D még egy lábgombás szívritmuszavaros gerincferdüléses elefánt se lenne rád féltékeny vagy irigy mert az legalább van vagy 4 tonna nem ugy mint te, hogy rádõl véletlen a sarokból a seprûnyél a lábadra és már fél óráig csak sikítozol:D sztem többet ért volna ha nem irsz ide mert itt csak nevetség tárgya lettél, de mondjuk gondolom már hozzászoktál:DXD
Már ne is haragudj de ha hozzám oda jönne egy ilyen diszb*zi aki vasággyal eggyütt 30 kiló és kötekedne akkor pofán röhögném az biztos :D ja meg hogy a haverjaiddal szét ütnéd a kérdezõ pofáját.. akkor szólj az összes b*zis hajú hülyegyereknek h mindenki jöjjön mer egyedül kevesek lesztek , , Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F"
07:50 lemaradt a 16/L
Jól néznek ki. Szerintem több lánynak ez jön be. De nekem nem :D nem jártam még soha ilyen fiúval, és nem is fogok. Nekem a normális fiúk jönnek be, nem kell, hogy legyen rajt izom, de még is tudom, hogy ha valami gond van meg tudna védeni :) Jobban biztonságban érzem magam a normális fiúk mellett, mint a kérdésben megemlítettek mellett.
Aki vékony az nem feltétlenül emós. Én is nagyon vékony vagyok, nem vagyok emós és semmilyen stílust nem szeretnek úgy különösen hogy aszerint öltözködjek. Nem rohangálnak utánam a csajok, úgyhogy úgy döntötem hogy erõsítek egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem a sportolók ellen irányult ez a kérdés hanem a semmitevõk ellen:Daki sportol az megérdemli a jót!!:D

Ti mit gondoltok az olyan szülöröl, aki ezt mondja a gyerekének: Kussolj már! Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Nem szép, de van egy olyan érzésem,hogy ez az igazi történet mini részlete.

