Találatok a következő kifejezésre: Mi a arra, hogy (1884 db)

Arra mi a magyarázat, hogy mindig eszembe jut valami, és meg is történik?

Pl. eszembe jutott egy ember akivel 2 hónapja nem beszéltem. Erre tegnap találkoztam vele a buszon. Vagy eszembe jutott egy kaja. És aznap pont azt csinált anyám. Vagy kinézek az ablakon, és pont akkor jön valaki hozzánk. Vagy tudom, hogy előttem fog elmenni a busz, és tényleg pont nem érek oda a megállóba. Ezek mitől vannak? Ezek csak véletlen, csak felűnnek? De azok nem, amikor pont nem veszem észre, és nem az lesz amire számítok?

Legjobb válasz: Pontosan :) Pl. biztos egy csomószor kinézel az ablakon, és nem történik semmi. De arra nem emlékszel, mert hát nem történt semmi

Pontosan :) Pl. biztos egy csomószor kinézel az ablakon, és nem történik semmi. De arra nem emlékszel, mert hát nem történt semmi
Az, hogy nagyon sok mindenre gondolsz. Ha a sok dologból 1% bejön, te már úgy érzed megjósolod a jövõt. Az persze sosem jut eszedbe, hogy "csülkös bablevesre gondoltam, mégse fõzött senki" Nem létezik jóslás, csak pszichológia.
Szerintem ez telepátia és megérzés, érdekes dolgok ezek, velem is sokszor elõfordul, én nem mondanám véletlennek, mert sokszor ismétlõdik.
Egy szót mondok: Szinkronicitás. :)
Nem tudom nekem is van ilyen elég gyakran néha annyit mondok csak rá, hogy "megint elszóltam magam". Idõnként megérzed mi fog veled történni, ez jó is meg rossz is lehet egyben, de véletlennek nem véletlen. 18/L

Mit ajánlanátok arra, hogy gyorsabban nőjjön a hajam?

A Biovannet, Revalidot én drágának találom, pláne ha nekem nem is segítene a hajnövekedésben. Ricinus olajon már túl vagyok, eredménytelenül. A kovaföld kapszulán gondolkozom, ez elérhető áron van. Akik már próbálták, mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ezek a különbözõ szépségvitaminok gyakorlatilag kb. ugyanazt tudják, csak más árban vannak, ezáltal a célközönség is más. Én éppen ezért úgy döntöttem, hogy mivel vitaminok kb. ugyanazok benne egy olcsóbb árfekvésû terméket próbálok ki elõször. Több, mint 1 hónapja szedem a dm-s das gesunde plus haar vital komplexet és elégedett vagyok vele. A hajam erõsebb, egészségesebb és úgy látom, többet is nõtt, mint korábban. + A körmeimre is jó, megerõsödtek, egészségesek és gyorsabban nõnek a körmeim. Az ára abszolút barátságot 1000Ft egy doboz, ami 2 hónapra elég. :) A kovaföld kapszuláról nincsenek tapasztalataim, de ezt a dm-s vitamint tényleg tudom ajánlani. Szerintem megéri kipróbálni!

