Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a rendellenességnek, (3 db)

Mik a külső tünetei annak, ha valakinek kezdődő keringési rendellenesség van a lábában?

Küldjetek ezekr?l valami képet vagy linket légyszi!

Legjobb válasz: Ha külsõ tünetek vannak, akkor az már nem kezdõdõ keringési rendellenesség, hanem elõrehaladott.. A kezdõdõbe a végtag zsibbadás, végtag hidegség tartozik..

Ha külsõ tünetek vannak, akkor az már nem kezdõdõ keringési rendellenesség, hanem elõrehaladott.. A kezdõdõbe a végtag zsibbadás, végtag hidegség tartozik..
törölni fogják.
szerintem csak átírják kisbetûre :D

Mi a neve annak a rendellenességnek, amikor valakinek két Y kromoszómája van?

A klinefelterr?l jutott eszembe...azazhogy nem jut az eszembe....

Legjobb válasz: KIlnefelter-szindróma: XXY A YY életképtelen. A szuperférfi az XYY, X kromoszóma nélkül nem lehet élni.

KIlnefelter-szindróma: XXY A YY életképtelen. A szuperférfi az XYY, X kromoszóma nélkül nem lehet élni.
Egyszerûen "szuperférfi"-nak hívják. A három X pedig a "Szupernõ". Persze egyik sem valami szuper állapot...
Kedves Kérdezõ, A Klinefelter szindrómásoknak XXY kromoszómájuk van. Õk eunochoid alkatú, magas, gyakran steril férfiak. Elõfordulhat náluk mentális retardáció. A kettõs Y syndromásoknak van XYY kromoszómája, Õk magas, erõs testalkatú férfiak, akik általában agresszívek és szellemileg visszamaradottak. A késõbb felvetett "szupernõk" a Triplo- X syndromások XXX kromoszómával. 75%-ban termékenyek nõk, elõfordul enyhe mentális retardáció és menstruációs zavar. Ezt még annak idején anatómiából tanultam és az anatómia könyv alapján írtam. Csizmár Kata

Mi az oka annak, hogy a hüvelyembe felnyúlok valamilyen szalagot/sövényt/választ észlelek? Fejlődési rendellenességem van?

Nem is tudok teljesen, csak kissé felnyúlni, és csak egy vagy két ujjal, és tampont sem igazán tudok használni, mert fáj. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Van ilyen rendellenesség. Menj dokihoz,õ többet tud majd mondani

Van ilyen rendellenesség. Menj dokihoz, õ többet tud majd mondani
Szerintem az a szûzhártyád
Szia, ezt találtam: A hüvely fejlõdési rendellenességei A hüvely fejlõdési elváltozásai gyakran együtt járnak a méhtest fejlõdési zavaraival a Müller csövek egyesülésének elmaradása miatt. Ennek következtében a hüvely lehet csökevényes vagy kettõzött is, valamint sövény is kialakulhat benne. A hüvely hiányára gyakran az hívja fel a figyelmet, hogy a pubertás felléptekor a fiatal lány elkezd menstruálni, de a vér hüvely hiányában nem tud a méhûrbõl kiürülni. Ennek következtében súlyos görcsök lépnek fel az alhasban. Az elváltozás természetesen közösülési képtelenséghez is vezet. Kezelése korrekciós plasztikai mûtét, mely során hüvelyt alakítanak ki, hogy a nemi élet ne ütközzön nehézségekbe. Kevésbé súlyos elváltozás a zárt szûzhártya, mely szintén akadályozza a mestruációs vér kiürülését, így alhasi görcsökhöz vezet, mert a vér pang a méhûrben és a hüvelyben. Ha az állapot hosszan fennáll, a méh ürege és a hüvely ki is tágulhat. Egyszerû mûtéttel, a szûzhártya bemetszésével azonban megoldható a probléma.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ez korrigálható? Nem hinném, hogy a szûzhártya, mert semmerre nem akar mozdulni, és én ezt teljesen egy válasznak érzem a hüvely két oldalsó fala között
sajnos nem tudom megmondani h mi ez de azt tudom h nekem is ilyen volt amig szûz voltam és ez elszakadt az eslõ szexuális együttlétemnél.és véreztem is... nekem is egy ilyen bizonyos választ alkotott
mi rosszat írtam azzal, hogy menjen dokihoz??????
ez a szûzhártyád, és ne ijjedj meg, majd vizsgáld meg akkor is magad ha már nem leszel szûz és ne beszéld be, hogy rendellenesség...
Menj el nõdokihoz, az a legbiztosabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!