Találatok a következő kifejezésre: Mi a arra, (3816 db)

MI A Are Múlt IDEJE?

Legjobb válasz: were

were
I'm-I was You're-You were <--- He's/She's/It's-He/She/It was We're-We were You're-You were They're-They were
A kérdező hozzászólása: Köszi

PILLANGÓKÉS Milyen árba van? Hol lehet kapni Mennyire éles? Miért lett ilyen? Mi a fontossága? Bárki vehet ilyet?

Legjobb válasz: Bárki vehet, vár adott pengehosszúság után elvileg tiltott magadnál tartani, vagy elõvenni az utcán... Venni akármelyik késesnél tudsz, jelentõsége szerintem nem igazán van, Az élesség és az ár helyenként és késenként változó. Árban legolcsóbb az ilyen vásáros, búcsús 800ft körüli bóvli [email protected] amit nem kéne megvenni... de ha egy igazán jó kést akarsz, ami nem esik szét, nem csorbul ki könnyen stb. akkor egy 10-est szerintem még jobb esetben is rákölthetsz. A minõséget meg kell fizetni, ez van. Azonban visszafelé ez nem szükségszerûen igaz, a magas ár nem mindig a minõséget jelzi.

Bárki vehet, vár adott pengehosszúság után elvileg tiltott magadnál tartani, vagy elõvenni az utcán... Venni akármelyik késesnél tudsz, jelentõsége szerintem nem igazán van, Az élesség és az ár helyenként és késenként változó. Árban legolcsóbb az ilyen vásáros, búcsús 800ft körüli bóvli [email protected] amit nem kéne megvenni... de ha egy igazán jó kést akarsz, ami nem esik szét, nem csorbul ki könnyen stb. akkor egy 10-est szerintem még jobb esetben is rákölthetsz. A minõséget meg kell fizetni, ez van. Azonban visszafelé ez nem szükségszerûen igaz, a magas ár nem mindig a minõséget jelzi.
Az ára függ a minõségétõl, de egy pillangókés esetleg menõzni lehet jó, egyébként vágásra, köznapi használatra alig alkalmas. Igazán komoly gyártók nem hinném hogy foglalkoznának ilyesmivel, szóval annyira éles amennyire megélezik/megélezed, de a vacak minõsége miatt nem tartja sokáig az élét. Szerintem elég semmirevaló késfajta. Arra jó, hogy a menõzõ tizenévesek megsebesítsék az ujjaikat amikor pörgetni próbálják.. A normális kés ott kezdõdik, hogy nem nyeklik-nyaklik amikor használni akarod.
Tudtommal a pillangókés pengehossztól függetlenül illegális közterületen. De most megnézve, nincs benne a felsorolásban. Egyébként mindegy, max játszani jó, használatra alkalmatlan. Mennyire éles? Amennyire megélezed :) Bárki vehet. A többi kérdésed alig értem... fontosság, árba? Egyébként van jó minõségû pillangókés is, tessék: http://www.hidegfem.eu/index.php?m=2&p=termek&tid=911 ez 70 rugó :)
Pillangókés 70e magyar forintért? Kevesebbért vettem a '61-es Pannoniámat... :D
OK, de a Pancsit is zsebre tudod tenni? :)
Az én pillangókésemet lomisoktól vettem egy használtpiacon 500 Ft-ért kb. 4 éve. Azóta azt használom tábori bicskának, meg ha gyorsan vágni kell valamit, akkor azt találom meg elõször. Kenyeret vágni tök jó! 2X lett megélezve, utóljára 2 éve, kb, azóta fasza. Mindig nálam van, nem nyeklik, stabil! Jó holmi, és nem márkás, mindössze "stainless steel", ennyi van ráírva :D Üdv.
Arra? Mire? Akármire gondolhatsz :D
Az elõváladék, amirõl te beszélsz!!
Siess már a sörével, hát kifolyik az összes nyála! :-D
Ja, az más habár a kérdésedben benne lehetett volna félreértések elkerülése végett
A kérdező hozzászólása: Igen.
Az elõnedvre gondolsz?
Olyat férfi nem tud :)
A kérdező hozzászólása: Nem izzad, hanem úgy mint a nõknél lesz nedves.Kéjnedv.
Nedves alatt azt érted hogy izzad? Mert nagyon mi máshogy nem tudunk "nedves"-ek lenni
Nem izgató, totál semmittevõ, viszont hogyha úgymond , , kanszagod'' van, na az nagyon taszító és undorító tud lenni. A lányoknak is van, de hát a te kérdésedre most ez a válasz.


