Találatok a következő kifejezésre: Mi a az első (3188 db)

Fiúk! Nektek mit jelent az elsõ csók? Mármint ti is emlékeztek erre vagy szimplán nem érdekel titeket? Vagy a sok csók közül az elsõ az amire így is úgy is mindig emlékezni fogtok? Kinek milyen volt az elsõ? :D

Legjobb válasz: Nekem még nem volt meg az elsõ, szóval remélem emlékezetes lesz. Csak olyantól kapjam akit szeretek, akkor biztos jó lesz. 22/F

Nekem még nem volt meg az elsõ, szóval remélem emlékezetes lesz. Csak olyantól kapjam akit szeretek, akkor biztos jó lesz. 22/F
Szeretném megtörni azt a sztereotípiát, hogy a lányokban nagy nyomot hagy az elsõ csók. az elsõ csókomat részegen kaptam , az égvilágon semmire nem emlékszem belõle, még a pasi nevére sem.
Én emlékszem bár jó régen volt 12 voltam:D Nagyon vártam és.. émelygett a gyomrom de nagyon élveztem mondjuk majdnem bekaptam a lány fejét is... de késõbb ez javult:D
Persze, nyilván. De nem fogom csak ezért akárkivel. :)
Igen reméltem hogy sikerül megfejtened. :)
Ne azért csináld hogy túllegyél rajta, hanem azért mert jó.
2# vagyok sztem ez az én elõzõmnek szól 3# ugye? :-D
Nem akarok csak azért ilyesmit csinálni valakivel, hogy túlessek rajta. Annyit nem ér az egész. Ez ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" hozzáállás, amit gyûlölök. Amúgy meg nem vagyok semmivel elkésve szerintem.
Elõzõ: De ha egyáltalán nem smárolsz egész életedben csak mert az igazira vársz, az már kevésbé lesz jó.
én emlékszem arra h milyen volt s arra is hogy kivel... soha nem fogom újra azt érezni, és hiányzik a lány :-(
Hogyne emlékeznék rá...:)

A Samsung cégnek mi volt az első mobiltelefonja?

Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok rá!

Legjobb válasz: Az elsõ autóba szerelt telefonjuk az SC-100 volt 1986-ban. Az elsõ hordozható telefont 1988-ban mutatták be SH-100 néven.

Az elsõ autóba szerelt telefonjuk az SC-100 volt 1986-ban. Az elsõ hordozható telefont 1988-ban mutatták be SH-100 néven.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Okosabb vagyok :D

Amikor rátok rakták a babát vagy meghallottátok a hangját mi volt az első reakciótok?

Én biztosan sírni fogok örömömben, más is így volt vele? Mit mondtatok neki el?ször?

Legjobb válasz: Elsö lányomnál nehéz terhesség után egy iszonyat gyors de nehéz szülés volt. Mikor kibújt akkor tudatosult bennem hogy gyerekem lett. Ès felkiáltottam hogy egy bébi!!!!! Második lányomnál meg nem sírt fel mint az elsö, elsöre, és izgultam, de ahogy leszívták az órát már ordított is. onnantól megnyugvás. én mindegyik szülést végig nevetgéltem a szülésznövel.

