Találatok a következő kifejezésre: Mi a az Általános (193 db)

hát mivel az általános iskola 8 éves, ezért....
Na ez jó nagy baromság.
Szerintem a 8 osztály elvégzése.
A kérdező hozzászólása: csak mert valami olyasmit hallottam hogy már 2 évvel meghosszabították és már 10 év
A 8. osztály elvégzése. Viszont a tankötelesség 16 éves korig tart, ezért van az, hogy egyes szakképzésekre a 10. osztály megléte után lehet csak jelentkezni.

Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen stilusu lányok? MI a véleményetek? általánosan

göndör,hullámos barna haj, barna szem, rendes homokóra alkat, ruhák: általában cs?gatya és póló, de ha úgy adódik akkor simán a szoknyák, magassarkúk, kivágott pólók(azokat általában szoktam) kedves, aranyos, vicces, de komoly is, okos, perverz, szereti a bulikat, az egy éjszakás kalandokat, de a kapcsolatban h?séges

Legjobb válasz: Bejönne,ha nem lennének ott az egy éjszakás kalandok.

Bejönne, ha nem lennének ott az egy éjszakás kalandok.
elsõ deszar :D nekem szimpi :)
kiegészítés. 14 vagy bulizol és egyéjszakás kalandokat keresel? A válaszom most már egyértelmû NEM!
Jézusom... Itt vadászol pedofilokra? :DDD
szia! küldesz képet priviben? merre laksz? korod?
A kérdező hozzászólása: hajnalban is gépezek..szerinted nem vagyok kocka?:D
Ti ezt beveszitek? Még csak nem is úgy ír, mint egy 14 éves lány, szerintem egy 15-18 év körüli fiú írogat unalmában... Trollkodik, hogy pontos legyek.
nem vesszük be, csak szívesen lefeküdnénk vele
..ja várjunk csak...
Én is csókoltatom a trollkodót, de ha hihetetlen csodák csodájára még sem fake lenne akkor fogj egy ásót csinálj vele egy gödröt és ugorj bele egy fejest. Ha szerencséd van kitörik a nyakad ha nem akkor legyen ott valaki aki elhantol hogy biztos ne mássz ki.
Gratulálok, miattad nézik a generációmat egy korcsnak. Köszi!
bejönnek, ami le van írva az mind szép dolog, de látatlanban nem biztos hogy találkoznék vele(d)...kép nélkül nehéz megmondani
14 évesen szereted a bulikat, perverz vagy és az egyéjszakás kalandokat se veted meg? ribi!!!!!!
azért egy képpel többre mennénk...
A kérdező hozzászólása: mikor azt kérdeztem, h "Mi a véleményetek?" nem arra gondoltam, hogy hordjatok el ribancnak, hanem arra, hogy egy ilyen csaj bejön-e nektek.. köszi szépen minden válaszolónak (mert nem vagyok bunkó és még a ribancozóknak is megköszönöm)
tökéletes :D kivéve hogy nem kocka :D f19
Úristen idáig süllyedt a világ, hogy 14 éves lányok egyéjszakás kalandokba keverednek és nem is szégyellik. Én 18 éves nõ vagyok és 1 éve vesztettem el a szüzességem egy egyéjszakás kalandban részegen, 2 napig sírtam, mert annyira szégyelltem magam. Neked meg gratulálok!
Feküdj le! Egyes!
A kérdező hozzászólása: köszi:) és is neked;)..
aha
kíváncsi lennék hányszor jön össze a dolog az ilyen elsõ válaszoló-féle "korod? he?" szintû hozzáállás mellett
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok és Tatabánya mellett
Nekem ezek csak random adatok. Külsõre mindent a lány arca dönt el. A belsõt pedig az, hogy mennyire értem meg vele magam, ennyi. Ha küldesz képet az arcodról akkor megmondom, hogy bejössz-e külsõre és, ha beszélgetünk egy napot akkor már nagyjából tudni fogom milyen is vagy így tudni fogok konkrétan arra válaszolni, hogy te bejössz-e. A leírt adatokból csak nagyjából tudok arra következtetni, hogy igen (de ezek, amiket leírtál mind pozitív tulajdonságok, leszámítva az egyéjszakás kalandokat és ugye senki sem tökéletes)
A kérdező hozzászólása: rossz tulajdonságaim is vannak: makacs vagyok, néha türelmetlen, hamar kilehet hozni a sodromból, könnyen felkapom a vizet stb.. van még.. küldenék én képet, de a legfrissebb egy júliusi és ott is pont az arcom nem látszik:)
A kérdező hozzászólása: Jaguar Warrior .. bulizom néha, nem keresek egy éjszakás kalandokat, de ha esetleg úgy adódna lehet benne lennék:)
Ha makacs vagy, és könnyen begurulsz, máris nem igaz rád, hogy kedves, aranyos lennél.
A kérdező hozzászólása: pedig igaz:)
14? http://forum.paticik.com/thumbnails/2b9/615/502/4c0/fcc/34f/.. Viccet félretéve: pont a fenti ellenkezõje. 22/F
" a stílus maga az ember."
"nem keresek egy éjszakás kalandokat, de ha esetleg úgy adódna lehet benne lennék:) " És hopp, így lesznek a r*bancok. 14 évesen hát gratulálok.
1. Attól még nem vagy kock, a hogy hajnali egyig a "fészbúkot tolod". Ha játszanál soksok órán keresztül szerepjátékokkal, stratégiai játékokkal (mint én) akkor már lehetnél.. 2. Egy bûn ronda lánynak is lehet "gondör, hullámos barna haj, barna szem, rendes homokóra alkat"-ja. Nem ez tesz széppé (már ha az vagy), hanem az arcod. Úgyhogy kép nélkül ne is várd, hogy szépnek mondunk, vagy bármi. 3. "kivágott pólók(azokat általában szoktam)" te ezt nem érzed gáznak? hulladék [email protected] azért ne már 14 évesen, kérlek. :/ 4. olyan sok kapcsolatod volt? és mi számít hûnek? nem adod a srác orrára, hogy evvel és evvel csaltalak meg? perverz? te jó ég. az egyéjszakás kalandokról meg ne is beszéljünk. Gratulálok mégegyszer! Pacsíít! És még én csodálkozok, hogy menekülnek, ha megtudják, hogy 14 éves vagyok...