Mi a véleményetek az Alcatel One Touch 995-ről? Ár/érték aránya?

Legjobb válasz: én nem vennék mert annyi pénzér van minõségibb/jobb ettõl függetlenül jó ár/érték arány

én nem vennék mert annyi pénzér van minõségibb/jobb ettõl függetlenül jó ár/érték arány
A kérdező hozzászólása: Milyen jobb, minõségibb telóra gondolsz? Nekem fontos lenne, hogy ebben az árkategóriában maradjunk és a kijelzõje is 4" körül legyen.
Én ajánlóm ezt a telót mindenkinek, mert nagyon jó.
Ebben az árkategóriában nincs másik ilyen hardverrel szerelt ekkora telefon, ami minõségibb és jobb lenne. Ami meg van, az 70ezer, vagy felette van. Ezért baromi jó az ár-érték aránya. Bár én azt az átskinezett SPB Shell 3D-t azonnal dobnám a kukába. De legalább a nyár közepe-vége felé jön rá az ics.
most ez nagyon jó árban van én a helyedben megvenné most ez a "bestbuy"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, hogy ezt a telót veszem meg :)
ÁR érték aránya KIVÁLLÓ, hardverileg elég jó, és tök új mobil, nyáron jön az ICS frissítés is. Ajánlom mindenkinek, én 2 hét múlva fogom megvenni :D

Hogy lehet rákérdezni arra, hogy mik a férfi tervei?

2 éve vagyok együtt valakivel, sajnos csak járunk, hisz még nem költöztünk össze. Nem vagyunk olyan öregek, én 27/L, õ 28/F, tehát kapkodnunk nem muszáj. Viszont most már szeretném tudni, hogy tervez-e velem összeköltözést (eljegyzés, esküvõ még odébb lenne), mert én már nagyon szeretném. Viszont nem szeretném lerohanni a kérdésemmel, nehogy megriasszam. Hogy kérdezzek rá, hogy vannak-e tervei velem, vagy csak épp most én vagyok neki és másra vár..?

Legjobb válasz: Szerintem simán felhozhatod, beszéljetek róla, hogy te már szeretnéd. Attól, hogy te kezdeményezed még nem jelenti, hogy lerohanod. Ennyi erõvel, ha õ kezdeményezné, õ is lerohanna téged?! Millió oka lehet, hogy még miért nem kérdezett rá az összeköltözésre, nem kell egybõl arra következtetni, hogy azért mert nem is akar. Mond neki, hogy te már szeretnél.

