Találatok a következő kifejezésre: Mi a az autósiskola (9 db)

Mi a módja az autósiskola váltásnak?

Nem vagyok megelégedve az oktatómmal és sürget az id?,mert n? a pocak.:)

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol? Amúgy az autósiskolán belül gondolom nem csak ez az egy oktató van, váltani bármikor lehet.

Attól függ, hogy hol? Amúgy az autósiskolán belül gondolom nem csak ez az egy oktató van, váltani bármikor lehet.
Azt hiszem ötezer forint...
8000Ft-ért kiadják a papírjaidat (a megkötött szerzõdésben ennek szetepelni kell) és viheted bármely más autósiskolához. De érdemesebb csak oktatót váltanod, bizosan többen dolgoznak ebben az autosiskolában is.
Mégis hol? Miskolcon, Egerben, Párizsban?
A kérdező hozzászólása: Budapesten láttam, a 3. kerületben.
Sejtettem, hogy Bp. A budapestiekre jellemzõ, hogy tök egyértelmûnek kell lennie, hogy minden Bp-rõl szól. (Mondom ezt úgy, hogy én is Bp-i vagyok.) Szerintem írd be a google-ba. hogy autósiskola III. kerület. Van olyan iskola, ahol fenn vannak az oktatók és az autók képei is. Ilyen autó bármelyiknél lehet, kicsi az esély, hogy pont az jár erre, aki ezen a kocsin tanul, vagy ismeri azt az iskolát. De ki tudja.
Muszáj a képzés, nem lehet megkerülni.
Nem tudom mit képzelsz, hogy csak beülsz majd egy kocsiba, mész 3 kört és úgy döntesz te holnap vizsgázni fogsz és megvan a jogsid?? Nem! Vannak kötelezõ órák, azokat szabály szerint kell levezetni (legalább X alkalom, nem lehet egyszerre) és azon felül ha az oktatód úgy ítéli pótórázol. Ha erõlködsz a vizsgával, hát vizsgázol, de meghúznak rajta, hidd el, tudják õk ki hol tart és milyen, egyébként meg minden bukást meg lehet indokolni. Ezután kötelezõ a pótóra, majd újra vizsgázhatsz, de ez nem mehet a végtelenségig! 5 bukta után irány a PÁV, ha nem találnak alkalmasnak, kezdheted elõrõl a kresztõl... Így is úgy is már kb 150ezer egy jogsi, miért akarod nehezíteni a dolgot felesleges körökkel? Mindenki végig tudja csinálni a kresztanfolyamot, olyan nincs hogy nem fizeted ki, de megoldható, hogy nem kell ott lenned.. de ez is lesz a legkisebb gondod, majd rájssz. azután pedig az oktatód kezében is vagy, ha õ nem érez késznek a vizsgához úgysem fog idõpontot kérni neked vizsgázni. lehet váltogatni is az oktatókat, de akkor majd úgy is állni hozzád, hidd el.
A kérdező hozzászólása: A Kreszhez is kell a képzés? Vagy elég a vezetéshez? Régebben meg lehetett csinálni így is. Autósiskolák miatt van ez így?
Nem tudom, de ha te ezt meg is tudod csinálni, vezetésen behagyják az a plusz pénzt rajtad az tuti.
Nem lehet tanfolyam nélkül jelentkezni kresz vizsgára. Az, hogy te lefizeted az óraadót, hogy könyveljen el téged is úgy, mintha ott lennél, a te személyes ügyed. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy szabad-e adót csalni. Nem szabad, mégis sokan csinálják.
A kérdező hozzászólása: Nem számít. Kipróbálom, ha lehet. Legfeljebb többet gyakorlom a vezetést. Egyébként meg nem biztos, hogy behajtják, nem sürgõs a jogsi, pótórára nem köteleznek, legfeljebb vizsgadíjat fizetek többször:-))) Úgyis jót tesz ha egy ismerõssel még vezetget az ember pluszban az órák mellé, legalábbis rutinpályán, mondjuk úton rizikós.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Ezt mondják az autósiskolák is természetesen. Az mondjuk, érthetõ. Valakitõl hallottam, hogy a közlekedési hatóságnál simán be lehet iratkozni csak KRESZ vizsgára , nem kötelezõ a tanfolyam. Ott úgyis igazolni kell magad, tehát nem mehet más helyetted vizsgára, elõre kell idõpontot kérni ott is, vagy valami ilyesmi. Errõl kellene valami infó. A vezetési gyakorlatot nem lehet megúszni mint az USA-ban, de az érthetõ.
Nem mert van egy vizsga lapod amit a suli ad. Azzal hitelesíted, hogy te vagy és nem más ment vizsgázni. Az órák kifizetését nem lehet megúszni. A tanár adja be a vizsga jelentkezést is, nem te.
Persze, hogy van KRESZ-hez is. Azt megteheted, hogy nem jársz be de az óradíjat ki kell fizetned+ vizsga díjat. Elsõsegélynél is így van. Nem véletlenül kerül egy jogsi 150 ezer Ft-ba. Egy 5 perces rutin vizsga is 10 ezer Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az a tapasztalat, hogy az autósiskolákban sehol nem lényeges a tanfolyam , inkább az otthoni készülés. Kresz-re be lehet jelentkezni magánemberként? Csak vizsgára, befizetve a vizsgadíjat? Értem én, hogy a suliknak nem érdeke, hiszen a Kresztanfolyam óradíja, stb, stb, stb, de nem is nagyon ér semmit maga a képzés, elég ha megvan a CD és otthon készülsz.Kérdésem, hogy lehet e vizsgára bejelentkezni. A vezetési gyakorlati órákat értem, hogy miért.
A KRESZ-t még meg tudod oldani úgy, hogy nem jársz be a tanfolyamra, felkészülsz a vizsgára otthon a CD-vel és kész (ezt persze számon tartják, szóval elõre kell lezsírozni), de a vezetést se a rutinon, se a városba nem tudod megoldani tanulóautó nélkül. Azért vannak az oktatók, hogy megtanítsanak vezetni, gyakorolhass a városban, bizonyos értelemben védve legyél. (Sokan még jogosítvánnyal se tudnak vezetni, mi lenne azokkal ha csak úgy elmentek volna vizsgázni? :D)
Nem lehet megkerülni. Akkor mindenki azt csinálná, hisz egy csomó pénzt meglehetne úgy spórolni.
A kérdező hozzászólása: Kedves uccsó, nem értetted a kérdést. Épp azért kérdeztem, mert tudom, hogy a kresz-re nem kell bejárni, tehát teljesen felesleges, ott elég ha felkészülsz otthon. A vezetés az más. Gondolom autósiskolában vagy érdekelt, vagy sokat fizettél és azért zavarna ha valaki levizsgázik csakúgy. A vezetést nem akarom elbliccelni, csupán a kresz tanfolyam értelmetlensége miatt gondoltam, hogy minek fizetni órákat ha úgyis otthon készülsz fel? Egyébként be lehet menni vizsgára, legalábbis a kresz-re. Egy ismerõsöm így tette le a jogsit. A vezetést persze végigcsinálta rendesen.