Ezek a különbözõ szépségvitaminok gyakorlatilag kb. ugyanazt tudják, csak más árban vannak, ezáltal a célközönség is más. Én éppen ezért úgy döntöttem, hogy mivel vitaminok kb. ugyanazok benne egy olcsóbb árfekvésû terméket próbálok ki elõször. Több, mint 1 hónapja szedem a dm-s das gesunde plus haar vital komplexet és elégedett vagyok vele. A hajam erõsebb, egészségesebb és úgy látom, többet is nõtt, mint korábban. + A körmeimre is jó, megerõsödtek, egészségesek és gyorsabban nõnek a körmeim. Az ára abszolút barátságot 1000Ft egy doboz, ami 2 hónapra elég. :) A kovaföld kapszuláról nincsenek tapasztalataim, de ezt a dm-s vitamint tényleg tudom ajánlani. Szerintem megéri kipróbálni!
A kérdező hozzászólása: Ó, köszönöm szépen:) Ez még a kovaföld kapszulánál is jobban hangzik, mert az 1500 Ft, és azt hiszem egy hónapra sem elég... Rábeszéltél:) Én egyébként hajnövesztés céljából venném meg, szóval csak úgy megkérdem: biztos hogy többet nõtt a hajad tõle? az emberek hajlamosak bebeszélni maguknak:) Kicsit bizalmatlanná váltam ilyen téren, mert a ricinus nekem nem segített, pedig nagyon mondták hogy jó. De lehet hogy ezek sem használnak mindenkinek, vagy mindenkinek más használ...
Most voltam fodrásznál kb. 2 hete és mondta a fodrászom, hogy nagyon sokat nõtt a hajam, többet, mint máskor szokott. Egyébként kb. 3 havonta járok, tehát tudja, hogy a 3 hónap alatt mennyit nõ kb. a hajam, és most azt mondta, hogy szerinte többet nõtt és egészségesebb is a hajam, mint máskor. Mondtam, hogy szedem ezt a dm-s vitamint és azt mondta, hogy akkor valószínûleg ezért nõtt jobban a hajam. Én annyira nem látom a változást, de ha a fodrász ezt mondja, akkor elhiszem. :D Amúgy a ricinus nekem sem vált be, nagyon zsírosodott a hajam és hullott is. Oké, hogy olcsó, de annyit nem ér, hogy tönkremenjen a hajam.
A kérdező hozzászólása: Hát ha a ricinus neked se vált be, de a mostani az meg bevált, akkor hátha nekem is:) a héten veszek is valamit^^ Egyébként a ricinusról olvastam hogy van akinél hajhullást okozott. nekem mondjuk csak azért hullott a hajam, mert úgy beletapadt, hogy amikor kimostam, jött vele a hajam.

Hogyan tudom elolvasni a TiniRandi.hu-n érkezett leveleimet? Egyszerűen mikor rákatintok arra hogy 25 levelem érkezett kiadja és ott rákatintok arra h egy vagy két új levél és egy ilyen felkiáltó jelet ad ki. mit tegyek?

Legjobb válasz: kattints rá lent a mozzila,vagy explorel szóval a net jelére,és ott akkor látod kicsiben a megynyitott lapokat.ott lesz,általában külön lapon nyitja meg az üzeiket.

kattints rá lent a mozzila, vagy explorel szóval a net jelére, és ott akkor látod kicsiben a megynyitott lapokat.ott lesz, általában külön lapon nyitja meg az üzeiket.

Ha 1 pasi azt kérdezi, hogy: Játszunk varázslósat? Akkor azzal mire céloz? Arra, hogy csak 1 éjszakást szeretne és reggelre el tünik? Mert nekem ez jött le Vagy csak simán a szexre?

Legjobb válasz: Nekem elsõre az ugrott be,hogy levarázsolja rólad a ruhát, ebbõl arra következtettek, hogy szexet akar. Vagy pedig (de lehet, hogy csak túl élénk a fantáziám) a varázspálca = a férfiasságával. :)

Nekem elsõre az ugrott be, hogy levarázsolja rólad a ruhát, ebbõl arra következtettek, hogy szexet akar. Vagy pedig (de lehet, hogy csak túl élénk a fantáziám) a varázspálca = a férfiasságával. :)
A varázspálcára célzott... :D Tehát dugni akar. :D Szerintem kérdezd meg tõle hogy ezzel mire gondolt. 17/F
"megduglak aztán eltûnsz." egyéjszakás :)
te fel varázsolod én meg elvarázsollak vele, aztán többet nem látsz. kb. ennyi. de kérdezd meg tõle:D
én is annyi leszek és én is egy hónap múlva :D de akkor nem értem miért lennél kicsi ehhez?:O
A kérdező hozzászólása: 18 leszek lassan 1 hónap múlva xD
Hány éves vagy?:D
A kérdező hozzászólása: xD ez nagy, inkább nem akarom tudni xD nem szeretem ezt a témát xD kicsi vagyok hozzá
A kérdező hozzászólása: hát inkább nem xD nekem az 1 éjszaka ugrott be, de az úgyse lesz, meg hát tuti, hogy arra gondolt mivel eléggé célozgatott a szexre, hogy nálam alszik, meg stb...
A kérdező hozzászólása: mikor van a szülinapod? :DD hát mert miért ne lennék kicsi? xD am a magasságomra is céloztam meg egy 21 éves kérdezte xDD

Egy normális, jól szituált, tanuló, dolgozó fiatalt, középkorú embert, mi visz arra hogy oda áll a kamerának Szavazz a Jobbik, ellen szlogennel? Mitõl félnek, vagy ennyire buták?

