Találatok a következő kifejezésre: Mi a az a jazgari (1 db)

Mi a franc az a "jazgari"?

Legjobb válasz: Az a Minimaxon egy rajzfilm,a Jaszkari egy kis indiángyerek.A barátomnak avn 2 kistestvére,és imádják azt a mesét :D De ha nem erre gondoltál,akkor nem tudom :S

Az a Minimaxon egy rajzfilm, a Jaszkari egy kis indiángyerek.A barátomnak avn 2 kistestvére, és imádják azt a mesét :D De ha nem erre gondoltál, akkor nem tudom :S
Ezt mondogatta az egyik csaj a Bajos csajok(amiben Lindsay Lohan is játszik) címû filmben asszem, ami irritálta a barátnõjét, a szõkét. Akkor szokta mondani, ha vmi tök jó dolog, meg ilyesmi. -"Ez annyira jazgari." Nekem ez jutott eszembe. XDXD
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen mindekettõtöknek, de asszem a második lesz a megoldás:) Egy olyan csaj mondogatja ezt aki buta mint az állat és csak ilyen "csajszis jujjcsi se fajcsi" filmeken él=)
JaszKari, a vagánykodás kispesti tájszólásban!
aha bajos csajokba voltak benne *igaz már 2010 van de na xd *
Nem Jakari? Amúgy igen, az az indiánfiúcskás mese a Minimaxon.
Megjelenésében és társas érinkezéseiben vagány, irigylésre méltó hatást kiváltani próbáló szó. Tehát ja(s)zkari = vagány, irigyelni való


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom elhinni, hogy tegnap meghalt az egyik ismerősöm. Mit tegyek?

5

Mostanában éjszakánként, egész éjjel folyton rém álmaim vannak, ezért nem tom kipihenni magam soha, és van hogy össz 11órát vagyok ágyba, hogy ebből mennyi az alvás azt nem tudom, valamit tudok tenni hogy jobban aludjak, és elmúljanak a rém álmok?

1

Ismeri valaki ezt az oldalt? Https://arveres. Mbvk.hu/arverezok/ingatlanhirdetmenyek?

2

Van egy oldal ahol rajzpályázatot hirdettek gyerekeknek, mi nyerésre állunk de nem lesz eredményhirdetés visszaélések miatt. Össz-vissz 4 rajz van fent azokra lehetett szavazni tehát nem nehéz nyerni. Mit tegyek?

Tehet ilyet egy hirdető? CSALÓDÁST és nem kicsit okoz a gyereknek. ilyenkor én mit tehetek?

1

Mondjátok már meg hogy a filefeltolto.hu oldalról miért nem lehet letölteni? Nekem azt irja ki hogy tulterhelt az oldal probáljam párperc múlva. De tegnap estétől semmi.! Köszönöm előre, szép napot!

0

( amit mondtál) " az a sok szar mind igaz volt " - valami ötlet hogy ez melyik filmben hangozhatott el? Nem tudom és nagyon idegesít!

0

Mi ez a goa'uld dolog?

Én már a reptoid dolgot is lassan fogtam föl, de most mi ez a goa'uld? sokadjára látom kérdésben..

1

Mit jelentett a puha diktatúra a Horthy-rendszerben?

puha,diktatúra,horthy,rendszer

1

Van egy régi kazettásmagnóm. Meddig bírja új elemekkel?

A magnó típusa a következő:

1

Szerintetek ez gáz? Titeket elriasztana?

Az osztályban nagyon jó barátság alakult ki a lányok között, és hát néha sztriptízelünk egymásnak, meg mindig megmutogatjuk egymásnak a fehérnemûnket, meg vetkôzôs játékokat játszunk, szóval elég leszbikusnak tûnhetünk, de igazából a fiúk tetszenek.... de amúgy szolidan öltözködünk és nem festjük magunkat, meg a fiúk elôtt nem beszélünk ilyenekrôl!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!