Találatok a következő kifejezésre: Mi a arra, hogy a mellem (15 db)

Mi lehet ez a fajas? A reggel arra ebredtem, hogy faj es azota is egeszen fennt a hasam tetejen a mellem alatt egy pontban. Olyan mintha ott izomlazam lenne.30 hetes vagyok.

Egy kicsit meg is vagyok hulve, lehet az orr fujjastol, vagy mi lehet? Eleg kellemetlen erzes.

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka

Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka
Nekem is volt ilyen tájban, meg is ilyedtem. De a doki mondta, hogy a mellizom, ahogy a baba rendezi át. Igen kellemetlen volt egy ideig, de elmult utána-) Ne félj, semmi baj, csak kellemetlen :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt :)

Arra mit reagálnátok, ha a férjetek azt mondaná, hogy remélem nem lesz akkora a melled, mint a lufi és ugye nem nő meg a párizsi? !

Basszus, hiába próbálom elmagyarázni, hogy a mellem azért nő, hogy a baba etetését elláthassa + ha a párizsi növekedésének nincs is funkciója, ezzel semmit nem tudok csinálni. :( Volt más is ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Mi ez a párizsi? Ah nekem a párom örült a mell növekedésnek, pedig nem volt kicsi mellem soha sem, de szerinte szuper ha megnönek a cicik. te férjed anti cicis, gondolom eddig is inkább a kismellü nöket nézegette meg.