Komolyan mondom megnéztem a videókat ami ezzel kapcsolatos volt de nagyon felhúztak, legszívesebben velük szúrnék ki a legjobban ezután Vonáék helyében.

Legjobb válasz: Igen, az elsõ elég jól megmutatta, hogy mi viszi rá õket.

Igen, az elsõ elég jól megmutatta, hogy mi viszi rá õket.
Van az a pénz... Az én gyomromat is felforgatták, a legutóbbi videóból csak fél percet bírtam, nem szennyezem tovább az elmémet a videóikkal. Semmi használható indokuk nincs, miért szavazzunk ellenük, csak hajtogatják ugyanazt a mondatot, néha a változatosság kedvéért odaböknek egy "rasszista" és egy "náci" szócskát is...
Ugyan már, mivel undorítóbbak ezek a videók mint a jobboldaliak zsidó, cigány (mindenkit) lejárató kampánya? A különbség az, hogy az egyik csak most választások elõtt csinálja míg pl. a kuruc.info egész évben nyomatja a mocskot.
A kérdező hozzászólása: Wittt Az lehet, de értelmes ember nem is olvas egyáltalán kuruc.infot !!
Akkor nem értelek.
Amúgy az egyik videóban (amit én láttam) elmondják a véleményüket.
"Ugyan már, mivel undorítóbbak ezek a videók mint a jobboldaliak zsidó, cigány (mindenkit) lejárató kampánya?" A zsidókat és a cigányokat nem kell lejáratni, mert már rég lejáratták magukat a magyar emberek szemében. A kuruc.infot meg igazából csak az értelmes emberek olvassák, akiknek elegük van a cionista sajtó hazugságaiból.

Miről lehet észre venni ha egy lány hajlamos a megcsalásra? Mi utalhat arra hogy könnyen elcsábul?

.

Legjobb válasz: Alamuszi nyuszi... Szerintem, aki sunyiskodik. Én pl elég beszédes vagyok, fõleg fiú haverjaim vannak, mert velük értem meg magam. De sose csaltam meg senkit. Ellenben, aki csendesebb, szerénykedik, megjátsza, hogy õ nem olyan, na az fog megcsalni.