Szerintem simán felhozhatod, beszéljetek róla, hogy te már szeretnéd. Attól, hogy te kezdeményezed még nem jelenti, hogy lerohanod. Ennyi erõvel, ha õ kezdeményezné, õ is lerohanna téged?! Millió oka lehet, hogy még miért nem kérdezett rá az összeköltözésre, nem kell egybõl arra következtetni, hogy azért mert nem is akar. Mond neki, hogy te már szeretnél.
John_Coffey-nak ma már másodszor adok igazat. Kedves Kérdezõ, egy komoly kapcsolatban ennél sokkal fontosabb, esetenként kényesebb dolgokat kell tudni a feleknek megbeszélni. Vagy ha nem képesek rá, akkor tényleg nincs értelme erõltetni az együttlétet, mert csak egymás idejét raboljátok. Nem hiszem, hogy létezne szabály arra, hogy mennyi idõ után kell összeköltözni, eljegyzést tartani, összeházasodni (bár itt gyk-en ezt egyesek nagyon szeretik hangoztatni). Abban viszont hiszek hogy mûködõ kommunikáció nélkül egyiknek sincs értelme.
A kérdező hozzászólása: "Egy ilyen szituáció minden pali álma, hidd el nekem." john, miért ez minden pali álma? Mintha kötõdni vkihez, tartozni vkihez olyan rossz lenne...
Nem akarlak megbántani, de szerintem ha komolyan tervezne veled, vagy lánykérés, vagy összeköltözés már lett volna. Mi pl a 2 éves kapcsolatunkban már házasok voltunk, de ez más tészta...nem egy szokványos kapcsolat volt az eleje sem:D A férjem gyakorlatilag az elsõ randin kérdezte meg azt, hogy hogyan szeretnék élni a jövõben, mert õ elmondta, hogy házasságban, és ha nem jön közbe semmi akkor gyerekekkel. Így én is elmondtam hogy ugyanígy..de nálam a sorrend járás, lánykérés, összeköltözés, esküvõ, és 3-5 év kettesben töltött házasélet után gyerek. Nagyon boldogok voltunk együtt akkor is, már az elején, szerelem volt elsõ látásra gyakorlatilag... Aztán idõvel felhozta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyûrût:) ki is választottuk, de miután végeztünk, nem akarta odaadni....mikor hazaértünk (hozzá) megkérte a kezemet. És 2 nappal késõbb lettünk 1 hónaposak csak. Ez után beszéltünk arról hogy kb mikor képzeli el ezeket a dolgokat. Az egyértelmû volt hogy befejezzük a sulit, vállalunk munkát, és úgy összeköltözünk. Nem akartunk + még egy évet várni, mert én ragaszkodtam a téli esküvõhöz, hogy ne süljek meg....neki meg ez a része mindegy volt, hogy télen, vagy nyáron, csak el akart venni. Így lett összesen másfél éves a kapcsolatunk esküvõ elõtt. Szóval valóban így történt. Az elsõ évfordulónkon már együtt éltünk, volt munkánk, gyûjtögettünk az esküvõre, és fél év múlva összeházasodtunk. Megmondom õszintén nem vártam volna 1 évnél többet a lánykérésre. Ha nem akar elvenni, rendben, nem erõszak, de ne pocsékolja az idõmet...mert évekig járogatni idõpocsékolás, fõleg ha az ember gyereket is akar. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, valami nem oké köztetek, ha ilyesmit nem mersz megbeszélni a pároddal 2 év után...
Ha meg ezért mosolyszünet van, akkor szerintem esze ágában sincs sem összeköltözni, sem házasodni... Egyik barátnõm 5, 5 évig reménykedett, de a pasi nem költözött vele össze és semmi....aztán szakítottak, mert a pasinak lett másik csaja. Meg is csalta vele a barátnõmet. Most már 29 éves lesz nemsokára, de pasija sincs 2 éve. Nem jön össze semmi neki, mert nem veszik komolyan, mondván ha ennyi idõsen se férje, se komoly pasija, akkor biztos gond van vele...(õ panaszkodott, hogy ilyen beszólásokat kap). Szakítás után hozott össze egy 1 éjszakás kufircot egy nõs pasival, és ezen kívül semmi.... Szóval gondold meg, hogy meddig ücsörögsz egy ilyen pasi mellett.
Ha 2 év után még nem akar összeköltözni, ott szerintem már gond van 28 évesen. Felnõtt, önfenntartó emberek vagytok, mire vár?
