Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak h (239 db)

Az érdekelne h mit tudtok arról h mi annak a munkának a neve h aztcsinálom h kimegyek afrikába h segítek az éhező gyerekeken? Mien iskolakellhozzá. Végzettség.

Nagyon vonz az Afrikai élet :) és h segítsek az éhez? gyerekeken :) és Nemtudom mien iskola vagy végzettség kell ahoz..mien munkahelyek vannak..

Legjobb válasz: Ilyesmivel van Unicef foglalkozik elsõsorban, velük kell felvenni a kapcsolatot. Ha fizetett munkát akarsz, akkor fõleg orvosként vagy esélyes, amúgy elsõsorban önkénteseket küldenek. Gondolkoztam már én is rajta, de az önkéntes munka anyagilag elég húzós, mert neked kell állnod nem csak az útiköltséget, biztosítást, szállást, kaját, hanem sokszor tetemes mennyiségû regisztrációs díjat is. Szóval még olyan sincs, hogy ott dolgozol, és cserébe eltartanak.

Ilyesmivel van Unicef foglalkozik elsõsorban, velük kell felvenni a kapcsolatot. Ha fizetett munkát akarsz, akkor fõleg orvosként vagy esélyes, amúgy elsõsorban önkénteseket küldenek. Gondolkoztam már én is rajta, de az önkéntes munka anyagilag elég húzós, mert neked kell állnod nem csak az útiköltséget, biztosítást, szállást, kaját, hanem sokszor tetemes mennyiségû regisztrációs díjat is. Szóval még olyan sincs, hogy ott dolgozol, és cserébe eltartanak.
Nézd.. ha te nem szégyenled, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: Demost próbálja megfogalmazni valaki ezt a kérdést. mert nemazzal van a baj h helytelenül irok, hanem h hogyan kérdezzem meg :) és nevárdel h gépelõtt néznifogom h helyesen verem e le a billentyût..
Ez igaz, de szerintem minimum egy önéletrajz kell ahhoz, hogy kivigyenek bárkit is. Gondolom nem egy ember jelentkezik. Ha én választhatnék, akkor csak nem olyat választanék, aki két értelmes, helyes mondatot nem tud leírni. Bár az is lehet, hogy másnak ez a hülyéje. :P
Meglehetõsen ritka az olyan önkéntes munka, ahol afrikai gyerekeknek magyar helyesírást kell oktatni. :)
Ilyen helyes írással nem fognak komolyan venni.
A kérdező hozzászólása: Nemazt kérdeztem h helyesen irok e :)
Nemtudom, de szerintem ilyen helyesírással esélytelen....
van helyett az. Elírtam. :)
Önkéntes munka. Ha ki akarsz menni, akkor meg kell keresned egy szervezetet, akik ezzel foglalkoznak. Mivel nem kapsz semmit, max egy repjegyet, sok pénz szükségez hozzá, illetve nagyon jó angol nyelvtudás, esetleg pedagógiai vagy gyerekekkel kapcsolatos ismeretek.

Mi a tudomanyos indoka annak h ha egy repulogep csikja ott marad valoszinu h eso lesz ha eltunik akkor viszont jo ido?

Legjobb válasz: A kondenzcsíknál párakiválást láthatsz. Minél magasabb a páratartalom, annál "nagyobb" és tovább fog látszani.

A kondenzcsíknál párakiválást láthatsz. Minél magasabb a páratartalom, annál "nagyobb" és tovább fog látszani.
Kerozin égési egyenleténél nem alakul ki víz?
Dehogynem. Abból a vízbõl lesz az a pára, ami kiválik a kondenzcsíkban :)
Pont erre gondoltam. A nagy hõ és az égés termékként megjelenõ H2O együtt. Ám hogy lehet, hogy egyes vadászgépek nem húznak ilyen csíkot? Ott hogyan oldják meg a "láthatatlanságot"?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)


Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?

3 böngész?vel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)

Legjobb válasz: nálam van facebook

nálam van facebook
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.
1. RAMOT cserélni 2. Alaplapot cserélni 3. Processzort cserélni Valamelyik bejön...
A HDD-t kifelejtetted.
Ja, 4. HDD csere . :-))))
Próbálj meg egy linux live cd-t.Ez ingyen van. Ha azzal is csinálja, akkor a fenti módon!