Elsö lányomnál nehéz terhesség után egy iszonyat gyors de nehéz szülés volt. Mikor kibújt akkor tudatosult bennem hogy gyerekem lett. Ès felkiáltottam hogy egy bébi!!!!! Második lányomnál meg nem sírt fel mint az elsö, elsöre, és izgultam, de ahogy leszívták az órát már ordított is. onnantól megnyugvás. én mindegyik szülést végig nevetgéltem a szülésznövel.
Elsõ szülésem nagyon nehéz volt, már nagyon elfáradtam a végére, de amint rámtették úgy natúrba a magzatmázas kisfiam elsírtam magam, h ezért a pici csodáért minden fájdalom megérte! Csak, nézett, én néztem, nyöszörgött, de látszott rajta, h örül, h végre kint van, h itt van !:) Második baba meg jött mint a villám, az az érzés, h "Jé egy baba" nem volt olyan erõs, de megint amikor összetalálkozott a tekintetünk, kész, megint elöntött a boldogság, h itt van, velünk van végre!:)
nálam sima szülésként indult de császár lett belõle.elég nehéz volt mikor közölték hogy császároznak remegtem a félelemtõl meg izgultam is mikor mondta a mûtõben hogy egy kis huza vonát fogok érezni érzetem is és utána egybõl felsírt azt hittem sirni fogok de csak mosolyogtam és nagyon megnyugodtam. másnap fogtam fel mikor aludt és ránéztem és mondtam magamba hogy én vagyok ennek az angyalkának az anyja? és zokogtam mikor hazajöttünk a kórházból még napokig az apukájával együtt sirtunk :D
Programozott császárom volt, amikor kivették és rám tették, csak megpusziltam és mondtam neki, hogy nagyon szeretem!
Programozott császárom volt, mikor felmutatta a doki a paraván felett az elsõ mondatom az volt, hogy nem is olyan pici!:-) (elõtte való nap 2700 grammra saccolták UH-n, 3200 grammal született) Aztán elbõgtem magam mikor odatették a fejemhez és csak azt hajtogattam, hogy ugye milyen szép? Azóta is ezt hajtogatom!:-) Egy 3 hetes kishölgy anyukája...
Elsõ babánál volt várandósan egy életmentõ mûtétem, a baba megmaradt, csodák csodája ez is, meg hogy ki tudtam hordani, közben végig izgultunk, hogy vajon mennyire károsodott a kis idegrendszere a magzati trauma, a rengeteg fájdalom, stressz és gyógyszer miatt. Korababa lett és annyira gyorsan és váratlanul történt az egész, hogy nem volt idõm azon rágódni, hogy nincs idõ/lehetõség császározni ahogy kellett volna, hanem ez a gyerek most azonnal meg fog születni. Szinte fel sem fogtam és megvolt, odatették rám, addig sírdogált de ahogy hozzám ért azonnal elhallgatott, csak bámultuk egymást és én TUDTAM, hogy az égvilágon minden rendben van vele, mostmár itt van, kint van és minden okés vele, túlélte a mûtétet, + a szülést is pedig program csaszi lett volna és õ az én kis csodám és a kis hõsöm. Határtalanul megkönnyebbültem ott közben míg bámultunk egymás szemébe, egyszerûen ezer százalékig biztos voltam benne, hogy ez a gyerek teljesen rendben van... mostmár 4 éves és mindig is intellektuálisan messze megelõzi a kortársait, szóval tényleg helyesen gondoltam anno. Ne kérdezzétek honnan eredt a bizonyosság, de tényleg úgy van ahogy akkor gondoltam. A második babánál még sokkal gyorsabb volt az egész folyamat , de ezzel arányosan SOKKAL fájdalmasabb is (közben többször elájultam és félig õszen szálltam le végül a szülõágyról). Amikor odaették rám csak pihegett, nyomódott volt itt-ott szegénykém és ronda mint egy csúf kis béka, rettentõen megszenvedett õ is mire kijutott... sajnáltam hogy ilyen nehézkesen sikerült világra hoznom õt. Azt suttogtam neki, hogy nagyon szeretem és nagyon örülök hogy végre megölelhetem, hogy õ az én szívem kicsi hercege most és mostantól mindörökké... nem is tudom miket mondtam még neki. Csupa ilyesmiket :) Kicsit meg voltam kattanva szerintem a rettentõ fájdalomtól.