Nem szép, de van egy olyan érzésem, hogy ez az igazi történet mini részlete.
ma 07:32 Nagyon sokszor nem mûködik a szöveged. Fõleg ha a gyerek úgy érzi õ azt csinálhat amit akar, nehogy már a szülei hátráltassák, szabályokat adjanak neki.. NA ilyenkor te mondhatod, hogy "jaj, kicsim, csendesebb legyél, mert épp csinálok valamit. Jaj, ne feleselj, csak legyél csendben...bla bla bla.... Viszont ahogy más is írta nem buta emberek mondják ezt. Inkább olyan szülõ aki feltételezem már legalább 6x szól a gyerekére hogy fejezze be (ami miatt vita van) és a gyerek csak azért se.. Na a 8-10-dik "fejezd már be" felszólítás után jön a kussolj már! De semmi baja nem lesz a gyereknek.. Nekem is volt tanárom aki mindig így kiabált velünk..Az egyik kedvenc tanárunk volt ennek ellenére..
Kettesnek igaza van, hiába pontozta le mindenki. Normális szülõ nem mond ilyet a gyermekére!! Én is szoktam mondani de nem a lányomra, hallottam eleget az anyámtól....
15: az más amit mondasz, mert az inkább könyörgés a gyereknek. Csak 2-3 éves korában, a dackorszakban nem tudtam mit kezdeni a gyerekemmel, akkor kiabáltam vele néha, és a fenekére is ütöttem. De mostani ésszel ez is hülyeség volt, el kellett volna olvasni egy-két könyvet. Az óvónõk, tanárok megtanulják ezt, és lám, kulturált módon is tudnak rendet tartani, érdemes õket megnézni. Figyelek a gyerekemre, cserébe megtanulta, hogy õ is figyeljen rám. Apaként könnyebb dolgom van mint egy anyának, azt elismerem. De kamaszkorban gondolom ezt már késõ elkezdeni. Ha a norma az, hogy "kussolj", akkor a gyerek az udvarias kérést már meg se fogja hallani.
Köszönöm, hogy lepontoztatok! Sajnos ekkora az igénytelenség és primitívség ezen az oldalon, hogy a legtöbbnek ez elfogadható. Na erre az oldalra sem jövök többet vissza, ha tele van, paraszt, ostoba prolikkal. További jó szórakozást mindenkinek! Szánalom!!!!!
nekem anyám sosem mondott ilyet, mégis tisztelem õt. max erélyesebben rám szólt, hogy maradjak csendben. ha visszagondolok, soha senkinek nem mondtam még ezt a mondatot. ha valaki így intézett el egy vitát, az õt minõsíti, nem engem.
12 éves, miért nem érti meg szép szóval, hogy maradjon csendben?? Gondolom, ez a sokadik figyelmeztetés volt. Ha nem, akkor sajnállak. De akár normális, akár nem, nem tudsz mit tenni, legfeljebb majd te nem mondod ezt a gyerekednek.
Omygid igazad van!:(
Szerintem ez nem nagy szám, néha mindenkinél elszakad a cérna.
Azért különítsünk el két alapesetet: akkor egyáltalán nem jogos, ha ezt a szülõ azért mondja, mert nem hajlandó valamit megbeszélni a gyerekkel, nem kiváncsi a gyerek véleményére. De ez esetben nem a szóhasználattal, hanem magával a magatartással van a baj. A másik eset, ha mondjuk a szülõ valaki mással beszélget, vagy valamire figyel (olvas, tanul, akármi) és a gyerek tûnik fel 2 percenként belevágni, csak hogy õ legyen a központ és más ne jusson szóhoz. Na, ez esetben szerintem semmi gond vele...
Szerintem nem normális. A szülõk általában akkor mondanak ilyeneket (csúnya beszéd), ha nincs más eszközük a nevelésre, fegyelmezésre. Helyette mondhatta volna pl. hogy maradj csendben! Engem soha nem fegyelmeztek káromkodva, mégis értettem a szóból.
Hát, ha valami csúnyát mondott akkor nem durva.
Öhm, nem igénytelen emberek mondják, hanem felbõszült emberek. Nem tudom mi a történet többi része, nem is kell megosztanod - de így csak találgatni tudok. Lehet, hogy olyan probléma kínozza, amit nem tud feloldani és azon kattog, és könnyen felkapja a vizet mindenen és gondolkodás és rosszindulat nélkül neked esik.
10-es: különös, hogy erre valakinek fel kell hívni a figyelmét, de a "kussolj már" és a "fogd be a pofád" kifejezéseken kívül azért vannak egyéb alternatívák. Például "Fontos dolgot csinálok, légy szíves csendben csináld amit csinálsz". Ha hiszed, ha nem, mûködik.
Nem normális. Ilyent igénytelen, tanulatlan emberek mondanak.
Attól függ, mekkora a gyerek, milyen szituban hangzik el. Mi is szoktunk poénkodni, csúnyán beszélni a szüleimmel. Elhangzanak ilyenkor a b.megek is, és a kuss is, meg még sok más. Általában röhögünk rajta, soha nem bántásképp mondjuk a másiknak. De ha mondjuk egy 3 éves gyereknek mondták csak azért, mert épp sírt, persze teljesen más szituáció, és nem tartom normálisnak. De ha a szülõ a felnõtt gyerekének mondja, ráadásul viccesen, abban semmi elítélendõt nem látok.
A kérdező hozzászólása: 12 èves a gyerek ès egyáltalán nem viccböl mondta neki.
És egy 12 éves ilyenkor miért nem alszik?
Kérdezõ, semmi... nekünk az általános iskolai tanítóbácsink (3.-4.) mondta anno elég rendszeresen, hogy "kussoljatok már", és érdekes módon, senki sem lett ettõl se lelki sérült, se rablógyilkos, sõt, a 30 éves osztálytalálkozón is egyértelmûen kiderült, hogy az illetõ tanítóra emlékezünk a legnagyobb szeretettel az általánosból, mert egy hihetetlenül tisztességes, emberséges figura volt, semelyikünk nem õriz semmiféle sérelmet vele szemben. Nem történt semmi, bejött az osztályba, a gyerekek felét természetesen már akkor se - 1972! - érdekelte a becsöngetés, ment a zsivaj, kellõ hangerõvel - hogy mindenki fülébe eljusson - közölte, hogy "kussoljatok már" vagy "kuss legyen", erre mindenki leült a helyére, elhallgatott, és békében elkezdte tartani az órát... Meg kellett volna ettõl sértõdnünk szerinted?
Elõfordul. Nekem is mondtak hasonló durvábbakat, mikor már órákon keresztül vinnyogtam. Sõt, még pofont is kaptam, ha nem bírtam magammal. És lám, normális ember lettem, míg a mai fiatalokat meg lehet nézni, akiknek több szavuk van otthon, mint a szülõknek...
nem szép dolog. én a gyerekemnek azt szoktam mondani, hogy pofa be te mocskos állat
Nekem ez normális. Indokolt esetben határozott felhívás lecsendesedésre. Persze nem mindegy, milyen körülmények között, hogyan mondják. De én simán el tudom képzelni, hogy még idegesség se kell hozzá, csak ott csivitel a gyerek és koncentrálni akar a szülõ s teljesen lazán, nyugodtan szól rá így. Kinél mi a szokás. Nem mindenkinél jelenik meg pontosan ugyanolyan hangulattal és jelentéssel ugyanaz a szó, de ugyanazon embernél is változhat ez.
Mivel nem szeretném, ha a gyerekem nekem mondaná, hogy "kussolj már", én se mondom neki soha.
10-es. Elég gondod lesz a gyerekeddel, ha attól félsz, hogy neked is ilyent mond a gyereked, mert nem mered fegyelmezni. Ezért van a sok kezelhetetlen kamasz. Teljesen normális, ha egy szülõ ezt mondja a gyerekének. Talán az lenne a jobb, ha azt mondaná: Fogd be a pofád? Egy gyereket nevelni kell!
"neked kuss a neved."

