Találatok a következő kifejezésre: Mi a az időről (12 db)

Mi a véleményetek erről az időről? Normális ez?

Több ismerősöm is azt mondta, hogy ez teljesen normális, hogy lassan áprilisban még esik a hó. Hát nem tudom, én nem nagyon emlékszem ilyenre, hogy lett volna eddig. Mit gondoltok erről? Valahol lehet olvasni szakértőtől véleményt esetleg neten? Én nem találtam cikket.

Legjobb válasz: tényleg nem normális idõjárás,de ha lehet hinni az elõrejelzéseknek akkor lassan javulni fog az idõ

tényleg nem normális idõjárás, de ha lehet hinni az elõrejelzéseknek akkor lassan javulni fog az idõ
Ha azt mondom, hogy nem normális, tudsz ellene tenni valamit? :) (mi a normális? ami <természetes> módon zajlik? mert akkor az se normális, hogy internetezünk :) )
A kérdező hozzászólása: Tehát valszeg felelõsek vagyunk ezért. Ezt akartam olvasni. Köszönöm..hát meglátjuk mi lesz pár évtized múlva így. :)
tényleg nagyban befolyásolja az idõjárást az hogy mennyire szennyezzük a környezetet, mekkora pusztulást idézünk elõ benne, elvégre felborítja a természetes rendet
Biztos volt ilyen régen is csak nem volt ilyen gyor az információ áramlás pl. Gyõrben esett a hó azt Debrecenben a kutya nem tudta. Érdekes itt a globális felmelegedés magas szintjén megfagyunk Európa szívében :D:D

Mi az az idő? Irodalomra kéne, hogy mi az idő. Ezért megkérdezném, kinek mi a véleménye az időről? Mi az idő?

El?re is köszönöm!:)

Legjobb válasz: Most már sok mindent olvashattál az idõrõl. Én a két irányzatot azért nem tartom egymást kizárónak. Az embernek és csak neki van olyan tulajdonsága, hogy érzékeli az eseményeket és azokra emlékszik. Továbbá értelmezi, környezete jelenségeire magyarázatot keres. Ebben a helyzetben találkozik azzal a tulajdonsággal, hogy egyes jelenségeket végig tud gondolni, és képes erre "visszafelé" is. Ekkor észreveszi, hogy van valami, aminek csak egy "iránya" van. El tud menni a szomszéd faluba és vissza. Összetörhet valamit, és ha van kellõ tudása és eszköze, "vissza" tudja csinálni. De nem tud újra két éves lenni. Nem tud az emlékbõl valóságot csinálni. Azt a valamit, ami csak egyfelé lehetséges, idõnek nevezi el, és kitüntetett szerepet ad neki. Segítségével sokkal könnyebben tudja megérteni és megmagyarázni a körülötte zajló jelenségeket. Ezt csak az ember tudja, mert tudata van. Aztán ha kellõen kifinomult, belemehet azokba a filozófiai részletekbe, hogy ez a valami, az idõ, a világ olyan tulajdonsága-e, mint az erõ például. Hogy van, nem kell hozzá az ember érzékelõ képessége. Vagy nincs, csak az ember alkotta meg, mint absztrakt fogalmat, hogy könnyebben eligazodjon, egyáltalán, hogy a tudatát használhassa. Akár így van, kár úgy, annyi biztos, hogy az ember képzetében és gondolkodásában az különbözteti meg a többi fogalomtól és jelenségtõl, hogy irreverzibilis. Nem megismételhetõ. Ennek lényegérõl rengeteg mondás született.