Mi ez a párizsi? Ah nekem a párom örült a mell növekedésnek, pedig nem volt kicsi mellem soha sem, de szerinte szuper ha megnönek a cicik. te férjed anti cicis, gondolom eddig is inkább a kismellü nöket nézegette meg.
Ú ne haragudj, de én tuti baromira kiakadtam volna egy ilyen mondaton. :( Az én párom azt mondta, mindegy milyen leszek, akkor is szeretni fog, és örül, hogy ajándékozok neki egy babát, amire olyan régóta vágyik. Szerintem ez a normális hozzáállás.
Ne haragudj, de nagyon "értelmes" férjed lehet.... Bele se merek gondolni, mi lesz késõbb. Hogy válaszoljak a kérdésedre, mit is reagálnák: tuti felhúznám magam és jól leteremteném.
Párizsi??? Ez most komoly? Mindjárt leesek a székrõl... Amúgy meg tényleg csúnya, ahogy a férjed gondolkodik. Én jól kiosztanám.
Biztos orrba vágnám! Ilyen kijelentést! A férjem imádta a nagyobb ciciket :)
Párizsi= bimbóudvar???? Vagy micsoda az? Sose hallottam? Nagyobb cicit nem akar? Az én férjem imádta:)
Ne haragudj, hogy ezt írom, de sztem ilyet kijelenteni nagy bunkóság. CSak azért merészelek ilyet írni, mert az én párom, akármilyen legyen is a mellem, sosem mondana olyat, ami tudja, hogy rosszul esne, vagyis mondana, mert ami a szívén az a száján, de alapból nem is gondolna ilyet... Elég szomorú, ha ezt õ így fogja fel. Ha valakit szeretünk azt úgy szeretjük ahogy és amilyen.
Nagyon buta és tájékozatlan vagyok, de mi az a párizsi?!? Fura férjed van, a pasik általában imádják a kismama párjuk nagyobb mellbõségét.
Sziasztok! Én is párizsinak hívom a párizsit már évek óta... Ami a legjobb, h nekem alapból nagy és a terhesség alatt még nõ is a mellemmel együtt, meg persze sötétedik is. Szülés idejére inkább romlott párizsinak nézett már ki olyan barna volt.. :) 4 éves és 23+2 napos kiscsajok anyukája
örülj hogy nõ, remélem jó sok tejci lesz majd szülés után, a férjed meg no comment !
A kérdező hozzászólása: 16.24es, igazad van, talán jobb, ha nem is veszem fel :) Jaj, az elgondolkodás, dehogy, egyátalán nem arra vonatkozott, hanem hogy mi lesz tényleg késõbb, ha most az a legnagyobb problémája, hogy nagy cicim lesz...aminek más pasik hogy örülnek. Remélem csak poénkodott, és nem gondolkozom ezen tovább. :) Köszi mindenkinek a hozzászólást. Remélem nektek nem lesz hasonló sem...
Az én férjecském a pocakommal meg a popómmal szokott cukkolni. Bosszúból meglötyögtetem neki. Megpaskolom, hogy jól beleremegjen az egész! Aztán csak nevet, és én is. A melled talán szoptatás után visszaalakul...:)
Szerintem ne vedd komolyan, nevess rajta egyet aztán fõzz neki egy finom vacsit:) A többi tulajdonságoddal majd lenyûgözöd. Nem kell felvenni, ezt úgyse változtathatod meg. Esetleg kompenzálhatod valami kedvességgel. Mit jelet az hogy elgondolkodtál? Ez ne legyen váló ok, ne is keress más okot se. A gyerekeiteknek 2 szülõ kell, és a vér szerinti szüleire van szükségük, más variáció sosem az igazi. A piszkálódás meg mindenhol elõfordul, komolyan! A sörhasas beszólás jó poén lenne, és kvittek vagytok. Hagyd a csudába és lépj tovább :)
Nekem mindig is nagy mellem volt, a terhesség elõtt is, de most pf.oltári nagy, és a Férjem imádja.Sõt tetszik neki, hogy van a mellemen egy anyajegy, és ahogy õ fogalmaz a bimbó udvara benõtte. :D Õ nagyon büszke mindenemre, mert mindenem szépen növöget, neki csak az a lényeg, hogy vigyázzak Magamra és a Kisfiúnkra! :D
A kérdező hozzászólása: Hát igen, amiatt aggódok én is, mi lesz késõbb, ha ilyen dolog miatt is "beszól"...amirõl tényleg nem tehetek. És igazatok van, úgy kellene elfogadnia és szeretnie, ahogy vagyok...most nagyon elgondolkoztam... :(( Örülök, hogy örömet okoztam nektek az átnevezésünkkel. :DD
Azt hogy bunkó...már ne haragudj...még azt valahol megértem hogy ha elhízol vagy elhanyagolod magad arra megjegyzést tesz (bár én akkor is rohadt mód megsértõdtem volna a férjemre, és az én férjem nem is mondott ilyet sose, tudta hogy terhességek után visszanyerem a formám mert én se szeretek x kilóval több lenni mondjuk) de egy ilyen dologra amirõl FULL nem tehetsz egyrészt másrészt a babátok érdekét szolgálja (ez már csak így van, tudományos tény hogy nagyobb és sötétebb lesz a cici bimbóudvara meg a bimbó hogy könnyebben odataláljon a baba ezt így intézte a természet ) szerintem halál paraszt dolog beszólogatni. Késõbb ha változik a tested lesz ráncod, megnyúlik a bõröd , karikás lesz a szemed mert az Õ GYEREKÉT hordtad ki és az Õ GYEREKÉVEL éjszakázol akkor is megjegyzéseket fog tenni???
Párizsi? Ezen jót nevettem. :) Az én férjem nem mondott ilyet, csak annyit, hogy õ úgy szerette a kicsi melleimet, mert ezek az újak, már nem férnek el úgy a markában... :) Aztán mikor visszanyerte az eredeti méretét, azt mondta, hogy nagyon örül neki, mert végre elfér rendesen, de ha nagy maradt volna, az sem zavarta volna különösebben. :) Mondjuk ez a kijelentés a férjed részérõl számomra kissé furcsa, mert hát nem te szabályozod, hogy mekkora legyen a melled, és a bimbóudvar! :)
Lehet visszamondtam volna, hogy remélem, 40-50 évesen nem lesz sörhasad mert nekem az nem szexi. Amúgy sztem beszéld ezt meg vele, hogy neked ez rosszul esik, és nem tehetsz arról, hogy milyen változáson megy át a melled. Aprópó én örülnék neki, ha nagy melleim lehetnének szoptatásra, mert az enyém elég kicsi, most vagyok 7 hetes terhes, de remélem, hogy jó nagyra megnõ, hogy legyen kajcsija a gyereknek. Örülj neki, hogy nagy lesz a melled, mert az jó a kicsinek, a férjednek meg megmondhatod, hogy "ezek után ne is várd, hogy megkínállak vele". :)
2. vagyok. Lesznek/lehetnek még cifrább változások is a testeden a terhesség és a szülés során (striák, vágott seb stb.), jó lenne, ha a párod érzõ lényként, és nem kiállítási darabként kezelne.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! Nekem is baromi szarul esik. Mert ha azt mondaná, ne hízzak annyit, oké, azért tudok tenni, kevesebbet enni. De a cicim növekedésérõl nem tehetek :(
A kérdező hozzászólása: A bimbó körüli részt hívjuk mi párizsinak. Egyébként nem, cicimániákus volt eddig, de amióta babát várok és nõl, annyira nem a kedvence, sajnos :((
A kérdező hozzászólása: Kedves E61! Tényleg, Ti is így hívjátok?? Ez tök jó!! :) )) Gratula a kiscsajokhoz, boldog babavárást neked is!!


Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemi

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemin nevű gyógyszert vagy mást javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. … Olvass tovább »

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemi

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemin nevű gyógyszert vagy mást javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. … Olvass tovább »

Sos mit tehetnék ha arra utal minden hogy gyulladásba van a mellem?

Rendszeresen szoptatok,erosen megutodott a bal mellem,tegnap ota faj,meg e gyenge erinteskor,sokszor a szoptataskor is,forro,erezn benne olyan kemeny reszt,ahova ert az utes veletlenul,belilultak az ereim,mig a masikon rendesen kekek,ezenkivul némi piros foltok is megjelntek rajta,hoemelkedesem is tobbszor van,gondolom ettol,lazasnak erzem magam .megutnie vagyis megrugnia veletlenul a fiamnak sikerult,oltoztetes kozben.

Legjobb válasz: Szoptatni tudok belole,sokszor fajdalmasan,de muszaly,ha forro duzzadt az egesz felulet,gondolom hogy gyulladas lehet,vagy tejcsatorna dugulas ? Mivel kezeljem? Oda ahol ert a rugas,a mellem felso reszere,ott olyan kemenyebb duzzanat van,mint egy nagyobb csomo

A kérdező hozzászólása: Szoptatni tudok belole, sokszor fajdalmasan, de muszaly, ha forro duzzadt az egesz felulet, gondolom hogy gyulladas lehet, vagy tejcsatorna dugulas ? Mivel kezeljem? Oda ahol ert a rugas, a mellem felso reszere, ott olyan kemenyebb duzzanat van, mint egy nagyobb csomo
Hát sajnos szét kell masszírozni. Nagyon erõsen körkörösen, hátulról elõre haladva. Ha nem tudod, kérd meg a védõnõt (persze ha normális), hogy segítsen, mert igen magas lázad lehet tõle. Amit nem szabad az a hideg borogatás, tudom, hogy az esne jól, de ne. Meleg borogatás mehet rá és a masszírozás erõsen.
Elõzõ vagyok, nálunk az volt a jó, ha apa masszírozta, mert õ jobban hozzáfért és elég erõsen is masszírozta.
Borogasd meleg vizes ruhával a gyulladt részt, és próbáld meg kifejni. Akkor kicsit könnyebb lesz, ha közben beindul a tejleadó reflex is. Iszonyúan fog fájni, de párszor meg kell csinálni, mert belázasodsz és komolyabbra fordul a dolog.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, nagyon kellemetlen, tegnap egesz nap igy voltam, még ma sem mult el, csak mar annyival jobb hogy latvanyra, ranezesre nem olyan ronda lilak sotetek az erek es kevesbbe piros.a parom olvasta a neten higy szoptatas elott a meleg jo ra, utanna meg kb 15 percig hidegborogatas, en nem tettem mert meg megfazik amellem aztan meh rosszabb lesz mint most, mindig ugyeltem ra huvos idokkor is hogy neérje a hideg, ezert eleve nem tettem hideget ra.tartottam tole.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom kedves valaszolok, nagyon hasznos volt szamomra, akkor megkerem a paromat inkabb mert neki erosebb kezei vannak

Fiúk, ti mit szólnátok hozzá, ha a szûz barátnõtök arra kérne titeket, hogy masszírozzátok meg a mellét?

Simi, tapi... ilyenek. 75C mellrõl lenne szó :D

Legjobb válasz: A szûz lányok melle ráz, vagy mi is most itt a probléma?

A szûz lányok melle ráz, vagy mi is most itt a probléma?
A méret nem számít, azonnal nekiállnék :) ) jó talán nem azonnal, de biztos teljesíteném a kérését.
Hogy ide velük, szanaszét masszírozom.
ha nem ovis a barátnõm, akkor szívesen :D
A kérdezõ már úgyis elkelt, de a #5-re benevezek (feltéve, hogy lány :) ).
Nyilvánvalóan megtenném neki.Mit kell ezen túlragozni?Nem érdekel hogy mekkora a melle, ha a barátnõm és szeretem.
Szûz vagyok én is, valaki megmasszírozza az enyém is? Viszont kisebb 75C-nél...most fogadjunk kevesebb privit fogok kapni a kérdezõnél. :(:(:(
Megmasszírozhatom a tiédet? :)
Ilyen hülye kérdést...a mellméret egyébként hogy jön ide? Nem lényeges az...
Hogy miért nem szólt elõbb?:D

Még csak 15 vagyok, de félek hogy később lógni fognak a melleim. Ha kevesebb ideig hordok melltartót, vagyis, amint tudom leveszem, nagyobb az esély arra hogy később nem fognak lógni? . Mit tehetnék, hogy később ez ne okozzon majd nagy problémát?

