Találatok a következő kifejezésre: Mi a arról, hogy mi (1521 db)

Hogy viselkedik a barátotok mikor részeg? Mit gondoltok arról, hogy mikor valaki részeg, akkor őszinte és önmagát adja?

Én ezzel a mondással nem értek egyet. Minden ember más, akkor is mikor részeg. Általánosítani nem szeretnék.. Valami olyasmire gondolok, hogy a barátomat valami bántja legbelül, lehet megbántottam valamivel, amit saját magának sem mer bevallani? vagy lehet nem is én, hanem valaki és így akarja visszaadni, hogy rajtam tölti le a sérelmeit.

Legjobb válasz: Alapvetõen részegen mindenki õszintébb. Én srác vagyok, de tudom magamról, hogy bár alapvetõen józanul is barátságos vagyok, meg jófej, de részegen nagyon szeretek csajokkal táncolni és közeledni. Mondhatni nyomulni. De én alapból õszinte vagyok józanul, hát még részegen. De mindenki õszinte részegen.

Alapvetõen részegen mindenki õszintébb. Én srác vagyok, de tudom magamról, hogy bár alapvetõen józanul is barátságos vagyok, meg jófej, de részegen nagyon szeretek csajokkal táncolni és közeledni. Mondhatni nyomulni. De én alapból õszinte vagyok józanul, hát még részegen. De mindenki õszinte részegen.
Hát azért az túlzás, hogy õszinte és önmagát adja. Habár az õszinteség lehetséges, de butaságokat is képes olyankor az ember mondani, vagy esetleg meg is bánthat vele. Önmagát biztos, hogy nem adja, ugyanis tényleg mindenki másképp viselkedik az alkohol hatásától, pl. van egy ismerõsöm, aki nagyon agresszív lesz tõle és veri a feleségét...
Rám az, hogy õszinte csak szûk barátok között mondható. Ha pl kanos vagyok, és úgy látom, hogy egy csajnál van esélyem, a csillagokat is lehazudom az égrõl.

A Biblia mit ír arról, hogy mi forgatókönyv szerint élünk?

Sokan mondják, hogy el?re meg van írva az életünk. Ez igaz állítás a Biblia szerint is vagy nem? Magunk formáljuk az életünket vagy azon az úton járunk ami meg van írva nekünk?

Legjobb válasz: Az egész Biblia azért íródott, hogy a szabad döntéseinket segítse, hogy támpontot adjon, hogyan irányítsuk az életünket. Szerintem adott a válasz a kérdésedre. Ha elõre meg lenne minden határozva, felesleges lenne a Biblia.