Nekem nem raktak a mellkasomra. Nagyon hosszu vajudas utan csaszar lett a vege. Nagyon faradt voltam, razott a hideg, remegtem. Az anesztes kozvetitett. Hallottam a Kisfiam hangjat ami olyan volt mint egy kismacska nyavogasa. Sokaig nem sirt ugyhogy aggodtam. Aztan mikor puccba vagtak odahoztak nekem, azt mondta nover micsoda szep kek szeme van, meg szeretnem csokolni? Hat persze es ereztem, hogy konny csordul a szemembol.
Nekem mikor a hasamra tették még nem vágták el a köldökzsinórt így még nem sírt, markába tettem az ujjam amit rögtön megszorított és egyenesen egymás szemébe nézve ismerkedtünk egymással.. (állítom, hogy a babák ugyanannyira kíváncsiak anyukára mint mi rájuk) ennek már lassan 12 éve, de a mai napig tiszta emlék. Most jön a következõ baba és nagyon várom ezt a pillanatot.. 35hkm.
MIndháromszor hihetetlenül boldog eufóriába estem, könnyeztem, néztem a babáimat, és olyan de olyan boldogságos voltam!! Emlékszem minden pillanatra- igazi csoda volt!! :) )
Nekem legördült néhány könnycsepp az arcomon a boldogságtól. Azt éreztem, hogy minden tökéletes, és hogy az élet szép, és hogy nincs gyönyörûbb az én kicsi kincsemnél. Kb. ezeket. :)
Megszültél már kérdezõ? Mizu veled, na mi volt a reakciód??
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, már most elsírtam magam, mert elképzeltem, hogy már megszületett. Akkor más is sírt örömében, én is biztosan fogok :) Alig várom már, a kiírt idõpontig 9 napom van. Köszönöm még egyszer, olyan jó volt olvasni a válaszaitokat.
A legutóbbira emlékszem viszonylag jól. Mosolyogtam, mondtam, hogy "hát szia!" Aztán kértem, hogy vegyék le, mert nagyon nehéz volt (több mint 4 kiló), úgy éreztem, "szétlapulok" tõle és nem kapok rendesen levegõt. Amikor megmosták, már mellém tették, úgy szopizott elõször.
ja és igen meg is könnyeztem
Én nyáron szültem, és mióta megtudtam, hogy gyerekem lesz arra vártam, hogy mikor ölelhetem már meg. Amikor elõször megfoghattam nagyon örültem, hogy végre eljött ez a pillanat és csak annyit mondtam neki, hogy "Szia szépségem!" A férjemnek meg csak annyit, hogy Petike lett vagy valami ilyesmit, mert úgy döntöttünk ha fiú lesz Peti lesz a neve.:)
Amikor rám tették, csak annyit mondtam ssss, ne sírj, nincs baj.Erre a doki mondta sírnia kell :)
mikor megszületett a lányom akor dokitol azt kérdeztem hogy kislány? mert nem tudták megmondani sokáig hogy fiu-vagy lány lesz a baba , szerencsére kislány lett mikor oda adtak akor is csak anyit tudtam mondani hogy kislány-kislány, és rozsaszin nagyon boldog voltam hogy végre kislányom lett 2 fiu mellé.
Mikor a mellkasomra tették, csak néztem, nem tudtam megszólalni, mert nyeltem a könnyeimet :-) (A doki videozott, mert Apuka velünk volt elfoglalva ...) Aztán azt ismételgettem, hogy "hát itt vagy, nagyon szép vagy" :-)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem született meg a babám, türelmesen várom a nagy napot :)