"john, miért ez minden pali álma? Mintha kötõdni vkihez, tartozni vkihez olyan rossz lenne..." Nem, kötõdni, tartozni nem egy rossz dolog... ha az ember szeretne. Ha az ember szerelmes. Ha az ember vonzódik az illetõhöz...HA! Ez a férfi elég nyilvánvalóan távol áll attól, hogy szeressen téged. Szeret veled szexelni, tetszik neki, hogy odáig vagy érte és ugrasz, ha csettint, és ha unatkozik, elmentek valahová. Hétközben pedig éli az életét a haverjaival, hobbijával, és nem nyomja a vállát az irántad érzett felelõsség, megfeledkezhet rólad. Így kellemes. A jó oldalát átéli annak, amit egy kapcsolat nyújt, de bizalmi vagy intim érzelmi kötõdés nélkül. Értsd: nála nincs rizikó. Ezért kényelmes!
Ha emiatt mosolyszünet van, felejtõs a pasi! Mindketten egyedül éltek, közel a 30-hoz, mégis mire vár?
Mit jelent konkrétan, hogy "mosolyszünet volt"?
Ha valóban van egy saját háza amiben egyedül él és 2 év után nem ajánlotta fel, hogy költözz hozzá én elgondolkodnék a továbbiakon. Mindenképpen beszélj vele még egyszer, aztán saját belátásod szerint dönts. Én is voltam hasonló kapcsolatban, hasonlóan hozzád nem mertem elõhozakodni ilyenekkel, hogy összeköltözés stb., mert vagy elterelte a témát, vagy elviccelte, vagy feltételeket támasztott, hogy motiváljon. Egy idõ után nem hoztam fel többet a témát, viszont megjelent a színen a férjem, vonzódtunk egymáshoz és õ nem árult zsákbamacskát.Lezártam a korábbi kapcsolatot (persze volt meglepõdés), a férjemmel 3 hónap után összeköltöztünk, 1 év múlva esküvõ volt, és van egy 1 éves pici lányunk is már. Én nem bántam meg, hogy mertem lépni.
Hát nem tudom. Mi már az elsõ néhány hónapban beszélgettünk arról, hogy mik a hosszútávú terveink - fõleg, ha beválunk egymásnak és együttmaradunk, már pedig mi abból indulunk ki, hogy beválunk egymásnak - és ezek az elképzelések és tervek passzoltak is egymással, így nem volt kényelmetlen, se kellemetlen megkérdezni egymástól semmit a jövõt illetõen. Akár humorosan, akár komolyan. :) Szerintem érdemes ezeket mihamarabb tisztázni, mert ha valami nem stimmel, akkor nem számíthatsz rá életed végéig. Pl. mire tesz félre, akar-e gyereket, hány gyereket, hogy élne, hol élne, nevelési módszerek, pénzkezelési módszerek, nõ és férfi helye a családban, háztartásban, szétosztott szerepek (vagy mindketten ugyanazt vállaljátok), világnézetek, lelki-szellemi, hogyan képzeli magát 5 év múlva, 10 év múlva, miben szeretne fejlõdni, tudsz-e neki segíteni ebben/abban, neked miben érdemes fejlõdnöd, stb... Ha nem tudjátok ezeket megbeszélni - teljesen természetesen, mindennemû erõltetés nélkül -, akkor váljatok szét békében. :)
Hogy lehet rákérdezni? Egyszerûen. Megmondod, te szereted, és szeretnél vele nemcsak hétvégeken, de hétköznap is együtt lenni. Magyarul szeretnél vele együtt élni. Ha megint mosolyszünet következik, akkor itt a vége. Még az fordult meg a fejemben, hogy esetleg nem híve a házasság elõtti összeköltözésnek, de akkor meg már itt lenne az ideje legalább egy eljegyzésnek. Kb. egy éves együttjárás után szintén én kérdeztem rá a (most már) férjemtõl, hogy mik a tervei velem, mert ha nem lépünk tovább, akkor ne raboljuk egymás idejét. (28 éves voltam, szerintem ez már nem az a kor, amivel olyan sokáig lehet várni). Ne sokat gondolkozz, kérdezd meg, és tisztábban fogod látni a jövõtöket.
Ezt tényleg meg kell beszélnetek, mert ez a kapcsolat nem tart sehová. Ha nekem anno lett volna egy házam, 2 év után elvettem volna a nejemet (akkor voltam 30). Így viszont 4 év után kértem meg, és 5 év után vettem el, de õ 7 évvel fiatalabb nálam, neki se volt semmije csak egy kis megtakarítása, nekem meg akkor járt le az LTP-m, így tudtunk házat venni. Ha ez a srác komolyan tervezne veled, nem csinálna mosolyszünetet egy ilyen beszélgetésbõl, hanem szívesen beszélne róla. Viszont azt is tartsd szem elõtt, hogy ha valamit megbeszéltetek, azt a férfiak nem szokták többször átrágni. Pl. már megvan, hogy 1 gyerek, akkor az 1 gyerek. A kérdés az, hogy mikor... Mondtad már neki, hogy pl. 30 elõtt mindenképp szülni szeretnél? Az én nejem ezt elég hamar elmondta nekem, mert az anyukájának és a nagyijának is kivették a méhét 40 éves koruk körül, tehát érthetõ okból neki ez nagyon fontos volt, én pedig szem elõtt tartottam ezt. Igaz, nem fértünk bele a 30-ba, a 3. gyerek akkor született, amikor már betöltötte a 31-et is, de szerencsére nem volt ebbõl gond. Beszéljetek róla, ha mosolyszünet lesz belõle, akkor meg szerintem keress egy másik pasit, vagy legalább ijessz rá, hogy akkor jegeljétek a dolgot. Ha fontos vagy neki, ettõl megijed, meg akarja beszélni, ha nem, akkor elenged, és hidd el, jobb, ha most megtudod, hogy hányadán álltok.
