Találatok a következő kifejezésre: Mi a az Általános Vállalkozási Főiskolában, (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Német előrehozott érettségi megoldókulcsát feltették már valahová? Nem találom sehol okt.21-én volt, azaz tegnap. Segít valaki?

4

Idén is megjelenik a 100 Legjobb Magyar Középiskola című könyv?

Ha igen, akkor körülbelül mikor? Bővebben is írnak az iskolákról?

2

Mondanátok nekem olyan középiskolákat?

Tiszántúlon van vagy Duna-Tisza közén található, humán vagy magyar-töri tagozat van ÉS idegen nyelvként lehet ezekhez a tagozatokhoz a latin nyelvet választani(mivel később jogi karra szeretnék menni, vagyis ügyvédnek), erős középiskola

3

Kecskémét és környékiek?

Pályaválasztás előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a Bolyai János és a Katona József Gimnáziumokról?

0

Mi történik, ha egyetemen megbukok egy fontos tárgyból?

Elsőéves vagyok, mérnöki hallgató. ZH lesz jövőhéten. Köszi a választ.

3

Van olyan ember akinek csak 3. adjára sikerült a matek érettségi? Jelzem munka mellett még nem tudom az eredményt csak rossz előérzetem van sajna sose voltam egy matekzseni nem volt aki elmagyarázza .

10

BKF-esek! Keresztféléves jelentkezésnél is érvényes a 400 pont feletti ösztöndíj?

Mert ugye most keresztfélévben az összes alapszak csak önköltséges formában indul, és nagyon sokba kerülnek... Szóval ha most jelentkezek félévkor, akkor nem kell kifizetnem az 1. félév tandíját? (447 pontom van) És szeptembertől át tudok menni államilag támogatottra, vagy újra kell felvételiznem?Azon is gondolkozom, hogy BGF-re vagy Corvinusra átjelentkezem, ez megoldható valahogy vagy felvételizzek ujra tavasszal? Esetleg ebben az esetben beszámítják az ebben a félévben tanult BKF-es tárgyakat?

1

Milyen a kereskedelem marketing szak mennyire kell a matek?

1

87 ponttal felvesznek egy erős gimibe?

Az ált.iskolai,felső tagozatos évvégi,plusz 8.félévi eredményeinkből lesz a sorrend.(a 8.osat betippeltem,de ismerve magamat ezt elérem:4.5)87 pontom van,100 pont a max,szerintetek beférek?Sima tagozat amúgy...:DD 14/L

6

Bp József Attila gimnázium vélemények? Hogyan kell átiratkozni?

Idén vagyok 10.es de sokféle okból adódóan jövöre szeretnék iskolát váltani. József Attila gimnáziumról eddig viszonylag jókat hallottam és szívesen átmennék oda. Milyen az oktatás? Milyenek a tanárok, közösség? 4,5 átlaggal mekkora esélyem van hogy átvesznek? Hogy történik az átiratkozás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!