Találatok a következő kifejezésre: Mi a az Internet és a (189 db)

Sony Ericsson W205-ös felbúcsúztathatós telefonom van, sokszor próbáltam honlapokra felmenni (pl:Facebook, Google stb. ) de nem jó rajta az internet, és a sok próbálkozás után küldtek egy üzenetet. Részletesen lent. Mit csináljak?

(Angol a telefonom,angol nyelv?,Angliából van)Na küldtek egy üzenetet,azt látom rajta hogy ott a telefonszám és ez : Domino Web interne

Legjobb válasz: Elõ kel fizetned mobilinternetre, utána be kell állítani a telefont.

Elõ kel fizetned mobilinternetre, utána be kell állítani a telefont.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm :)

Újra lett telepítve a laptopom, és sokkal lassabb lett az internet és a gép is! Mi lehet a baj?

Asus laptopom van.

Legjobb válasz: Nézd meg az eszközkezelõt és egybõl kiderül hogy hiányzik valamelyik driver, ha korábban(telepítés elõtt) jól mûködött, akkor biztos, hogy szoftveres probléma lesz.

Nézd meg az eszközkezelõt és egybõl kiderül hogy hiányzik valamelyik driver, ha korábban(telepítés elõtt) jól mûködött, akkor biztos, hogy szoftveres probléma lesz.
A kérdező hozzászólása: oké..köszi.:D

Próblémám lenne az internet kapcsolatommal. A szmg kijelzi hogy van internet. Semmilyen kapcsolodási próblémát nem mutat. A szmg a napokban ír egy üzenetet minden nap és azóta nincs internet. Mi lehet a baj?

Az üzenet: The following unexcepted error occured in cacaoweb:Unix. Unix_error (52, "bind", "") Raised by primitive operation at file"unix. Ml", line571, characters 7-46 called from file"statistics. Ml", line124, characters 10-91


Kaptam egy wifis routert (Belkin ) olyan problémám van hogy mikor a modembe dugom e netet és a gépbe akkor jó az internet amikor rákötöm a routert akkor meg már nem jó az internet kapcsolat. És a telepítés hez meg kellene. Szerintetek mi a hiba?

Legjobb válasz: "Szerintetek mi a hiba?" Nem mi,hanem ki .Hát Te .Te magad okozod a hibát mégpedig azzal,hogy nem tudod helyesen beállítani a routerodat. Vagy meg kell hamar tanulnod a bekonfigurálását,vagy hívni valakit aki már tudja.

"Szerintetek mi a hiba?" Nem mi, hanem ki .Hát Te .Te magad okozod a hibát mégpedig azzal, hogy nem tudod helyesen beállítani a routerodat. Vagy meg kell hamar tanulnod a bekonfigurálását, vagy hívni valakit aki már tudja.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nemtom mit csináljak
Nyugi , kitartás , meglesz ez 3 nap alatt Neked is.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ilyet mág nem csináltam soha és nemtok hogy hozzáállni segíteni meg most nem tud senki :S
Probáld itt , hátha lehet letölteni manualt pdf formátumba http://www.belkin.com/support/article/?lid=en&pid=f5d7230-4&..
A kérdező hozzászólása: Próbálom megcsinálni. Minden zölden világít a routeren csak az internet és a moden villog pirosan
Ne add még föl átlagban 3 nap alatt a legtöbben meg tudják csinálni, higgy magadban te is .
A kérdező hozzászólása: sajnos nem sikerûl beállítani
Ha megvan a telepítõlemezed, akkor rakd be a gépbe, indítsd el, és csináld mindazt, amit kér. Akkor mûködni fog. De ne akarj mást csinálni, csak amit mutat. Azért azt is tudnod kell, hogy milyen a neted. Pl. dynamic, static stb.

Mi lesz (lenne) a világgal, ha megszűnik az internet, és/vagy megszűnne egy csapásra a kábítószer-utánpótlás?

Vajon meddig bírják ki a társadalmak?

