Találatok a következő kifejezésre: Mi a arra, (3625 db)

MI A Are Múlt IDEJE?

Legjobb válasz: were

were
I'm-I was You're-You were <--- He's/She's/It's-He/She/It was We're-We were You're-You were They're-They were
A kérdező hozzászólása: Köszi

PILLANGÓKÉS Milyen árba van? Hol lehet kapni Mennyire éles? Miért lett ilyen? Mi a fontossága? Bárki vehet ilyet?

Legjobb válasz: Bárki vehet, vár adott pengehosszúság után elvileg tiltott magadnál tartani, vagy elõvenni az utcán... Venni akármelyik késesnél tudsz, jelentõsége szerintem nem igazán van, Az élesség és az ár helyenként és késenként változó. Árban legolcsóbb az ilyen vásáros, búcsús 800ft körüli bóvli [email protected] amit nem kéne megvenni... de ha egy igazán jó kést akarsz, ami nem esik szét, nem csorbul ki könnyen stb. akkor egy 10-est szerintem még jobb esetben is rákölthetsz. A minõséget meg kell fizetni, ez van. Azonban visszafelé ez nem szükségszerûen igaz, a magas ár nem mindig a minõséget jelzi.

Bárki vehet, vár adott pengehosszúság után elvileg tiltott magadnál tartani, vagy elõvenni az utcán... Venni akármelyik késesnél tudsz, jelentõsége szerintem nem igazán van, Az élesség és az ár helyenként és késenként változó. Árban legolcsóbb az ilyen vásáros, búcsús 800ft körüli bóvli [email protected] amit nem kéne megvenni... de ha egy igazán jó kést akarsz, ami nem esik szét, nem csorbul ki könnyen stb. akkor egy 10-est szerintem még jobb esetben is rákölthetsz. A minõséget meg kell fizetni, ez van. Azonban visszafelé ez nem szükségszerûen igaz, a magas ár nem mindig a minõséget jelzi.
Az ára függ a minõségétõl, de egy pillangókés esetleg menõzni lehet jó, egyébként vágásra, köznapi használatra alig alkalmas. Igazán komoly gyártók nem hinném hogy foglalkoznának ilyesmivel, szóval annyira éles amennyire megélezik/megélezed, de a vacak minõsége miatt nem tartja sokáig az élét. Szerintem elég semmirevaló késfajta. Arra jó, hogy a menõzõ tizenévesek megsebesítsék az ujjaikat amikor pörgetni próbálják.. A normális kés ott kezdõdik, hogy nem nyeklik-nyaklik amikor használni akarod.
Tudtommal a pillangókés pengehossztól függetlenül illegális közterületen. De most megnézve, nincs benne a felsorolásban. Egyébként mindegy, max játszani jó, használatra alkalmatlan. Mennyire éles? Amennyire megélezed :) Bárki vehet. A többi kérdésed alig értem... fontosság, árba? Egyébként van jó minõségû pillangókés is, tessék: http://www.hidegfem.eu/index.php?m=2&p=termek&tid=911 ez 70 rugó :)
Pillangókés 70e magyar forintért? Kevesebbért vettem a '61-es Pannoniámat... :D
OK, de a Pancsit is zsebre tudod tenni? :)
Az én pillangókésemet lomisoktól vettem egy használtpiacon 500 Ft-ért kb. 4 éve. Azóta azt használom tábori bicskának, meg ha gyorsan vágni kell valamit, akkor azt találom meg elõször. Kenyeret vágni tök jó! 2X lett megélezve, utóljára 2 éve, kb, azóta fasza. Mindig nálam van, nem nyeklik, stabil! Jó holmi, és nem márkás, mindössze "stainless steel", ennyi van ráírva :D Üdv.
Arra? Mire? Akármire gondolhatsz :D
Az elõváladék, amirõl te beszélsz!!
Siess már a sörével, hát kifolyik az összes nyála! :-D
Ja, az más habár a kérdésedben benne lehetett volna félreértések elkerülése végett
A kérdező hozzászólása: Igen.
Az elõnedvre gondolsz?
Olyat férfi nem tud :)
A kérdező hozzászólása: Nem izzad, hanem úgy mint a nõknél lesz nedves.Kéjnedv.
Nedves alatt azt érted hogy izzad? Mert nagyon mi máshogy nem tudunk "nedves"-ek lenni
Nem izgató, totál semmittevõ, viszont hogyha úgymond , , kanszagod'' van, na az nagyon taszító és undorító tud lenni. A lányoknak is van, de hát a te kérdésedre most ez a válasz.


