Találatok a következő kifejezésre: Mi a az X-Men (26 db)

Az X-men filmeknek mi a történeti sorrendje?

Most láttam az X-men: Az elsők-et, ezek után mely filmeket kell megnéznem, hogy a sorrend jó legyen történetileg?

Legjobb válasz: X-Men: Elsõk, X-men: Farkas, utána az X-Men 1, 2, 3.

X-Men: Elsõk, X-men: Farkas, utána az X-Men 1, 2, 3.
a Farkas még az X-Men: Az elsõk elõtt kezdõdik, viszont utána lesz vége, ha észrevetted, akkor Farkas úgy három másodpercig szerepel is benne :D
A kérdező hozzászólása: Igen, feltûnt, jó sok szövege volt xD "Húzzatok el" vajon ezért mennyit kapott? :D A filmeket meg köszi :)
azt nem tudom, mennyit kapott, de õ volt a film fénypontja :D

Mi a címe az X-Men 1. 2. 3. részének?

Legjobb válasz: 1. A kívülállók 2. csak simán X-men 2. 3. Az ellenállás vége

1. A kívülállók 2. csak simán X-men 2. 3. Az ellenállás vége
A kérdező hozzászólása: Kösszi!


! SPOILER! Az új Farkas filmben mivan a stáblista után? Azt már nem láttam, de hallottam, hogy volt. Nagyjából azt is tudom mi, de akkor nem nagyon értem most ez nem az X-men Ellenállás vége után játszódik?

Legjobb válasz: Ezt még nem láttam csak az elsõt. Az elsõ Wolverine film elõzmény volt, sztem ez is az, mivel Wolverine az egyik legidõsebb mutáns. Közben googleon ránéztem és azt írják,h nem elõzmény, hanem a 3. rész után játszódik.

Ezt még nem láttam csak az elsõt. Az elsõ Wolverine film elõzmény volt, sztem ez is az, mivel Wolverine az egyik legidõsebb mutáns. Közben googleon ránéztem és azt írják, h nem elõzmény, hanem a 3. rész után játszódik.
A kérdező hozzászólása: igen tudom :) ezt írtam hogy tudom, hogy a 3. rész után játszodik és ezért nem értem a végét.
Azt tudom, hogy egy 2 évvel késõbbi jelenet, és szerepel benne Magneto.
Én sem értettem... ha a harmadik után játszódik akkor a Professzor?? És amit mond? Zavaros. :/
A kérdező hozzászólása: mért mit mond?
2 dolog van a stáblista után. 1. mikor évvel késõbb Logan egy repülõtéren van és találkozik Magnetoval illetve a Professzorral. Mind a kettõ visszatérése az ellenállás vége végén van. És utalnak az idén májusban megjelenõ X-man az eljövendõ múlt napjaira. A másodikat pedig kevesen tudják. A Farkas végén extra jelenetekben van, mikor a szamuráj csajtól megkapja a képregénybeli ruháját (sárga-kék ruha).http://www.gamestar.hu/farkas-hugh-jackman-alternativ-jelene.. A CineStar oldalán pedig megtalálhatod a videót: http://cinestar.hu/cikk/farkas-alternativ-zaro-jelenet

Most akkor mi a lényege ezeknek az X-Men filmeknek?

Akkor volt egy első rész 2000-ben az X-Men-A kívülállók.

Legjobb válasz: Kösz.

A kérdező hozzászólása: Kösz.

Mi a címe annak a filmnek amiben az x-ment parodizállják?

hasonló mint a bazi nagy film.de nem az

Mi a véleményetek az X-Men-Az elsők-ről?

Tudom, nem új film, de még nem láttam és érdekel a véleményetek. Mennyivel jobb vagy rosszabb az el?z? négy részhez képest? És ti hogy rangsorolnátok az eddigi részeket ezzel együtt?

Legjobb válasz: Szerintem nem volt rosszabb a többinél. Sikerült egy jó történetet írni hozzá, s a szereplõk is jók; a látvány pazar. Az egyetlen bajom az volt vele, hogy Farkasnak kb. 20 másodperc jutott a filmben. Én hiányoltam õt.

Szerintem nem volt rosszabb a többinél. Sikerült egy jó történetet írni hozzá, s a szereplõk is jók; a látvány pazar. Az egyetlen bajom az volt vele, hogy Farkasnak kb. 20 másodperc jutott a filmben. Én hiányoltam õt.

Psp 3004 esemet letöröltem egy ilyen képernyőtiszttószerrel és véletlenül belement egy kicsi az x Gombhoz és most nem megy a kör tegnap meg az x nem ment most meg jól megy mit tudok vele csinálni?

nagyon fontos lenne a válaszotok

Legjobb válasz: Hát elvinném egy szervizbe vagy ha tökösebb vagy, akkor otthon szétkapod(egyszerü, egyébként) és belül portalanítod, stb.! Ha így sem ok, akkor biztos, hogy szerviz - valószínüleg az érzékelö megsérült miatta és azt cserélni kell!

Hát elvinném egy szervizbe vagy ha tökösebb vagy, akkor otthon szétkapod(egyszerü, egyébként) és belül portalanítod, stb.!Ha így sem ok, akkor biztos, hogy szerviz - valószínüleg az érzékelö megsérült miatta és azt cserélni kell!
A kérdező hozzászólása: És ha kell cserélni akkor mennyi? (álatlában)
Ha garis, akkor ingyenes! Ha nem, akkor nézd meg itt: http://www.konzolokszervize.hu Vagy kérdezz rá a Sony szervizre!

Mi volt az a zene ami a tegnapi X-Faktor végén ment amikor kiválasztották kik mennek a mentor házba? Leona Lewis talán?

Legjobb válasz: Igen, ha jól emlékszem, Leona Lewis: Happy volt. https://www.youtube.com/watch?v=v1l3JbBRpA8

Igen, ha jól emlékszem, Leona Lewis: Happy volt. https://www.youtube.com/watch?v=v1l3JbBRpA8
Akkor nekem úgy tûnt, mintha ez lett volna: http://www.youtube.com/watch?v=L8q6f4CvINE Persze simán lehet, hogy félrehallottam, nem áll szándékomban belekötni az elsõ válaszolóba.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!