Most már sok mindent olvashattál az idõrõl. Én a két irányzatot azért nem tartom egymást kizárónak. Az embernek és csak neki van olyan tulajdonsága, hogy érzékeli az eseményeket és azokra emlékszik. Továbbá értelmezi, környezete jelenségeire magyarázatot keres. Ebben a helyzetben találkozik azzal a tulajdonsággal, hogy egyes jelenségeket végig tud gondolni, és képes erre "visszafelé" is. Ekkor észreveszi, hogy van valami, aminek csak egy "iránya" van. El tud menni a szomszéd faluba és vissza. Összetörhet valamit, és ha van kellõ tudása és eszköze, "vissza" tudja csinálni. De nem tud újra két éves lenni. Nem tud az emlékbõl valóságot csinálni. Azt a valamit, ami csak egyfelé lehetséges, idõnek nevezi el, és kitüntetett szerepet ad neki. Segítségével sokkal könnyebben tudja megérteni és megmagyarázni a körülötte zajló jelenségeket. Ezt csak az ember tudja, mert tudata van. Aztán ha kellõen kifinomult, belemehet azokba a filozófiai részletekbe, hogy ez a valami, az idõ, a világ olyan tulajdonsága-e, mint az erõ például. Hogy van, nem kell hozzá az ember érzékelõ képessége. Vagy nincs, csak az ember alkotta meg, mint absztrakt fogalmat, hogy könnyebben eligazodjon, egyáltalán, hogy a tudatát használhassa. Akár így van, kár úgy, annyi biztos, hogy az ember képzetében és gondolkodásában az különbözteti meg a többi fogalomtól és jelenségtõl, hogy irreverzibilis. Nem megismételhetõ. Ennek lényegérõl rengeteg mondás született.
Senki nem tudja pontosan definiálni. Még Einstein is csak annyit tudott róla mondani, "hogy az idõ az a mennyiség, amit órával mérünk." Ha neki nem ment, akkor az irodalomtanár is érje be ennyivel!
Egyéni megfogalmazás, így sok tudomány nincs benne, de szerintem a világ egy folyamatosan és egyenletesen változó, befolyásolhatatlan tulajdonsága, mellyel jellemezni és egymáshoz viszonyítani tudjuk a világban lezajló folyamatok kezdetét, végét és hosszát.

Mi a véleményed az 1990 óta eltelt időről?

Legjobb válasz: kár, hogy nem voltunk képesek azt megvalósítani, ami a legtöbb volt szoci tagállamnak sikerült!