Szia! Mi 3, 5 éve voltunk együtt, amikor megkérdeztem, hogy nincs-e kedve hozzámköltözni. Addigra heti 3x már ott aludt. Még mindketten egyetemre jártunk, õ kolis volt, én a nagyim régi lakásában laktam. Meglepõdött a kérdésen, mert azt hitte, hogy én szeretem a kis saját kuckómat, és hogy még nem akarok vele összeköltözni. Kért egy kis gondolkodási idõt, majd 3 hét múlva átcuccolt. Ez 3, 5 éve volt, nemrég házasodtunk. Én ezt a mosolyszünet dolgot nem is értem, mi lett volna, ha a házasságot dobod fel?? Mikor én annó felhoztam a témát, nem izgultam rajta, pedig akkor nálatok pár évvel fiatalabbak voltunk még. Jobb, ha ezek a dolgok minél elõbb tisztázódnak, meg az is jó lenne, ha elmondaná neked, hogy miért tart az összeköltözéstõl, mitõl fél.
27 évesen simán kérdezd meg hogy mik a tervei...2 éve vagytok együtt, fejezd ki néha te is hogy mit szeretnél... közelebb vagy már a 30-hoz, jogod van tudni :) ne parázz, nincs ebben rossz...ez egy tök normális dolog, nekem az a fura, hogy ezt nem mered tõle megkérdezni...
A kérdező hozzászólása: Péntektõl hétfõig vagyunk együtt. Hétköznap sajnos sok a munka, mindketten multinál dolgozunk.
Sajnos ti még 2 év után sem tartotok ott hogy minden nap együtt aludjatok. mi 18 évesen jöttünk össze és kb jó fél év után természetessé vált hogy minden nap együtt alszunk, úgy hogy akkor még mindketten tanultunk, szülõkkel éltünk. Nálatok szabad a pálya, felnõttek vagytok. Szerintem ebbõl nem lesz semmi. 2 év után már nagyjából nála kellene töltened minden szabad idõdet. Egyébként akkor ti milyen sûrûn találkoztok?
Ne arra kérdezz rá, hogy összeköltözne-e veled? Hanem arra, hogy rövid idõn belül feleségül venne-e? Ha igen, csak akkor költözzetek össze. Az eljegyzés nem biztosíték arra, hogy feleségül is vesz valamikor.
Azért 2 év után már lehet arról beszélni, hogy ki hol szeretne élni (melyik város, lakás/ház), hány gyereket szeretne és mikor. De csak úgy lazán, álmodozósan kell felvetni, és akkor csak nem lesz szívmegállása.
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt egy beszélgetésünk, karácsonykor, akkor finoman említettem neki, h szeretném, részérõl mosolyszünet lett a vége, azzal, h ez még korai, majd...Azóta eltelt ugye 7 hónap, de nem nagyon ajánlotta fel. :-(
Szerintem ezt már kapcsolat elején meg kellett volna beszélni. Arról, kinek mi a jövõbeli tervei mindig is kell beszélni.
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk róla kapcsolat elején, hogy õ is komoly kapcsolatot akar, Bp-en élünk, itt is képzeljük el az életünket, mindketten 1 gyereket akarunk, de azt még nem most. Arról azonban nem volt szó, hogy mikor költöznénk össze. nézzétek, van bnõm, aki 1 hét után összeköltözött a párjával, van, aki 5 év után. Én azt látom, h én ezt hiába akarom, ha a férfi még nem.
Szerintem kérdezz rá, elvégre eltelt hét hónap. Ha viszont nemet mond most is, akkor te tudod hogyan tovább, mármint hogy megfelel-e, hogy csak jártok, vagy vágynál - e már valami komolyabbra.Szerintem ha komoly kapcsolatról, szándékokról van szó, akkor a ti korotokban 2 év járás után már bõven itt az ideje az összeköltözésnek.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, h egy kapcsi elején még nem lehet kõbe vésni, megbeszélni, h na 1 év után tuti összeköltözés, újabb félév eljegyzés stb.. Ez nem ilyen menetrendszerû dolog, hisz ki is szerethet vki a másikból és akkor csalódást okoz annak, akit csak áltatott, holott lehet, h nem áltatta, mert a kapcsi elején még úgy gondolta vele képzeli el az életét, de félév után már nem....