Az egész Biblia azért íródott, hogy a szabad döntéseinket segítse, hogy támpontot adjon, hogyan irányítsuk az életünket. Szerintem adott a válasz a kérdésedre. Ha elõre meg lenne minden határozva, felesleges lenne a Biblia.
Nem akarlak lelombozni, de a Biblia mai formájában csak a töredéke az eredetinek, ugyanis a Vatikán cenzúrázta, átalakította, kivágott belõle részeket. Ha kiderülne mi is volt az eredeti, teljes bibliában akkor összeomlana a keresztény vallás. Én azt mondom, hogy próbálj meg minden napot a lehetõ legjobban megélni, és ne gondolkozz azon, hogy mi formáljuk-e az életünket, vagy csak bábok vagyunk.
Kedves harmadik válaszoló, ez sajnos a Biblia abszolút kiforgatása. Vagy szerinted csak robotok vagyunk, akiknek Isten bizonygatja az igazát? Szerinted mi az élet értelme és mi lesz utána? Most fáradt vagyok, neked kielemezni ezeket az igéket, de ha az egész könyvet megnézed, akkor nincs olyan, predesztináció, hanem szabad akaratod van. Nem is azért írtam neked, hogy megtérítselek. De itt hánytam el magam és nem bírtam megállni, hogy ne írjak. "Mindent teremtett az Úr az õ maga céljára; az istentelent is a büntetésnek napjára." Ezt nem úgy kell érteni, hogy bûnösöket teremtett azért, hogy kinyírja majd õket és kiélje magát vagy a jóknak a hasznára legyenek (akiik ugye robotok). Hanem úgy, hogy minden õ teremtett. A bûnös embert is. De ettõl még a bûnt õk választották. bocsi, hogy beleszóltam. De felfordult a gyomrom:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ most mégis mit gondoljon? Egyébként szerintem is mindenkinek meg van a saját akarata. Esetleg az Úr ebben tud segíteni ha akar és az jó, de nem õ irányít minket mint egy bábot. Ha így lenne, akkor elõre megírná ki mikor tér meg, stb, annak nem sok értelme lenne. Persze lehet, hogy csak nekünk embereknek lenne értelmetlen, Istennek pedig pont ez lenne az értelmes, de... Na mindegy. Ezt lehetne még kontrázni.
A biblia nem megírt forgató könyv, mert nincs eleve elrendelés, mint ahogy írták, szabad akarattal rendelkezünk. A Bibliai forgató könyv pedig kizárólag Istenre vonatkozik, mert azért íratta le, hogy ne hagyjon kétséget a felõl, amit elhatározott azt véghez viszi. Igen ebben az értelemben saját magának elgondolt egy "forgató könyvet" s ahhoz ragaszkodik hogy mi ebbõl mennyire vesszük ki a részünket, vagy mit teszünk, mit gondolunk az egyénre van szabva. S ezt jel gyanánt íratta le az embereknek, hogy ne érje váratlanul az embereket, és ne mondják nem lettek figyelmeztetve nyomatékosan, hogy változtassanak.
Így van, pontosan ahogy a kedves tanú írta. (y)
Meg abban is biztos vagyok, hogy Isten megadja mindenkinek a lehetõséget a választásra a saját képességeit figyelembe véve.
Szia! Az élet a születés irányába zárt, errõl több-keveset, jól-rosszul tudhatunk. Az biztos, hogy ami elmúlt az nincs, így ezzel foglalkozni nem érdemes. A halál irányba nyitott, de mivel ez sem létezik, ezért nem biztos, hogy szerencsés nem létezõ dolgokkal foglalkozni. Valójában, ténylegesen semmi egyéb nem létezik, mint a pillanat.Ezt kell tudatosítani és olyan mélységében megélni, hogy a gondolataink, érzelmeink és a kényszeres elmemûködés se tudjon ettõl eltéríteni!
8-as válaszoló! Nekem sem jelent gondot, hogy te másként érted. Csak a kérdezõnek írtam le, mi mindent tanít az elõre elrendelt dolgokról az Írás, azután, mivel megszólítottál, elmondtam egy másik szemszögbõl is. Van egy olyan kijelentés, hogy az Isten akarata az, hogy MINDEN ember megmeneküljön (1Tim.2:4), azaz eljusson az Õ országába, még másként, hogy megtérjen, újjászülessen, megszentelõdjön, romolhatatlanságot öltsön magára és Istennel éljen örökké. Ez a végcélja a teremtésnek. Ugyanakkor ugye olyat is mond, hogy lesznek olyanok, akiknek a része pusztulás az elsõ feltámadáskor (Dán.12:1-3), tehát nem "minden ember" jut el az üdvösségre. Hogyan lehet ezt a két dolgot összhangba hozni? Talán nem elég erõs az Isten akarata? Vagy mégsem akarja annyira, hogy megmeneküljünk? Egyeseket inkább magukra hagy, hadd csinálják a gonoszságot aztán pusztuljanak csak bele, ha már ilyen ostobák? Hogy lehetne egy korlátozott értelmû, képességû, tökéletlen teremtményre bízni a saját sorsát? Egy értelmi fogyatékosnak sem hagyjuk, hogy azt csináljon, amit akar, mert bajt okozhat magának és másoknak is. Szerintem Isten sem hagyja ránk, hogy mi lesz a végkimenetele az életünknek, számomra ez lenne az igazi igazságtalanság. Az azonban nem igaz, hogy az elrendelés miatt semmit sem kell csinálnunk. Mindent meg kell tennünk a magunk erejéhez és a felismert igazsághoz képest, teljes igyekezettel kell futni a pályán. Méghozzá azért, mert ÉN nem ismerem az Isten lefektetett akaratát pontosan, fogalmam sincs, hogy milyen állapotban leszek egy év, vagy egy hét múlva, de akár csak holnap is. A mai helyzetemet tudom, hogy pillanatnyilag hol állok, és kapaszkodok a Mindenható igéreteibe, és reménykedem, hogy megmaradhatok Õmellette. Ezért mondja Péter, hogy félelemmel töltsük azt az idõt, amíg ezen a földön jövevényként élünk, és Pál, hogy rettegéssel igyekezzünk eljutni az üdvösségre. Hiszen az igaz is alig tartatik meg. Szeretem az Atyát és hálás szívvel engedelmeskedek Neki, de a dolgok végét csak Õ tudja, én csak bízom benne, hogy megtart. Azt kérded, mikor dõlt el minden. Már idéztem, hogy az Isten elhívása számunkra a világ alapítása elõtt el volt határozva (Ef 1:4), ahogyan a Krisztus is ki volt már jelölve a teremtés elõtt (1Pét 1:20, Jel 13:8). Senki és semmi nem létezett még, csak az Isten terve, amiben már minden le volt fektetve. Részemrõl nem találkoztam még olyan beszéddel az Írásokban, ami ellent mondana az elõre elrendelésnek, de ha tévedek, az Isten majd kiigazít.

