Találatok a következő kifejezésre: Mi a az engedelmességi vizsgán (2 db)

Mi a korhatár az engedelmességi vizsgán egy kutyánál?

Márciusban lesz egy éves a kutyám és valami olyasmit hallottam hogy 15 hónap az alsókorhatár az engedelmességi vizsgához. Május 3 án lenne egy vizsga de a kutyának még vagy 2 hét kellene a 15 hónaphoz.Engednek vizsgázni mineket vagy emiatt a 2 hét miatt várhatunk a követjez? vizsgaalkalomra?

Legjobb válasz: Én ugy tudom, hogy egy évesnek kell lennie minimum.Mi is így vagyunk. Szerintem titeket biztos fognak engedni vizsgázni.

Én ugy tudom, hogy egy évesnek kell lennie minimum.Mi is így vagyunk. Szerintem titeket biztos fognak engedni vizsgázni.

Nagyon okos a kölyök kutyám 4 hónaposan már képes lenne teljesíteni az engedelmességi vizsgát. Mit taníthatok még neki?

Milyen jó trükkök vannak még?

Legjobb válasz:
Van egy könyv, a 101 kutyatrükk.Ajánlom, nagyon jó trükkök vannak benne.Ha hamar elkezded a tanítását fog tudni sok trükköt.Amúgy milyen fajta kutyus? Trükkök: A "döglött" kutya Egyensúlyozás és elkapás Újságkézbesítés Hozd a papucsom! Hozd a pórázt! Pakold el a játékokat! Takarózz be! Fekvõtámasz Zsebtolvajkodás A világ legostobább kutyája Vedd fel a telefont! Kapcsold le a villanyt! Csengess, hogy bejöhess! Hozz egy sört! Levélkézbesítés Keresd a kocsikulcsot/távirányítót! Hozz egy papír zsebkendõt! Ugrókötelezés Térdrõl indított ugrás Ugrás bukfenc fölött Ugord át a hátamat! Guruló karika átugrása Ugrássorozat két karikával Kúszás Piruett Pukedli Húzz egy lapot! Takard el a szemed! Viszlát! Bár még kölyök így van olyan amit nem ilyen korban kell.Ha nem tudnád hogyan kell megtanítani valamelyiket akkor írj privit és szívesen leírom. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Van egy könyv, a 101 kutyatrükk.Ajánlom, nagyon jó trükkök vannak benne.Ha hamar elkezded a tanítását fog tudni sok trükköt.Amúgy milyen fajta kutyus? Trükkök: A "döglött" kutya Egyensúlyozás és elkapás Újságkézbesítés Hozd a papucsom! Hozd a pórázt! Pakold el a játékokat! Takarózz be! Fekvõtámasz Zsebtolvajkodás A világ legostobább kutyája Vedd fel a telefont! Kapcsold le a villanyt! Csengess, hogy bejöhess! Hozz egy sört! Levélkézbesítés Keresd a kocsikulcsot/távirányítót! Hozz egy papír zsebkendõt! Ugrókötelezés Térdrõl indított ugrás Ugrás bukfenc fölött Ugord át a hátamat! Guruló karika átugrása Ugrássorozat két karikával Kúszás Piruett Pukedli Húzz egy lapot! Takard el a szemed! Viszlát! Bár még kölyök így van olyan amit nem ilyen korban kell.Ha nem tudnád hogyan kell megtanítani valamelyiket akkor írj privit és szívesen leírom. :)
a lábnálkövetését azért megnézném :D de nehezíteni mindig tudsz a városligetben a tömegben is megcsinálná az engedelmes vizsgát? és ha csak az állatkert szagát érzi de nincs tömeg ? Pontosítani megéri mindig, ráadásul egy kutya csak akkor tud valamit ha azt minden körülmények között megcsinálja.. menj olyan helyre ahol áll a víz vagy gyakorold esõben.. ez mind mind kíhívás. Trükkökbe meg legyél kreatív találj ki valamit valami újat akár :)
A kérdező hozzászólása: Landseer szuka. 101 kutyatrükk nagyon jó könyv, találtam egyet a neten. Megyen tömegben is, mezõn is. Esõben még nem próbáltam ki. Agilityt nem tudok csinálni mert nagytestû lesz és ne legyen baj a csípõjével. Dog dancing-re gondoltam még :)
Ha neked 4 hónaposan egy engedelmes vizsgára kész kutyád van, akkor te elveszed a kutyád kölyökkorát. Az egy dolog, ha sok mindent tud, de egy vizsga folyamatos terhelését végigcsinálni nem 4 hónaposra tervezték.
4 hónaposan nekem is nagyon engedelmes kutyám volt:) Utána hirtelen mindent elfelejtett, ahogy jött a kamaszodás. Kb 1 éves kora után tudott igazán visszatalálni magához...
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam, hogy engedelmességi vizsgára viszem, hanem abból amit ott csinálnak mindent tud. 2: Nem veszem el a gyerek korát. Ideje kölyökként szoktatni ahhoz, hogy mi a rend és akkor nem lesz egy neveletlen dög mint egyeseké. 3: Tarts meg te már 1 évesen egy 50-55 kg kutyát ha nincs megnevelve.
Ezt írtad: "4 hónaposan már képes lenne teljesíteni az engedelmességi vizsgát. "
A kérdező hozzászólása: Igen mert mindent megcsinál elsõre amit kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!