Alamuszi nyuszi... Szerintem, aki sunyiskodik. Én pl elég beszédes vagyok, fõleg fiú haverjaim vannak, mert velük értem meg magam. De sose csaltam meg senkit. Ellenben, aki csendesebb, szerénykedik, megjátsza, hogy õ nem olyan, na az fog megcsalni.
elsõ.. jó nagy h*lyeséget írtál.. a csendesebb lányok megbízhatóbbak, mint azok, akik minden hétvégén elmennek bulizni, meg van egy rakat fiú "barátjuk".. x)
Pontosan ahogy az elõzõ válaszoló mondta. Én nekem a volt barátnõm szinte már verseket írt arról mennyire imád, én vagyok neki mindene, és hogy gyerekeket szeretne tõlem meg házasságot. És egyik napon hopp lebuktattam hogy töményen félre kefél, õ meg szépen megjátszotta magát, még édesanyám elõtt is elõadta magát. Szakítottam vele és rá 2 hétre már volt is bele való, ennyit az õ hatalmas szerelmérõl szóval vigyázz azokkal a lányokkal akik szexmániások és szerények :D Persze szerintem erre konkrét dolgok nincsenek mi alapján lehet észrevenni hisz egyéniség függõ, de én az új kapcsolataimban mindig ezeket figyelem.
Én csendes és visszahúzódó vagyok, és nem csak megjátszom a hûséget. Szerintem nem tudod azt elõre kiszámítani, hogy ki fog megcsalni, hacsak nem tudsz valami olyat a múltjából. De az is csak találgatás.
Elõzõ jól mondtad, valóban nem lehet észre venni könnyen. Hagyatkozz a megérzéseidre, engem sosem vertek át.
Minden nõ hajlamos rá, tekintve, hogy ez nem a nõ döntése. Ugyanis minden nõt meg lehet dugni. Függetlenül attól, hogy van kapcsolata vagy nincs.
Mac, ezt fejtsd már ki bõvebben! Egyrészt nem értem, miért ne lenne az õ döntése. Másrészt a minden nõt meg lehet dugni-t sem értem, elvileg nem megy az olyan simán.
5ös: lehet, hogy nem tudsz róla :) 6os: csak akkor, ha sok a pénzed, és fizetsz érte.
Ki mond ilyet? Én még nem hallottam senkitõl.
Elsõ vagyok. Megnyugtathatlak, Magyarországon nem mond ilyet senki! Aki meg esetleg mégis, annak gondok vannak a fejével. Vagy Orbán Viktor pisztolyt tart a fejéhez, és azért mondja.
azt, hogy nézd meg a költségeket is. hiába 300ezer forintra jön ki, ha a megélhetés meg 290ezerre. vagy, ha keresel mondjuk 100 egységnyi pénzt (mondjuk, ami 300ezer forint), a megélhetés belõle meg 80 egységnyi.
Aki ezt mondja, az még nem dolgozott kint és elhiszi azt a marhaságot, amit nekem is mondtak, mielõtt kimentem, hogy ott sincs kolbászból a kerités..De abból van.Magyarországhoz képest biztosan..
Tényleg ilyen rossz a helyzet Angliában?Pedig épp most gondolkodtam, hogy oda megyek legközelebb.Én egyébként Dániában éltem és a részmunkaidõs minimálbérem átszámitva 300.000 ft volt és abból boldogan megéltem, béreltem egy lakást 90.000-ért rezsivel együtt és maradt még a kaja+buli után is félretett pénzem.Napi 5 órát dolgoztam, mert ott sincs túl sok teljes munkaidõs állás külföldieknek, de még igy is simán tizszer jobban éltem ott, mint itthon..És mindenki azt mondta mielõtt kimentem, hogy inkább maradjak, mert ott sincs kolbászból a kerités.
igen, nagyon rossz a helyzet. ismerõsöm fél éve jött ki, és még azóta se talált munkát, pedig angoltanár, szóval, nincs gondja a nyelvtudással. novemberben országos sztrájk volt, a public sectorban (én is ott dolgozom), most a benzint akarják úgy megemelni, hogy mindenki bespájzolt belõle, már nincs is sok helyen, a nyugdíjkorhatár egyre emelkedik (én pl. 67 évesen mehetek nyugdíjba, a nálam fiatalabbak meg még késõbb), tõlünk is elküldtek egy csomó embert. pedig ez a helyi önkormányzat, nem kis cég.
És ahol 3000000 kopejka a minimálbér? ..ezért nem a pénzt kell nézni, hanem azt, hogy mennyit kell dolgoznod 1 kg kenyérért, 1 km autózásért vagy 1 napi lakásbérletért. Ill. még ami fontos: van-e rendes orvosi ellátás és mennyibe kerül, valamint hogy mekkora az esélye annak, hogy lelõnek az utcán, lakásodban.
utolsó, én hetedik éve vagyok kint. marhára nincs kolbászból a kerítés. létszámleépítések, óraszám csökkentések, bérbefagyasztás, infláció nõtt, munkabér évek óta nem, sztrájk, benzinfelvásárlás, mert annyira megdrágul, lázongások. Ez Anglia. tényleg kolbászból van a kerítés...ja, minimálbér, hogyne, kijön 300ezerre. már, ha van heti 40 órád, ami a minimálbéres munkáknál nem túl esélyes. és nem azért dolgozol részmunkaidõben, mert abban akarsz, hanem mert nincs más. keresel - átszámítva 300ezret, abból 290ezer megy a számlákra. és akkor még nem voltál szórakozni, nem ruházkodtál, csak a szükséges.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, nagyon sok embertõl hallani, itt GYK-n is, hogy nem is érdemes kiköltözni Nyugatra, mert nem is sokkal jobb az életszínvonal, mint itthon. Hát... nekem ez alapján, és a tegnapi Naplóban mutatottak alapján sem így tûnik.