Mit tudtok, arról, hogy mikor dörgés-villámlás-eső van, nem szabad a fa alá állni? Ez csak hiedelem, vagy tényleg belénk csaphat a villám?

Legjobb válasz: Tényleg nem szabad aláállni. A villám általában a magasabb tárgyakat keresi meg. Ha mezõn ér a vihar, feküdj hasra.

Tényleg nem szabad aláállni. A villám általában a magasabb tárgyakat keresi meg. Ha mezõn ér a vihar, feküdj hasra.
Volt kollégám, akinek az anyukáját villám csapta agyon, amikor az udvaron álló eperfa alá állt villámláskor.Az elõzõ tanácsára hallgass.
tényleg nem szabad.
Az elõzõ válaszán annyit korrigálnék, hogy ne hasra feküdj, hanem inkább guggolj le.


valószínüleg a tûzfal letiltotta a játékot fel kell oldani de azért rakj fel nekem egy videót ha felraktál írj az email emre : [email protected]

A Bibliában mit írnak arról, hogy miként éljük a mindennapjainkat, életünket?

Legjobb válasz: Hát ez elég átfogó kérdés! Tulajdonképpen az egész Szentírás arról szól, hogy miként éljük mindennapjainkat, hogyan gondolkodjunk, és ebbõl kifolyólag hogyan cselekedjünk. Az egész Bibliát kéne olvasni ahhoz, hogy megismerd a tanítását arról, hogy hogyan viszonyuljunk egymáshoz, a testünkhöz, a teremtett világhoz, a Teremtõnkhöz, a munkához, az anyagiakhoz stb... Az biztos, hogy Isten szorgos munkára hív el minket, nem csak a létfenntartás, de a másokért végzett szolgálat terén is. Ez pedig nem megy a Vele való szoros kapcsolattartás nélkül, amikor is Tõle kérjük mindenhez az útmutatást és az erõt, vagyis imádkozó életet élünk. Röviden talán ennyi. :-)

