Találatok a következő kifejezésre: Mi a az a frigid (7 db)

Mit jelent az a szó, hogy frigid?

Legjobb válasz: Azt, hogy valakiben nincsen semmiféle szexuális vágy a másik iránt, tehát frigid.

Azt, hogy valakiben nincsen semmiféle szexuális vágy a másik iránt, tehát frigid.
Általában nõkre monják, gondolom onnan ered, hideg mint egy frigidare (hûtõszekrény)

Mi az a frigid?

Legjobb válasz: A frigiditás a frigid=fagyos szóból ered. Fagyos az a nõ, aki semmilyen körülmények között, semmilyen típusú izgatásra sem jön izgalomba. Sehogy sem indul be a nedvesedése. Tehát nem az orgazmus elérése a kritérium, vagy a vágy megléte, hanem az izgalomba kerülés, a nedvesedés beindulása.

A frigiditás a frigid=fagyos szóból ered. Fagyos az a nõ, aki semmilyen körülmények között, semmilyen típusú izgatásra sem jön izgalomba. Sehogy sem indul be a nedvesedése. Tehát nem az orgazmus elérése a kritérium, vagy a vágy megléte, hanem az izgalomba kerülés, a nedvesedés beindulása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
és ezt férfira nem lehet mondani???
Szívesen! (1. válaszoló voltam)
Elõttem már leirták, de ilyen tényleg van? annyira nemtudom elképzelni.Ennek szervi, vagy pszichés okai vannak? elnézést, hogy itt kérdezek.
Szervi és pszichés oka is lehet. A férfi az nem frigid, hanem impotens.
Elég sok nõnél elõfordult már, bántalmazzák kiskorában vagy felnõttként.. vagy amikor megerõszakolnak vkit.. utána egy darabig amíg nem tudja feldolgozni a történteket beáll nála ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan... =D
Gyógyítható? Tud valamitõl javulni? Kihez forduljon valaki, ha frigidnek gondolja magát?

Mi a baj velem? ! Frigid nem vagyok, az biztos. Segítség!

Olyan problémám van,hogy nem tudok elélvezni szex közben,de még úgy sem,ha magamnak csinálom.Azzal a résszel,hogy felizguljak,benedvesedjek soha nincs baj.Az aktust is élvezem max 10 percig,de utána már szinte várom,hogy vége legyen..el vagyok keseredve! :'(

Legjobb válasz: Lehet, hogy van benned valami feszültség vagy görcs. Tedd rendbe a lelked és gyakorolj sokat.

Lehet, hogy van benned valami feszültség vagy görcs. Tedd rendbe a lelked és gyakorolj sokat.
szerintem nálad (és a hasonló helyzetben lévõ nõk túlnyomó többségénél, ha nem mindenkinél) fejben van a gond, ott kell változtatni.
A kérdező hozzászólása: De hogyan?Mindig el vagyok lazulva, nem "görcsölök", csak a páromra koncentrálok.
Akkor lehet, hogy te az a típus vagy akinek ez nehezebben megy. Ha nem érzed, hogy fejben van a gond, akkor csak annyit tehetsz, hogy sokat gyakorolsz.

Mi különbség az aszexuális és a frigid között?

Nem wiki linket kérek, hanem saját szavakkal elmondani. És nem azt, hogy melyik mit jelent, hanem a kett? közti különbséget! El?re is köszönöm a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem az aszexuális az, aki nem kívánja a szexet, a frigid meg az, aki kívánja, de valamilyen pszichológiai nem képes kielégülni.

Szerintem az aszexuális az, aki nem kívánja a szexet, a frigid meg az, aki kívánja, de valamilyen pszichológiai nem képes kielégülni.
Az aszexuális nem igényli a szexet, a frigid viszont nem élvezi a szexet (illetve a legtöbbször nem élvezi).
az a szexszuális genetikailag nem vonzódik a testi örömökhöz, a frigid meg nem képes orgazmust elérni (ez a kifejezést csak nõkre mondják)
ma 17.15 *pszichológiai oknál fogva
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat
17:17 nek van igaza...kiveve a zarojeles resszel, mert eddig ugye az volt h a nok lehetnek frigidek, de mostansag olvastam h ez nem kotodik nemhez...ugyh frigid ferfiak is vannak..

Mi az a bondage és a frigid?