A jogsi megszerzésétől kinek mikor történt az első balesete? Azt is írjátok, hogy fiú vagy lány.

Legjobb válasz: Eltelt majdnem 10 ev az elso balesetig. Azelott egy karcolas sem, semmi. Szoval az elso, mikor egy rendori igazoltatast bamultam es megallt elottem a sor. ABS nelkuli oreg Hondaval belecsusztam az elottem alloba. Hondat nem sikerult felgyogyitani, de a buszkesegemen nagyobb csorba esett:( Azota nem volt masik. 33/N

Eltelt majdnem 10 ev az elso balesetig. Azelott egy karcolas sem, semmi. Szoval az elso, mikor egy rendori igazoltatast bamultam es megallt elottem a sor. ABS nelkuli oreg Hondaval belecsusztam az elottem alloba. Hondat nem sikerult felgyogyitani, de a buszkesegemen nagyobb csorba esett:( Azota nem volt masik. 33/N
5 és fél évvel a forgalmi vizsga dátuma után. De akkor sikerült alaposan leírni a gépjármûvet, konkrétan csak kilóra vette meg a bontós, mert csak a légzsákok maradtak épek. 25F
Egy évre a jogsi megszerzése után. 2 öregasszony egy suzuki vagonerrel úgy döntött belém fordul nem az útra. Meg egyszer beletolattam egy árokba vagyis fába.. (aszt hittem van kapubejáró , de nemvolt) :P Az balesetnek minõsül? F/26

Azokat a párokat kérdezem, akik legalább másfél, 2 éve együtt vannak és szeretik egymást. Mikor volt az első szex? És pettingelni mikor kezdtetek?

Legjobb válasz: Petting 4 hónap után, elsõ szex 10 hónap után... 3 és fél éve vagyunk együtt, 18/l és 23/f

Petting 4 hónap után, elsõ szex 10 hónap után... 3 és fél éve vagyunk együtt, 18/l és 23/f
2 hét után petting, szex azt hiszem 1 hónap után. De az is azért olyan késõn, mert nem volt hol.:) 4 évig voltunk együtt. Õ volt 18l, én 19f.
Petting már az 1. találkozásunkkor megvolt (de bennem volt egy kis alkohol, talán azért)... Szex, már a 3. találkánál megvolt, akkor már fel is jött a lakásra és be is mutattam a családomnak. :) Több mint 2 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve élünk együtt és 5 hónapja vagyunk házasok. :) Én 26/N Õ 28/F
Az elsõ randin. De már elõtte is ismertük egymást, csak nem jártunk együtt.
Petting nem tudom..nem igazán volt.Egyszer ért hozzám mielõtt lefeküdtünk volna, én pedig nem is, csak ruhán keresztül.Az elsõ szex meg kb 2 hónap után volt.
petting nem is volt... szex 1, 5 hónap után... 26/nõ
Pettig azonnal!(már ismertük egymást elötte is jó haverok voltunk) Szex 7 hónap után! 2 és fél éve vagyunk együtt! 19L és 25F
Hûha. Pettingelés, de rég volt az. Ezt a szót már kb 10 éve nem hallottam. Meg már a mai fiataloknál már olyan, hogy petting nem is létezik. Én sosem szerettem. Vagy szex vagy semmi. Nem kínozom sem magam sem a párom. Meg az a jó ha minél hamarább túl vagytok a szexen. Mert nem jó húzni. Mert ha kiderül hogy nem jösztök ki az ágyban elég durva érzés az amikor már szerelmes vagy.
Petting nem volt, elsõ szex vele (mert nem voltam már szûz) 2 hét után volt. :) 3 és fél éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Minden nap hív, sokszor csak azért felhív napközben, hogy mondja, hogy mennyire imád és sosem akar elveszíteni, de ilyen nagyon boldog és aranyos hangon. :) Én is imádom õt nagyon! 20L(én) és 22F
Mivel 2 évig a legjobb barátok voltunk, így nehezebb volt egymáshoz úgy érni, mint férfi-nõ, mert bátyus-hugi viszonyba voltunk. Petting talán 4 hónap, orális szex másfél hónap, szex pedig 3 hónap. 2 éve és 1 hónapja vagyunk együtt, van egy két hónapos kisfiunk is már. :)

Kinek mik voltak a terhesség első tünetei? És mikor érzékeltétek az első jeleket (gondolok itt az első két-, ill.4 hétre. Még az első mensi előtt)?