Nálunk ez úgy alakult hogy elõször csak heti 1x2 szer aludtunk együtt, majd mindennap lett belõle. Utána tõlünk járt dolgozni és ki sem bírtuk volna külön. Na és akkor itt hozta fel az összeköltözést. Ti tartotok már itt? Kikkel éltek amúgy. Egyedül vagy szülõkkel? Együtt töltitek e a szabad napjaitokat? természetes e már ez nektek?
A kérdező hozzászólása: "Ti tartotok már itt? Kikkel éltek amúgy. Egyedül vagy szülõkkel? Együtt töltitek e a szabad napjaitokat? természetes e már ez nektek?" Néha alszunk egymásnál és nyaralni is voltunk együtt.Egyedül élünk mindketten, nekem egy kis lakásom van, neki egy nagy családi háza (örökölte). Azt eccer már mondta, h õ semmiképp sem lakna panelben és a családi ház a mindene, vannak kutyái, macskái is, tehát valszeg nekem kéne költözni.
Nagy kérdés amit az utolsó kérdezett, hogy kivel éltek? Mert másik szülõpár nyakára én sem költöznék senki kedvéért az fix.
A kérdező hozzászólása: én egyedül élek, õ 2 kutyával és 2 macskával. Neki már nem élnek a szülei, én szüleim vidéken élnek.
Én azon gondolkodnák el a helyedben, hogy ha egy ilyen kérdést nem mersz feltenni egy 2 éves kapcsolatban, akkor tényleg van-e értelme együtt lennetek?!
A kérdező hozzászólása: Nem merek, mert télen tavaly emiatt mosolyszünet volt köztünk.
"mosolyszünet" :D Hát nézd, ez a pasinak kényelmes, mert külön éltek, néha megkufircol, meg elmentek valahová, ha unatkozik. Egyébként éli a saját boldog független életét. Majd bolond lesz összeköltözni veled, elvenni meg pláne. Egy ilyen szituáció minden pali álma, hidd el nekem.
Hát pedig ezt minél hamarabb tisztázni kellene, mert nem vagytok már tinik, mindketten függetlenek vagytok, önálló háztartást visztek és két év alatt sem költöztetek össze, ez gáz. Abból meg semmi jót nem látok, hogy mosolyszünet lett annak a vége, amikor rákérdeztél. Mert ha egy 22 éves egyetemistáról vagy egy pályakezdõ, szülõknél lakó, önállóságról még csak álmodó fiúkáról lenne szó, azt még megérteném, de egy önálló, saját házzal, rendes munkával rendelkezõ, közel 30 éves férfi esetében?! Figyu, nincs azzal semmi gond, ha másra vágytok, mások az elképzeléseitek, de az már szemétség, ha az egyik fél csak áltatja a másikat, meg elzárkózik. A pasid magatartásából én azt a következtetést vontam le, hogy neki veled az együttjáráson kívül nem kell más. Nem akar felelõsséget, egy kapcsolat minden szépsége mellett a nehézségét is magára szabadítani, kényelmesebb hét közbe a független életét élni, hétvégén meg kiszórakozza magát veled, aztán mindenki megy a dolgára. Ez nem kapcsolat, legalábbis nem olyan, amire te vágynál. Az nem mentség, hogy sokat dolgoztok, mert más is. Mi is sokat dolgozunk, mégis együtt élünk, együtt alszunk, várjuk egymást haza, azt nézzük, hogy mivel tudnánk a stresszes hétköznapokat szebbé tenni a másiknak, akár csak annyival, hogy reggel csinálok neki egy szendvicset +teát, mire felébred, vagy este elmeséljük egymásnak-fél , hogy milyen napunk volt.Mindezt persze este 8, fél 9 után, mert akkorra van általában itthon mindkettõnk, vagy fejezi be a munkát (én sokat dolgozok itthon). De ez csak akkor megy, ha mindkét fél ugyanazt akarja, ugyanazok az igényei. Szerintem vállald fel a beszélgetést, vesztenivalód nincs. Ha besértõdik, nem hajlandó kommunikálni, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy neked ez kell-e. Ne járj úgy, mint sokan, hogy megalkusznak, aztán 5 év vagy annál több idõ után kerülnek lapátra, amikor már nagyon rálépnek a témára, amikor elfogy a türelem, vagy egyszerûen csak megjelenik a pasi életében az a nõ, akivelmár természetes lesz, hogy vágyik arra, hogy szorosabb kapcsolatban legyen, és másfél év alatt elveszi...Sok ember él látens kapcsolatban, egészen addig, amíg nem jön valaki, aki ebbõl kirángatja, addig lehet, hogy fel se tûnik neki, hogy lehetne ezt másként is. Neked is csak egy életed van, ne pazarold olyanra, akinek nem célállomás vagy, hanem csak egy kikötõ, ahol jól elvan, amíg tûröd/nem jön jobb neki.

