Találatok a következő kifejezésre: Mi a az MP4-el, (5 db)

Gond Van Az Mp4-el. Mi lehet a baj?

Feltöltöttem egy éjszaka alatt ma reggel ahogy levettem a tölt?r?l nem akar bekapcsolni. amint Visszadugom akkor jó ha gépre ha tölt?re teszem akkor jó de amint leveszem azon nyomban meghal:S nem lehet sehogy sem bekapcsolni:S Lécci segítsetek!!

Legjobb válasz: A helyén van az aksi? Nekem a telefonom akkor csinálja ezt, amikor elmozdul az aksi és akkor nem töltõdik fel... így nyilván, ha leveszem a töltõrõl, akkor nincs ami táplálja és nem lehet bekapcsolni... Nézd meg, hogy a helyén van-e az aksi/elem aztán dugd fel töltõre és 10 perc után vedd le... nézd meg mûködik-e... Egyelõre csak ennyi jutott eszembe... ha nem jönne be, akkor fogalmam sincs mi lehet a baja.

A helyén van az aksi? Nekem a telefonom akkor csinálja ezt, amikor elmozdul az aksi és akkor nem töltõdik fel... így nyilván, ha leveszem a töltõrõl, akkor nincs ami táplálja és nem lehet bekapcsolni... Nézd meg, hogy a helyén van-e az aksi/elem aztán dugd fel töltõre és 10 perc után vedd le... nézd meg mûködik-e... Egyelõre csak ennyi jutott eszembe... ha nem jönne be, akkor fogalmam sincs mi lehet a baja.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom hol is nézzem meg egy mp4 en az aksit meg amikor rajta van a töltõn azt mutatja h fullra fel van töltve
próbáld meg leformázni az hiba szoktott lenni és a gépen a port lecsatlakoztatásánál elõszõr távolísd el az eszközt és csak aztán húzd ki
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom néha jó néha nem ahogy most sem jó leformáztam biztonságosan eltávolítottam kihúzom és be nem kapcsol:S

Mi a gond az MP4-el, ha fülhallgatóra dugva hallgathatatlan, hangfalra dugva, viszont nagyon jól szól?

Mindkét készülékkel ugyanaz a probléma, hogyan lehet rajta segíteni?

Legjobb válasz: Talán fülhallgatód rossz! Kicsit végig gondolod... Ha pedig a hallgathatatlan alatt a minõséget érted, az elsõ mondat a válasz vagy szar a fülhallgatód és/vagy jó a hangszóród.

Talán fülhallgatód rossz! Kicsit végig gondolod... Ha pedig a hallgathatatlan alatt a minõséget érted, az elsõ mondat a válasz vagy szar a fülhallgatód és/vagy jó a hangszóród.
A kérdező hozzászólása: Az összes létezõ fülhallgatómmal kipróbáltam (köztük vadi újjal is) minden más elektronikus eszköz mûködik velük, tehát nyilván nem a fülhallgatóval van a probléma!!! Gondolhatod, hogy jól átgondoltam a kérdést. Képzeld a vasalót is bedugom mielõtt vasalok.:)
Ha zajos a felvétel, vagy a lejátszás, a magas sistergõ hangot a fülhallgató jobban kihangsúlyozza, míg a hangfalon nem zavaró. Érdemes kipróbálni egy komolyabb fejhallgatóval is, mert a fülhallgató is torzíthat, vagy pl. meg van törve a kábele és azért zajos.
Bocs, az elõbbi válaszom második részét tekintsétek semmisnek!
Ötlet: Kapcsold ki a basszust és az equalizert az MP4-eden (ha van ilyen rajta). Hülye ötlet, tudom, de emellett már csak a fülhallgató hibájára tudok gondolni, az pedig kizárt elmondásod szerint.

MIt csináljak ha az mp4-met nem fogadja el a gép?

Legjobb válasz: próbálj fel tenni kodek pakkot

próbálj fel tenni kodek pakkot


Meghibásodott az mp4-esem (Serioux S51), nem tudok belépni a "Music" menübe és a "Navigation" alatt sem inditja el Mit tegyek?

Elintdítja a videókat, a hangfelvevést, de egyes képeket sem mutat, csak felül egy sávot, vagy kiirja, hogy rossz formátum. Gondoltam feltöltön és közben nézem meg, hátha megjelenik. nem jelent, ráadásul a gép fel sem ismeri: "I:\ is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable" Mi tehetnék?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!