kár, hogy nem voltunk képesek azt megvalósítani, ami a legtöbb volt szoci tagállamnak sikerült!
Pedro-nak Én ezalatt a 20 esztendõ alatt 26 évet öregedtem.
Egy nagyon szomorú, eredménytelen 20 év volt. - Pozitivumként csak a Schengeni Egyezményhez történõ csatlakozást - a Határok átjárhatósága - tudnám kiemelni és a Mária Valéria Híd újjáépítését, mert az elõbbi - bár EU vívmány - a Varsói szerzõdés keretein belül nem lett volna lehetséges, az utóbbi pedig az éppen kedvezõ politikai széljárásnak volt köszönhetõ.
Sajnos a politikusok meg gazdagodtak, az emberek meg el szegényetek.
Elvesztegetett idõ
Az, hogy visszafele fejlõdünk. Én akkor döbbentem meg, amikor négy éve a határban nem komoly munkagépeket láttam dolgozni, hanem egy gazdát, aki lovát befogva ekézte a földjét. Na ez a nem semmi.
Az, hogy 20 évet öregedtem ez idõ alatt. Hát nem felháborító??? ÉS EGYIK KORMÁNY SE TETT EZ ELLEN SEMMIT! Pedro
bejöttek a multik, bõvült a választék a boltokban egy két modernebb épületet építették, a többit letojták, megjelentek a "sztárok", modernebb kocsik járnak az utakon- kb ennyi történt csupa külsõség (semmi belsõ változás)talán szabadabban lehet gondolkodni, de azzal nem sokra megyünk
A Nintendo NES még mindig menõ.
Ugyanazok a régi rezsim(rendszer) beli kommunista vezetõk maradtak hatalmon az új pártokban is, kivéve a Fideszt. Mivel csak most kezd normalizálódni a helyzet, ezt a 20 évet hozzáírhatjuk a 40 év szocializmushoz, a helyzet csak romlott mindkettõ alatt. A gyalogbéka segge alatt vagyunk 670 mérfölddel! Rohadt komcsik!
A tény az, hogy a 2004-2009-es kisiklást leszámítva az ország 1990 és 2010 között sokat fejlõdött, felzárkózóban volt a nyugathoz, lassan vissza fog térni az európai országok közé arról a kényszerpályáról, amire a baloldali diktatúra lökte 1949 és 1989 között. Ha nem adunk esélyt arra, hogy a 2004-2009-es vezetõ réteg ismét tönkretegye az országot, akkor a felzárkózás folytatódhat.
Eltelt 20 év, és az emberek bebizonyították, hogy még mindig nem képesek felnõttként gondolkodni. Megkérdeztem pár embert, mi a véleménye az öszödi beszédrõl. A többség kommunistázott, támadta az MSZP-t, majd megkérdeztem, hogy kik hallgatták ténylegesen végig? 10 emberbõl 2. 8 ember nincs tisztában a szöveggel, csak egy-két mondattal. Nyilván arról sem tudnak, hogy Gyurcsány helyre akarta hozni a gazdaságot, nem a rombolása volt a cél, és ehhez keresett partnereket. Hogy az MSZP-hez milyen emberek csatlakoztak, az egy dolog. Egy egészen másik kérdés, hogy mi volt a terve a kormánynak és mit vitt véghez. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a "kommunisták" által kitûzött hiánycélt a Fidesz tarthatatlannak nevezte a korábbi kormány borzalmas mûködése miatt, majd miután az államcsõd emlegetése a spekulánsok közbenjárásával nem lett túl egészséges, úgy döntöttek, hogy mégis megpróbálják a tarthatatlan hiánycélt tartani, közben óvatosan, "de akkor is te vagy a hibás", tovább támadták a kormányt, el nem ismerve néhány döntésük helyességét, mert ebbõl az következett volna, hogy a Fidesz korábban csak a semmivel dobálózott. Egy-két törvény jöjjön az új kormány alkotásaiból, csak példának: Az egykulcsos adó remek, így azoknak, akiknek magas a fizetésük, nem kell plusz pénzeket fizetniük. Az így kiesett bevételt pedig majd a 200 milliárdos bankadóból pótolják. Meg gyakorlatilag abból pótolnak mindent, mintha elég lenne, de ha a 200 milliárd kifújt, mert elverték az adócsökkentésekre, akkor még mindig ott vannak a már meglévõ problémák, amikre szintén kell pénz. Az is remek, hogy a kettõs állampolgárságot és a pálinkafõzés tilalmát megoldották, de hangulati javuláson túl egyéb értéke nincs. Az is furcsa, hogy egy, a vagyonadót ötletként helyesnek ítélõ Fidesz tagot kirúgtak. Ha nem azért, mert a vagyonosokat védik, akkor azért, mert a Fidesz jól megszervezett "Ne mondjunk semmit" kampányába belerondított, jelzést adott arra, hogy a párt nem minden kormánydöntést kritizál. Félõ volt, hogy az emberek gondolkodni kezdenek, hogy az akkori ellenzék miért nem kreatívan próbálta az ország érdekeit képviselni, miért csak a morálrombolás volt a célja, amivel közismerten hozzá lehet járulni egy ország tönkretételéhez. Nem minden fekete vagy fehér. Helyesnek tartom, hogy az MSZP köreiben lévõ csalókat, sikkasztókat, és hasonló bûnözõket elõvegyék és lecsukják. Nekem azzal a pofátlansággal van bajom, amit a Fidesz csinált, és csinál a mai napig. Nem minden fideszes ilyen, a többség szerintem igyekszik a legtöbbet megtenni az országért, de az kizárt, hogy az MSZP-ben lévõ aljadékokhoz hasonló emberek ne lennének a Fideszben is, viszont a párt egységének és az emberek elõtti tisztaság látszatának megtartásáért õket is védeni fogja a párt. Ezt vehetitek készpénznek, ugyanis a Fidesz mindig ügyesen manipulált és jó volt a látszat fenntartásában, ráadásul kizárt, hogy az emberek többsége beismerné, hogy bizony, õt kétszer is átverték. Ezen érdemes lenne elgondolkodni.
Nem emlékszem rá annyira, hogy tudjam :d


Mi a jelentősége az időről időre visszatérő álmoknak?

Már nem els?re álmodok egy idegen n?vel, aki a páromra "pályázik" és mindent elkövet, hogy megszerezze. Én meg teljesen tehetetlenül állok ott. Ezután pedig felébredek. :)

Legjobb válasz: Ha sûrûn ismétlõdik és nagyon zavar, az orvosi probléma. Amatõr módszerekkel ezen nem lehet igazán segíteni. Ha még nem, akkor azt mondom, hogy figyelj oda jobban a párodra, és foglalkozz vele többet - úgy beszélgetésben, mint együttlétben. Te meg pihenj és ne legyél zaklatott.

