Találatok a következő kifejezésre: Mi a az intim szappan, (3 db)

Mi a kulonbseg az intim szappan, es a sima folyekony szappan kozott?

Pl..Mik a pozitiv, negativ hatasok?

Legjobb válasz: Az intim szappan ph értéke savas. Amit én használok (Sába), az azt hiszem ph 4,5. Vagyis a nemi szervek tisztántartására kiváló, fenntartja a megfelelõ értéket. Én személy szerint az egész testemre ezt használom, nagyon érzékeny bõröm van. A sima folyékony szappan ennek ellenére szárítja, irritálja a bõrt. Nem szabad ezzel mosni a nemiszervet, felborulhat a hüvely vegyhatása, így sokkal könnyebben fertõzõdhet.

Az intim szappan ph értéke savas. Amit én használok (Sába), az azt hiszem ph 4, 5. Vagyis a nemi szervek tisztántartására kiváló, fenntartja a megfelelõ értéket. Én személy szerint az egész testemre ezt használom, nagyon érzékeny bõröm van. A sima folyékony szappan ennek ellenére szárítja, irritálja a bõrt. Nem szabad ezzel mosni a nemiszervet, felborulhat a hüvely vegyhatása, így sokkal könnyebben fertõzõdhet.
Az intim lemosóban tejsav van, mint a hüvelyváladékban.

A hüvelyt intim mosakodóval sem lehet mosni, de akkor minek az intim mosakodó, ha szappannal is meg tudjuk mosni belül széthúzva (persze a hüvelybe nem nyúlunk fel)?

Legjobb válasz: Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.

Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.
ezeket az intim mosakodókat nem nagyon kéne. a hüvelyben egyetlen egy dolognak van helye a tejsavtermelõ baktériumoknak! azok védenek meg. használj probiotikus tampont és a hüvelyedbe ne tegyél nem odavaló dolgokat..
Ezt már én is hallottam, hogy intim testrészre a legjobb a sima meleg víz!
Én sem értem, mi ez a nagy kétely errõl, mondjuk én azt hallottam egy dokitól, hogy a legjobb a sima víz, oda nem kell semmi a víz ugyan úgy használ, tisztít, kipróbáltam, tényleg nem lett semmi, kb 1 hónapig.Bár azért amikor megvan, meg amúgy is mindig, visszaszoktam rá, azzal tisztálkodom.Csak jobb mint a szappan, mert ez savas.
Egy kis komolytalanság: Anno egy háztartási eszközöket gyártó jászberényi üzemben dolgoztam minõségellenõrként, ott hangzott el az alábbi mondat: "Minek azt mosni jányom? Tisztítsa az maga magát..." XD
Kívül tusfürdõt használtam.
Nekem volt visszatérõ hüvelygombám, és akkor kezdtem intim mosakodót használni, amikor abból kezeltek ki. És azóta nem is volt, pedig volt azóta is két nagy antibiotikumos kezelésem (elõtte is antibiotikum okozta a gombásodást). Szóval én megvagyok vele elégedve. Valószínûleg a hüvelykörnyéki területet is jó savasan tartani, mint lúgosan. Gondolom ezen az elven mûködik.
A kérdező hozzászólása: 23.45: Kívül, azaz a szeméremdombnál és a külsõ ajkaknál is csak vízzel mostad vagy használtál szappant?
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Igen, elég vitatott... Szerintem vannak, akiknek használ, de normális esetben inkább árt, mint használ.

Anális szex előtt mivel érdemes megtisztítani, "fertőtleníteni" az ánuszt? Elég a meleg víz vagy valami intim szappan? 25/L

Néztem a boltban intim szappanokat, de mindet küls? használatra javasolják, ezért bizonytalanodtam el...

Legjobb válasz: Gyógyszertárban nézz szét.

Gyógyszertárban nézz szét.
nincs olyan amivel belül is tudod tisztítani, simán mosd meg szappannal vagy tusfürdõvel, semmi bajotok nem lesz
Ha annyira akarod belül is tisztítani akkor beöntés..... De minden seggbek*rás elõtt egy beöntés, azért kicsit kényelmetlen.Csak mosd meg, nem lesz semmi bajotok.
lehet kapni a gyógyszertárakban erre alkalmas vmi ballonos tisztítót , amivel belül is ki tudod mosni !
Jajj ennyi kretén válaszolót, tisztelet a kivételnek. Elég a beöntés sima meleg vízzel.
Minek az anális? Nem mûködik a hagyományosan nõnek teremtett puncikád???? Izgasd a hüvelyi oldalon a gátat... Ha s.gbe teszik a nõt, akkor annak a pasinak mindegy, hogy travi vagy valódi....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!