Hát ez elég átfogó kérdés! Tulajdonképpen az egész Szentírás arról szól, hogy miként éljük mindennapjainkat, hogyan gondolkodjunk, és ebbõl kifolyólag hogyan cselekedjünk. Az egész Bibliát kéne olvasni ahhoz, hogy megismerd a tanítását arról, hogy hogyan viszonyuljunk egymáshoz, a testünkhöz, a teremtett világhoz, a Teremtõnkhöz, a munkához, az anyagiakhoz stb... Az biztos, hogy Isten szorgos munkára hív el minket, nem csak a létfenntartás, de a másokért végzett szolgálat terén is. Ez pedig nem megy a Vele való szoros kapcsolattartás nélkül, amikor is Tõle kérjük mindenhez az útmutatást és az erõt, vagyis imádkozó életet élünk. Röviden talán ennyi. :-)
"Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat; De a hetedik nap az Úrnak a te Istenednek szombatja..."
Ez miért fontos? Élni akarsz vagy elõre beprogramozott algoritmus szerint létezni mint egy robot?
Kedves "farkasokat" kérdezõ! ;) Nem kell farkasokként viselkednünk! Dehogy kell!! Én nem mondtam ilyet, és nem is akarok senkit sem ilyesmire buzdítani, sõt tudatosan én sem szándékozom úgy viselkedni!!! A lehetõ legtávolabb áll tõlem! De! Nagyon ritka az, hogy valaki a megtérése elõtt már olyan mint egy kezes bárány. Emberileg nézve kívülrõl lehet, hogy úgy ítélnénk meg, de csak a jó Isten tudja, hogy mi minden van egy emberben. Õ -ahogy ez a Biblia figyelmes olvasása során kiderül- nem azzal a mércével mér, mint mi, bûnben született emberek! Õ a tiszta, önzéstõl mentes mércével mér. A lelkünket GYÖKERESEN szeretné megváltoztatni, és ha igazán közel kerülünk Õhozzá, a tisztaság, és jóság igazi Forrásához, akkor vesszük csak észre, hogy a mi, sokszor bárány szelídségûnek tartott természetünkben, mennyi félelmetes és alattomos bûn lapul meg, amelyek csak arra várnak, hogy egy adott szituációba kerüljünk, és máris aktivizálódik a "rossz énünk". Ki ne lett volna olyan helyzetben, hogy még saját maga is meglepõdött, mondjuk azon, hogy milyen indulat tört ki belõle valami miatt. Ezekbõl látszik, hogy még az énünk nem tisztult meg kellõképpen. Még nem idõztünk eleget a Mesterrel, még nem tudtuk elítélni magunkban eléggé a rosszat. Én azt mondom -és állításomat az ige is alátámasztja-, hogy tökéletes ember nincsen. Legfeljebb tökéletességre törekvõ ember van! A jó Isten nem teljes tökéletességet vár el tõlünk, mert tudja, hogy az öröklõdés vastörvénye miatt a bûn a zsigereinkben van, azt saját erõnkbõl legyõzni nem tudjuk. Õ hitet vár el tõlünk, belé vetett hitet, miszerint csak Õ képes bennünket úgy megváltoztatni, hogy az IGAZI és ÁTÜTÕ erejû legyen. Ne magunkban, hanem Õbenne bízzunk, mert csak akkor lesz teljes a siker! Saját magát senki nem tudja tökéletessé tenni, mert mindig vegyülni fog bele egy kis önzés, ami már elég ahhoz, hogy tökéletlenné tegye viselkedését, és emiatt akár egész lénye negatív légkört árasszon magából. Csak a Jóság Forrásával való szoros kapcsolat képes bennünket fokról fokra átformálni. Mindennek ellenére bármikor eleshetünk, követhetünk el hibákat, amit, ha megbánunk, Õ kész azonnal megbocsátani -feltéve, hogy mi is készek vagyunk megbocsátani azoknak, akik miellenünk vétkeztek! Ez feltétel! Nem kell tehát farkasokként viselkednünk! Korábbi hozzászólásomban egyrészt azokra az emberekre gondoltam, akik tudatosan farkasok, mert még nem tértek meg, másrészt azokra, akik már megtértek, de sajnos eredeti elhatározásuktól eltérõen, mégis, õk is beleesnek ebbe a hibába. Arra céloztam, hogy mi is bármikor eltévelyedhetünk, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is! Nézzük meg, hogy hogyan viszonyul Mesterünk az ilyen "bakikhoz"! Meghurcol minket? Kiátkoz minket? Örökre elvet minket? Leszid bennünket? Nem! Visszafogad, megbocsát, magához ölel! Ha mi az igazi BÁRÁNYT akarjuk követni, akkor MEG KELL, HOGY BOCSÁSSUNK annak aki akkor éppen farkas bõrbe van bújva. Miért? Mert az Úr is ezt teszi velünk, ha mi tudatosan, vagy akaratunktól eltérõen, de "rosszak" vagyunk! De nem gyengeségbõl, hanem, mert gyógyítani, és bekötözni akar. Nem megsebezni, bûnt felróni, vádolni és hibáztatni, hanem IGAZI megoldást találni, és MEGMENTENI! SZERETNI A BÛNÖST, HOGY MEG TUDJAM MENTENI!!! Ez a Krisztusi magatartás!