Ha sûrûn ismétlõdik és nagyon zavar, az orvosi probléma. Amatõr módszerekkel ezen nem lehet igazán segíteni. Ha még nem, akkor azt mondom, hogy figyelj oda jobban a párodra, és foglalkozz vele többet - úgy beszélgetésben, mint együttlétben. Te meg pihenj és ne legyél zaklatott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Ez azért van, mert féltékeny vagy a párodra! Nekem is voltak ilyen álmaim, de már elmúltak! Egyszerûen félted a szerelmedet!
Egyetertek az elottem szoloval. En is idonkent almodok ilyesmit, es nagyon rossz elmeny, de ez csak egy alom, nem a valosag. Csak felted ot mas noktol.
Nos egy ilyen álomnak a jelentõsége kétféle lehet. 1. féltékenység( ez azért felesleges, mert ha akar úgy is megcsal, ha meg nem, akkor meg bármi történjék úgy sem teszi meg) 2. megérzés (vannak olyan emberek akik elõre megálmodnak dolgokat) Amúgy ha mással kapcsolatban is vannak álmaid és zavaróak, akkor fordulj orvoshoz, mert az alvászavar egy igen komoly betegség.
Személy szerint nem tom de könytárakban vannak az ún. álmos könyvek ezekben bennevan..

A számítógépem időről-időre "elfelejti" a képernyő és hangséma beállításokat. Mi lehet az oka?

Teljesen random a jelenség. Van olyan, hogy hetekig nem fordul el?. Mostanában viszont 2-3 naponta. Kikapcsolom a gépem és amikor bekapcsolom, akkor a "Windows Classic" feketére beállított háttér helyett az alap Windows XP beállítás jelenik meg. A kikapcsolt képerny?véd? is visszxakapcsol, a hangséma is visszavált normálra. Visszaállítok mindent. Akkor megint jó pár napig, aztán megint elmászik. Régebben úgy állítottam vissza, hogy a legutolsó biztonsági mentést visszahoztam. Azután is ez történt néhány nap múlva. És még egy furcsaság van a gépemen: mp4 meg mpeg fájlok lejátszásakor van olyan, hogy a lejátszás indításakor a Media Player az eredeti lejátszási sebesség kb. negyedével kezd el lejátszani. Ez nagyon gyakori. Majdnem mindig ez van. VLC-t használok helyette, azzal nincs iilyen, de ez akkor sem normális. Mi lehet ez? Video driver hiba? Vírus? Van Avira a gépemen, rendszeresen frissített, id?nként teljes scan-t futtatok. Semmit nem talált.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy driver hiba. Próbáltál már windows újratevést a gépeden?

Nem hinném, hogy driver hiba. Próbáltál már windows újratevést a gépeden?
A kérdező hozzászólása: 3 éve volt egyszer újratelepítve. Elõtte soha nem volt ilyen gond. Akkor az eredeti vinyó ment ki. Valami félremehetett a Windows-ban és jobban járok, ha újratelepítem?
Hát három éves windows-nál igencsak nem árt egy újratelepítés.:) Valamiért visszaáll szerintem az alap registry beállításokra. Hogy miért az jó kérdés nekem is.
Mikor cseréltél benne BIOS elemet? http://www.argep.hu/trend/CR20/CR2032-elem.html
témaváltásnál átírhatja pl.
A kérdező hozzászólása: Kösöznöm a segítségeket. Majd lesz valamikor egy Windows újrahúzás. Elegendõ egy repair, vagy egy teljes újrahúzás kell? Utóbbi húzósabb, mert a gép olyan öreg, hogy a driverei nagy részét már alig bírom összevadászni. A gép 9 éves és az elem 1 éve lemerült benne. De nem zavar :-) Ha nem volt bedugva a konnektorba a laptop, akkor csak F2-t kell nyomni pluszban induláskor. A Windows beállításait nem zavarta eddig. Én nem váltok témát. A gép változtatja alapra idõnként magától.

Keresek egy gyerekkönyvet az időről. Tudod, mi a címe?

Az én gyerekkoromban, a 80-as évek közepén jelent meg. Spirálal volt összef?zve, mint egy füzet. Az évszakokról, a napszakokról, a hónapokról, a hét napjairól, az óráról szólt. Lehetett tekergeti a lapjai közti forgókat (remélem, sikerült érthet?en leírnom...), pl. be lehetett állítani, hogy most éjjel vagy nappal legyen a képen. Nem tudom mi lehetett a címe:( Szeretném megszerezni antikváron keresztül a kisfiamnak, de sehogy sem találom. Nem emlékszik rá valamelyik?tök? Mi lehet a címe?

Legjobb válasz: A könyv nekem is megvolt! Lehet hogy nagy hülyeséget irok,de nem az volt a cime hogy jár az óra jár?