Mi a véleményetek általánosan az MSI alaplapokról?

Legjobb válasz: Én is ilyent használok szerintem elég megbízható

Én is ilyent használok szerintem elég megbízható
Nekem is MSI alaplapom van és semmi probléma vele.
A kérdező hozzászólása: 1.5 hét mulva leszek 21
Hát nappalira huszonegy éves korig lehet jelentkezni.
De milyen iskolai végzettséged van?
A kérdező hozzászólása: csak a 8 általános

Azt mondják nincs fehér ló, csak szürke. De mi a helyzet az albino lóval, hiszen az albino az fehér, vagy nem? Mik erről az általános nézetek?

az albino lehet albino, az az akkor is fehér szín, még ha nem is fehérnek, hanem albinónak mondják. Hiszen az albinó is fehér!

Legjobb válasz: Az albínó ló az albínó színû. De nem ezzel van a baj, hanem amikor egy szürke lovat lefehéreznek. Nyilván a laikus ezt teszi, ami miatt nem szidható mert nem tudhatja. De a lovakat általában a bõrszínük alapján határozzuk meg. Az albínó az kivételesen nem rózsaszín színû hanem ALBÍNÓ.

Az albínó ló az albínó színû. De nem ezzel van a baj, hanem amikor egy szürke lovat lefehéreznek. Nyilván a laikus ezt teszi, ami miatt nem szidható mert nem tudhatja. De a lovakat általában a bõrszínük alapján határozzuk meg. Az albínó az kivételesen nem rózsaszín színû hanem ALBÍNÓ.
A "fehérnek" látszó lovat szürkének hívjuk, az albínó a kivétel, õt fehérnek mondjuk.
Gabica ez hülyeség:D Az én lovamnak van egy jókora rózsaszín csík/folt az orrán, és mégis szürke a színe. (legyesszürke)
Az albinót valóban nem szürkének hívják, hanem az fehér.
Az albínó azért különbözik a fehér lótól (itt nem a szürkére gondolok), mert az albínónak rózsaszín a bõre, míg a szürke, fehér, stb lovaknak meg fekete.
szia! Én úgy tudom, ahogy akkor fehér egy ló, ha fehér a szõre, és rózsaszín az orra. Ha szürke az orra, és fehér a szõre, akkor pedig szürke.
Azt a lovat melynek fehér a szõre, és rózsaszín a bõre azt albínónak nevezzük. Melynek fekete a bõre és fehér a szõre az meg szürke. Ezen nincs mit ragozni ezt nem én vagy te vagy a másik 300 lovas dönti el hanem a FEI meg hasonló nagyobb kaliberü lovas szövetség. Egyébként meg a szürke lovat azért mondjuk szürkének, mert a bõre fekete a szõre fehér, és köztudott, hogyha a feketét és a fehér színt összekevered szürkét kapsz. Szóval aki azt mondja hogy "ennek a lónak fehér a szõre" nem mondd baromságot ha laikus ha nem, mert a szõr+bõr miatt szürke. Végszóként csak annyit hogy fehér szõrû ló van de fehér ló nincs :)
van az a cremello szín http://4.bp.blogspot.com/_XFayf7aMv1M/S_cYv01fTII/AAAAAAAAA2.. Õk albínók