Sikeres KRESZ vizsga után az ezt igazoló vizsgalappal az autósiskolába kell menni a továbbiak megbeszéléséért, vagy mi a teendő?

Legjobb válasz: Igen :) Amúgy nekem ma lett meg a forgalmim :) Sok sikert a továbbiakhoz :)

Igen :) Amúgy nekem ma lett meg a forgalmim :) Sok sikert a továbbiakhoz :)
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm nektek!
Autosiskola, beszelsz veluk, ok megadjak az oktatok elerhetosegeit, aztan valasztasz egyet, es vele egyeztetsz

Debrecenben hol lehet a legjobb áron B -kategóriás jogsit szerezni persze értelmes áron? Melyikek az ajánlott autósiskolák? Árban mennyi az összköltség minden kisebb kiadással mire kezembe kerül a jogsi?

Legjobb válasz: Cívis autósiskola. Én nyáron csináltam meg, 2 hónap alatt megszereztem, minden elsõre sikerült. Egész pontosan 132 ft-ba került, orvosival, illetékkel, mindennel.

Cívis autósiskola. Én nyáron csináltam meg, 2 hónap alatt megszereztem, minden elsõre sikerült. Egész pontosan 132 ft-ba került, orvosival, illetékkel, mindennel.
Nem fogod visszakapni a pénzedet 2008 február, márciusnál elõbb.Azért próbáld meg a levelet.Sok szerencsét!
A megyeileg (kerületileg) illetékes Közlekedési felügyelet foglalkozik az autósiskolák dolgaival, ott is panaszt tehetsz. Több iskola vezetõjétõl hallottam, hogy rettegnek a felügyelettõl, mert nagyon meg tudják szívetni õket, és inkább azonnal fizetnek, ha ilyen dolog van. Mondd az iskolavezetõnek, hogy panaszt teszel rájuk a Közlekedési felügyeleten ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Én csak az oktatót rühelltem..De szerencsére másodikra átnyomott...szeretem a protekciót!!:D Asszem ha narancsságánál gázt adsz azért megbuksz?! Haha!:P Amúgy hallotam hasonló storyt, késõn adják vissza...húzzák, halasztják, mert kockák!!!!

Autosiskola a jelentkezési lapot mikor adja le a jelentkezési lapot a nkh nak amikor kresz vizsgára jelentik be vagy az elöt?

Legjobb válasz: Légyszíves kicsit tagold ezt a kérdést, mert így nem érthetõ mit is szeretnél.