A könyv nekem is megvolt! Lehet hogy nagy hülyeséget irok, de nem az volt a cime hogy jár az óra jár?
Elsõ vagyok, utána néztem neten, nem valoszinu h. az lett volna a cime, megkérdezem majd anyumat inkább:-9
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó! Hátha anyukád emlékszik! Nagyon várom a válaszod! Olyan jó volna megszerezni, nagyon okos könyv volt.
Holnap reggel megkérdezem!
Megkérdeztem, nem az "Amirõl az óra mesél"? Vagy esetleg amit az óra mesél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ez az:( Amit írtál, ifjúsági regény. Azért köszi, hogy utánanéztél. Hátha kiderül még mi a címe annak, amit keresek...
Pedig ez nekem is megvolt. De a címére nem emlékszem. Még gondolkodom. Hátha...

Miért van az, hogy időről időre (mivel már régóta nincs csajom és mindig kikosaraznak engem) felmerül bennem vég elkeseredésként az a hajlam, hogy megerőszakoljak egy lányt?

Már annyira kivagyok a buta libáktól és a folytonos visszautasításoktól, hogy néha megfordul a fejemben, hogy elkapjak egy buliban és elkábítva meger?szakoljam a lányt. Nem nagyon lehet err?l lebeszélni engem, már eldöntöttem.

Legjobb válasz: Idefigyelj kérdezõ. A megerõszakolás azért bûncselekémy, mert minden embernek elemi joga hogy meg tudja választani, hogy kivel hajlandó közösülni, és kivel nem. Aki ezt nem veszi figyelembe, az bûnözõ, és börtönt érdemel. Te mit szólnál, ha téged erõszakolna meg egy pasi, amikor be vagy kábítva? Ha annyira szexre vágysz, mit gondolsz mire valók a prostituáltak? Velük akkor fekszel le amikor akarsz és van pénzed. Ennyire pitiáner senkiházi lennél? Bulizni meg inni van pénzed, de prostira nem? Egy kis tisztességet nevelni kéne beléd.

