Találatok a következő kifejezésre: Mi a az Általános Vállalkozási (3 db)

Mi a véleményetek az Általános Vállalkozási Főiskoláról?

Legjobb válasz: ha már fizetsz a képzésért, akkor keress valami jobbat ennél. nem igazán tartják nagyra, nem is nagyon van miért...

ha már fizetsz a képzésért, akkor keress valami jobbat ennél. nem igazán tartják nagyra, nem is nagyon van miért...

Mi a véleményetek az Általános Vállalkozási Főiskoláról?

Tanárok, diákok, oktatás stb...

Legjobb válasz: AZ a vaj vele, hogy hihetetlenül könnyû, de a legtöbb cégnél ugyanazon a fekete listán van, mint a Kodolányi, a MÜFT, BKF és társai, tehát kb elpazarolsz három évet, keress egy komolyabbat.

AZ a vaj vele, hogy hihetetlenül könnyû, de a legtöbb cégnél ugyanazon a fekete listán van, mint a Kodolányi, a MÜFT, BKF és társai, tehát kb elpazarolsz három évet, keress egy komolyabbat.
az a véleményem, hogy az emberek többsége soha nem halott róla. ezzel mindent elmondtam..
A gazdasági diplomák között az intézmények utolsó harmadában kullog. A diákélet biztos nagyon jó mivel alig kell tanulni , meg az oktatók is biztos tök jó fejek.
A kérdező hozzászólása: Igazából sokkal jobb helyre nem vesznek fel, viszont reménykedésre ad okot, hogy nemrég részesültek pályázati pénzben. Valami Új Magyarországos EU-s lóvét kaptak.
ennyire rossz?:O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!