" "Bizony, bizony, mondom néktek, hogy aki bûnt cselekszik, a bûn szolgája." Miért nem változtatunk ezen, ha tudunk? " Ezen változtatunk, mégpedig úgy hogy aki megtér az imádkozik és böjtöl mások megtéréséért, hirdeti az evangéliumot és így mások is megtérnek, stb...
"Igen, az Úr is ezt tette, és ezt teszi velünk is, amikor kibírhatatlan "farkasok" vagyunk!" De még mindig nem értem miért kell farkasokként viselkedni? Nem-e azért rossz itt Magyarországon a helyzet mert sok a "farkas"? "Bizony, bizony, mondom néktek, hogy aki bûnt cselekszik, a bûn szolgája." Miért nem változtatunk ezen, ha tudunk?
Bocsánat, úgy tûnik, hogy mégis elment direktben. Most már mindegy! ;)
Kedves 10-es válaszoló! Igen Jézus a bûnt gyûlölte, de soha nem a bûnöst. Ne tegyél egyenlõség jelet a kettõ közé! Aki pedig nem ismeri be, hogy néha bizony akaratlanul is hibát követ el, vétkezik Isten legkisebb törvénye ellen, az nem õszinte sem Istenhez, sem önmagához! Lehet, hogy Te azt hiszed, hogy belül csodálatos bárányka vagy, de már a megnyilvánulásod is (és nem sértegetni akarlak) éles ellentétben áll ezzel, a sértõdékenységed, és a másik ember elítélése, vádoló megbélyegzése, miatt. Az önhittség pedig tipikus farizeusi magatartás, amit ugye Jézus a legsúlyosabban ítélt el! Mivel a kérdezõ kérdése teljesen másra vonatkozott, ezért a szabályzat szerint külön kérdést kellett volna kiírnod, ezért én csak röviden válaszoltam, de ha folytatni szeretnéd a diskurzust, akkor javaslom írjál ki egy új kérdést, vagy folytassuk privát üzenetben a témát!
"Farkasokat lehet szeretni?" Assisi szent Ferencnek sikerült.
Nem, Jézus gyûlölte a bûnt! Nézd meg, hogy gyûlölte a farizeusokat. Én soha nem vagyok farkas, sajnálom te az vagy. Jelentkezzen az nálam priviben, aki bárány belül és soha nem farkas! Mert egy bárány soha nem viselkedhet farkasként. KÉREM, ha van ilyen, már régóta keresem! Aki nem irigy, nem kárörvendõ, stb.
Igen, az Úr is ezt tette, és ezt teszi velünk is, amikor kibírhatatlan "farkasok" vagyunk!
"Szeresd felebarátodat, mint saját magadat" Farkasokat lehet szeretni?
Jézus a hegyi beszédében számos hasznos tanáccsal látott el hogy hogyan éljük a mindennapi életünket Istennek tetszõen. "Így tehát továbbra is keressétek elõször a királyságot és az Õ igazságosságát, és ezek az egyéb dolgok mind megadatnak nektek ráadásként.Soha ne aggódjatok hát a következõ nap miatt, mert a következõ napnak meglesznek a maga aggodalmai. Minden napnak elég a maga baja."(Máté 6:33, 34) Jézus arra is figyelmeztetett, hogy az önzõ gyönyörkeresésen kívül a megengedett fizikai szükségletekbe is elmerülhet valaki oly mértékben, hogy nem tud a jelre odafigyelni. Erre biztatott: „Ügyeljetek magatokra, hogy a szívetek soha ne legyen megterhelve túlzott evés és mértéktelen ivás vagy az élet aggodalmai miatt, és meglepetésszerûen, hirtelen rátok ne jöjjön az a nap, mint egy tõr. Mert eljön mindazokra, akik a föld színén laknak” (Lukács 21:34,  35).
Elõzõ kérdés, négyes válasz :)
Máté 22.37 Jézus ezt felelte: "Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl és teljes elmédbõl. Ez a legnagyobb, az elsõ parancs. A második hasonló hozzá: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. Ezen a két parancson alapszik az egész törvény és a próféták." Ha eszerint élsz akkor garantált a siker :)
(Galácia 5:22,  23). "A szellem gyümölcse ellenben szeretet, öröm, béke, hosszútûrés, kedvesség, jóság, hit, szelídség, önuralom. Ezek ellen nincs törvény." Próbáld kimutatni az életedben ezeket a tulajdonságokat és boldog életet élhetsz.
Ami még kimaradt: Az emberek azért viselkednek "farkasokként", mert nem ismernek jobbat, vagy ha igen akkor nem kérnek belõle, mert az keresztbe húzná önzõ terveiket! A "farkasosság" nem áll meg az országhatárokon. Begyûrûzik kívülrõl, de mi is (értsd: aki olyan) hozzátesszük a magunkét, és így hömpölyög a gonoszság széltében-hosszában. Ha mi ehhez nem teszünk hozzá, már sokat tettünk egy jobb világért. De úgy gondolom, azért ennél többet kéne tennünk! Lásd: elõzõ válasz...