Van fehér ló és az az albínó. A simán csak fehér szõrzetû lovat szürkének hívjuk, mert annak a lónak a bõrszíne szürke vagy fekete. De az albínónak rózsaszín a bõrszíne és a szõrzete tiszta fehér.
Tudod milyen lószín nincs? :D Barna. Fehér az még talán talán van, ahogy az elõttem szólok mondták, de azt inkább albínónak mondják. :)
Én úgy tudom, nincs ismert valódi albínó lóváltozat, mivel az albínóságnak feltétele a teljes pigmenthiány és a piros szem. A ténylegesen fehér lónak kék csókaszeme vagy barna szeme van, tehát nem nevezhetõ albínónak. Ilyen a domináns fehér és a letális fehér, ezeknek teljesen rózsaszín a bõre. Egy ilyen lovat teljesen jogosan lehet fehérnek nevezni, csak ezek nagyon ritka változatok, a letális fehér meg eleve elpusztul pár napos korában. A cremello egy nagyon világos vajszínû árnyalat, különösen fényes szõrrel és rózsaszín bõrrel, ezt is össze lehet keverni a fehérrel. Amit szürkének nevezünk, annak sötét a bõre. Szürke lónak is lehet hófehér szõre, így köznapi értelemben lehet fehérnek nevezni, ahogy egy pej lovat is barnának, de nem ez rá a szép kifejezés. Domináns fehér: http://2.bp.blogspot.com/_iQutTkNGt5k/SeIRcgfLuvI/AAAAAAAAAv.. Letális fehér: http://www.mustangs4us.com/Horse%20Colors/colors/IMG_1469_sm.. Cremello: http://3.bp.blogspot.com/-zCPF3UCYKDA/TbB8ItnqdaI/AAAAAAAAAJ.. http://en.wikipedia.org/wiki/White_%28horse%29
ráfoghatjuk az albino lóra, hogy fehér, de õket hivatalosan albinonak nevezzük.
Hát végül is igen, mondhatjuk, hogy fehér. DE inkább azt, hogy albínó :)
A kérdező hozzászólása: Akkor most végül is mondhatjuk azt, hogy létezik fehér ló (albino ugyebár) a szürkén kívül? A szürke az szürke, az albino meg fehér?
A bõre színérõl ítélünk egy lovat meg és nem az orráról vagy a szõrérõl. Jó nyilván arról is, de a bõr színe a hivatalos.
A kérdező hozzászólása: Igen, egy laikus nyilván fehér lónak mondja, de a kérdésemet egy beköpés ihlette meg, mégpedig ez: "A lovas lányok nem várják a szõke herceget fehér lovon, mert tudják, hogy fehér ló nem létezik." Ezért mondtam, hogy mégis csak létezik, és ez pedig az albino.
Ha már lovas szövetségek, akkor a régen Amerikai Albínó néven bejegyzett fajta ma már Amerikai Fehér néven fut, hivatalosan. Mivel a gyakorlatilag fehér ló biológiai értelemben nem albínó, ezért változtattak, mert az albínó név nem volt korrekt. Illetve az angol telivér fajtában is hivatalosan elfogadott szín a fehér, ami domináns fehér lovakat takar. Létezik még egy Camarillo Fehér néven bejegyzett fajta is. Akkor most ezeket a lovakat miért is ne nevezzük fehérnek?

