Találatok a következő kifejezésre: Mi a az apple és (26 db)

Mire jó az apple ipad? Szerintem teljesen gagyi. Apámnak van és ránézésre oké, de a tudása nagyon gyenge. Szerintem.

Legjobb válasz: köszönöm a utolsónak! én totál lenéztem az ipad3-mat. most, hogy igy leirtad már értem miért kerülnek ennyibe az apple cuccok. minõség?!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Miért kell egybõl azzal jönni, hogy gazdagéknál? Irigykedj csak, hogy mink van te csoró ennyibõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a utolsónak! én totál lenéztem az ipad3-mat. most, hogy igy leirtad már értem miért kerülnek ennyibe az apple cuccok. minõség?!
Szerinted gagyi? Szerintem meg te vagy hozzá zöldfülû. Bonyolult, magas neked, mint tyúknak az eperfa. Vagy nehéz dolog, mint a Pándi családban megöregedni.
Gazdagék megvették a drága cuccot, de használni már nem tudják és ezért az eszköz a hibás? Jujjjj, ez nagyon fáááájt. Viszont jól mutatja, hogy nem az Apple-el van a gond. :)
Na meg nincsenek rá vírusok...Nekem iPad 1-em van néhány új alkalmazás, játék már kilép, akadozik mert mégis csak 2010-es de hihetetlen mennyi szoftver van rá. Nagyon sok jó progi, és némelyik játék grafikája(MC3, Infiny Blade) már lassan olyan lesz mint konzolokon.
Pedig baromi nagy tudása van, csak a megfelelõ alkalmazás kell hozzá. Zenét/filmet miért ne lehetne vele letölteni? A hivatalosan akarsz ott az iTunes, ott még videótékázni is lehet. Nem hivatalosan én úgy szoktam ha messze vagyok a számítógéptõl, hogy van távvezérlõ a telefonomra a számítógéphez, letöltöm számítógépen a filmet, és átstreamelem a telefonra mobilneten vagy wifin keresztül. Még a memóriát sem foglalja, és kb. 3-5 perc múlva tudom nézni a filmet, a telefonon. Ha meg a telóra akarom átrakni, akkor a távvezérlõ alkalmazásban van ilyen funkció. Valamint azért kerül ennyibe, mert ezeknek a termékeknek 100%-osan kompatibilis az operációs rendszere a hardverral. Így megfelelõen használva nincsenek random kilépések, fagyások, nem zabálja feleslegesen hardvert ezért nem is kell alá akkora hadrver, mivel nincs alatta akkora hardver az akksi is tovább bírja.
A kérdező hozzászólása: Intrepid! Te aztán okos vagy! Micsoda hasonlatokat írtál most nekek. Ipad3unk van és csak a kijelzõje brutáli, .amúgy nem egy izom gép. Egy zentét, filmet nem lehet letölteni vele pedig a memória megvan hozzá. 64gb. Nekem egy apple iphone 4sem van 64gb 260 000ft volt a tmobielba. Az sem ér ennyi pénzt. hát még az ipad!?
A kérdező hozzászólása: Ssját tapasztalat?
Igen annyira csóró vagyok, hogy tuti több apple cuccom van, mint neked már akkor azt használtam amikor még a csattogós lepkéddel játszottál és bambán bámultál a világra amibõl nem értettél semmit sem bár ahogy látom most sem sokkal többet. Amikor azt látom, hogy valaki megvesz egy iPhone-t, iPadet csak azért, hogy menõzzön vele (ilyen embereknél mást nem tudok elképzelni sõt ebben az esetben teljesen egyértelmû) viszont sík hülye a készülékhez és ezért szerinte a készülék a hibás arra csak annyit tudok mondani, hogy ez baromi gáz.

Mi a különbség az apple és a pda között?

Legjobb válasz: az apple egy cég. mint pl. az Opel a pda meg egy eszköztípus. mint pl. a fûnyíró

az apple egy cég. mint pl. az Opel a pda meg egy eszköztípus. mint pl. a fûnyíró
A PDA egy rövidítés. Szószerint meg nem mondom mi az, de zseb-számítógépként lehetne jellemezni leginkább. Az apple így kisbetûvel alma. Nagyon finom, egészséges gyümölcs.
A PDA Personal Data Assistant, egy kis tenyérszámítógép. Az Apple pedig a Macintosh-számítógépek és kapcsolódó termékek gyártója. Ezeken a gépeken nem kell tartanod vírusoktól, nem lassul be, nincs kékhalál, és sokkal jobban használható, mint a Windows.
ezazz induljon a flame:D
A kérdező hozzászólása: látom, sikerült jó nagy hülyeséget kérdeznem. :) )))

Apple és az Iphone között mi a különbség?