Legjobb válasz: hát a bondage-ra googlizz rá és megtudod, a frigid meg azt jelenti, hogy nem kívánja a szexet -a legtöbb esetben- semmilyen formában.

hát a bondage-ra googlizz rá és megtudod, a frigid meg azt jelenti, hogy nem kívánja a szexet -a legtöbb esetben- semmilyen formában.
a bondage az a kikötözés. és csak ennyi. semmi más nem társul hozzá. sem fájdalom, sem megalázás, sem semmi. csak maga a kötözés. Az egy más kérdés, hogy önmagában csak a japánoknál divat, szobrokat készítenek így. egy mûvészeti ág. Egyébként társul mással. Jellemzõen SM vagy DS vagy fétis "játékokkal". De ettöl függetlenül maga a bondage csak a kötözés. frigid egy szakszó. A hétköznapi emberek általában a szexet nem kívánó nõkre használják. Ez azonban tévedés. Szakmailag a frigid az olyan nõ, aki nem képes nemi izgalomba jönni (konkrétan nedvesedni). Lehet, hogy kívánja, szeretné, de nem megy. De az is lehet, hogy nem is kívánja, nem is szeretné. A szakszó maga a nemi izgalomba jövés képességének hiányát jelenti.

Mi a fene az a frigid? Kik az ojan emberek?

Legjobb válasz: A frigiditás a frigid=fagyos szóból ered. Fagyos az a nõ, aki semmilyen körülmények között, semmilyen típusú izgatásra sem jön izgalomba. Sehogy sem indul be a nedvesedése. Tehát nem az orgazmus elérése a kritérium, vagy a vágy megléte, hanem az izgalomba kerülés, a nedvesedés beindulása. forrás: http://szexterapia.blogter.hu/?tag_id=28138

A frigiditás a frigid=fagyos szóból ered. Fagyos az a nõ, aki semmilyen körülmények között, semmilyen típusú izgatásra sem jön izgalomba. Sehogy sem indul be a nedvesedése. Tehát nem az orgazmus elérése a kritérium, vagy a vágy megléte, hanem az izgalomba kerülés, a nedvesedés beindulása. forrás: http://szexterapia.blogter.hu/?tag_id=28138
Sztem nem hülyeség, hanem kezelendõ probléma, valamiért görcsös az illetõ ezen a területen, lehet gyerekkori nevelési hiba, rossz élmény stb.
Utolsó válaszolónak: ha már néhányszor felizgultál, akkor NEM vagy frigid. Orvossal kéne beszélned.
Olyan nõk, akik nem kívánják a szexet.
igen, az a nõ/férfi aki enm kívánja a szexet.Ismerõsöm is az:eddig még nem látta a barátja péniszét, sõõt még meg sem fogta, mert undorodik tõle...erre én nem tudok mit mondani...hülyeség az tény :D
A kérdező hozzászólása: akkor en is frigid vagyok!:)
Ez sok esetben gyógyítható! Nézz el az orvoshoz, aki megnézi majd, mi a helyzet.
Én fél éve járok a barátommal és akárhányszor petingelünk én nem élvezek el.Sõt talán még fel se nagyon izgulok, (de volt már olyan.) És most nagyon félek hogy frigid lennék! Frigid vagyok?
A frigid az olyan ember, aki tudja, hogy az "olyan" az elipszilonosjé betû. :)

Kb másfél hete a babucim a napközbeni etetésnél hisztizik.1órájig tart az evés, utána pótoljuk amig még van tej a frigóban. Reggeli etetésnél és az estinél eleget eszik, . Ha két ciciböl enne akkor több tejci lenne? Mit tegyek?

K10 hetes baba anyukája vagyok.ipróbáltam a tejszaporitó port nem igazán segitett.

Legjobb válasz: Az ilyen tejszaporító vackokat felejtsd el, semmit nem hatnak. Az a baj, hogy csak egy mellbõl szoptatsz! (Nem is értem, miért?) Szoptass mindkét melledbõl, és nem lesz szükség pótlásra. Az, hogy 1 órán át tart, az nem gond, az is segíti a tejtermelést. Valamint szoptasd akkor, amikor csak kéri a baba, és igyál sok vizet. Szoptatás után pedig fejd ki mindkét melledbõl a tejet, akkor is, ha csak két csöpp jön. Egy 2*3 évig szoptató anyuka.

Az ilyen tejszaporító vackokat felejtsd el, semmit nem hatnak. Az a baj, hogy csak egy mellbõl szoptatsz! (Nem is értem, miért?) Szoptass mindkét melledbõl, és nem lesz szükség pótlásra. Az, hogy 1 órán át tart, az nem gond, az is segíti a tejtermelést. Valamint szoptasd akkor, amikor csak kéri a baba, és igyál sok vizet. Szoptatás után pedig fejd ki mindkét melledbõl a tejet, akkor is, ha csak két csöpp jön. Egy 2*3 évig szoptató anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már gondoltam én is erre, de nem mertem . Félek hogy a kö etetésre nem lessz elég tej.
Ez butaság... Attól lesz még több tej, ha az összeset kiszívja. Egyébként meg a tej nem két etetés között termelõdik, hanem 90%-ban a szoptatás közben. Szóval emiatt igazán nem kell aggódnod, nyugodtan szoptass két mellbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget mindenkitõl. Ma már reggel két cicibõl ettünk. Mindenkinek jó babázást. puszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!