Legjobb válasz: Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.

Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.
fekvõtámaszozz és eddzd a mellizmaidat, tartásban segít
Inkább pont minél többet hordj melltartót, hogy a melledet tartó szalagok ne tudjanak idõ elõtt megereszkedni. Ha melltartó van rajtad, akkor a melleid súlyának nagyobb részét a melltartó veszi fel, nem a szalagoknak kell tartani õket. Így a szalagok kisebb igénybevételnek vannak kitéve, azaz késõbb fognak megnyúlni. Minél nagyobbak a melleid, annál fontosabb a melltartó.
Aki szeret, az olyannak fogadja el a melleidet amilyenek, mert semmiben nem befolyásolja a szépséged! :)

Az éjjel arra keltem, hogy a bal mellemben lett egy csomó és nagyon fáj! Ti mit csináltok ilyenkor?

Próbáltam meleg borogatást, masszírozást, fejést, a babócámat is többször rátettem, de nem múlik.

Legjobb válasz: Van egy spéci krém: Garmastan. Nagyon jó. Bele kell masszírozni a mellbe. Szoptatás elõtt jól lemosni, ha esetleg nem szívódott fel mind. Én szopizás közben is masszírozgattam a cicimet, gyúrtam a babónak, hogy könnyebben ki tudja szívni a sûrübb tejet ezáltal. Talán kétszer, vagy háromszor fordult elõ ilyen. Szegény kisfiamat ugyan kicsapta a jó sûrû tejcsi, de nem lett baja. Két éves koráig szoptattam. Nekem azt mondták, hogy borogatni azért nem jó, mert attól elapadhat. Egyébként kb 1-2 nap mire teljesen elmúlik, úgyhogy kitartás!

Van egy spéci krém: Garmastan. Nagyon jó. Bele kell masszírozni a mellbe. Szoptatás elõtt jól lemosni, ha esetleg nem szívódott fel mind. Én szopizás közben is masszírozgattam a cicimet, gyúrtam a babónak, hogy könnyebben ki tudja szívni a sûrübb tejet ezáltal. Talán kétszer, vagy háromszor fordult elõ ilyen. Szegény kisfiamat ugyan kicsapta a jó sûrû tejcsi, de nem lett baja. Két éves koráig szoptattam. Nekem azt mondták, hogy borogatni azért nem jó, mert attól elapadhat. Egyébként kb 1-2 nap mire teljesen elmúlik, úgyhogy kitartás!
A szoptatás elõtt fejjél le belõle, ogy a babádnak a hátsó tej jusson, és úgy könnyebben kiszívja. A pozíció sem mindegy, próbáld meg a babát hanyatt fektetni, fölé hajolni és "belelógatni" a cicit a szájába. Nagyon vicces, de hatásos módszer. Amikor lógatod és szopizik, óvatosan körkörös mozdulatokkal maszírozd a csomónál a bimbó irányába. Még egy fontos, hogy a baba álla legyen a csomó felé. Szopi elõtt meleg borogatás, az kitágítja a tejcsatornákat és könnyebben ürülnek. Ahogy elõttem írták, 1-2nap alatt rendbejön.
push-up melltartó
Push up melltartót szoktak erre ajánlani. De másrészrõl: én is deszka vagyok. Viszont 70A-s melltartót hordok. Az pont tökéletes. A push up inkább irreálisan mutatná meg a melleimet, mikor közben szinte semmi nincsen. Inkább akkor hordok kisebb melltartót.
És még azt mondom, hogy ezt a push up melltartót jól gondold meg, mert ha egyszer lesz barátod és lekerül a melltartó , akkor ne érje meglepetés a barátodat...
A kérdező hozzászólása: Oke koszi :) )
a dekltázsnál fodros blúzok, felsõk optikailag tuningolnak:) olyan mintha lenne az ami nincs is:) sajnos én is kénytelen vagyok így "csalni":)
A kérdező hozzászólása: Áhh ez most jol jon mert imadom a csipkét raadasul most kaptam rengeteg csipkés felsöt.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!