Legjobb válasz: Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!

Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!
elsõ gyereknél már 1 héttel a nemvárt elõtt kijártam pisilni éjjel. késõbb mellfeszülés, derékfájás (nagyon hamar feszülni kezdtek a nacik, rettenetesen sokat tágult a csípõm, szélesedtem) másodiknál semmi tünetem nem volt a 6. hétig, amikor én is elkezdtem hányni és a 12. hétig éjjel-nappal is hánytam - pisilni viszont nem kellett éjjelente :D. Semmilyen más tünetem nem volt, csak a derékfájás-szélesedés maradt meg
Nekem a negyedik héten volt gyanús, hogy rengeteget jártam pisilni. Amúgy semmi.
nekem semmi. szó szerint. nem is hittem benne, hogy sikerült. most picit fáj a mellem, de csak ha nyomkodom. simán tudok hason aludni. ez kb. az elmaradt után 3-4 nappal kezdõdött és egyidejûleg a gyakori vizelési inger (nem tudom végig aludni az éjszakát) és a fáradtság (délutánonként le kell feküdnöm pár órára) most vagyok 6+0 hetes.
Nálam ez érdekes alakul/alakult. Az elsõ terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak a mensim nem akart megjönni. Kb. az 5 hetesen jelentkezett a gyakori pisilési inger, de más nem volt. Ezt a babát sajnos a 7. héten elveszítettem (mûtéti befejezés lett a vége). A mûtét óta azonban mindig mensis fájdalmaim vannak peteéréskor, így tudom, hogy mikor vagyok termékeny. :) A második terhességemnél már a nemvárt elõtt másfél héttel több tünetem is volt: gyakori hányinger, undor egyes kajáktól, fehér bõ váladékozás. Ezekbõl már sejtettem, hogy baba lehet, ezért 4 nappal a nemvárt elõtt teszteltem és pozitív lett. Az elsõ uh-n derült ki, hogy ikreket várok, ezért lehetett a korai tünet. Most ismét babát szeretnénk, elvileg idõben voltunk együtt és megint vannak tüneteim (hányinger, hasszurka, fehér folyás, gyakoribb vizelési inger), pedig még másfél hét van hátra. Majd kiderül, hogy ez is baba-e vagy csak megtréfál a természet. Mindettõl függetlenül szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!
A kérdező hozzászólása: Mi a párommal a 14. napon voltunk együtt. Rá 5 napra a petefészkem környékén szurkálást éreztem, ami másnapra mintha megszûnt volna, a 6. naptól viszont egyre érzékenyebbek lettek a melleim. Emellett fehér krémszerû folyásom is van. Már nagyon izgulok, hiszen két éve nem jött össze a dolog. És ez idõ alatt egyszer spontán vetélésem is volt.

Mit csináltatok az első szexnél a párotokkal, hogy zajlott? És mennyi idő után történt meg?

Nemrég összejöttem egy sráccal, ? 20 éves, én 18, egyikünk sem sz?z. Még nem nagyon beszélgettünk a szexr?l, de nem is tudom, hogyha megtörténne, mi legyen. Nálatok az els? alkalmával volt orális szex? Vagy valami különlegesebb póz? Vagy maradjunk a legegyszer?bbnél? Így, hogy egyikünk sem sz?z, csak még több kérdés merült fel bennem, mert lehet ? többet várna el, mint más...