Mit gondoltok az olyan pasiról aki elsírja magát a fogorvosnál?

Mit gondoltok az olyan pasiról aki elsírja magát a fogorvosnál (kezelés alatt), aki képtelen egy választ beszélgetésénél adni mert álmos, és neki azonnal le kell feküdnie mert "szenved" álmosságától?

Legjobb válasz: Elkapatott:DD A fogorvos az meg olyan, hogy mindenkinek van olyan dolga amitõl érzékenyebb:D

Elkapatott:DD A fogorvos az meg olyan, hogy mindenkinek van olyan dolga amitõl érzékenyebb:D
Azt gondolom, hogy alacsony a fájdalomküszöbe, amirõl nem tehet.
Azt gondolom, hogy bárcsak én is ilyen pasi lennék.
Nyafka, hisztis és bunkó (az alvásos dolog miatt). Nem szeretem az ilyen kényes embereket.
az alvás az elég érdekes... a fogorvosra annyit tudok írni, hogy legszívesebben én is sírnék, sokszor elég vissza tartani :( annyira rettegek-félek hogy az már leírhatatlan :( 27/N
Hát nem lesz a férjem az biztos:-)

Mit gondoltok az olyan családról, aki már telefonon átszól a már mikor egy házban vannak?

Nem rontja a kapcsolatot, hogy nem lemennek személyesen beszélnió kérdezni valamit, hanem csak telefonon lecsörög?

Legjobb válasz: egészségükre

egészségükre
Udvarias, nem akar zavarni.
Mi elég hosszú házban lakunk, és ha lusták vagyunk átmenni, vagy nem akarunk kiabálni, akkor áttelefonálunk a másik végébe hogy pl kész az ebéd.
Én mikor alszok és olyan meleg van a takaróm alatt és kell valami mindig felhívom anyámat aki már fent van, hogy hozzon nekem valamit. Ingyen beszélünk :D
Nagy házban elmegy, kisebb lakásban én lustaságnak tartom.
Mellétenném még azt is hogy nem azért tudunk járni, nem azért van két lábunk hogy egész nap az ágyban heverésszünk vagy a tv elõtt (kivételt képeznek ez alól a mozgássérültek természetesen).
Szerintem az nem rombolja a kapcsolatokat, hogy szólnak telefonon, hogy gyere enni.
Természetesen nem.

Mit szóltok az olyan lakkozáshoz, mikor a gyűrűsujjak körmei eltérő színűek?

Divat ez még (ha valaha az volt), vagy már ciki? Vagy csak a "plázás csajoknak" van? Tetszik nektek?

Legjobb válasz: Divatnak számít most is, és van olyan, ami tetszik, ami még ízléses és a színek passzolnak egymáshoz. Például egyik barátnõmnek rózsaszínre volt kifestve a körme, a gyûrûsujja pedig ezüst csillámos volt. De van egy lány, aki lilával és sárgával keni ki, na az förtelem. Szerintem.:)

Divatnak számít most is, és van olyan, ami tetszik, ami még ízléses és a színek passzolnak egymáshoz. Például egyik barátnõmnek rózsaszínre volt kifestve a körme, a gyûrûsujja pedig ezüst csillámos volt. De van egy lány, aki lilával és sárgával keni ki, na az förtelem. Szerintem.:)
Messze állok a "plázás" csajoktól, és nekem is esetek 90%-ban úgy van megcsinálva, hogy gyûrûs ujjaimon más színû a körmöm!
Nekem sosem tetszett. Ha ugyanolyan színû a gyûrûsujj is, csak valami extra dísz van van rajta, az szép, de a más szín nekem nem tetszik.
Nekem tetszik, csak színben passzoljon a másik körömlakkhoz. :)
Szerintem egyáltalán nem plázás, és nem ciki. Az más kérdés, hogy komolyabb munkahelyen, vizsgán, esküvõn azért illik egyszerû, sallangmentes manikûrt feltenni. De egyéb esetben nyugodtan mehet a gyûrûsujjas díszítés és eltérõ szín.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!! :)

Biológia: falósejtek: a szervezetet úgy védik, hogy bekebelezik az idegen anyagokat. De mit csinálnak az olyan baktériumokkal/idegen anyagokkal amik velük azonos méretűek vagy jóval nagyobbak?

Mert ilyenkor a méretek miatt bekebelezni nem tudják.