Mi a véleményetek a Nokia Lumia 1320 telefonról, vagy egyáltalán a windows phone-ról, illetve, hogy ha kb ilyen árban nézek telefonokat, akkor mit javasoltok még?

Továbbá arra lennék kíváncsi, hogy megy-e rajta internet-kapcsolat nélkül is a navigáció(alapból feltelepített programok, Here Maps és Drive)

Legjobb válasz: hát ez nem egy kérdés : Mi a véleményetek a Nokia Lumia 1320 telefonról -az is egy népszerû teló vagy egyáltalán a windows phone-ról -ez is egy használható rendszer illetve, hogy ha kb ilyen árban nézek telefonokat, akkor mit javasoltok még? -bármi ami szimpatikus Továbbá arra lennék kíváncsi, hogy megy-e rajta internet-kapcsolat nélkül is a navigáció(alapból feltelepített programok, Here Maps és Drive) -igen megy,

hát ez nem egy kérdés : Mi a véleményetek a Nokia Lumia 1320 telefonról -az is egy népszerû teló vagy egyáltalán a windows phone-ról -ez is egy használható rendszer illetve, hogy ha kb ilyen árban nézek telefonokat, akkor mit javasoltok még? -bármi ami szimpatikus Továbbá arra lennék kíváncsi, hogy megy-e rajta internet-kapcsolat nélkül is a navigáció(alapból feltelepített programok, Here Maps és Drive) -igen megy,
Nekem nagyon szimpatikus, felhasználóbarát a WP. Bátran merem ajánlani 520 tulajdonosként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkét válaszadónak!