Legjobb válasz: Az idõ teljesen változó.volt. Az elsõ szex velem 19 évesen 1-2 hónap után történt meg. Után alevõ kapcsolataimban kb. 1 hónap volt a várakozási idõ, kivéve egy szûz sráccal, akivel bõ 3 hónap, illetve a legutóbbi exemmel, akivel már 2,5 hét után az ágyban találtam magam, ez utóbbi ellenkezik az elveimmal, de extra körülmények vezettek ide, és végülis nem sült el rosszul, 1,5 éves kapcsolat lett belõle. De alapjáraton én felnõtt korban is javaslok min. egy hónap várakozási idõt. Azért ki kéne hoyg alakuljon némi intimitás. Pont azért, hogy ne szorongva vágj neki az elsõnek, ne "vizsga" legyen. Az érzelmek domináljanka, ne az elvárások, vagy a BEKÉPZELt elvárások. Altalában a pasik nem szokták kérni az orális szexet elsõ alkalommal, õk viszont mûvelik. Persze szerintem ha a csajnak van kedve így is izgatni, nem hiszem, hogy bánják, de a többség úgy van vele, ráérünk - most ugye komoly kapcsolatról beszélünk. Póz? Hát szerintem ez ahogy jön - az én tapasztalataim szerint az elsõk vagy klasszikus misszionáriusban mentek végbe, vagy úgy, hogy én voltam felül, és ráfeküdtem a pasira. Szerintem nem jó ilyenkor a kitekert, azért ha van érzelmi alapja, szerintem fontos, hogy lássátok egymás arcát, amikor elõször "eggyéváltok"

Az idõ teljesen változó.volt. Az elsõ szex velem 19 évesen 1-2 hónap után történt meg. Után alevõ kapcsolataimban kb. 1 hónap volt a várakozási idõ, kivéve egy szûz sráccal, akivel bõ 3 hónap, illetve a legutóbbi exemmel, akivel már 2, 5 hét után az ágyban találtam magam, ez utóbbi ellenkezik az elveimmal, de extra körülmények vezettek ide, és végülis nem sült el rosszul, 1, 5 éves kapcsolat lett belõle. De alapjáraton én felnõtt korban is javaslok min. egy hónap várakozási idõt. Azért ki kéne hoyg alakuljon némi intimitás. Pont azért, hogy ne szorongva vágj neki az elsõnek, ne "vizsga" legyen. Az érzelmek domináljanka, ne az elvárások, vagy a BEKÉPZELt elvárások. Altalában a pasik nem szokták kérni az orális szexet elsõ alkalommal, õk viszont mûvelik. Persze szerintem ha a csajnak van kedve így is izgatni, nem hiszem, hogy bánják, de a többség úgy van vele, ráérünk - most ugye komoly kapcsolatról beszélünk. Póz? Hát szerintem ez ahogy jön - az én tapasztalataim szerint az elsõk vagy klasszikus misszionáriusban mentek végbe, vagy úgy, hogy én voltam felül, és ráfeküdtem a pasira. Szerintem nem jó ilyenkor a kitekert, azért ha van érzelmi alapja, szerintem fontos, hogy lássátok egymás arcát, amikor elõször "eggyéváltok"
Szerintem elsõ alkalommal mindkét fél csak kóstolgatja egymást. A fiú bizonyára nem fogja megkérni a lányt hogy orálisan elégitse ki, mivelhogy elsõre nem akar rámenõsnek tünni(hogyha komoly kapcsolat kialakulásában reménykedik). Csináljátok olyan pózban ahogy jól esik, van aki elsõ alkalommal megmutatja a másik félnek, hogy mit tud, van aki minden alkalomra tartogat meglepetéseket. Én a párommal 4 hónap után feküdtem le, mivel akkor éreztem, hogy már biztosan nem bánhatom meg.:)
Hát, nem tudom ki hogy van vele, de nálam az elsõ alkalmak nem olyan hajde nagyon jók. A fiú persze elmegy, ezzel nincsen gond, de ilyenkor hagyom, hogy õ irányítson, és az én igényeim nem nagyon kerülnek terítékre. Szóval igazából csak az ezt követõ alkalmak során "bontakozom" ki és igyekszem az irányításból is kivenni a részem.
Nekem az 1. alkalommal volt orális szex, hiszen lényeges az elõjátéknál..persze ha te nem akarod, nem kell megtenni.
mi 2 hónapja vagyunk együtt, mind2en szüzek voltunk. mi már a kapcsolat elején az elsõ héten is beszéltünk róla, hogy majd milyen lesz, stb. :) aztán a 2. hónap elõtt 1 nappal megtörtént...:D iszonyatosan egymásra voltunk indulva, és ugye pasinak ha elsõ, akkor hamar elmegy...én meg kicsit többet akartam mert épphogy berakta, és már durr volt...úgyhogy volt orál, elég rendesen, de nagyon nem is mertem csinálni amíg meg nem kérdeztem, meg õ se nekem, de tényleg igaz, hogy ráérez az ember :) az a jó, hogy mi tök jól kommunikálunk a kettõnket érintõ dolgokról :) póz...misszionárius, aztán lovagló(õ akarta) :) szerintem ne parázz, én megnyugodtam mikor arra került a sor, a szerelem csodákra képes.... :)
Szerintem meg pont hogy mikor összejössz valakivel nem egybõl kompletten kell d.gni....még nem is ismeritek olyankor egymást estét, igényeit.....szten az a tuti ha elõtti orális kielégítéseket csináltok, kölcsönösen....
Egyetértek utolsóval, a fokozatosság nem hülyeség - bár az én esetemben az szinte mindig inkább rólam szólt. Lehet kölcsönösen is, csak akkor már sor került az katusra is. :)