Idefigyelj kérdezõ. A megerõszakolás azért bûncselekémy, mert minden embernek elemi joga hogy meg tudja választani, hogy kivel hajlandó közösülni, és kivel nem. Aki ezt nem veszi figyelembe, az bûnözõ, és börtönt érdemel. Te mit szólnál, ha téged erõszakolna meg egy pasi, amikor be vagy kábítva? Ha annyira szexre vágysz, mit gondolsz mire valók a prostituáltak? Velük akkor fekszel le amikor akarsz és van pénzed. Ennyire pitiáner senkiházi lennél? Bulizni meg inni van pénzed, de prostira nem? Egy kis tisztességet nevelni kéne beléd.
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Amúgy javaslom, hogy látogass megy pszichiátert.
Remélem ha megteszed rövid idõn belül elkapnak utána és a kaptárban majd téged erõszakolnak meg a kancigányok rendszeresen, csak te nem leszel elkábítva.
> Nem nagyon lehet errõl lebeszélni engem, már eldöntöttem. Inkább menj k*rvázni.
Szerintem minden normális eszû ember azt mondja hogy ne erõszakolj meg senkit. Mi lenne ha minden elkeseredett férfi megerõszkolna gey vagy több lány . És ha pl lenne neked egy csajod és megerõszakolnák azt , és ez a trauma miat nem akarna veled meg másal se lenni , te se örõlnél. Ha továbbra is ilyen gondolatok járnak az eszedbe , ne csodálkozz hogy nincs barátnõd.CSak magadat okolhatod.
te tudod, de ha lebuksz akkor téged fognak a börtönben minden nap megerõszakolni.
nõ létemre az ilyen pasik fejét verném szét...szánalmas és undorító, már csak az hogy megfordul a fejében...mi az hogy vég elkeseredésben??? Normális vagy te??? Azonnal keress fel egy orvost, vagy én erõszakollak meg egy sodrófával....:@ L21
ha meglátlak szarráverem a pofádat a viperával és kiszúrom az egyik szemedet, hogy emlékezz a dologra megéri? ne csinálj ilyet. minek akarsz valakinek ártani? nem vagy normális. Fordulj pszichiáterhez.
*meg egy
A kérdező hozzászólása: Komolyan mondom, ha még egyszer odamegyek egy csajhoz egy buliban, akit ismerek és tudom, hogy egyáltalán nincs barátja(rengetegszer mondta már másoknak), és ha nekem azt mondja, hogy bocsi de van barátom, akkor úgy pofán vágom, hogy elájul. Mert mind ilyenek.
Kérdezõ, egy lúzer vagy, és az emberiség egyik hulladéka, jobb, ha felkötöd magad egy szép nagy fára, szívességet teszel az emberiségnek, hidd el. Egyébként könnyen megszívhatod, ha azt hiszed, egyedül van a csaj, csak mégsem. Mellettem sem állnak ott közvetlenül a pénzbehajtó jellegû haverjaim. Ne keresd a bajt, könnyen kerülhetsz a f*sz rossz végére, hidd el.
Aha. És ha leütsz egy fullos csajt, mert jogában áll eldönteni, hogy nem fog kefélni egy bunkó bányarémmel, máris te leszel a kolesz bikája?! XD Vágd le fütyköst, soha nem lesz rá szükséged!
Ezzel a hozzáállással lehetnél te helyes, kigyúrt és milliomos is. Nem a megjelenésed miatt nincs nõd, hanem süt rólad, hogy egy utolsó tahó vagy, aki minden csajban az "instant pi.nát" látja, és ha köszönés után két perccel még mindig nincs lesz.opva, akkor még meg is sértõdik. Nem egy nõt/csajt/barátnõt akarsz, csak egy pi.nát amit két másodperc alatt teliverhetsz. Márpedig erre egyetlen csaj se vevõ, még a prostik se. Maradj a markodnál: azonnal használhatod, nem kell neki udvarolni, nem csal meg, és nem fog tõled megundorodni. Vagy ha mégis, legfeljebb megerõszakolod. Tõled én így is zsigerbõl undorodok, és a hányinger kap el, pedig csak pár sort olvastam, amit írtál. Gondolom, ez személyesen még töményebb undor.
te utolsó szerencse csomag...bújj el a bánya mélyére de nehogy felgyere.... komolyan mondom úgy felpofoználak ha itt lennél elõttem hogy bele is dögölnél... Mi az hogy felpofozod a csajt??? Hány éves vagy b+ mert most már tényleg kiváncsi vagyok....ÉS jobban teszed ha nem fenyegetõzöl itt megerõszakolással meg ilyenekkel, mert már ezzel is fellehet jelenteni valakit...és vissza kereshetõ a szaros p*csád neten keresztül!!
„ Nem ismerek olyan ronda srácot, vagy férfit, aki szüzen halt meg. Csak türelmetlen (is) vagy.” Azért ez egy jó dolog és ha az ember szeretne dugni, de nem jön össze, akkor nehogy már õ legyen a türelmetlen, meg várjon 30 éves koráig. ” Ettõl te még soha nem fogod megtudni, milyen az igazi szeretkezés. Amikor a lány pu.ncija nedves, szûk és forró, átkarol a lábával és a kezével, érzed, ahogy elélvez, és kielégül általad... akkor meg minek?! Technikailag még jóformán szûz lennél.” Aztán jön megint, hogy a nõk 75%-nak nincs hüvelyi orgazmusa. Persze errõl is a férfiak tehetnek. Szerintem nem lenne szûz. Attól még, hogy a másiknak nem jó és megtörtént az aktus nem azt jelenti, hogy az illetõ szûz marad. ”Az egy dolog, hogy kapsz öt évet, és akkor téged kúr végig a fél Csillag börtön. De nõ többé a közeledbe se fog menni az életben, ha csak ránézel, sikítva hív rendõrt.” Senkinek sincs sajnos a homlokára írva, hogy egy erõszaktevõ f.szkalap, aki sitten volt. „Tudod, öregem, Jimmynél rondább élõlényt nem nagyon hordott a hátán föld, valahogy mégis levarrta a Gregor Bernit ...is... „ De ha Jimmy hûtõgépszerelõ vagy vasutas lett volna, nem igazán varrta volna le Gregor Bernit, de mást nõt se nagyon. „Amíg csak rá akarsz mászni a csajokra, és semmi mást nem akarsz, csak kúrni, addig nem fogja hagyni magát egyik csaj se.” Persze, gondolom a nagy arcú, ki ha én nem kõbunkókkal mindig a romantikus lelkületükért vannak a csajok