Legjobb válasz: bár nem értem hogy lehet a két dolgot egy napon említeni, de azért leírom a véleményem. Az internet megszûnése azért lenne nagyon rossz, mert a legtöbb információ interneten van közzétéve, ott hozzáférhetõ. Az iskolák építenek az intertnet meglétére (ld. neptun, levelezõlisták). Hírforrás azoknak, akik nem fizetnek elõ tv-re és nem járatnak újságot. Sok albérletes egyetemista ilyen szerintem. Borzasztó lassú lenne az élet, nem ehhez van adaptálódva a világ. Az elveszett adatokat lehetetlen lenne pótolni, így senkinek nem érne semmit az eddig elvégzett egyeteme, mivel már nem leckekönyv van. Az internetes ügyintézés megszûnésével megint sorok kígyóznának a bankoknál, megint utazgatni kéne ha valami mondjuk csak egy másik városban megvásárolható, mert nem tudod megrendelni - mert nem is tudsz róla hogy van. Drog - egy csomó megkattant ember járkálna hónapokig az utcákon, de aztán újból elkezdenék termelni a drogot. Vagy ha ez nem egy opció, akkor pár év után mindenki tiszta lenne, vagy egy nagy részük öngyilkos lenne.

bár nem értem hogy lehet a két dolgot egy napon említeni, de azért leírom a véleményem. Az internet megszûnése azért lenne nagyon rossz, mert a legtöbb információ interneten van közzétéve, ott hozzáférhetõ. Az iskolák építenek az intertnet meglétére (ld. neptun, levelezõlisták). Hírforrás azoknak, akik nem fizetnek elõ tv-re és nem járatnak újságot. Sok albérletes egyetemista ilyen szerintem. Borzasztó lassú lenne az élet, nem ehhez van adaptálódva a világ. Az elveszett adatokat lehetetlen lenne pótolni, így senkinek nem érne semmit az eddig elvégzett egyeteme, mivel már nem leckekönyv van. Az internetes ügyintézés megszûnésével megint sorok kígyóznának a bankoknál, megint utazgatni kéne ha valami mondjuk csak egy másik városban megvásárolható, mert nem tudod megrendelni - mert nem is tudsz róla hogy van. Drog - egy csomó megkattant ember járkálna hónapokig az utcákon, de aztán újból elkezdenék termelni a drogot. Vagy ha ez nem egy opció, akkor pár év után mindenki tiszta lenne, vagy egy nagy részük öngyilkos lenne.
Az internetet visszaépítenék, bár az kérdés, hogy elvesznek-e az adatok. Mostanában tér át az ELTE a Neptunra, korábban az ETR-t használta, úgyhogy most nincs elektronikus tanulmányi rendszer, és nem tudnak iskolalátogatási igazolást kiadni. Megoldanák valahogy; szerencsére megvannak a papíros indexek is. Visszatérne a parafatáblás, feliratkozásos jelentkezési rendszer. A diplomák nem vesznének el, mire való az oklevélmelléklet?
Ez kicsit olyan, mintha neked a drogok és a net jelentenék a világot :D De megnyugodhatsz. egycsapásra semmi sem tûnik el. Máshogy is lehet kommunikálni nem csak az interneten keresztül. Mindenki találna más szórakozást magának.
Annak aki fölöttem van kettõvel! Az adatok nem az interneten vannak tárolva hanem szervergépeken. Maga az internet is kapcsolat számítógépek milliói között. Szóval nem kérdés az h elvesznének-e mert a kettõnek semmi köze nincs egymáshoz. Azzal hogy megszûnik az internet, csak a kapcsolat szûnik meg a milliónyi számítógép között
Mindkét esetben borítékolható az öngyilkosságok megugrása. Ha megszûnne az internet a hétköznapi ügyintézés is nagy nehézség lenne. Legsúlyosabb az lenne, hogy tartani kéne a munkatempót a megszokott ütemben -> Dugók, tülekedés - a civilizált viselkedés leépülése. Volt már ilyen, nem is oly rég - ahonnan ide feljöttünk. ((Ha jó volt úgy ha nem, már nem lehet károsodás nélkül visszatérni oda - ez az idõutazásnak is a legfõbb problémája.)) ((( Egyéb tekintetben a Die Hard 4.0 az irányadó :) )) ------ Megszûnne a kábszer utánpótlás? Melyik fajta? Szex, narkó, cigi, ital, hatalom, pénz, kín? Amíg nem mind, addig helyettesíthetõ - szerintem. Ha kb 1/10-ére lassulna az élet, semmi gond nem lenne :) Sõt.
Ez a kérdés néhanapján foglalkoztat engem is. Ha a "világot" azaz a Földi lakosságot nézem, s azt, hogy a föld lakosságának max. 10% él az internet csodájával, akkor a válaszom, az hogy semmi. De ez bonyolultabb, mert az a felsõ 10% mûködteti a rendszereit ily módon. Mivel az internet is hozzájárult a "világunk" felgyorsulásához, az információ áradathoz, lelassulna minden. (mondjuk, ha megszûnne a net, akkor vele együtt a TV, rádió, GPS, telefon is... nem?) Mondjuk egy erõs napkitörés kiüthetné az összes tranzformátort és elektromos berendezést - a Discoveryn láttam, hogy az USÁ-nak kb 3 évre lenne szüksége, hogy az elektromos hálózatát megjavítsa, újjáépítse) szóval addig is sok minden extra eltûnne az életünkbõl. De nem csak negatív kihatása lenne. A pozitívok szerintem: Lassabb világ, lassabb gazdaság, lassabb termelés - mivel a fogyasztói társadalomban sok "szart" gyártunk feleslegesen, ezeknek egy része eltûnne. Több munkahely lenne. Az emberek beszélgetnének, jobban odafigyelnének egymásra. Kialakulna egy régebbi típusú értékrend. Lehet eleinte összeomlana minden, káosz lenne, lázadás, éhezés, háború stb. De utána alkalmazkodnánk az új világhoz. Drog? Kikopnának azok az emberek egy emberöltõ alatt, aztán mint ha soha nem lett volna. Vagy lennének más drogok a mostaniak helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A 10 % internethasználat elgondolkodtatott. Ez eszembe sem jutott.
Ennyire fiatalok írtak mind ide? :) ;) 1993/94-ben hazánkban még nem is nagyon volt az otthonokban net... ÉS hivatalokban sem volt jellemzõ, csak az egyetemeken, kutató intézetekben, és alig máshol... 1990-ig nyugaton is ez volt a helyzet...
A kérdező hozzászólása: Igen, de valaminek a bevezetése nem jár akkora megrázkódtatással, mint ugyanannak hirtelen elvonása. Ma mindkettõ a tömegek lenyugtatására van. (feltételezem) Amíg valaki narkózik, vagy netfüggõ, addig nem gondolkodik, illetve max. megmarad a gondolkodásnál a netes esetében. (ez is csak fikció, nem tudom, más mit gondol errõl?)