Miben különbözik az általános orvosi képzés (6év) a fogorvosi (4éves) képzéstől?

Minden érdekel. Ugy-e az általános orvosi 6év + 2rezidens +szakosodás. Jól írom? No most ez hogy van a fogorvosin? Szerintetek nehézségben van-e különbség? Szerintem tuti van, úgyhogy ez érdekelne leginkább.

Legjobb válasz: ja és a fogorvosi 5 éves,nem 4

ja és a fogorvosi 5 éves, nem 4
Az altalanos orvosi valoban 6 ev, viszont a fogorvosi 5 ev (legalabbis Magyarorszagon, mashol tobb) es nem 4. A 2 kepzes abban kulonbozik, hogy altalnos orvosi utan ahogy a neveben is benne van egy ALTALANOS orvos leszel, aki semelyik szakiranyt nem kepviseli meg. Tehat orvos leszel, de nem vegezhetsz orvosi munkat, csak felugyelet alatt, magyarul egy korhazban kb annyit csinalhatsz, mint egy normal nover. Ha ezt elvegezted, akkor utana szakosodsz, hogy ez hany ev, azt majd a szakiranyod donti el, a rezidens kepzes mar a szakosodas resze. A fogorvos mar egy konkret szakot kepvisel, viszont azon belul meg mindig nem szakosodtal, tehat igazan komoly feladatokat ott se nagyon fogsz vegezni utana, persze mar praktizalhatsz. udv. egy fogorvoshallgato
Azért azt se mondjuk már, hogy a fogorvosi nehezebb... Nem mondom, hogy egyszerûbb, mint az ált. orvosi, de nem is nehezebb. Marhára nem kell mindent megtanulni olyan részletesen, mint orvosin. Szóval az hülyeség, hogy ugyanazt tanulod, plusz még a fogorvosi tárgyakat...
Azt meg hozzatennem, hogy nem nehezebb az altalnos orvosi, SOT nekunk ugyanazt meg kell tanulni, csak a szajsebeszetre meg egyes dolgokra meg tobbet, mint az aok-soknak, tehat azt el kell felejteni, hogy a fogorvosi konnyebb, sot ha igazan oszinte akarok lenni, nehezebb, ha azt vesszuk, hogy kb ugyanazt tanuljuk, mint az aok-sok csak nekunk meg szakmai targyak is vannak, es kevesebb ido jut mindenre.
nehézségben van e különbség? Hát, csipõbõl szerintem azt mondnaám, hogy az általános orvosi nehezebb. Viszotn ha jobban belegondolok, szerintem a fogorvosi sem könyebb, csak más.
Kihúzza valaki az egyik fogam?
A kérdező hozzászólása: 5év, oké.:) Hát szerintem mindenképp van különbség, már csak az években is eltér a kettõ.Nem hiszem, hogy a fogorvosok is annyit foglalkoznának mondjuk a boncolással, mint az általános orvosi hallgatók. Akkor a rezidens 2éves képzés része a szakosodásnak?Ez jó hír.:) Így is nagyon hosszú... Köszi a válaszokat!Ment a zöld mindenkinek.:)
Általános orvosi kar hallgatója vagyok. Teljesen ugyanaz a nehézség! Harmadévtõl alapvetõen más tantárgyak.
Az elsõ 2 évben ugyanaz. 3. évtõl a fogorvosin nagyon sok a gyakorlat, kb. az egész napot benn kell tölteni, nincs lógás, ráadásul ugyanazokat a tárgyakat tanulják mint az orvosin, csak lebutított változatban, persze még így is sok. Szerintem egyik sem nehezebb , mint a másik, csak más. Fogorvosihoz legyen kézügyességed, orvosihoz türelmed, kedvességed és jó nagy segged.

Mi ez az általános utálat az emberek között a rendőrök felé?