Mi a legjobb alaplap játékra ilyen procihoz, ebben az árban? (lent)

18.e forint lenne a max, intel core i5 3350p-hez. a legjobb az lenne ha raktáron lenne, vagy csak 1-2 munkanap kéne. ha ilyet nem tudtok akkor már bármi jöhet :)

Legjobb válasz: Ennyi pénzbõl: ASROCK B75 Pro3 18k körül mozog az ára

Ennyi pénzbõl: ASROCK B75 Pro3 18k körül mozog az ára
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit bocsi, hogy ami nagyon fontos hogy 4 memóriahely legyen benne!!!
Amit linkeltem abba 4 van :)

Mi a kulonbseg a Do you es az Are you hasznalata kozott? Peldakkal legyszi!

Legjobb válasz: A "do" segéd igét mindig valamely cselekvésre használják, míg az am/is/are segédigéket állapot kifejezésre, vagy egy folyamatos igeidõben használják. Do you sleep at afternoons. (alszol e d.e) Are you angry? (mérges vagy) ugye ha valaki mérges akkor épp egy ilyen állapotban van. Vagy Are you reading? (te most épp olvasol?) folyamatos cselekvesrõl van szó. A személy látja hogy b épp egy könyvet lapozgat.

A "do" segéd igét mindig valamely cselekvésre használják, míg az am/is/are segédigéket állapot kifejezésre, vagy egy folyamatos igeidõben használják. Do you sleep at afternoons. (alszol e d.e) Are you angry? (mérges vagy) ugye ha valaki mérges akkor épp egy ilyen állapotban van. Vagy Are you reading? (te most épp olvasol?) folyamatos cselekvesrõl van szó. A személy látja hogy b épp egy könyvet lapozgat.
A Do you az Egyszerû jelen idõ(Present Simple) ami akkor használunk, amikor arra kérdezünk rá, hogy általában mit csinálsz. Példa:Do you play basketball every Saturday? Szoktál kosarazni szombatonként? Az Are you Folyamatos jelen idõ(Present Countinous)amit abban az esetben használunk, amikor arra kérdezünk rá, hogy most, ebbeb a pillanatban mit csinálsz.Itt az igéhez -ing -et kell tenni, y végzõdésû igéknél az y kiesik. Példa:Are you plaing basketball? Te most kosarazol? Ha valamit nem tudsz írj privátba, segítek.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen nektek!

Polgári M3 Outlet Center-ben vásároltatok már? Mi a véleményetek, tapasztalatotok róla, érdemes itt vásárolni, jó cuccok vannak és jó árban?

Legjobb válasz: Én még néhány éve voltam párszor. Nagyon drága minden, és arra néha rádobnak akciókat. Ha akciós, akkor lehet pl 3 ezerért farmerszoknyát venni. (én ezt vettem még régen)

Én még néhány éve voltam párszor. Nagyon drága minden, és arra néha rádobnak akciókat. Ha akciós, akkor lehet pl 3 ezerért farmerszoknyát venni. (én ezt vettem még régen)
Drága nagyon. Ki lehet fogni egy egy tom tailor, mango, bershka farmert 2-5 ezer forintért. Felsõket már drágábban 6 ezer az alja. Akad jó cucc. De nekem nem éri meg Miskolcról lemenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!