Megaupload-ról töltöttem le, az internet megszakadt, a félig kész fájl elmentődött. Amikor lett újra net, nem folytatni akarta, hanem újra elkezdeni és felülírni. Mi tehetnék?

A részben kész fájl ment?dött és nem akarja folytatni. Ha újra elindítom a töltést, akkor pedig felül akarja írni és kezdeni nulláról.

Legjobb válasz: ezért szoktak hadználni letöltés vezérlõt, ha megszakad utána tudja folytatni. te gondolom nem használtál?

ezért szoktak hadználni letöltés vezérlõt, ha megszakad utána tudja folytatni. te gondolom nem használtál?
milyen letöltés-vezérlõt használtál?
A kérdező hozzászólása: Firefox böngészõm van és azzal töltöttem le. Annak ilyenkor bejön egy külön letöltés ablaka.

Linksys WRT54G version 7-es routerem van. Mikor beírom az internet explorerbe az ip-t (192. ), a kijövő beállításoknál miket állítsak be?

Nem m?ködik a router, régen jó volt, vmiért elromlott... 2 gépre van csak csatlakoztatva. Vki le tudná írni részletesen hova mit írjak, mit pipáljak ki stb?

Legjobb válasz: Vagy akár egy link is jöhet, ami leírja részletesen mit kellene beállítani

A kérdező hozzászólása: Vagy akár egy link is jöhet, ami leírja részletesen mit kellene beállítani
csinálj rajta egy resetet... és utána add meg újra a dsl kapcsolódásod adatait, vigyázz, mostmár kell az [email protected] a névhez általában
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet resetelni? A kis gomb a routeren? Ha azt megnyomom nem csinál semmit..
van egy ilyen h reset ált nem a router elsõ felén, valószínûleg csak tûvel vagy más vékony tárggyal tudod benyomni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!