Mi a véleményetek az Alcatel One Touch 995-ről? Ár/érték aránya?

Legjobb válasz: én nem vennék mert annyi pénzér van minõségibb/jobb ettõl függetlenül jó ár/érték arány

én nem vennék mert annyi pénzér van minõségibb/jobb ettõl függetlenül jó ár/érték arány
A kérdező hozzászólása: Milyen jobb, minõségibb telóra gondolsz? Nekem fontos lenne, hogy ebben az árkategóriában maradjunk és a kijelzõje is 4" körül legyen.
Én ajánlóm ezt a telót mindenkinek, mert nagyon jó.
Ebben az árkategóriában nincs másik ilyen hardverrel szerelt ekkora telefon, ami minõségibb és jobb lenne. Ami meg van, az 70ezer, vagy felette van. Ezért baromi jó az ár-érték aránya. Bár én azt az átskinezett SPB Shell 3D-t azonnal dobnám a kukába. De legalább a nyár közepe-vége felé jön rá az ics.
most ez nagyon jó árban van én a helyedben megvenné most ez a "bestbuy"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, hogy ezt a telót veszem meg :)
ÁR érték aránya KIVÁLLÓ, hardverileg elég jó, és tök új mobil, nyáron jön az ICS frissítés is. Ajánlom mindenkinek, én 2 hét múlva fogom megvenni :D

Mi a legjobb alaplap játékra ilyen procihoz, ebben az árban? (lent)

18.e forint lenne a max, intel core i5 3350p-hez. a legjobb az lenne ha raktáron lenne, vagy csak 1-2 munkanap kéne. ha ilyet nem tudtok akkor már bármi jöhet :)

Legjobb válasz: Ennyi pénzbõl: ASROCK B75 Pro3 18k körül mozog az ára

Ennyi pénzbõl: ASROCK B75 Pro3 18k körül mozog az ára
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit bocsi, hogy ami nagyon fontos hogy 4 memóriahely legyen benne!!!
Amit linkeltem abba 4 van :)

Mi a kulonbseg a Do you es az Are you hasznalata kozott? Peldakkal legyszi!

Legjobb válasz: A "do" segéd igét mindig valamely cselekvésre használják, míg az am/is/are segédigéket állapot kifejezésre, vagy egy folyamatos igeidõben használják. Do you sleep at afternoons. (alszol e d.e) Are you angry? (mérges vagy) ugye ha valaki mérges akkor épp egy ilyen állapotban van. Vagy Are you reading? (te most épp olvasol?) folyamatos cselekvesrõl van szó. A személy látja hogy b épp egy könyvet lapozgat.

A "do" segéd igét mindig valamely cselekvésre használják, míg az am/is/are segédigéket állapot kifejezésre, vagy egy folyamatos igeidõben használják. Do you sleep at afternoons. (alszol e d.e) Are you angry? (mérges vagy) ugye ha valaki mérges akkor épp egy ilyen állapotban van. Vagy Are you reading? (te most épp olvasol?) folyamatos cselekvesrõl van szó. A személy látja hogy b épp egy könyvet lapozgat.
A Do you az Egyszerû jelen idõ(Present Simple) ami akkor használunk, amikor arra kérdezünk rá, hogy általában mit csinálsz. Példa:Do you play basketball every Saturday? Szoktál kosarazni szombatonként? Az Are you Folyamatos jelen idõ(Present Countinous)amit abban az esetben használunk, amikor arra kérdezünk rá, hogy most, ebbeb a pillanatban mit csinálsz.Itt az igéhez -ing -et kell tenni, y végzõdésû igéknél az y kiesik. Példa:Are you plaing basketball? Te most kosarazol? Ha valamit nem tudsz írj privátba, segítek.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen nektek!