és nem azért mert meg akarták dugni õket. Á! ”Valószínûleg te is csak a libaagyú, jó testû cicababákat veszed "nõszámba", õk meg tényleg el is fognak hajtani a véres ge.cibe. Aki csak ezeket a partiriba.ncokat veszi észre, az meg is érdemli.” Manapság már a bányarémeknek és a teheneknek is akkora igényeik vannak, hogy az ember haja égnek áll. Természetesen nem a kérdezõt akarom védeni, mert aki feljön ide és ilyeneket ír, az úgysem teszi meg, csak a pofája nagy. Írtad volna, hogy k.rvázni akarsz, akkor csak a szokásos várdd meg az igazit maszlagot kaptad volna. Szerintem neked egy-két barátra – és nem felszínes haverra – lenne szükséged, akikkel néha ki tudsz kapcsolódni. A görcsös csajozást pedig egy ideig hagyni a p.csába, mert ha örökké azon agyalsz, hogy jaj most mindenáron csaj kell, akkor nem fog összejönni. Elõször érezd jól magad, mert ha ilyen rejtett pszichopata búval b.szott f.szfej leszel, akkor hiába szedsz össze valakit, nem fog sokáig tartani. Ui. a szerelmet és a dugást pedig nem kéne túlmisztifikálni.
Hát én minden válaszolóval egyetértek! Na csak laknánk egy helyen, és találkoznánk egy buliba és mondjuk a pasimmal mennék aki épp kiugrott a mosdóba és odajönnél, megvernél asszem azt triplán kapnád vissza tõlem +a barátom f.o.s.s.á verne. Asszem azután 100x meggondolnád mit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg mi a fenét csináljak, ha a koli szobából látom a szép csajokat a jó pasikkal lemenni bulizni, engem meg felfal a penész. Ha én odamegyek egy lányhoz, akkor mindig ugyanaz a nóta vége.
Csúnya vagy és nem kellesz senkinek? Ezek után tuti nem! Egy Senki vagy!
Kedves kérdezõ, igazából megértelek. A fiatal nõk jó 70% kb. ezt érdemelné. DE egyrészt saját magaddal szúrsz ki, mert ha lebuksz, vállalnod kell a tetteid következményeit. Továbbá azért van pár normális lány is, akit egy egész életre tönkretehetsz egy ilyen akcióval, nekem egész életemben bûntudatom lenne egy ilyen akció után, és ha a szíved mélyére tekintesz szerintem neked is. Hidd el nekem nem ér annyit az egész nõi nem!
Tegyük fel, hogy nem csak unatkozol... 1: Nem ismerek olyan ronda srácot, vagy férfit, aki szüzen halt meg. Csak türelmetlen (is) vagy. 2: Gondolod, hogy akkor már nem leszel szûz, és hatalmas változás lesz ez az életedben? Egyszer az életben megerõszakolsz egy csajt. És aztán?? Soha többé nem szexelsz? Vagy azt hiszed, hogy ezek után sorbaállnak a csajok, hogy kúrd végig õket? Netán rendszeres heti program lesz, hogy elkapsz egy csajt, és megerõszakolod?! Ebben az esetben nem elkeseredett vagy, hanem egy kéjjgyilkos, és sokat segítenél az emberiségen, ha mész, és felakasztod magad. Tényleg csak ennyit érsz?! 3: Ettõl te még soha nem fogod megtudni, milyen az igazi szeretkezés. Amikor a lány pu.ncija nedves, szûk és forró, átkarol a lábával és a kezével, érzed, ahogy elélvez, és kielégül általad... akkor meg minek?! Technikailag még jóformán szûz lennél. 4: Az egy dolog, hogy kapsz öt évet, és akkor téged kúr végig a fél Csillag börtön. De nõ többé a közeledbe se fog menni az életben, ha csak ránézel, sikítva hív rendõrt. Megint csak ott tartasz, hogy egyszer az életben kúrtál nõvel, és az se volt jó. Te, nem lenne egyszerûbb ennyi kanyar helyett rögtön beállni bu.zinak?! Tudod, öregem, Jimmynél rondább élõlényt nem nagyon hordott a hátán föld, valahogy mégis levarrta a Gregor Bernit ...is... Amíg csak rá akarsz mászni a csajokra, és semmi mást nem akarsz, csak kúrni, addig nem fogja hagyni magát egyik csaj se. Valószínûleg te is csak a libaagyú, jó testû cicababákat veszed "nõszámba", õk meg tényleg el is fognak hajtani a véres ge.cibe. Aki csak ezeket a partiriba.ncokat veszi észre, az meg is érdemli. Azt hiszem, abban a pillanatban levágnám a pötsöm, amint felmerül bennem, hogy csak úgy tudok nõt szerezni, ha elkábítom és megerõszakolom.
K*RVÁZZ cs*szdmeg...:@ Ne idegesíts fel....:S Szerinted a k*rvák minek vannak??? Pont az ilyen elmebajos nyomiknak...Am meg igaza van az egyik elõttem szólónak, ha van pénzed bulira piára akkor k*rvára is...inkább járj ahhoz vagy verd ki...b*rom ja és ezek nem kritikák, hanem vélemények s*ggfej Amúgy meg pont az ilyen idióták miatt nem merek sose egyedül menni egy buliba, vagy onnan haza menni...egyre több az ilyen õrült...pedig már nem vagyok kislány...
Csak azt mondom ha elkapnak visszakapod többször. Börtönviselt ember lévén tudom hogy mûködik ez. Ne azt képzeld el, hogy mindenki kiszúr magának valakit és azzal általában jól elvagyunk de ha meghalljuk, hogy egy erõszakoló van köztünk akkor azokat az embereket akik hajlandóak közösülni férfiakkal rávesszük, hogy tegye már meg ezzel a cimborával is. mi lefogjuk és az aktus megtörténik és nem csak 1x.
Ne tessék már törölni a kommentjeimet, szerintem tök vicces volt.
Attól jobban fogod érezni magad , hogy ha valakit az akarata ellenére megerõszakolnél , es ez lenne az elsõ és utolsó egyõtléted valakivel. Meg még ha ráadásul börtömbe kerõsz , akkor is megéri.Amugy hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ jellegû kritikát. De elkeseredésemben nem tudok mást tenni. Csúnya vagyok nem kellek senkinek, ezért szántam el magam erre.
Honnan tudod, hogy fossá verné? Azt nem tudod elképzelni sem, hogy õt verné inkább fossá a kérdezõ?