Ismer?seimt?l is hallom hogy így hülye meg úgy hülye a rend?r, olvasom a neten, a videók kommentjeinél, különböz? fórumokon...

Legjobb válasz: "De ti hol láttatok rá példát, hogy egy rendõr szarban hagyott volna akármilyen nemzetiségû embert Magyarországon akit vert 8-10 cigány?" Figyelj már ha odamegy a rendõr azt is agyonütik.Normális országokban tarkónlövik az összes ilyen bûnözõhordát.De itt egy életre lecsuknák ezért a rendõrt mer' rászistá mágyár'.. -.-

"De ti hol láttatok rá példát, hogy egy rendõr szarban hagyott volna akármilyen nemzetiségû embert Magyarországon akit vert 8-10 cigány?" Figyelj már ha odamegy a rendõr azt is agyonütik.Normális országokban tarkónlövik az összes ilyen bûnözõhordát.De itt egy életre lecsuknák ezért a rendõrt mer' rászistá mágyár'.. -.-
Nézd amit írtál h "védik az embereket és igazságot szolgáltatnak" része nem igaz. Ugyanis a rendõr is ember és nem fog bemenni 1 cigány tömegbe ahol 2magyart vernek éppen. Érthetõ h miért. A másik meg h felkapott lett a meccseken lévõ rendõrök viselkedésének és cselekvésének eltúlzása. Tény h õk is alkalmazottak és nem maguk szabják az intézkedéséket. De 1kicsit sok belõlök belátom én is. 18/F
Ne haragudj, kérdezõ, de elég naív vagy, illetõleg még keveset tapasztaltál. Ha cigány fenyeget meg egy magyart, akkor óvatosan jár el a rendõrség, fõként, ha tudják, melyik klán tagjáról van szó, ha magyar a magyart, ott már gáz van, ha ne adj Isten, cigányt, akkor meg addig vizsgáltatják az ügyet, amíg amögé nem bújhatnak, hogy "Kissebbség elleni attrocitás történt."
"Ugyanis a rendõr is ember és nem fog bemenni 1 cigány tömegbe ahol 2magyart vernek éppen. Érthetõ h miért." Egyáltalán nem érthetõ! Ezért fizetjük õket.
"Miért utálják õket, ha egyszer azért vannak, hogy megvédjék az embereket és igazságot szolgáltassanak" Pont azért, mert ezt nem teszik meg.Mondjuk ez a törvényalkotás hibája a legtöbb esetben..
"Miért utálják õket, ha egyszer azért vannak, hogy megvédjék az embereket és igazságot szolgáltassanak? " Azért lennének, csak nem azt csinálják. Malacot lopnak, cigarettát csemopésznek, nõket erõszakolnak meg. Kimennek helyszínelni és szétlopják a lakást a betörés helyszínén, mert ott rá lehet fogni, hogy még ezt is a betörõ vitte el.
Akik utálkoznak azok magukat minõsítik.
Mert nem védik meg az embereket és szemetek mindenkivel akitõl nem félnek. Nem végzik el a munkájukat, korruptak, buták, beképzeltek. Parancsra bármire képesek, békés tüntetõket összevernek ha kell, amit azután egyszerûen letagadnak és hasonló felháborító viselkedésformák.
Van saját véleményed is, vagy csak betanult, sokak által nyomatott, közhelyes "véleményed" van? :)
A környezetemben élõ rendõrökre igen...nyárvégén volt 1 nagy balhé, ami már majdnem késeléssel fejezõdött be...de nem a rend õreinek köszönhetõen nem lett semmi... Elõtte pár órával meg olyan szépen beszólogattak nekünk...úgyhogy errõl ennyit..
"de ha valahol balhé van érdekes módon fülüket farkukat behúzva eltûnnek..." Hát ez se igaz mindenkire. Pár hónapja szórakozóhelyrõl kitettek egy részeg embert, aki aztán elkezdett a hely elõtt késsel mászkálni, természetesen a biztonságiak szóltak a rendõrségnek. Az összes, aki akkor szolgálatban volt, húzott oda, egyik sem mondta azt, hogy ááá, nekem nincs kedvem. Az tény, ha nyugi van, akkor szeretik, ha az úgy is marad (bár ez érthetõ, az orvos is annak örül, ha nincs beteg), de menni kell, akkor mennek.