Van egy zene a hungáriától vagy dolly-tól a lényeg h dolly énekli és van benne olyan h mr rock and roll érezd magad jól meg nem magyarul is énekel benne. Ennek mi a címe? Le lehet valahonnan tölteni?

Legjobb válasz: Nem ezt keresed? http://www.warnermusic.hu/kiadvanyok.asp?album=750&style=1 Rapid: http://rapid4me.com/?f=2844444&t=Feny__Mikl_s_-_Mr._Rock_and..

A kérdező hozzászólása: nem de ezt nem is engedi letölteni
írd youtube.ba Twistin at the hot dog stand made in hungária.

Mi lehet az oka annak, h a H&Mnek ez most nem jött be? Képet, leírást alul

orzasztóan reklámozták ezt a csíkos ruhát, mindenhol ennek a képe volt kirakva, mégsem láttam sok emberen, most meg 3 hónapra rá már ki van árusítva. H lehet h ennyire nem fogta meg az embereket?

Legjobb válasz: Mert nem néz ki jól ilyet bármelyik olcsóbb boltabn is lehet venni :S

Mert nem néz ki jól ilyet bármelyik olcsóbb boltabn is lehet venni :S
Senki sem akar olyan kardigánt venni ami kövéríti .. szimplán ennyi .. meg gondolom nem épp egy 1000-ért árulták
Hú, ez nekem bejön, trikó+ harisnya+ csizma meg ez a kardigán ruha nagyon tuti!! :D Mennyi az eredeti ára és most mennyiért árulják?? Köszi :)
nyilván nem volt olcsó és egy ilyen csíkozás csak a modellalkatúakat nem kövéríti..
Stréberes, csúnya és még gondolom drága is. :D Ja és nemcsakhogy a minta szélesít, de a szabása se a legelõnyösebb a legtöbb embernek. Még valami navy stílusben esetleg tetszene, de ez... :D
Ez nagyon szuperül néz ki, amikor voltam, hasonlónak a plakátját láttam, és azt mondták, már régen eladták mindet. Úgy sajnáltam, tök jó árban volt.

Mi a szabálya annak ha m/sec-et szeretnék átváltani km/h-ra?

Van erre szabály?

Legjobb válasz: 1 m/s=3,6 km/h

1 m/s=3, 6 km/h
Benne van a nevében: MÉTER PER SZEKUNDUM. Elosztod a métert (100) a másodperccel (20.9). Az eredmény 4, 78. Ezt a számot pedig beszorzod 3, 6-al. Az eredmény 17, 22 km/h.
v=s/t; mivel mind a hosszúság, mind az idõ megfelelõ mértékegységben van, így m/s-ban fogod megkapni az eredményt. További bûvészkedés: szorozd be 3, 6-del, így meg is lesz km/h-ban.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nekem arra van szükségem ha pl. egy ember 100métert 20.9 másodperc alatt fut le akkor az hogy jön ki km/h-ban? Erre kéne valami szabály.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!

Nem vagyok még terhes, de a párommal rajta vagyunk a témán. Az lenneaz én kérdésem h mit tegyek annak érdekében h egészséges babát szüljek majd? Vitamin? Vagy tippek? Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Bocsi az offért, csak mi is most készülünk egy babára, és érdekelnek majd a válaszok :) Különben mi elkezdtünk vitaminokat szedni mind a ketten. Ártani nem árt. Próbálok több gyümölcsöt enni.