LOMBIKPROGRAM! Kinek mikor volt az elsõ lombik/inszemináció az elsõ konzultációs idõpont után? Mennyit kell várni a lombikra, milyen nagy a várólista?

Legjobb válasz: én pesti kaális voltam, az elsõ lombikra bejelentkeztem már jó elõre, akkor fél évet kellett várni. A másodikra nem, mert annyira bíztam, hogy sikerül az elsõ. Nem jött össze, 9 hónap múlva volt a következõ.

én pesti kaális voltam, az elsõ lombikra bejelentkeztem már jó elõre, akkor fél évet kellett várni. A másodikra nem, mert annyira bíztam, hogy sikerül az elsõ. Nem jött össze, 9 hónap múlva volt a következõ.
Konzultáció márciusban, a lombik májusban volt. de közte egy csomó vizsgálatot meg kellett csináltatni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :)

A Desert Operation-ben mit jelent az első eredményszint?

Legjobb válasz: Az elsö eredményszint:Parancsnok

Az elsö eredményszint:Parancsnok

Mi volt az első szava a gyerekednek és mennyi idősen mondta ki?

Legjobb válasz: Már egy éves kora körül kibukott egy "cica", én nem vettem elsõ szónak, de késõbb szakemberek azt mondták, hogy annak számít.

Már egy éves kora körül kibukott egy "cica", én nem vettem elsõ szónak, de késõbb szakemberek azt mondták, hogy annak számít.
A fiamnak az aja, majd nyanya:) , mint anya és apa voltak az elsõ szavai. De ami nem velünk kapcsolatos, az pedig a galamb volt, amit gambnak mondott. És ezek tudatosak voltak. Ekkor volt 1 éves.
Május 8-án lesz 1 éves a kisfiam. Eddig ezeket mondja. Ana(anya), mama, (anyukámnak mondja), ke (kell), tata, baba, nini(néni), hete(hejte). 3 fiú anyuja
Kislányom 7 hótól mondja hogy inni és mutatja, most 10 hós.
10 hónaposan mondta elõször azt, hogy tej. :)
8 hónaposan mondta, hogy apa, engem ava-nak hívott, majd 10 hónaposan a hinta-talinta, tita, autó stb.
Pá-pá. 10 hónaposan, de még nem ment át folyamatos beszéddé, pedig már két éves elmúlt. Vannak szavak amiket mond aztán egy ideig nem mondja, mert mások jönnek helyette


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!