Mit tudtok arról, hogy a tehetséggondozó felvételi helyett lesz-e valami más, és arról, hogy 5 évfolyamos osztályok (0. -ban nyelvi előkészítő év) indulnak-e?

Tehetséggondozó felvételi idén nem lesz, de elég valószín?nek tartom, hogy lesz helyette valami más. Esetleg tudtok-e valamit err?l?

Ti mit tudtok arról hogy a hófehér stafik többsége megvakul?

Legjobb válasz: arrol meg nem hallottam hogy vegvakulnanak,de magaban a hofeher staffik nem megfeleloek allitolag.ha azert nem fogadjak el mert genetikai hibara utal akkor lehet.szerintem sok kutya megvakul oregkoraban,viszont a stafikra ramondhatjak hogy azert tortent mert feher.vagy nem tudom.csak a velemenyemet irtam.

arrol meg nem hallottam hogy vegvakulnanak, de magaban a hofeher staffik nem megfeleloek allitolag.ha azert nem fogadjak el mert genetikai hibara utal akkor lehet.szerintem sok kutya megvakul oregkoraban, viszont a stafikra ramondhatjak hogy azert tortent mert feher.vagy nem tudom.csak a velemenyemet irtam.

ELTE, illetve Károli egyetemen pszichológusnak tanulókat vagy pszichológusként végzetteket kérdeznék elsősorban arról, hogy mi a véleményük a szakról, arról, ahogy az intézet a szakot oktatja, és melyek a húzós tárgyak?