Szia, elmondanám nálunk mikor kirabolták a bankot érdekes módon, senki nem látott semmit.Pedig az egyik rendõr a bankkal szemben lévõ házban lakik...végül ki is derült, hogy láttak mindent..csak nem mertek odamenni.. Úgyhogy ennyit az õk munkájukról is...meg érdekes módon, olyan szépen be tudnak szólni az utcán, de ha valahol balhé van érdekes módon fülüket farkukat behúzva eltûnnek... 18/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó: én is hasonlóan vélekedem errõl. Nem nem akarnak, hanem egyszerûen nem tudnak mit tenni, és ez a gond. Köszönöm a válaszod, várom még mások véleményét is!
Mert mégyel a bringával gyanútlanul, munkából haza és egyszer csak megállítanak hogy ugyan fújjá mán a szondába bele .Osz ha nem ittá akkó "nézzük má a lámpát a dinamót az elsõ féket maj csak össze gyün a10 ezer helyszini" Most gondold meg mi megy az autóknál.
Igen? És biztos vagy benne, hogy minden elõtted válaszoló hülye? Csak mert negatívat (is) írt a rendõrökrõl? Akkor esetleg az is lehetséges, hogy õk nem (csak) két kmb-sel beszélgettek el, és nem csak ennyi alapján alkotnak fals pozitív véleményt?!?! És az sem lehetséges, hogy a válaszolók közt - annak ellenére, hogy nem kizárólag pozitív dolgot írtak - rendõrök vagy leendõ rendõrök is vannak?
Nem csoda, hogy kijössz velük, a helyesírásod egy nulla...
Akik idáig válaszoltak:HÜLYÉK VAGYTOK!!!én bírom a zsarukat(talán azért mert nálunk van 2 körzeti megbízott és jóban vagyok velük) egyik hétfõn bementek hozzájuk beszélgetni és nagyón jóL ELBESZÉLGETTÜNK, nem olyan hülyék mint amiennek gondoljátok õket
Részben a politika eredménye. Részben maguk is rászolgáltak. Részben elõítéletesség.
A kérdező hozzászólása: De ti hol láttatok rá példát, hogy egy rendõr szarban hagyott volna akármilyen nemzetiségû embert Magyarországon akit vert 8-10 cigány? Nem hiszem, hogy csak úgy csukott szemmel elsétálna. Ezt akárki mondja, nem tudom elhinni neki. Õ a rendõr, meg kell védenie, ez a munkája. Nem hiszem hogy nincs bennük hivatástudat... A törvényeket meg nem õk hozzák ez való igaz, de mit tehetnének?
A kérdező hozzászólása: Utolsó: lehet hogy naiv vagyok és keveset tapasztaltam, fõleg az utóbbit, mivel 14 évesen még nem volt dolgom a törvénnyel, és a cigányokkal sem igazán. Mindenki ezt mondogatja nekem, hogy a cigányok kiváltságosak, tõlük félnek a rendõrök is, de a magyar embert meg egybõl elítélik. De ezt ki bizonyítja nekem? Meg miben nyilvánul meg? És ha ez is csak a cigányokat vakon gyûlölõ magyarok agyszüleménye, akik ezt terjesztik?
A kérdező hozzászólása: Utolsó alatt 21:39eset értem 21:42 : Valahogy nem nézném ki belõlük. Tudtommal elég szigorú felvételijük van a rendõröknek, és aki annak megy, nem hiszem hogy kockáztatná az állását ezekkel a (szerintem valótlan) dolgokkal...
Ez egy a sok közül, keress rá neten és millió ilyet találsz: "A Széna téren történt túszejtõ akció után a bank biztonsági kamerája rögzítette, amint az általános rémületet kihasználva egy rendõrszázados a helyiség egyik sarkába sétálva, 23 darab húszezrest, azaz négyszázhatvanezer forintot tett egy nejlonzacskóba a rábízott pénzbõl."
21.43 Neharagudj azt hittem h fogod tudni az Érthetõ miért-bõl. De bõvebben annyit h Magukat féltik a rendõrök és ezért inkább nem lépnek közbe.
"nem hiszem hogy kockáztatná az állását ezekkel a (szerintem valótlan) dolgokkal..." Az elfordítom a fejem esetben nem kockáztatja.
A kérdező hozzászólása: 21:46 Nyilván ha felvette a kamera, valószínûleg meg is kapta érte a jutalmát az a rendõrszázados. Én nem hiszem hogy mindegyikük ilyen lenne.
Nem mindegyikük, de tudod épp az a baj, hogy már rendõrbõl is kevesebb a kötelességtudó és elhivatott mint a bûnözõ.
A rendor ugyanolyan ember mint te, csak a masok oldalon van! Nem a rendor tehet arrol ha az ember pancser es lebukik, o csak a munkalyat vegzi! Sokan panaszkodnak a rendorokrol, pedig nekem is volt veluk dolgom es soha nem bantottak, de ennek az alapja a kolcsonos tisztelet.