Bocsi az offért, csak mi is most készülünk egy babára, és érdekelnek majd a válaszok :) Különben mi elkezdtünk vitaminokat szedni mind a ketten. Ártani nem árt. Próbálok több gyümölcsöt enni.
Folsavat érdemes már a fogantatás elõtt elkezdeni! Varandossag idejére több vitamin létezik és saját igenyeidnek megfelelõen kivalasztod pl ár, tartalma stb!
Vitamin ártani nem árt, fõleg így tél közeledtével. Nõdokit keresd fel õ kivizsgál.
A kérdező hozzászólása: És milyen vitamint ajánlatok?
Érdemes valamilyen komplex magzatvédõ vitamint szedned, már a terhesség elõtt, de ha nem is ilyet veszel, folsavat mindenképpen szedj, hiszen akkor van rá a legnagyobb szükség, amikor legtöbbször még nem is tudod, hogy terhes vagy!
Szia! Fontos az egézséges, nyugodt életmód, a megfelelõ táplálkozás, mozgás, a káros dolgok kerülése. Érdemes egy méregtelenítéssel kezdenetek és utána feltõlteni a szervezeteteket vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Ezek legyenek minõségiek és természetes alapúak.Most Neked folsav, B12, omega 3, béta karotin, kalcium, magnézium stb, a párodnak mindenképpen szelén, maca kivonat stb.Majd a baba fejlõdésének megfelelõen a három trimeszterben is megvan, hogy mikor mit és miért érdemes fogyasztani.Errõl van egy jó kis videó is.Lehetõleg kerüld a gyógyszereket, ha gond van használj gyógynövényeket.Közvetlen szülés elõtt pl egy probiotik kúrát érdemes csinálni, hogy a hasznos bélbacikat szedje össze a szülõcsatornában a baba.Sok sikert!
Elõttem már mindent leírtak! Azért túlzásba sem kell esni! Amit még hozzátennék, sajnos vannak olyan betegségek, amiket nem lehet egészséges életmóddal megelõzni. Amint teherbe estél, a legfontosabb hogy megismerd a terhesgondozás protokollját, végeztess el idõben minden vizsgálatot! ha anyagilag megteheted a fizetõsöket is. Csináltasd meg az ellenanyagszûréseket, toxoplazmát, párod és saját rh meghatározást. Ne hagyj ki egyetlen vizsgálatot sem! Készülj fel ezekre, sokan elcsúsznak velük, mert mindenhová heteket kell várni!
A magne B6-ot azt semmiképp re hagyd ki az nagyon fontos és azt orvos és a védönö is ajánlani fogja . A terhesség alatti görcsökben fáradságban émelygésben mindenben segít és a legfontosabb hogy a babának nagyon jó ! De van még ennek a magne B6-nak egy erösebb változata a Magnerot az még jobb . Meg még a Gravida a legjobb én elkezdtem szedni a pocim azonnal nóvekedésnek indult és a baba fejlödésében egészségében segít !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Vettem elevitet elég sok vitamin van benne a gyógyszerész azt mondta nem kell más vitamin ebbe minden meg [email protected]
az hogy bztosan õ terhes :D:D
Hát egy idióta(ák), akinek nincs jobb dolga, és azt hiszi, hogy vicces...
Hadd szórakozzon, max leszavazod :) ha kiakadsz rajta, azzal csak magadat idegesíted, nem õt.
Pff nem veszi észre itt senki, hogy amíg látja, hogy idegesít valakit is ez, addig fogja ezt folytatni?! Ha ilyen béna sz*r kérdéseket kiírtok, akkor azzal még jobban buzdítani fogjátok õ(ke)t arra, hogy folytassa, mert lája, hogy ez idegesít mindenkit! Telibe kell sz*rni ezeket, és kész!
szavazzad le õket, én is azt csinálom!
Terhes vagy?
Nekem teszik, olyan jókat röhögök rajtaXÐ
én azt, hogy KIRÁLY VAGY ÖCSÉM!!!!!!
terhes vagy :D
Hát én igazából viccesnek tartom, és szerintem nem a "rendes" kérdésekhez szokták/szokta irogatni :)
és vajon a terhes vagyok? kérdés ki fog menni a divatból? hm. ja lehet, hogy a jövöben már akkor fognak azon aggodni a kislányok, mikor még irni sem tudnak.
Eleinte vicces volt, de most már kezd unalmas lenni. De hát majd kimegy ez is a divatból :D
Bocs, nem akartalak megsérteni, nem tudtam, hogy te is terhes vagy. : ( Bocsi, visszavonom, tényleg. Többet nem titulállak terhesnek. : (
te is terhes vagy elozo?
hallottatok már arról a dologról, hogy irónia?
Én is röhögök az ilyen béna beszólásokon. :D:D Nekem tetszik.
fail a kategória...
sztem terhes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!