Polgári M3 Outlet Center-ben vásároltatok már? Mi a véleményetek, tapasztalatotok róla, érdemes itt vásárolni, jó cuccok vannak és jó árban?

Legjobb válasz: Én még néhány éve voltam párszor. Nagyon drága minden, és arra néha rádobnak akciókat. Ha akciós, akkor lehet pl 3 ezerért farmerszoknyát venni. (én ezt vettem még régen)

Én még néhány éve voltam párszor. Nagyon drága minden, és arra néha rádobnak akciókat. Ha akciós, akkor lehet pl 3 ezerért farmerszoknyát venni. (én ezt vettem még régen)
Drága nagyon. Ki lehet fogni egy egy tom tailor, mango, bershka farmert 2-5 ezer forintért. Felsõket már drágábban 6 ezer az alja. Akad jó cucc. De nekem nem éri meg Miskolcról lemenni.

Arra mi a magyarázat, hogy mindig eszembe jut valami, és meg is történik?

Pl. eszembe jutott egy ember akivel 2 hónapja nem beszéltem. Erre tegnap találkoztam vele a buszon. Vagy eszembe jutott egy kaja. És aznap pont azt csinált anyám. Vagy kinézek az ablakon, és pont akkor jön valaki hozzánk. Vagy tudom, hogy előttem fog elmenni a busz, és tényleg pont nem érek oda a megállóba. Ezek mitől vannak? Ezek csak véletlen, csak felűnnek? De azok nem, amikor pont nem veszem észre, és nem az lesz amire számítok?

Legjobb válasz: Pontosan :) Pl. biztos egy csomószor kinézel az ablakon, és nem történik semmi. De arra nem emlékszel, mert hát nem történt semmi

Pontosan :) Pl. biztos egy csomószor kinézel az ablakon, és nem történik semmi. De arra nem emlékszel, mert hát nem történt semmi
Az, hogy nagyon sok mindenre gondolsz. Ha a sok dologból 1% bejön, te már úgy érzed megjósolod a jövõt. Az persze sosem jut eszedbe, hogy "csülkös bablevesre gondoltam, mégse fõzött senki" Nem létezik jóslás, csak pszichológia.
Szerintem ez telepátia és megérzés, érdekes dolgok ezek, velem is sokszor elõfordul, én nem mondanám véletlennek, mert sokszor ismétlõdik.
Egy szót mondok: Szinkronicitás. :)
Nem tudom nekem is van ilyen elég gyakran néha annyit mondok csak rá, hogy "megint elszóltam magam". Idõnként megérzed mi fog veled történni, ez jó is meg rossz is lehet egyben, de véletlennek nem véletlen. 18/L

Cod Black Ops 2-ben, zombi módba, mi a jelentősége az áramnak?

Az árammal működő szerkentyűk, miben tudnak segíteni? Miket adnak? Mennyivel könnyebb árammal a játék? És hogyan lehet felkapcsolni az áramot?

Legjobb válasz: áramot bizonyos "itemekkel" lehet aktiválni, szóval például egy kezet kell összegyûjteni hogy meghúzhasd az árammal teli kart, amúgy perkeket adnak, de valahol pack a punchot is ad

áramot bizonyos "itemekkel" lehet aktiválni, szóval például egy kezet kell összegyûjteni hogy meghúzhasd az árammal teli kart, amúgy perkeket adnak, de valahol pack a punchot is ad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!