Mi az általános véleményetek a nem teljesen általános ismerkedésről?

Azaz mikor például melléül a pasi egy csajnak és megszólítja buszon, egyetemen stb. Vagy étteremben, könyvtárban leül mellé és elkezd dumálni. Ahol talán nem is várnánk ezt annyira.

Legjobb válasz: pedig pont ez lenne az általános.

pedig pont ez lenne az általános.
Én inkább ilyen helyen kezdek ismerkedni mint amiket példának hoztál.
Ez mitõl nem általános?

Az általános asszisztensnek mi a feladata pontosan?

Szeretnék elvégezni egy ilyen sulit,de nem ápoló szeretnék lenni,viszont olvastam olyat is hogy a kett? szinte ugyanaz. Miben különbözik a kett? egymástól? Magyarul nem szeretnék betegeket fürdetni és kimosni ?ket a sz...ból. Elvileg az asszisztensnek nem ez lenne a feladata. Valaki segítene tisztázni? :)

Legjobb válasz: Ez egy fogas kérdés: Az "általános" asszisztensnek "pontosan" mi a feladata? Nos, az általános asszisztensnek, általában általánosabb a feladata, mint a fogászati asszisztensnek. A fogászati asszisztensnek nem kell kimosdatni a beteget a [email protected]ól (pl), neki csak a fogát kell kipucolnia. De mégis, melyik asszisztensnek kell a [email protected] beteget kimosdatnia? Végül is nem maradhat úgy. De egyáltalán, miért akarsz te asszisztensnek menni, ahol fennáll a fenti veszély, amikor mehetnél jegyellenõrnek is a BKV hoz.

Ez egy fogas kérdés: Az "általános" asszisztensnek "pontosan" mi a feladata? Nos, az általános asszisztensnek, általában általánosabb a feladata, mint a fogászati asszisztensnek. A fogászati asszisztensnek nem kell kimosdatni a beteget a [email protected]ól (pl), neki csak a fogát kell kipucolnia. De mégis, melyik asszisztensnek kell a [email protected] beteget kimosdatnia? Végül is nem maradhat úgy. De egyáltalán, miért akarsz te asszisztensnek menni, ahol fennáll a fenti veszély, amikor mehetnél jegyellenõrnek is a BKV hoz.
A kérdező hozzászólása: Azért kell hogy legyen különbség az ápoló és az ass zisztens között.

Az általános iskola 8. év végi vizsga és a kompetencia mit folyásol be?

Befolyásol valamit a vizsga és a kompetencia? ha igen akkor mit?

Legjobb válasz: Folyásol be... Téged nem szabad kiengedni az általános iskolából.

Folyásol be... Téged nem szabad kiengedni az általános iskolából.
A kérdező hozzászólása: .....
semmit!!! ne izgulj, ne félj, ez csak annyit mér fel, hogy milyen szellemi szinten vannak a magyar diákok, de abszolút nincs hatással jegyekre, felvételire :)
ahhoz képest nekünk a matek tanárunk leosztályozza a kompetencia mérést..Nem tudom mi lesz, ha valakinek 2-es, vagy 1-es lesz, mert akad itt az osztályba olyan aki tényleg olyan matekból..
A kérdező hozzászólása: értem, köszi szépen, és a vizsga??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!