Legjobb válasz: Az Apple cég terméke az Iphone készülék.

Az Apple cég terméke az Iphone készülék.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!


Mi a különbség az Apple Mac Air és a Apple Mac pro között?

Legjobb válasz: macbook air van meg mac pro az egyik laptop a másik meg egy asztali gép

macbook air van meg mac pro az egyik laptop a másik meg egy asztali gép
Ígyvan. A MacBook Air és a MacBook Pro laptopok, a Mac Pro pedig asztali gép. Ha esetleg a két laptop közötti különbségre vagy kíváncsi... a Pro drágább, komolyabb gép, munkára (pl. videószerkesztések) inkább az javasolt, ugyanis a hardvere erõsebb, sokkal többre képes. Nagyobb méretben kapható, van belõle Retina Display-es is. Átlagos felhasználásra az Air is tökéletes, rendkívül vékony, könnyû, mégis hihetetlenül gyors. A Mac Pro pedig (különösen az új) szinte összehasonlíthatatlan a laptopokkal. Az Apple csúcsterméke jelenleg. Egyébként specifikációkat találhatsz az apple.com oldalon.

Mi a különbség az Apple Ipad mini wi-fi és az Apple Ipad mini wi-fi + Cellular között?

Legjobb válasz: A wifi-s értelemszerûen csak wifi-s, a másikba van 3G és 4G is, tehát úton is tudsz netezni.

A wifi-s értelemszerûen csak wifi-s, a másikba van 3G és 4G is, tehát úton is tudsz netezni.
Természetesen kell bele egy SIM kártya is, és fizetni a mobil netért. Még mielõtt megkérdeznéd :) Nem, telefonálni hagyományos értelemben nem lehet vele.

Az apple mac pro és a powermac 5 között mi a külömpség? házra egyformák?

Legjobb válasz: Minden. http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Mac_G5 http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_Pro De már házra sem egyformák. http://www.apple.com/mac-pro/

A kérdező hozzászólása: akkor a g5 100x többet tud mint mac

új apple ID-t szeretnék csinálni, de angolul van, nem tudom mit kér a telefon. Mit jelent az optional rescue email, és at i tunes gift cards and i tunes gifts? Valami kódot kér

Legjobb válasz: optional rescue email - szabadon választható mentõemail at i tunes gift cards and i tunes gifts - itunes ajandekkartyak