És hol találok részletes tantárgyleírásokat (mert a honlapokon nem találok), vagy tudnak-e ők esetleg privátban ebben segíteni? (Ha valaki külsősnek is rálátása van a témára, az ő válaszát is szívesen veszem. )

Legjobb válasz: Szia Én Károli mesterképzésre járok.Részletes tárgyleírások legjobb tudásom szerint a neptunban vannak,szóval ebben nem tudok neked segíteni.Lehet,hogy máshol is megtalálható,de õszintén szólva én megelégedtem ezzel és nem kerestem annak idején.Szeretem a szakot,az alapképzést is itt végeztem,és eszem ágában nem lett volna máshova jelentkezni.Az oktatók nagy többsége szerintem jó elõadó és segítõkész,persze mindenhol vannak kivételek,de ez az általános tendencia.A BA képzésen a húzós tárgyak (ez persze egyénfüggõ,de amikbõl többen is megbuktak): anatómia,élettan,statisztika,általános lélektan.

Szia Én Károli mesterképzésre járok.Részletes tárgyleírások legjobb tudásom szerint a neptunban vannak, szóval ebben nem tudok neked segíteni.Lehet, hogy máshol is megtalálható, de õszintén szólva én megelégedtem ezzel és nem kerestem annak idején.Szeretem a szakot, az alapképzést is itt végeztem, és eszem ágában nem lett volna máshova jelentkezni.Az oktatók nagy többsége szerintem jó elõadó és segítõkész, persze mindenhol vannak kivételek, de ez az általános tendencia.A BA képzésen a húzós tárgyak (ez persze egyénfüggõ, de amikbõl többen is megbuktak): anatómia, élettan, statisztika, általános lélektan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az igényes választ! :) Még azt szeretném kérdezni, hogy szerinted lehetséges-e levelezõn ápolóit végezni a pszichológia nappali mellett? Mert korábban úgy gondoltam, gyógytornászit végeznék, de azt csak nappalin lehet, és akkor az álmomat, a pszichológiát kellene levelezõn tanulnom.
Ez igazából attól függ, hogy mennyi a teherbírásod, milyen gyorsan tanulsz, fontos-e neked az ösztöndíj és a jó jegyek.Nálunk sokan próbálkoztak azzal a BA-n, hogy két szakot csinálnak egyszerre, de egy kivétellel senki sem bírta.Nálunk azért sokat kell tanulni, illetve sok az iskolán kívüli feladat: külsõ gyakorlatok, kutatások végzése.Ezzel mindenképpen számolj!Ha könnyen és gyorsan tanulsz, illetve ha nem lényeges, hogy milyen jegyeid vannak, akkor próbáld meg a kettõt együtt csinálni, egyéb esetben én nem ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépe a választ! :) Úgy néz ki csak pszichológia lesz, nappalin.

Ti mit gondoltak arról, hogy valakinek 2 ember a példaképe (többi lent)?

2 ember a példaképem de nem úgy, hogy külön-külön hanem egybe amikor a barátság összeköti õket úgy egybe vannak akkor érzem, hogy õk együtt a példaképeim. De ha külön vannak pl.: "L" egyedül csinál videót, "I" is egyedül csinál videót akkor semmi különleges nincs a videóban. De ha "L" és "I" közösen csinálnak videót ahol nevetnek, hülyéskednek meg a többi ott valami megfog abban a videóban. Lehet, hogy azért van, mert "L"-ben az egyik énem találtam meg: a stílusom, bolondság, "I"-ben meg: bolondság és az erõs barátsági kötelék.

Legjobb válasz: jaj, ne már, most ki van kivel? L, I, mit videóznak, mi van????

jaj, ne már, most ki van kivel? L, I, mit videóznak, mi van????
Én értem, hogy mit mondasz, de szerintem ez hülyeség.
Ez nem esély kérdése, elmész egy olyan helyre ahol ezzel foglalkoznak, ott megmondják van e benned potenciál, és kész.
Hogy néz ki a fiú?
Ha jól néz ki van esélye. De egyáltalán nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: 2. Válasz adó: jól néz Ki a fiú 3.válsz adó: miért nem éri meg?
Kevesebb férfi modell van mint nõi, így nagyobb az esélye munkákra külföldön. Az a legfontosabb hogy magas legyen a fiú. És ha modellkedni szeretne, hát istenem akkor tegye azt! Egy férfi modellnek jó a dolga, hiszen eléggé imponáló ha az a foglakozása hogy helyes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!