Találatok a következő kifejezésre: Mi a az Avent Isis és (3 db)

Mi a különbség az Avent Isis és az Avent Via között?

Legjobb válasz: Szerintem az árban van és abban, hogy az isis egybõl a cumisüvegbe fej, a via pedig tároló pohárba. Aztán lehet hülyeség, de sztem ez lehet.:)

Szerintem az árban van és abban, hogy az isis egybõl a cumisüvegbe fej, a via pedig tároló pohárba. Aztán lehet hülyeség, de sztem ez lehet.:)
Árban ugyanaz a kettõ, én is nehezen tudok elmenni a katalóguson, de a lényeg Avent Isis mellszívónak hívják, és választhatsz, hogy közvetlenül a cumisüvegbe, vagy a sterilizált Via pohárba fejsz. Én úgy értelmezem, hogy mindkettõbe le lehet fejni, tárolni, és etetni is, csak a te ízlésedre van bízva, hogy melyik tetszik jobban. Sajnos számomra sem derül ki, hogy amúgy van-e egyéb jelentõsége a választásnak, de hamarosan meg fogom kérdezni a Brendonban, mert most készülök megvenni.
Szerintem az a különbség, hogy valaki utána cumisüvegbõl akarja-e adni a babának a lefejt tejet, vagy aki ellenzi a cumisüveget, az inkább pohárból etet...
Én az avent.hu egyik munkatársától kérdeztem meg ezt. Via Isis: 5 db 180 ml-es Via pohár és 2 db összekötõ tartozik hozzá. Isis: 1 db 125 ml-es teásüveg és 2 db tejzáró tartozik hozzá. Egyebekben teljesen egyformák.

Mi a különbség az avent elektromos és az avent isis iq elektromos mellszívó között?

Sehol nem találok infót err?l neten! Segítsetek!

Legjobb válasz: A kettõ ugyanaz. :)

A kettõ ugyanaz. :)
Szia!Nem ugyanaz.A síma'elektromosnál az iq annyival tud többet, hogy programozni lehet.Te állítod be a szívás intenzitását, és aztthiszem variálni is lehet egy mellszíváson belül többször is.(szóval nem egy intenzitással tud csak szívni egy szívás alatt)...

Mi a különbség az avent via isis és avent isis mellszívó között?

Az avent isis-t majdnem 8 hónapig használtam, és meg voltam vele maximálisan elégedve.

Legjobb válasz: Szerintem a via abban különbözik csak, hogy ugyanahhoz a mellszívóhoz nem egy 125 millis cumisüveget adnak, hanem egy via poharat adapterrel, tehát egy olyan edényt, amiben fagyaztható az anyatej, de attól még a mellszívó ugyanolyan: 1. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/25426?storetype=s.. 2. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28976?storetype=s.. Nekem sok a via poharam, az elõzõ babának sokat fagyasztottam, de a cumisüvegek elöregedtek, így abból újak kellettek, ezért én nem a via változatot vettem. Szerintem az alapján dönts, hogy melyik kell jobban.

Szerintem a via abban különbözik csak, hogy ugyanahhoz a mellszívóhoz nem egy 125 millis cumisüveget adnak, hanem egy via poharat adapterrel, tehát egy olyan edényt, amiben fagyaztható az anyatej, de attól még a mellszívó ugyanolyan: 1. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/25426?storetype=s.. 2. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28976?storetype=s.. Nekem sok a via poharam, az elõzõ babának sokat fagyasztottam, de a cumisüvegek elöregedtek, így abból újak kellettek, ezért én nem a via változatot vettem. Szerintem az alapján dönts, hogy melyik kell jobban.
Szerintem semmi. Az Aventnek van kézi és elektromos mellszívója, és ennyi.
másodiknál a pont :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, úgy tûnik, hogy a sima isis lesz a nekem való.
Nekem Via van és szeretem, a poharakat használom most már a bébikajához is. Ha Viát veszel, ahhoz is tudsz cumisüveget csatlakoztatni, csak persze azokat külön meg kell venni. De az én gépemhez pl. adtak egy ajándék 125 ml-es cumisüveget is.
ja, és a pohárra is lehet tenni cumifejet, tehát ha nem akarsz fagyasztani, akkor is lehet használni. Tehát az elején cumisüvegként is használható a pohár, aztán ha felesleg marad, lehet benne fagyasztani (lehet poharat és fedelet venni külön is), és késõbb a bébiételeket is lehet benne tárolni, fagyasztani. Viszont külön szerintem nem lehet adaptert kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!