optional rescue email - szabadon választható mentõemail at i tunes gift cards and i tunes gifts - itunes ajandekkartyak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, már sikerült megcsinálnom.
Szánalom...
Szerintem köze nincs hozzá, nincs mitõl tartania az apple-nek, aki androidos telefont vesz, nem az apple-design miatt veszi. Ergo nem venne ájfónt semmiképpen.
Az Apple azt gondolja, az másolás, hogy a készülék másoknak is négyzet alakú tábla, lekerekített szélekkel? Csúcsszuper hogy geometriai formákat foglalnak le maguknak, de nekem ne kelljen õket akkor komolyan venni.
kedves kérdezõ, tán fizetett apple fanboy tetszik lenni, vagy ezt ingyen csinálod? na ne játszuk már a hülyét. az apple ellen ugyanúgy folynak/folytak szabadalmi perek sokkal komolyabb dolgok kapcsán mint a design (például antenna kialakítás stb). egyébként meg (tisztelet a kivételnek) ma már szinte minden okostelefon egy lelapított szappan, nem tudom, hogy a nagy érintõképernyõt meg néhány gombot milyen design-nal kéne eladni. arról meg igazán nem tehet a samsung, ha az embereknek szép színes nagy ikonok kellenek (gondolok itt a touchwiz és az iOS felhasználói felületének hasonlóságára).
Valóban, az ace formájában hasonlít az ájfón4-hez. De szerinted azonos a vevõkör? Na látod, hogy nem. Teljesen mindegy, hogy úgy néz ki, ha közel sincs átfedés a célpiacok között. Az, aki BMW X5-öst akar venni, nem fog ShuangHuan CEO-t venni csak azért, mert úgy néz ki. Éppen ezért a BMW is leszarja a ShuangHuant, és az Apple-nek is illene hagyni a Samsungot.
Ez marhaság. Hogy máshogy nézzen ki egy telefon? Kell neki képernyõ, mikrofon, hangszóró meg gombok. Mindegyik ugyanolyan -.- Még hogy lemásolták...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110420/ace_www.kepfeltoltes.hu_...
nézd meg õket iPhone 3gs Samsung galaxy s RÁADÁSUL AZ S nevet is lopták-.- iPhone 4 Galaxy ace iPad Samsung Galaxy Tab
Szánalmas a Samsung Applenek igazat adok
még mindig nem értem miért vagy kiakadva. hasonlít, ÉS??? kit érdekel? aki meg akarja venni, megveszi, aki nem, nem. hasonlónak hasonló, de összekeverni senki nem fogja õket. egyébként korrekt telefon az ace, bár én kicsit túlárazottnak tartom (az apple termékek itthoni árazására meg inkább nem mondok semmit).
A kérdező hozzászólása: Ha egy noname cég koppint le valamit (mint ugyebár az Iphone-t is tették) az még úgyahogy érthetõ, bár az is gusztustalan. De az, hogy ez a dél koreai cég ezt csinálja, az már nyomdafestéket nem tûrõ minõsítés lenne. És még a sok hü*lye meg is veszi... Na ez már vicc a javából :-))) Panda Péter: Abszolút nem vagyok Apple fanatikus, mert irreálisan magas árú terméknek tartom a telefonjukat és a laptopjukat is. Itt a Samsungon akadtam ki, de azon nagyon. Másrészt pedig: igenis sok, különbözõ designal rendelkezõ telefon lehet attól eltekintve mert nincs gomb rajtuk. Aki nem látja ezt, az vagy vak, vagy bolond :-)
Akkor a sciphone, meg i9, meg mittomén milyen gyártókat miért nem perelnek be???? Az lehet, hogy a samsung telefon úgy néz ki, mint az ájfon, de az ájfon meg hardverileg másol más gyártókat.
A kérdező hozzászólása: A Galaxy Ace is kiköpött Iphone 4 csak silányabb anyagminõség, illetve a kijelzõ alatti gomb formája tér el tõle. Ezt csak az nem látja, aki nem akarja látni. De ezt leírták az Ace tesztjében is a Mobilarénán.
A kérdező hozzászólása: Ha Neked (utolsó hozzászólónak) lenne egy dollármilliárdos céged, nyilván nem ilyen könnyen és nem ilyen hozzáállással nyilatkoznál. Te sem örülnél, ha beleölsz egy csomó energiát, pénzt egy terméked kifejlesztésébe amit XY szépen lekoppint, ráírja a saját márkanevét és árulja világszerte.
A Galaxy Tabnek semmi köze az iPadhez, jobb, ha tõlem tudod. Õsszel mi csináltuk a marketingkampányát, piackutatással egybekötve, a fõ forgalmazó szánalmasan próbálja hasonlítgatni az iPadhez, de mi meg se próbáltuk. Azért lássunk tisztán gyerekek...
Van minden androidnál is csak sokkal egyszerûbb mint az applenél.
1. downgrade van androidnál is, típusfüggõ, hogy hogyan kell megcsinálni, gyárilag persze egy szolgáltató sem kínálja ezt a lehetõséget. 2. a google szinkronizálás eltárolja a kapcsolataidat, a playrõl begyûjtött alkalmazásaidat stb. A telefon saját biztonsági mentés lehetõsége eltárolja a beállításaidat, ezt is fel lehet húzni a google felhõbe. Ha az aktuális telepített alkalmazásaidat szetnéd megõrizni, a play áruházban van sok backup progi, amelyek erre képesek, fizetõsben a Titanium Backupot dícsérik nagyon, de nekem asuper Backup freeware nagyon bevált. Ez tárolni tudja a telepített alkalmazásaidat, sms-eket, whatsapp vagy viber üzeneteket stb. Ha pedig root és recovery kerül a telefonodra, akkor a teljes teló állapotot mindennekl együtt el tudod menteni recoverybõl és bármikor visszaállíthatod. Szóval van lehetõség dögivel.
miért lenne egyszerûbb? kb ugyanaz. android tudtommal a google fiókban tárolja ezeket.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat !
A kérdező hozzászólása: Még annyit ehhez, hogy az iphon-én nem volt internet
Rakd újra iTunes -al.
na az a helyzet h az iphoneod jailbreakelve volt és te restoreoltad.. hát az a gáz h valószínûleg ipad baseband vt a telódon és letörölted az ios-t is és nem tud kilépni recovery modból a telód, nagyon gyakori hiba, ne ess pánikba de keress fel egy hozzá értõ embert, meg fogja tudni oldani! csak ujra kell rakni az ios-t, remélem tudtam segíteni, de te semmi esetre ne nyúlj hozzá, mindenképp szervizest vagy nagyon hozzáértõ ismerõsödet kérd meg h rakja rá az ios-t és lehetõleg elõtte dfu modba kellene rakni, ja és dugd fel gépre és az itunes ha minden igaz 1600-as hibakódot fog kiírni, ha igen akk az a meegoldás amit írtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!