Találatok a következő kifejezésre: Mi a arra, hogy hamarabb (7 db)

Mi a trükk arra, hogy hamarabb jöjjön meg a menszesz?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet sürgetni, majd egyszer megjön. Amikor itt az ideje. Én sem hittem el, mielõtt megjött elsõnek, de tényleg nem számít, hogy mikor jön meg. Egyszer minden lánynak megjön, és attól kezdve ez nem lesz más, mint egy havi rendszerességgel visszatérõ kellemetlenség. Ezért is nevezték a régiek havibajnak. Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 19:13 Azt hiszem ez magáért beszél.

Ezt nem lehet sürgetni, majd egyszer megjön. Amikor itt az ideje. Én sem hittem el, mielõtt megjött elsõnek, de tényleg nem számít, hogy mikor jön meg. Egyszer minden lánynak megjön, és attól kezdve ez nem lesz más, mint egy havi rendszerességgel visszatérõ kellemetlenség. Ezért is nevezték a régiek havibajnak. Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 19:13 Azt hiszem ez magáért beszél.
Igen könnyû elõrébb hozni: pl. menj el segíteni, költöztetni valakit. Másnap meg fog jönni! Általában valami erõteljesebb változás átrendezheti. De ezért nehogy sérüléseket szerezz! Nem éri meg... Ezen kívül, ha hosszú ideig együtt élnek nõk, akkor lassan szinkronizálódik a vérzésük. Ezt feromonok okozzák.
Ez akkor megoldható ha fogamzásgátlót szedsz, egyébként nem. Illetve vannak ezen az oldalon is erre praktikák, de ezek elég kétesek, szerintem. Keress rá!
Ja, ne haragudj, csak azt hittem, a két kérdést ugyan az tette fel, csak átfogalmazva némiképp.
Sztem a kérdezõ teljesen máshogy értette... Elõbbre hozni a menzeszt állítólag lehet, azt hiszem meleg fürdõvel meg vörösborral.
Semmitõl sem jön meg hamarabb mint a testi fejlõdésed lehetõvé teszi. Ha tudnád, ho utána mennyire fogod utálni a vele járó kényelmetlenséget (bármennyire természetes folyamat maga a menses) akkor nem akarnád siettetni. Nem ezen múlik az, hogy valaki érett-e vagy, hogy "igazi nõ" legyen. Szerinted ez a válasz hasznos. Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 09:20 Ja, meg ez is.
A kérdező hozzászólása: Mármint nem az elsõ!
A kérdező hozzászólása: :) Hát valami tipp kéne, hogy hamarabb jöjjön meg mint szokott.. de csak ilyen 4-5 napon múlik a dolog. Viszont fontos lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!
én halloottam hogy egy csaj úgy berúgott hogy hamarabb jött meg neki :) azért vigyázz magadra ha semmi nem segít..... egy másik barátnõmet ujjazta a barátja véresre, tehát ha mindenképp vért akarsz csinálj
A kérdező hozzászólása: Jézusom.. azért ennyit nem ér :# :)
Ülj citromosvízben! Az meghozza, legalábbis nekem meghozta. Jó sok citromlevet a fürdõvizedbe!

Mi a magyarázat arra hogy a melegvíz hamarabb fagy meg mint a hideg?

akár mennyire hülyeségnek hangzik, hallottam a tv-ben (discovery science) kipróbáltam és tényleg így van...

Legjobb válasz: Egy lehetõség, hogy a mélyhûtõbe berakva a meleg vízben erõsebb áramlások indulnak meg mint a hidegben, ezért konvekcióval gyorsabban le tudja adni a meleget.

Egy lehetõség, hogy a mélyhûtõbe berakva a meleg vízben erõsebb áramlások indulnak meg mint a hidegben, ezért konvekcióval gyorsabban le tudja adni a meleget.
hogy próbáltad ki? Amúgy elvileg ez így nem igaz.
Igen, ez egy érdekes dolog. Senki nem tudja még pontosan. Ha kipróbáltad egy kicsit szerencséd is volt, mert nem mindig mûködik :)
Ez azért érdekes. Hûtés közben a melegebb víznek egyszer csak el kell érnie a hidegebb kezdõhõmérsékletét. Innentõl kezdve ugyanolyan, mint amilyen a hidegebb volt kezdetben, tehát ugyanolyan sebességgel kellene hûlnie. Plusz ehhez még hozzájön az, amíg ennyire lehûlt.
arra gondolsz amikor a hidegben egy kancsóból szétfröcskölik és hó(inkább jégpor) lesz belõle? Az azért van mert: A levegõben cseppekké válnak, így nõ a párolgási felület, és mivel a forró víz gyorsabban párolog a hidegnek egyszerûbb dolga van, végül is egy permetfelhõ lesz belõle, ami könnyebben leadja a hõt és lehûl.
"Hûtés közben a melegebb víznek egyszer csak el kell érnie a hidegebb kezdõhõmérsékletét." Igen, de addigra már kavarog benne a víz! A hideg víz meg induláskor áll.
Ez nem minden körülmények közt igaz azért. Például számít, hogy nyitott vagy zárt-e az edény, vagy hogy mekkora is pontosan a két víz közt a hõmérséklet-különbség.