Legjobb válasz: Hát baktériumból nincs olyan, ami nagyobb egy falósejtnél, a bacik eleve egy méretkategóriával kisebb ligában játszanak (kb mitokondrium méretûek). Ha valami olyannal találkoznak, ami nagyobb náluk, akkor a "frusztrált fagocitózis" nevû folyamat zajlik le. Ennek során a sejtek összefuzionálnak, hogy nagyobbak legyenek, illetve mindenféle károsító anyagokat termelnek, pl szuperoxidokat. Nyilván egy szálkát még így se tudnak bekebelezni, belepusztulnak, és a szálka szépen elgennyesedik.

Hát baktériumból nincs olyan, ami nagyobb egy falósejtnél, a bacik eleve egy méretkategóriával kisebb ligában játszanak (kb mitokondrium méretûek). Ha valami olyannal találkoznak, ami nagyobb náluk, akkor a "frusztrált fagocitózis" nevû folyamat zajlik le. Ennek során a sejtek összefuzionálnak, hogy nagyobbak legyenek, illetve mindenféle károsító anyagokat termelnek, pl szuperoxidokat. Nyilván egy szálkát még így se tudnak bekebelezni, belepusztulnak, és a szálka szépen elgennyesedik.
A kérdező hozzászólása: "frusztrált fagocitózis" Ilyesmire voltam kíváncsi. Tehát ennek alapján az immunsejtek is valamilyen mechanizmus során kommunikálnak egymással?

Mi történik az olyan betegekkel a zártosztályon való kezelés után, akik nem valós dolgokat valósnak képzelnek? (Pl. Ha valaki azt hiszi, hogy rendőrök figyelik és ki akarják lőni. )

Egy családtagom emiatt a zárt osztályra került, onnan át fogják vinni a "nyílt" pszichiátriai osztályra. De mi lesz utána? Lehet ezt a betegséget tünetmentessé tenni gyógyszerekkel, pszichiátriai kezeléssel? Van rá esély, hogy belássa, hogy nem valós dolgok járnak a fejében? Képes lesz beilleszkedni a társadalomba?

Legjobb válasz: Sajnos az ilyen betegeknél egész életükbe gyógyszer szedést kell alkalmazni. Csillapítani lehet, de van mikor elõ fog neki jönni újra. Az orvosok megpróbálnak rajta segíteni folyamatosan gyógyszert fognak rajta próbálgatni, hogy melyik válik be neki.

Sajnos az ilyen betegeknél egész életükbe gyógyszer szedést kell alkalmazni. Csillapítani lehet, de van mikor elõ fog neki jönni újra. Az orvosok megpróbálnak rajta segíteni folyamatosan gyógyszert fognak rajta próbálgatni, hogy melyik válik be neki.
Paranoid skizofrénia. Antipszichotikumok + pszichoterápia kombóval van esély a tünetmentességre :) Remélem, jobban lesz majd idõvel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Mit gondoltok az olyan betanított munkáról ahol pl. csatokat kell csomagolni szín szerint de otthon kell végezni a munkát és hetente van fizetés? Dolgoztatok már hasonló vagy ilyen munkakörben otthon?

De mielőtt kiszállítanák az anyagot annak aki elvállalta ezt a munkát csekken be kellene fizetni 1000 ft-ot. Bárki végezheti ezt a munkát Baranya megyében mivel tudást nem igénylő munka ez. Mennyire bízzak meg ebben hogy ha elküldöm az ezer ft-ot, utána tényleg megküldik az anyagot amivel dolgozni tudok, és nem pedig zsebre vágják sok sok embertől ezt a pénzt?

Legjobb válasz: Én személy szerint félek tõle... Mert én is itthoni munkát keresek,de sok helyen van hogy fizess ennyit annyit és akkor kapsz mnkát.S mi van ha nem kapsz?

Én személy szerint félek tõle... Mert én is itthoni munkát keresek, de sok helyen van hogy fizess ennyit annyit és akkor kapsz mnkát.S mi van ha nem kapsz?
A kérdező hozzászólása: Na igen én is pont erre gondoltam. Hogy mi a bizonyíték arra hogy befizetek nekik elõre csekken az ezer ft-ot aztán megküldik az anyagot és hetente a fizetést?! :O Lehet olyan itthoni munkát kéne elkezdeni amire nem kell pénzt befizetni.

A rádió m-en megy mostanában egy magyar szám. Mi a címe? Olyan Caramel szerű. De nem az.

Legjobb válasz: Esetleg Kállay-Saunders András-Csak veled.Ez olyan Caramel szerû szerintem.

Esetleg Kállay-Saunders András-Csak veled.Ez olyan Caramel szerû szerintem.
A kérdező hozzászólása: nem :/ azt ismerem. valami más...:/ nem találom sehol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!