Mi romlik időről időre? Miért alacsonyodik az általános színvonal? Mitől borult fel ennyire bennünk az egyensúly? Továbbra is az uralkodás a cél mint évszázadokkal ezelőtt? Komolyan ez így jó mindenkinek továbbra is?

Ne írjatok se vallásról, se politikáról, se civilizációkról, se pszichológiáról regényeket. Csak a lényeget!!!

Legjobb válasz: - mi az ami romlik? (a hûtõszekrény, az emberi kapcsolatok, az életszínvonal?) - milyen általános színvonal? (kultúra? oktatás? megélhetés?) - kinek az uralkodása? - nekem van ami nem jó és van ami jó csak a kérdésed annyira nem konkrét, hogy több száz oldalas tanulmányt lehetne írni hozzá, és még akkor sem biztos, hogy arra gondoltál

- mi az ami romlik? (a hûtõszekrény, az emberi kapcsolatok, az életszínvonal?) - milyen általános színvonal? (kultúra? oktatás? megélhetés?) - kinek az uralkodása? - nekem van ami nem jó és van ami jó csak a kérdésed annyira nem konkrét, hogy több száz oldalas tanulmányt lehetne írni hozzá, és még akkor sem biztos, hogy arra gondoltál
Idõrõl idõre az erkölcs romlik, az emberek egymáshoz való viszonya, az elfogadás, a tolerancia, a bolygó erõforrásai merülnek ki, fogy a benzin, az iható víz, pusztul a környezet, az élõvilág, az emberek egyes rasszai (pl. európai fehér ember) fogynak és jelentõségüket vesztik, más rasszok gyarapodnak és átveszik a helyüket.
A kérdező hozzászólása: Csak a testemen át!!!
Ugyan az zajlik most is, ami 5, 15, 50, 500 éve és így tovább. Ezt kéne felismerni. Semmi sem alacsonyodott, még mindig ugyanott toporgunk. A 2. válaszadó rá az elõ példa.
A kérdező hozzászólása: Erõsen túlzol, de nem itt fogok ezen vitatkozni.
Nem túloz! Több ezer évvel ezelõtt is ugyan azt gondolták az emberek az akkori fiatalságról, hogy tiszteletlen, hülyén öltözködik, stb. Ez ugyan, olyan, mint az egész éghajlatváltozásos dolog. Megtörtént már számtalan alkalommal, csak elfejeltettük...
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az a problémám, hogy az utóbbi időben nagyon gyakran csuklok. Van, hogy napi 5-6 alkalommal is. Mit gondoltok ez mitől lehet? Nem minden nap, időről időre fordul elő.

Legjobb válasz: Lehet hogy Refluxod van nemkell megiedni itt mident megtlász róla http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=s..

Lehet hogy Refluxod van nemkell megiedni itt mident megtlász róla http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, elképzelhetõ, hogy igazad van, mert egyes tünetek tényleg jellemzõek rám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!