Találatok a következő kifejezésre: Mi a az (113657 db)

Mi a az alábbi paraméteres lineáris egyenletrendszer megoldása? 2x+py=3 x-3y=2

Legjobb válasz: Második egyenletbõl kifejezed az x-et és behelyettesíted az elsõ egyenletbe, majd megoldod y-ra. Az így kapott eredményt pedig visszahelyettesítve bármelyik egyenletbe megkapod az x-et.

Második egyenletbõl kifejezed az x-et és behelyettesíted az elsõ egyenletbe, majd megoldod y-ra. Az így kapott eredményt pedig visszahelyettesítve bármelyik egyenletbe megkapod az x-et.
Vagy egyenlõ-együtthatók módszerével: http://kepfeltoltes.hu/121019/3554873_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mi a teendö és mi a az igaz? Elveszithetem valamelyik támogatást?

én egy tartosan beteg lány vagyok aki munkát keres regisztráltam magamat a munkaügyibe,de levagyok 100% százalékolva és magas összegü családi potlékota kapok nem kapok kiskönyvet a munkaügyiben mert azt mondták hogy igy elveszithetem valamelyik támogatást.

Mi a az Axn 2012-es nyárindító filmjei zenéjének a cime?

Legjobb válasz: The devil sold his soul - Hope Erre gondoltál? :)

The devil sold his soul - Hope Erre gondoltál? :)

Mi a az a bábakoktél? Mit tudtok róla? Mire jó? Beindítja a szülést?

Legjobb válasz: http://kismamaknak.hu/szules/szulesindito-koktel.html http://www.google.hu/#hl=hu&newwindow=1&biw=1519&bih=703&q=b..

Beindíthatja a szülést is, de igazából csak egy dolog garantált az alkalmazásánál: minden ki fog jönni belõled tõle. Talán a gyerek is, de ez nincs mindig így.
Utolsó vagyok. Igen, méhösszehúzódásokat okoz a hasmenés mellett. De minimum jól kitisztít.
Én errõl még nem hallottam de megkérdezem az orvost róla.Nagyon szeretném ha picivel elõbb jönne a baba mint késõbb.Persze csak pár nappal elõbb.Most tartok a 34 hétben.Utolsónak jó egészséget és egészséges kisbabát kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azért megkérdezem a dokimat vagy a védõnõt mit gondolnak róla, nem sürgetem a kicsikémet, jöjjön amikor jönni szeretne. A lényeg, hogy egészséges legyen!! Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!

Mi a az káoszelmélet, mi a lényege?

Valaki el tudja magyarázni nagyvonalakban, és érthet?en?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1osz_elm%C3%A9let Megígérem h mielõtt baromságokat kérdezek megtanulom használni a wikipédiát!

http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1osz_elm%C3%A9let Megígérem h mielõtt baromságokat kérdezek megtanulom használni a wikipédiát!
A kérdező hozzászólása: És ez most hogy jött ide?

Lehet kicsit fura a kérdés pont egy férfitól, de mi a * az a v-steam?

http://www.youtube.com/watch?v=orniiVnjW_Y&feature=player_em..

Legjobb válasz: Láttad az ize.hu-n?

Láttad az ize.hu-n?
Na, megint tanultam valamit. Meggõzölik a vaginát. Azt mondja a hölgy, jó minden nõi bajra, de én szkeptikus vagyok.
Egy újabb felesleges infó...

Mi a az hogy 1szikü meg 2szikü? Mi az hogy nyitvatermő zárvatermő?

csak az írjon aki tudja is el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Egyszikü: egy sziklevele van. Kétszikü: 2 sziklevele van. Zárvatermõ: a magok zárt magházban fejlõdnek. nyitvatermõ: a magok szabadon fejlõdnek. egylaki: a fán(vagy máshol) csak vagy a porzós vagy a termõs virágok találhatóak meg. kétlaki: itt megtalálható egy helyen a porzós és a termõs virág is.

Én biológus vagyok és tudom is a választ, de kb ugyanazt tudnám leírni, ami a könyvedben van. Ha ahhoz lusta vagy, hogy kinyisd és kikeresd, akkor úgyse fogod megtanulni ésmegérteni amit ide írunk neked. Nem strapálom magam.
Egyszikü: egy sziklevele van. Kétszikü: 2 sziklevele van. Zárvatermõ: a magok zárt magházban fejlõdnek. nyitvatermõ: a magok szabadon fejlõdnek. egylaki: a fán(vagy máshol) csak vagy a porzós vagy a termõs virágok találhatóak meg. kétlaki: itt megtalálható egy helyen a porzós és a termõs virág is.
Az egylakit és a kétlakit kihagytad, kérdezd meg azt is :)
wiki, gugli, biosztankonyv
az egyik növány fiu a másik lány
énse tudom azért kaptam 1 est :D multkorxD
Azért írtam, hogy az vagyok, mert a kérdezõ kikötötte, hogy csak az írjon, aki tudja. Én tudom. Írtam.
22:50 na ehhez a válaszhoz aztán nem kell biológusnak lenni nemtom mit vágsz fel vele lol
Az utolsónak majdnem igaza van. A nyitvatermõknél a termõlevelek nem záródnak, ezért nem is nevezzük magháznak (vagyis nem "nyílt magház").
1 meg 2 szíkû: 1 vagy 2 sziklevele van! Nyitvatermõ: nyitott magházban fejlõdnek ki a magok Zárvatermõ: zárt magházban fejlõdnek ki a magok
A kérdező hozzászólása: legyetek szívesek tényleg csak olyan írjon aki tudja is
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mi a az a magömlés?

Sziasztok! Nem vagyok tisztában a magömlés jelentésével..utána olvastam de valahol azt olvastam, hogy fiúk az álmukba élveznek el valahol meg teljesen mást írtak!Nem tudtam eldönteni, hogy butaság e vagy tényleg így van ezért gondoltam hátha ti tudtok egy olyan linket küldeni ahol leírják mi ez..vagy esetleg leírni nekem..A válaszokat elõre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: [link]

[link]
Amikor a magtárból kiömlik a mag (kukorica, búza), vagy ha felborul a rakományát szállító kamion, és minden kiszóródik belõle... Az a magömlés. A többi csak humbuk
Amikor a kisegér kirágja a búzászsákot.
[link]
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!