Mi utal arra hogy a másik nem akar velem beszélgetni, ha nem mondja meg?

És miért nem mondják meg ha nem akarnak?

Legjobb válasz: Ha nem beszélget veled, az egy komoly jel. Ha megmondaná, akkor már beszélgetne. :)

Ha nem beszélget veled, az egy komoly jel. Ha megmondaná, akkor már beszélgetne. :)

A végleges bajuszeltávolításról nőknek mit tudtok? ára, hogyan történik, mennyi idő, biztos e stb.

Legjobb válasz: Végleges szõrtelenítés, ugyanúgy csinálják, ahogy minden más területen. Sok kozmetika honlapján leírják a menetét, árát. Viszont ha nagyon szõrös vagy nézesd meg a hormonjaidat, mert ha hormonzavaraid vannak újra kialakulhat a kezelés ellenére a szõr... Illetve 18 fölött csinálják meg, pebertás alatt a hormonok ingadozása miatt semmi értelme nem lenne. Több lézeres kezelés kell, míg kikopnak a szõrök és tudtommal 3 évig tart a hatása.

Végleges szõrtelenítés, ugyanúgy csinálják, ahogy minden más területen. Sok kozmetika honlapján leírják a menetét, árát. Viszont ha nagyon szõrös vagy nézesd meg a hormonjaidat, mert ha hormonzavaraid vannak újra kialakulhat a kezelés ellenére a szõr... Illetve 18 fölött csinálják meg, pebertás alatt a hormonok ingadozása miatt semmi értelme nem lenne. Több lézeres kezelés kell, míg kikopnak a szõrök és tudtommal 3 évig tart a hatása.

Tejtermék bevezetésénél mire kell figyelni, mi utalhat arra, hogy a baba nem bírja?

1 éves a kisfiam, a családban volt tejérzékeny (férjem részéről, nem tudom milyen tünetekkel), de most már megpróbálnám adni neki natúr joghurtot.

Legjobb válasz: hasmenés, szorulás, hasfájás, ekcémás foltok a bõrön, piros pöttyök, általában ilyesmi

hasmenés, szorulás, hasfájás, ekcémás foltok a bõrön, piros pöttyök, általában ilyesmi
Hasmenés, apró kiütések, esetleg hányás.
Lányomnál kiütéses lett az arca, mellkasa egyes tejtermékektõl (pl. kefír, tejföl), míg másoktól (pl. tejszín) hányt. Szinte egybõl evés után kijött belõle. Ha bármi gond volt, akkor szüneteltettük a tejtermékek adását jó ideig. Szerencsére õ ezt kinõtte, most már nincs baja a tejes dolgoktól.
A kérdező hozzászólása: Ezek a tünetek akár már az elsõ egy-két kanáltól is elõjöhetnek? Óvatosan akarom kezdeni, gondoltam elsõ nap egy-két kanál, pár nap szünet és kicsit többet. Vagyis ahogy anno kóstoltattam.
A kérdező hozzászólása: ...és persze köszönöm a válaszaitokat! :-)
Hasgörcs maradt le a fentiekbõl, illetve krónikus légúti panaszokat is okozhat, de ez természetesen nem derül ki rögtön, csak nagyobb terhelés után, esetleg évekkel késõbb...
3. vagyok: lányomnál ezek a tünetek evés után nem sokkal megjelentek. De ezek ugye egyszer-kétszeri, enyhébb tünetek voltak. Vannak viszont elhúzódó, késõbb jelentkezõ tünetek is, bár ott általában valóban nagyobb adag kell a szervezetnek, nem csak pár kanálnyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!