Mikor kezdtétek el a hozzátáplálást és hogyan? Nem arra vagyok kíváncsi, ami a "nagykönyvekben" meg van írva, hanem valós tapasztalatokat várok, fõleg olyanoktól, akik hamarabb kezdték, mint az "elõírt" 4 hónap.

Legjobb válasz: Nem kezdtem hamarabb,kivártam amig lehetett. Minek akarod feleslegesen terhelni a kis gyomrát? Olyan kicsi még,fejletlen az emésztõ rendszere. Tényleg nem értem miért kell siettetni?Hova rohansz?

Nem kezdtem hamarabb, kivártam amig lehetett. Minek akarod feleslegesen terhelni a kis gyomrát? Olyan kicsi még, fejletlen az emésztõ rendszere. Tényleg nem értem miért kell siettetni?Hova rohansz?
Én e hónap 19.-én kerek 3 hónapos korában kezdtem el. Mindent megeszik, 1x volt csak h fájt a hasa, de amúgy is nyugodt, és nem hasfájós baba. Evett már reszelt almát keksszel; üveges õszibarackot, és sütõtököt; milupa vaniliás, és banános tejberizst; meg vasárnapi húslevest, össze volt turmixolva, benne kis karalábé, (amit elvileg csak 6 hós korától lehetne) krumpli, s.répa. Mindegyiket szerette, mindig gügyög, amikor nem adom neki idõben, mint hogy lenyeli. :)
Nekem is tápszeres a fiam, és valamivel a 4. hónap betöltése elõtt kezdtem neki adni a leveket. Alma, barack, sütõtök. Nekem is volt úgy, hogy 3 órát nem bírt két tápi között és rengeteget evett. Valamivel több mint 4 hónaposan már kapott desszerteket és püréket. Alma, barack, sütõtök, meggy, burgonya, répa, cékla nyugodtam mehet már 4 hónaposan neki.Hosszú folyamat de majd 6 hónapos most, beállt a 4 óránkénti tápizásra, már 1 étkezést el is tudtunk hagyni. Ja és a gyerekorvosom a mai napig gy mukkot nem szólt a hozzátáplálásról. :(
5, 5 honaposan kezdtük a hozzataplalast, szóval nem korán, de azért gondolom sok jelentõsége nincsen. Elõször ebéd, uzsonnaidoben a tápszer elõtt kinaltam neki gyümölcsöket, zöldségeket. Szépen sorjában, 2-3 napig ugyanazt, minden alkalommal amikor újat kapott, akkor figyeltem arra, h csak 1 új dolgot kapjon, h tudjam ha vmi szorulast, allergiát okoz. Elõször kis mennyiséggel kezdtem, amennyit elfogadott éppen belõle. Sokáig utána tapszert is kapott, mert nem evett meg a gyümölcsbõl, zöldségbõl eleget. Olyan 7-8 hónapos korára volt elég türelme megenni egy adagot. Vannak még most is visszaesések, h keveset eszik, vagy nincs türelme kanalazni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én a dokira hallgatnék és óvatosan elkezdeném. Persze csak apránként és nagyon odafigyelve. A tápszerrel amúgy nem a mennyiség a baj, hanem hogyha nincs elég idõ a két etetés között, akkor nem emészti meg rendesen az elõzõ adagot mire már eszi a következõt és akkor jön a gebasz... amúgy a fiam is hatalmas adag tápikat evett meg ( pl pár naposan 100 grammokat minden evéskor!), de szerencsére õ valahogy magától kivárta az idejét és nagyjából 3-3, 5 óránként evett. Ha közben kért volna, akkor kis langyi vízzel próbáltam bekábítani, volt, hogy ivott, volt hogy nem kellett neki és a vége persze a némileg elõrébb hozott kajálás lett. De alapvetõen én bíztam és bízom a gyerek jelzéseiben, ha inkább egyen fél órával elõbb, mert õ érzi, hogy éhes-e, minthogy azt a félórát végigüvöltse, mert be kell tartani az elõírást... (nekem is van olyan, hogy egy falat kaja nélkül elvagyok szinte egész nap, máskor meg fél disznónyi kaját bezabálok a nap folyamán, mert õrült éhes vagyok). A gyerekem is hullámzó volt, voltak koplalós idõszakai, akkor nem erõltettem, voltak falánkabb idõszakai, akkor meg adtam neki. De úgy nagy általánosságban mondva: hatalmas baba volt, ennek megfelelõen az étvágya is. És jelentem, lett egy nagynövésû, de csinos-sportos-jó alakú, színizom 4 évesem - hatalmas étvággyal :D