Légyszíves kicsit tagold ezt a kérdést, mert így nem érthetõ mit is szeretnél.
A kérdező hozzászólása: az akérdésem hogy a autos iskola a jelentkezésilapot mikor agya le a NemzetKözlekedési Hatoságnak hogy utána nézenek hogy el vagyok e tiltva

Van 1kis protekcióm egyik rokonom ismeri az 1ik autósiskola igazgatólyát, nemirom le hogy melyikét, és aztmondta hogy szól majd a vizsgabiztosnak mikor vizsgázom, de gondolom ha valami nagyot hibázok nem enged át, milegyen?

elég szarul megy a vezetés az utóbbi pár órámban, figyelmetlen vagyok, elszúrok mindent, igaz rátesz hogy minden 1es megtett méteren parázok, mert az oktatóm üvöltözik velem a kocsiba, még leis húzza az ablakot hogy mindenki halja. Nagyon ciki. félek a vizsgától, már azon is gondolkodtam hogy még megis kenem a vizsgabiztost, hogy tuti meglegyen, vagy?

Legjobb válasz: Miért tennéd? Nem az a vizsga célja, hogy átmenjen mindenki, hanem az, hogy a hozzád hasonlóak, akik nem tudnak elég jól vezetni, azok megbukjanak. Neked az miért lesz jobb, ha átmész a vizsgán, aztán 2 hónap múlva pedig lesz egy baleseted?

Miért tennéd? Nem az a vizsga célja, hogy átmenjen mindenki, hanem az, hogy a hozzád hasonlóak, akik nem tudnak elég jól vezetni, azok megbukjanak. Neked az miért lesz jobb, ha átmész a vizsgán, aztán 2 hónap múlva pedig lesz egy baleseted?
A sietõs gépelés miatt elgépelések fordulhatnak elõ, nem pedig például egy birtokos személyjel elrontása. "igazgatóLYA"
Nem tudom hányadik válaszoló vagyok : Csak megjegyezném, hogy utálom a hozzád hasonló embereket! Nem értem miért kell így gondolkodnod. Szinte minden válasz olyan volt, hogy csak jót akartunk. Tényleg megölhetsz bárkit ha nem tudsz vezetni! Erre annyi a reakció, hogy nincs normális válasz...Elhiszem, hogy sokaknak csak az tetszik ha azt írják amit hallani akar, de ebben a témában nem lesz aki melléd áll. Helyesírásról meg annyit, hogy nem hiszem el, hogy ötös vagy. Honnan tudjuk, hogy az nem protekcióval szerzett jegy ? Jobb lenne ha összeszednéd magad! Az én unokatesómat egy hozzád hasonló tinibalf.sz ölte meg az úton! Ezért is húz fel ennyire a hülyeséged.
igazgatólyát??? Anyám borogass -.-
A vezetést felejtsd el, inkább tanulj meg helyesen és MAGYARUL írni!
én már a helyesírásod miatt is megbuktatnálak :-o
Ha van egy kis protekciód, akkor inkább azt próbáld meg elintéztetni, hogy minél többet gyakorolhass. Menj át másik oktatóhoz, gyakorold addig a vezetést, amíg nem megy. Gondolom nem tudnál tükörbe nézni, ha miattad halna meg valaki (mert úgy ülsz autóba, hogy nem tudsz vezetni), vagy igen?
A hozzád hasonlók miatt halnak meg sokszor ártatlan emberek. Ha még oktatóval se tudsz vezetni normálisan akkor mi lesz majd egyedül ? Ha tudod, hogy mi a hibád akkor miért nem változtatsz rajta ? Ha olyan nagy protekciód van akkor miért nem szereztél normális oktatót ? Ha kiabál miért nem cseréled le ? Miért nem beszéled meg az oktatóddal, hogy csak ront a helyzeten a kiabálása ? Szedd már össze magad. Gyakorolj családtaggal, vagy az igazgatóval ha jóba vagytok.
A kérdező hozzászólása: hát normális válaszokat nem kapok látom:) a helytelen írás módom pedig a gyorsaságág számlájára írnám, hozzátenném helyesírásból 5-ös vagyok:)
Legjobb ha átmész egy türelmesebb oktatóhoz, ha parázol akkor ne ülj kocsiba mert akkor rosszabb lesz. A vizsgának az a lényege hogy kiszûrjék az olyanokat aki nem tud még egyedül vezetni oktatói segítség nélkül, szerintem ha van protekciód akkor azt intézd el hogy kaphass egy másik oktatót énis átéltem már ezt bár az oktatóm az inkább fél tõlem minthogy leugassa a fejemet, de ha jogos volt a [email protected]ás akkor az az volt. És vezetés közbe ne izgulj mert abból lesz a baj!!!!!
Protekciód van a nyelvtantanárnál is?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!