A kérdező hozzászólása: Azért "sietek", mert tápszeres a lányom, viszont nagyon sokat iszik meg belõle, többet mint kellene. Most 11 hetes. A védõnõ szerint ne adjak neki csak az elõírt mennyiséget, azt is csak max. 3, 3 és fél óránként, "hadd ordítson a gyerek" címszóval. A doki viszont azt javasolta, nyugodtan kezdhetek neki mást is adni (õl. alma, sütõtök), semmi baja nem lesz. Az a baj, mindenki mást mond, mást ír, képtelenség ezekbõl kiigazodni, ezért várnék tapasztalatokat.
5 hónapos korában, akkor már érdekelte a kanál, addig nem fogadott el semmit, 2x próbáltam, nem erõltettem. Tápszeres volt, és a gasztrón vastagbélgyull. miatt akarták volna, hogy 4 hónap körül kapjon Sinlacot, de nem fogadta el.
3, 5 hónaposan kezdtem. Anyatejes volt nagyrészt, minimális tászert kapott néha mellé. Elõször almát, majd barackot kapott, meg sütõtököt (üvegeseket)
5 hósan kezdtem náluk a gyümölcsözést a doki tanácsára, mert a tápszertõl iszonyat szorulásosak voltak, szerencsére bevált a dolog. Egy percig sem bántam meg, hogy nem vártam ki a 6-7 hós kort, ami mellet a védõnõ kardoskodott.
4 és fél hónapos volt. Látszott rajta, hogy érdekli, kívánja a más ételeket. Anyatejes.
Az elõzõ vagyok, azt hozzá tenném, h tápszeresek vagyunk, és 2, 5 hónaposan, már a 3hós adagot ettük, kivált neki egy etetést, és jobban alszik éjjel.
egy kis nyál csodákat tesz, ha nem vagy még elég nedves
Miért nem akarsz síkosítót? Akkor mondd a párodnak, hogy legyen ügyesebb, hogy hamarabb felizgulj!
vagy némi ujjazás is jól jöhet akár az elsõ orgazmusod is lehet így utána már elég nedves leszel
Ne haragudjatok hogy belekérdezek, de hol lehet ilyet beszerezni, és mennyibe kerül?
Szia, én hasleszorítós bugyit használtam. Persze én is hallottam mindenféle véleményt. Az elsõ héten nem mertem használni, hogy jól szellõzzön a seb, és, amikor el kezdtem használni, hihetetlen jó volt, hogy tartotta a sebet. A következõ császáromnál már biztos hamarabb kezdem el hordani, de nem bugyisat, mert azt olyan macerás volt mindig alul kapcsolgatni. Legközelebb övet szeretnék hordani.
Szia, elsõ vagyok. Kismama és baba boltban vettem, márkás hasleszorító bugyi 7000- ft, rá kell venni a normál bugyira, szóval elég 1 db, hasleszorító öv kb 2-3000-, de gondolom ezek az árak városonként, boltonként, márkánként változnak.
A kérdező hozzászólása: basszus, a lenti szavakat, kulcsszavaknak szántam.
Nyomd ki és fertõtlenítsd le.
Ha ennyire bedagadt sürgõsem menj orvoshoz, ne csinálj vele semmit, fõleg ne nyomkodd, jódozni kellett volna még az elején.
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam vele semmit, csak kenegettem pattanásra való kenõccsel, és most úgy érzem kezd összemenni.
A kérdező hozzászólása: ja és köhögök.. :S
Alig van hõemelkedésed, úgyhogy nem valószínû, hogy h1n1 lenne, annak az legelsõ és legjellemzõbb tünete a magas láz. Valamiféle nátha lehet. Ha megoldható, akkor jól fûts be és feküdj sokat, igyál mellé meleg teát, ha szükséges vegyél be fájdalomcsillapítót, de ha bírod akkor inkább ne.
Ezt kifelejtettem: jobbulást! :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!